Mmmm... obožujem poletje. Obožujem vsakoletna pričakovanja, da bo vsako leto naše najboljše poletje, obožujem poletne romance, kopanje in tisto radost, ko se znajdeš na plaži s skupino prijateljev, veter se poigrava s tvojimi lasmi poleg tebe pa sedi simpatija, popolno. Vroče temperature, razgaljene telesa, morje, sladoled, koktejli, radost. Vse to me izpolnjuje takrat se počutim svobodno in ne zapadem v vsakodnevni in pusti ritual, vstajanje,šola,učenje,spanje to me utruja misel na še eno šolsko leto me utruja in počasi moj sistem odvrača zapadanje v ta ritual, vendar ob misli na poletje se mi na usta prikrade skrivnostni nasmešek. In ravno to je to, springtime happines. (:

Miša:


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nextam c: ? Ostalo zveste v nadaljevanju
20. oktober 2011
u60429
u60429
Nexz
20. oktober 2011
u60429
u60429
Upsi Next sm mislnla
20. oktober 2011
u60408
u60408
nextt
21. oktober 2011
Hvala za nexte. (:
.........................................................................................
Še ena ura, še 5min, 3s in 5tisočink me ločujejo od poletnih počitnic od dvomesečne svobode. Oh, komaj čakam. Razgaljena telesa, visoke temperature, morje in koktelji. Mmm.... Vendar on. Čakaj. ON.ON.ON. Kje bo on? Kaj se bo zgodilo z njegovim
fatalnim nasmehom, ki ga ujamem vsak dan med odmorom -čeprav ni namenjen
meni mi dan vseeno za kanček polepša-. Ne to ne more biti res, ne bom ga videla. Njegov nasmeh. Njegove oči. Njegovi lasje. Dva meseca brez njega, brez njegovih dotikov - ki se zgodijo le občasno, ko se pri biologiji najini koleni dotakneta - pa
vendar mi pomenijo ogromno.
''Miša, Miša Potočnik?'' se je čez učilnico za biologijo do čiste zadnje klopi, kjer sedim zraven njega odštevam ure do poletje in sem že dobesedno z glavo na plaži, zadrla g.Močnik.
''Uhm.prosim?'' sem zmedeno odvrnila in zardela v lica.
Super cel razred se smeji. Čakaj. On. Tudi on se smeji in ravno na zadnji dan šole na poslovilni dan, na dan, ko ga od danes ne bom več videla.
''Ti mene prosiš? Oprosti ljubica, vendar sanjarjenje o ljubezen prihrani za poletje in mi raje odgovori na vprašanje.'' je posmehljivo odvrnila.
Koza. Vedno me najde točno ve, da sem zatreskana vanj in še bolj patetično pa je bilo, da ko je izrekla 'ljubezen' je pogled zapičila vanj. Zemlja vzami me.
''Sanjarjenje o ljubezni prepustim, kar vam saj vem, da na tem področju niste najbolj uspešni vendar vam z veseljem po pouku priskočim na pomoč''.
To.To.To.To. Miša obvlada, požela sem izbruh smeha in tudi on se je nasmehnil, oh ta njegov nasmeh, prisežem, da bi padla po tleh, če ne bi sedela na stolu. Nekaj butastih sošolcev je še izjavilo nekaj kratkih 'U-jev' in mi laskali z legendo. Vendar takoj, ko je g.Močnik dvignila obrv sem vedela, da sem prekoračila mejo.
''Mlada dama! Z veseljem pridi po pouku k meni, pomagala ti bom pri čiščenju jedelilnice in ženskega wcja. Uh.. saj res po otroke moram skočiti v vrtec nato pa grem z možem na večerjo ti pa, ker si se prostovoljno javila, da ostaneš po pouku lahko še priskočiš na pomoč v knjižnici'' je dejala.
Tokrat je glasen izbruh smeha požela ona. Zemlja vzami me. Ne deluje, še zmeraj sedim na stolu in se počutim strašno butasto on pa razkazuje snežno bele zobe in se smeji, kot vsi osatli v razredu. Res super, da si pokvariš zadnji dan šole dan, ki naj bi bil najboljši, dan ki te pelje v dvomesečno svobodo. Zdaj pa kazen. Za piko na i, me pa še on.........
NADALJUJEM? (:
.................................................................................
dobite slikce, k nadaljujem :3
21. oktober 2011
u60429
u60429
JAAAAA next
21. oktober 2011
še dva nexta, prosim :$
21. oktober 2011
evo osebe:

~Nastja od Miše bff-


~On,Jaka-


(ta lev, zravn na desni njegov brt Tim).
......................................................................................................
21. oktober 2011
full dobr! pa nextt...
21. oktober 2011
Zemlja vzami me. Ne deluje, še zmeraj sedim na stolu in se počutim strašno butasto on pa razkazuje snežno bele zobe in se smeji, kot vsi osatli v razredu. Res super, da si pokvariš zadnji dan šole dan, ki naj bi bil najboljši, dan ki te pelje v dvomesečno svobodo. Zdaj pa kazen. Za piko na i, me pa še on.........
..............................................................................................
čudno gleda. Res super Miša. Zardela v lica sem le čakal, da bo konec biologije in te nočne more. Vendar ne po tej uri moram ostati v šoli. Super,res super. Dobila sem
listek.
''Miška,ne skrbi ti bom pomagala*: xoxo Nastja'' je pisalo. Ohh, kako super. Nastja moja najboljša prijateljica se mi je nasmehnila, ko sem jo pogledala in z ustnicami oblikovala besedo hvala.
Super, da jo imam brez nje res nevem kako bi bilo. Vedno mi je stala ob strani je pozitivna in bolj fantovska. Ravno zato se tako super razumeva že od prvega razreda, ko me je Liza polila z jogurtom ona pa ji je skrila medvedka Fifla. Situacija še ne bi bila tako huda če ne bi bil Fifl darilo njenega očeta, ki ga Liza praktično nikoli ni videla, še huje pa je bilo, da ga je Nastja vrgla v straniščno školjko. Od takrat se Nastja in Liza sovražita.
''Ej'' mi je rekel Jaka.
Omojbog, saj to se ne dogaja. Ne,ne,ne. Ne more biti res. Ogovoril me je. Uuu..vdihni izdihni. Bodi kul Miša,bodi kul.
''Povej?'' sem mu dejala in se mu zapeljivo nasmehnila.
''Veš mislil sem..''
...........................................................................
NADALJUJEM?

zdej pa res 3nexte da vdim če sploh kdo bere
22. oktober 2011
u60375
u60375
next :3 ful je fajna zgodba (:
22. oktober 2011
next
23. oktober 2011
neeeeext!! ful cool story
23. oktober 2011
u60429
u60429
Neeeeeeeeeext
23. oktober 2011
u60375
u60375
nextej nuu ;Đ
23. oktober 2011
''Ej'' mi je rekel Jaka.
Omojbog, saj to se ne dogaja. Ne,ne,ne. Ne more biti res. Ogovoril me je. Uuu..vdihni izdihni. Bodi kul Miša,bodi kul.
''Povej?'' sem mu dejala in se mu zapeljivo nasmehnila.
''Veš mislil sem..''
-------------------------------------------------------------------------------
'''Veš misli sem,da bi..''
Jes. To bo to. Končno. Vprašal me bo zagotovo. Prepričana sem. Stoprocentno. In potem bova par najlepši par na šoli in živela bova srečno do konca svojih dni.. Oh..
''Torej si za?'' se mi je nasmehnil. Oh ta njegov fatalen nasmeh. Prisežem, da se bom onesvestila.
''Seveda'' sem šibko izustila.
''Super, torej hvala ti res. Saj veš že danes gremo v Grčijo in res nimam časa ..''
''Oprosti, KAJ?!?'' sem skoraj zakričala.
''Jah saj sem ti povedal. Takoj po pouku grem z družino v Grčijo in nimam časa počistiti
miz v vseh učilnicah, saj veš s fanti smo šli v žensko garderobo inja.. no učiteljice so me zalotite in zahtevala, da počistim učilnice, ker pa si ti tako navdušena nad tem sem te prosil, da še to narediš. Res si super Miša! Čao srči''.
In že ga ni bilo več. Odšel je. Vsi so odšli. Bilo je konec pouka za ta semester vsi so kričali in se radostno smejali medtem, ko so odhajali iz učilnice. Jaz. Jaz pa sem obsedela. Oblila me je nenadna vročica. Torej ne želi, da sem njegova punca. Le izkorišča mojo šibkost, da ne morem reci NE. Oh, ne... Dvomesečna svoboda mora počakati, ker jaz moram na zadnji dan šole pospraviti praktično vso šolo. Res super.
''Srček, pomagala ti bom, kakorkoli ne želim priti domov, vsi so živčni kadar pakiramo.'' je dejala Nastja in pospravila moje stvari v mojo torbo nato pa mene in mojo torbo izvlekla iz učilnice.
''Pakiraš? Ali ne greve skupaj na hrvaško obalo?'' sem žalostno dejala. Vso to veselje je izginilo, čas za poletje mi je dajal grenak priokus. Nastja gre, on gre. In jaz, sama na hrvaški obali. No tako nepopularna že nisem.. bom prosila ... Lauro? Ne..Ne.. Kajpa Katja ? hm... Ko sem se tako pretirano družila z Nastjo nisem imela časa za nobeno drugo prijateljico.
''Mama se je v zadnjem trenutko odločila, da bomo šli z eno od turističnih agencij na neke otoke..Sori'' je odvrnila.
-------------------------------------------------------------
ful je beden del sam se mi mudi *: upam, da bo še kej nextov (:
23. oktober 2011
u51999
u51999
next :3
23. oktober 2011
next
24. oktober 2011
u60375
u60375
nextej obvezno ;Đ
24. oktober 2011
u60375
u60375
pa niti pot nulu ni beden del :*

nextej hana < 3
24. oktober 2011
neeext
se strinjam z amadejo
24. oktober 2011
u34229
u34229
next
24. oktober 2011
next
25. oktober 2011
nextii
25. oktober 2011
u10862
u10862
next!!!!!!!
12. november 2011
u60375
u60375
next no :3
12. november 2011
next!!
12. november 2011
https://data.whicdn.com/images/17597310/mf_392512569_fd26b6afcd1239163cefee37851f5d47_large.jpg

Vse sva pospravili. Knjižnico, ženske in moške wc-je ter mize v jedilnici in skozi sva se le smejali. Ravno zato tako obožujem Nastjo. Ves čas se smeji in jaz sem tisti trapček, ki se smeji z njo.
''Torej... no saj ziher negreste že dans, danes lahko pri meni imave žur, jutri pa se posloviva'' sem ji navihano odvrnila, ko sva odhajali do omaric, da bi jih izpraznile in ven vzele čevlje ter podobne stvari.
''Uhm...veš...'' prekinila sem jo.
''Danes greste kajne...'' sem žalostno odvrnila pri tem pa si grizla ustnice, da le nebi spustila kakšne solze. Bila sem znana kot 'ta močna' in z jokanjem bi totalno uničili ugled. Ja, čudno je, da me je tako prizadelo. Vendar gre zato, da imava tradicijo. Vsako leto greva skupaj na hrvaško obalo. In vsako leto je nepozabno. Ravno zato me je tako strah. Saj me bo zdaj mami zagotovo poslala v enega tistih 'poletnih kampov', kjer bom v sobi še s petim drugimi - in po sreči, ki sem jo deležna- zagotovo tečnim sostanovalkami. Aleluja, srečnica.
''Veš.. rabim iti in res mi je žal. Verjami, da sem jo skušala prepričati vendar prepričana je, da smo premalu skupaj in začela je jokati. Dejansko je moja mati začela jokati, ker Klemen (Nastjin brat) ne gre in ko sem rekla,da še jaz ne grem je začela zganjati vik in krik. Nato sem se končno vdala v usodo, pa še Kati..'' je blebetala Nastja.
''Razumem, saj bo kul. Bova že preživeli le predstavljaj si kako se bove vesele čez dva meseca in nato bova spet vsak dan po ure tičale skupaj. ZMENJENO?'' sem odvrnila.
''ZMENJENO!'' je nasmejano dejala.
Poljubili sva se na lica in se močno objeli nato pa krenili skozi šolska vrata. Vendar ni bilo to kar sva si predstavljali. Nisva metali zvezkov v zrak in kričali na ves glas. Ven sva odšli brez-izrazno. Tiho sva hodili dokler naju pot ni ločila in sva se še zadnjič pogledali.
Brez besed. Nastja je z usti oblikovala : i love you. Jaz pa sem se ji nasmehnila in ponovila njeno vajo z usti.------------------------------
next?*: < 3
12. november 2011
u10862
u10862
next!!!!
13. november 2011
u60452
u60452
next ;3
13. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg