Forum
u38179
u38179
Ta zgodba bo malo drugačna od drugih. Upam da vam bo všeč!
Zgodba in liki so izmišljeni.

V manjšem mestu Bornik blizu ljubljane živi sedem letna deklica po imenu Sarah. Lahko bi ji rekli grda lepotica. Zanemarjena je sama sebe pa se še ne zaveda popolnoma. To je krivda njenih staršev, saj se ne ukvarjajo z njo. Je močnejše postave, ima dolge skuštrane lase. Frizura ji ne pristaja, saj še nikoli ni bila pri fizerju. Tudi v šoli ne blesti, saj ne dobiva podpore. Nima prijatelic, ker sploh ne ve kaj je to.
Če bi bilo vse lepo in prav bi bila lepa lepotica, v šoli pa bi bila najbolša med najbolšimi.
Stanuje v zanemarjeni hiši na velikem posestvu. Njeni starši niso revni, ampak imajo normalne dohodke. Vendar ves denar spravijo v pijačo.
To so njeni straši, ki kdaj tudi spustijo roko nad njo.

Verjetno vas zanima kako je ta otrok sploh še živ. Sirena je imela babico, ki je skrbela za njo dokler ni umrla. Tudi pokojna babica ni bila čisto pri sebi!

NO vse se je dogajalo tako, do nekega dne med počitnicami.
(zamenjala bom svojo vlogo v Sarah)
Začutila sem sama sebe, svojo dušo! Pogledala sem se v ogledalo. Sama sebi nisem verjela, da sem to jaz. Grd, zanemarjen, debel otrok. Nisem se sprejela, zato sem se odločila za spremembe.

Ta dan sem odšla zgodaj v posteljo. Vstala sem že ob šestih. Starša sta še spala, videla sem, da bosta imela glavobol zaradi pjače. Hotela sem si narediti zajtrk. A kot vedno je bil hladilnih prazen, le police so bile zaločene s sladkarijami. Včasih sem pač jedla sladkarije, ker ni bilo drugega. ampak jaz sem se odločila za spremembe. Preoblekla sem se v svoje edine čiste hlače in majco ter se odpravila ven.Tekla sem do sosedovega sadovnjaka. To mi je vzelo dvajset minut, saj je bilo naše posestvo zelo veliko. Ko sem prispela tja, sem odšla do jablane in do hruške ter do trte z grozjem,... Najedla sem se s sadjem. Počutila sem se prerojeno, saj se prvič okusila sadje in ne sladkarije. Sadje mi je bilo zelo všeč.
Počasi se se odpravila proti domu nekaj časa sem tekla, nekaj časa pa hodila. Doma so še vsi spali, zato sem se še enkrat umila, seveda z mrzlo vodo druge izbire ni bilo. Za tem sem se odpravila v mesto. Nekaj časa sem tavala po ulicah, nato pa se vstavila pred veliko zgradbo. Bila je knjižnica. Nisem znala brati, a sem vseeno vstopila, skozi gromozanska vrata.
Knjižničarka me je lepo pozdravila in vprašala, če mi lahko pomaga. Prosila sem jo, če me nauči brati. Tako sva začeli s prvo uro učenja. Bila sem zelo dobra, zato sva se dogovorili, da pridem vsak dan ob osmih zjutraj.
Potem sem se odpravila domov, še zmeraj je bilo vse razmetano in starša sta še spala.
Odšla sem v svojo majhno zaprešeno sobico na podstrešje. Oponašala sem gospo, ki je bila poleg knjižničarke v knjižnici. Pospravljala sem vendar nisem vedela, da se temu tako reče. Kasneje sem izvedela ,da je bila ta gospa čistilka, tako sem vedela nekaj novega. Pospravila sem celo hišo, saj mi je bilo to delo zanimivo. Mislim , da bi bilo vsakemu v tem položaju.
Ko sta se starša prebudila, sta se začela kregati, kakor vedno. Oče sploh ni opazil, da je hiša pospravljena, mama pa je rekla:>> Pridna, punca!> še le zdaj si ugotovila, da je to tvoje delo!!>šik
26. februar 2011
u38179
u38179
Odpravila sem se iz hiše, seveda ni nikogar zanimalo kam. Odšla sem na sosedovo polje, tudi tokrat sem tekla. Vzela sem nekaj svežih korenčkov in pora. Vprala sem jih v studencu, nato pa srove pojedla. To je bilo moje kosilo. Za tem se iskala prostor, kjer se bi lahko večkat zatekla. Našla sem izjemno lep travnik ob gozdu zraven studenca, ki se izliva v jezero. Začelo se je večeriti, tekla sem domov, med potjo sem se vstavila pri sosedovem sadovnjaku ter si vtrgala sadež za večerjo. Doma sem se vprhala v ledeni vodi, kar mi je prijalo saj je bilo vroče poletje. Zgodaj sem se odpravila spat, da sem lahko naslednji dan vstala.
Takšni dnevi so minevali in minevali. Izgubila sem veliko teže saj sem tekla in jedla zdravo prehrano. Naučila sem se brati, tako sem prebrala, kar nekaj knjig, ki so mi koristile.
Posadila sem svoj sadovnjak in vrt na tistem travniku, postavila sem si celo hišico na drevesu. Naučila sem se tudi kuhati iz knjig in plavati v jezeru.

V moji hišici preživim večino dneva tudi ponoči spim v njej. Ne ni me strah, mislim si, da mi pošasti in duhovi in duhi ter drugi plodi moje domišlije ne morejo nič, saj slabše življenje tako ne morem imeti.

Tako sem prišla v drugi razred. Vpisala sem se v vse krožke, ki so bili zastonj, saj sem vedela , da mi bodo prišli prav. Obiskovala sem modelarski, dramski, računalniški, pevski, taborniški, planinski, plesni, risalni in likovni krožek,...
V šoli mi je bilo zelo dobro. Uvrstili so me celo med nadarjene.
A v družbo me še zmeraj ni so spustili. Hudobne sošolke so me še zmeraj imele za čudakinjo. Fantam pa je bilo vseeno, saj so gledali starejšam učenkam pod kikle. Takrat smo bili še utroci.

Zadala sem si še eno spremembo o videzu. Hotela sem imeti lepšo pinčesko in oblačila. Seveda pa nisem imela denarja. Seveda me to ni vstavilo. Sposodila sem si knjige o šivanju, risanju in pletenju oblek. Kar nekaj časa sem se trudila narediti obleko. In ni mi vspelo. Nekega dne sem se v knjižnici spoprijatelila s starejšo žensko. Bila je šivilja. Naučila me je šivati na šivalni stroj, plesti in risati skice oblek v zameno, da sem ji kuhala kosila. Vendar znanje mi ni nič pomagalo, če nisem imela šivalnega storja in blaga za šivanje.
Nekega dne , ko sem plavala v bazenu, sem se zamislila. Moje mislili so tavale o moji babici ter oblačilih. Spomnila sem se, da mi je ona šivala oblačila, ko je bila še živa. Torej moramo imeti šivalni stroj, sem zavpila. Preiskala sem celo hišo in nakoncu našala v kleti belo škatlo, kije bila pokrita z oddejo. Odnesla sem jo do mojega novega bivališča, hišice na drevesu. Tam sem odprla škatlo. V njej sem našla šivalni stroj, da šivalni stroj! A bil je pokvarjen. Za kovača, ki bi mi popravil napravo ni sem imela denarja in še zmeraj ni sem imela blaga.
Spomila sem se novega načrta. Posadila sem malo več sadja in zelenjave. Tako, da sem lahko začela prodajati živila na trgu.
Imela sem najbolše izdelke, saj sem prebrala veliko knjig o negi rastlin. Kasneje sem začela prodajati še rože, ki sem ji sadila.
Mislite, da ni sem imela dovoljenja?? Ne res ga ni sem imela. Prodajala sem pri neki gospe. V zameno je dobila več strank, ki so včasih kupile še njene izdelke. Vse je bilo zakonito.

Tako sem prislužila denar. Kupila sem si blago in dala popraviti šivalni stroj.
Izdelovala sem najbolše obleke. Vse sošolke so mi zavidale. In tudi moja sipatija me je kdaj pogledala. Ves čas sem si v knjižnici izposojala revije o modi. Tako sem bila vedno >>šik
26. februar 2011
u38179
u38179
In tudi k frizerju sem šla, Tako sem postala prava lepotica. Brez pridevnika GRDA ampak z najlepša daleč na okoli.
Kasneje sem se naučila še izdelovati čevlje in v frizerstvu sem tudi blestela.

Tako je leto dni prišlo na okoli.
Nekega dne ko sem stopila v hišo, da bi poiskala starša je bilo vse nekoliko čudno. Stopim v hišo, smredlo je in vse povsod je bilo polno mušic. Zagledala sem, zagledala sem mamo, ki je ležala na tleh! Res je, da mi ni bila pri srcu, vendar še zmeraj je bila moja mama. Poklicala sem mrliškega oglednika, saj sem bila prepričana , da je umrla. Povedali so mi, da so se ji zamašile žile zaradi ne zdrave prehrane.
Tako sva ostala le jaz in oče. No že od začetka sem sama.
Na njenem pogrebu sem imela govor. Izmislila sem si nekaj stavri, saj ni sem hotela, da jo imajo ljudje za slabega človeka.
Po tem sem se z očetom še bolj oddalila.
Naslednji teden je zagorela hiša. Oče si je hotel skuhati kavo. Prvič v življenju je prižgal štedilnik. Zagorel je, nato pa še cela hiša.
Gasilci so pogasili hišo in spet je prišel mrliški oglednik.
Tudi očeta sem oznanila kot najbolšega očeta na svetu, ko sem imela govor na pogrebu.
Tisti dan je do mene stopila ženska ter policist. Razložila sta mi, da bom morala v dom za otroke brez staršev, dokler me ne posvoji kakšna družina.

Že po dveh tednih so me posvojili. In to bogata ter znana angleška igralca. Tako sem se preselila v London.
Lahko si predstavljate kako sem uživala. Živela sem v veliki hiši z bazenom in dobim kar hočem. Seveda še zmeraj skrbim za svojo postavo.

tukaj je nekaj slik:To je vila v kateri stanujem

Starša sem zelo hitro vzljubila. Vedemo se, kot da ni sem posvojena. V Londonu imam kar nekaj prijatelic. Še zmeraj kreiram svoja oblačila in čevlje. Enkrat jh je moja mama pokazala nekemu zanemu keatorju, ki jih je dodal k svoji znamki. V šoli mi gre odlično in še zmeraj sem med nadarjenimi.
moja mami in oči. (mami = Stacy, oči= Victor)

Kot bi mignil sem bila stara štirinajst. Začele so se ljubezenske norije.
Jaz pri štirinajstih
SE NADALJUJE....
26. februar 2011
u38179
u38179
Napište če je uredi !!!!
26. februar 2011
nadaaljuuj zakoon jee
26. februar 2011
uedi da bol n more bitt!!
zZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!
26. februar 2011
u38228
u38228
NexTii!
26. februar 2011
kak se ti do teko pisate!!!!!

NEXTI
26. februar 2011
u38179
u38179
ja dej no če sm pa cel dan pisala
26. februar 2011
u28803
u28803
next
26. februar 2011
next !___
26. februar 2011
dobra je, ampak osebni nisem ravno fan čistih blestečih zgodbah in hkrati koncih
26. februar 2011
u38179
u38179
ej sej še ni konc to je uvod
26. februar 2011
u38179
u38179
NADALJEVANJE....

Nekega jutra zazvoni budilka. Vstanem se stuširam, preoblečem v novo oblekco in nataknem čevlje od Jimmy Choo.
Grem na zajtrk kot vsak dan, nato pa pozvoni. Zaderem se,: >>Mami, a greš odpret? Please!!>A, veš da bomo dobili novega sošolca??>a, je cute?> Ja, govori se tako!!
jaz >> Upam, da res!!> Se greva stavit, da ga ne upaš poljubiti na usta > Ja, upam!! Francoski poljub bo dobil od mene !!
ona >> OK, če mu daš francoski poljub boš ti organizirala novo leto in vsi bodo dobili vabilo od tebe. Drugače sem jaz navrsti letos. In če ga ne poljubiš mi cel mesec delaš domačo nalogo !!>No, prav naj ti bo> Verjetno že veste, da boste dobili novega sošolca.
26. februar 2011
u38179
u38179
Ne
zmotla sm se !!!!!!!! Tisga go ne brat
26. februar 2011
u38179
u38179
NADALJEVANJE....

Nekega jutra zazvoni budilka. Vstanem se stuširam, preoblečem v novo oblekco in nataknem čevlje od Jimmy Choo.
Grem na zajtrk kot vsak dan, nato pa pozvoni. Zaderem se,: >>Mami, a greš odpret? Please!
! Moja BFF pride do mene.
ona >A, veš da bomo dobili novega sošolca??
jaz >a, je cute?
ona > Ja, govori se tako!!
jaz > Upam, da res!!
ona > Se greva stavit, da ga ne upaš poljubiti na usta
jaz > Ja, upam!! Francoski poljub bo dobil od mene !!
ona >> OK, če mu daš francoski poljub boš ti organizirala novo leto in vsi bodo dobili vabilo od tebe. Drugače sem jaz navrsti letos. In če ga ne poljubiš mi cel mesec delaš domačo nalogo !!
>No, prav naj ti bo
Odpravile sva se v šolo.
Ravnatelj je imel tri ure dolg govor, nato pa je le pripeljal novega sošolca.
Vstopila sta skoz vrata.
Jaz sem zardela in se najraje pogreznila v zemljo, bil ja tako grd in jaz ga moram poljubiti !!!
26. februar 2011
u38179
u38179
4del ne brat kr sem se zmotla sej sem pol pupravla
26. februar 2011
neexTi
27. februar 2011
nextt
27. februar 2011
u38179
u38179
NADALJEVANJE (5.DEL)
Po koncu pouka sem počakala v razredu, da so vsi odšli. Počasi sem pospravljala zvezke v torbo, ko je prišel novi sošolec. Predstavil se je , da mu je ime Michael. Pomislila sem na stavo. Poljubila sem ga in hitro stekla ven iz učilnice. Takrat pa ugotovim, da me je gledalo cel kup ljudi. Nekateri so celo snemali. Zadrla sem se, da je bila stava. Nihče mi ni verjel, samo še glasneje so se začeli smejati.
Hitro sem se odpravila domov. Odšla sem v svojo sobo na fb. Bilo je polno slik in video posnetkov o mojem poljubu. Komentarjev sploh nisem brala. Naredila se si takšno sramoto, da sem se hotela odseliti. Kar naenkrat pozvoni. Bil/a je ...

NADALJUJEM , KO BOSTE KOMENTIRAL.
27. februar 2011
nextt nujno
27. februar 2011
u38179
u38179
NADALJEVANJE 6.DEL
Odprla sem vrata. Bil je Michael. Hotela sem zapreti vrata a jih je prideržal. Vdrel je v moj dom. Udaril me je po obrazu in še enkratpo glavi.
MEGLA.....
Zbudila sem se v beli sobi. Okoli mene je bilo kup ljudi. Začeli so se pogovarjat z mano, kakor da jih poznam. Zčudeno sem jih gledala in poslušala odmeve v moji glavi. Prišel je moški v beli haliji. Pregledal me je in rekel, da sem izgubila spomin. Počutila sem se utesnjeno. Drugi so vedeli več o meni kakor jaz. Dobila sem napad. Padla sem v depresijo. Slišala sem glasove v moji glavi. Zameglilo se mi je pred očmi.
Zbudila sem se v sobi obdani z blazinami. V njej ni bilo predmetov. Bila sem brez moči. V sobo je stopila ženska. Pozdravila me je s toplim pogledom. Razložila mi je, da sem v norišnici zaradi napada, ki sem ga dobila, ko sem izgubila spomin. V sobo je prišla punca enakih let kot jaz in dva zakonca. Predstavili so se mi kot bbf in starša. Nekaj časa smo preživeli skupaj. Začel se mi je vračati spomin.
Naslednji dan sem lahko odšla domov.
Pred hišo me je čakal Michael. Kričal je name. Govoril je o meni in mojem otroštvu ter bioloških starših. Nihče ni vedel od kot je vedel te podatke. Poklicali smo policijo, ker je dela ne mir na zasebnem ozemlju. Hotel me je še enkrat udariti. A v tistem trenutku me je nekdo potegnil proti sebi. Padla sva na tla. Poleg mene je bil fant enakih let. Imel je sinje modre oči. Lasje so mu padali po obrazu. Njegov pogled in nasmeh sta bila božanska. Mislim, da sem se zaljubila na prvi pogled.
ČE VAS ZANIMA KAJ SE BO ZGODILO S SARAH IN S FANTOM KI JO JE REŠIL PRED UDARCEM KOMENTIRITE !!!
27. februar 2011
u35768
u35768
Neeeextttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !
27. februar 2011
u38179
u38179
NADALJEVANJE 7. DEL

Nekaj časa sva si strmela iz oči v oči. Ležaala sva na tleh. Vstali so videlli, da se nekaj dogaja med nama. Oči me je pobral, ter stisnil v objem. Vsi so odšli v hišo, le jaz sem odkorakala v park, ki je bil nasproti naše hiše. Vsedla sem se na klop, ter gledala sončni zahod. Kar naenkrat začutim roko na mojem ramenu. Bil je fant, ki me je rešil pred udarcem.
Najen pogovor je potekal takole:
on - Živjo jaz sem Jackob. Kako pa je ime tebi?
jaz - Sarah. A si nov tukaj?
on - Ja, pred enim tednom sem se preselil v hišo ulico naprej.
jaz - Super ! Lahko se bova še kdaj videla.
Nekaj časa sva strmela drug v drugega.
on - A bi hotela jutri z mano v kino?
jaz - Seveda!
on - Ob 19.00 na tej klopci.
jaz - A to bo kot zmenek ??

ČE VAS ZANIMA KAJ BO ODGOVORIL KOMENTIRITE!!!!
27. februar 2011
no nexti
27. februar 2011
u38179
u38179
NADALJEVANJA 8. DEL

on - Am, ja.
ona - Ok, se vidiva.
on - Ajde.

Takoj sem odšla do prijateljice in ji vse razložila. Naslednji dan nisem imela pouka, zato sva s prijateljico odšli v >>shopingshopaholic
28. februar 2011
u38179
u38179
Spet mi je neki zaštekal zato je tuki cel 8.del

NADALJEVANJA 8. DEL

on - Am, ja.
ona - Ok, se vidiva.
on - Ajde.

Takoj sem odšla do prijateljice in ji vse razložila. Naslednji dan nisem imela pouka, zato ssva s prijateljico odšli v >>shopingshopaholic
28. februar 2011
u38179
u38179
Spet je zaštekal!!!
28. februar 2011
u38179
u38179
Zdej sem dala kr nadaljevanje od 8.dela
>>shopingshopaholic
28. februar 2011
u38179
u38179
Sorry. Spet šteka!!!!!!
28. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg