Forum
Imam dva brata en je mlajši in zelo tečen ime mu je Luke in starejšega, ki se imava zelo rada ime mu je Žiga. Imam pa tudi papigo Liso in tri pse ime jim je Pafi, Smrček in Tisa. Danes pa nas na vse zgodaj zbudi papiga Lisa. Izlegla je oplojeno jajce! Drla se je kot da bi bilo konec sveta! Juuuuuuuuuuj spet pa spet vedn enak -.-. Šla sm h Luku in ga zbudila da ga pelm u šolo. In on, da dans ni šole jst pa sam da ni sobota ampak PETK! Šit... In k sm ga pelala u šolo je on zaspau in ura je bla že 8:21!!!! Šit zamudu bo šolo... Kaj nej zdej no! In jst ga budim,budim pa budim on pa nč ne reče pa se niti ne zbudi. Jst pa sam grem ga nesm pa neki govori, da nej ga spustim na tla. In jst ga sam nesm in je bla ura že 8:30!!!!! Dej nam ga več pelala konc! In ura je že da grem še jst u šolo in jst sam tečm in ga prnesm u razrd. Učitlca pa sam okej da oprosti. In jst sama meglena in sam trš padm na tla.
_________________________________________________________________________________________
Next?
Kaj se bo zgodil?
Vam je ušeč ta zgodba?
29. maj 2013
neeeeeeeeext
29. maj 2013
nextam
30. maj 2013
Sanjala sem kot da bi me neslo po zraku, da bi plavala se zabavala! Tedaj pa me zbudi nekdo, bil je prelep mucek. Ki me je lizal po obrazu,kok srčkano tega si pa res nism mislna. Pobožala sem ga po lepi dlaki, takega še nisem videla ko si ga božal je imel belo dlako. Poljubila sem ga na čelo on pa je le milo zamjavkal. Odnesla sem ga k veterinarju tam se je on usedel in počakal, da ga g. veterinar preglada.
________________________________________________________________________________
nextam mal poznej
30. maj 2013
next
30. maj 2013
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lah to berš
http://www.igre123.com/forum/tema/kaj-naj-pocnem/55923/1
30. maj 2013
Seveda sem ga lahko obdržala, in sem ga peljala domov. Mami kot mami najprej ni dovolila. A otroci damo vse vedno prepričati ali preprečiti. Žiga ga je meu sam za svojga. ime smo mu dal Belkec.
__________________________________________________________________________________
VEM KRATK NEXT SAM NIMAM ČASAAAAAAA
16. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg