Forum
to zgodbo posvečam vsem ki jo boste brali in tudi vsem ki berete moje zgodbo:
https://www.igre123.com/forum/tema/kateri-fant-je-pravi-zame/22455/

sem 10 letna deklica z imenom Žana. Sem iz Slovenije vendar sem se preselila v Kitajsko pred 3 leti. Nimam prijateljic in sem osamljena. Imam mamo Niko in očeta Roberta ki je nesramen do mene. Moja teta Živa tudi živi na Kitajskem in nas pogosto obišče. Nimam sester. Pišem svoj dnevnik in se najbolje znajdem sama in ne v družbi. Življenje zame ni več življenje in šolo sovražim ter se ne učim. Rada sedim zunaj v naravi sama in se pogovarjam sama s sabo. Živim preprosto in sem dobra v športu.

jaz:mama Nika:ata Robert:teta Živa:


Začnem pisat zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. oktober 2011
next!
08. oktober 2011
nika.nikica je kot oseba mama
Suny...Katerina je kot oseba teta živa
08. oktober 2011
sam še en next rabim
08. oktober 2011
zdaj še ni nič omenjeno s pandami sam pol bo
08. oktober 2011
u60429
u60429
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. oktober 2011
ok nextam
08. oktober 2011
driiiiiiin driiiiiiin zgodaj zjutraj me zbudi budilka
"vstanii!" zakliče mama. "v šolo moraš!" joj kako sem sovražila šolo najraje bi počela kaj drugega. Počasi sem vstala se oblekla in odšla do šole v Kitajski. Zelo dobro sem znala angleško Kitajsko pa čisto malo a nisem z nikomer hotela govoriti tega nisem marala. Govorila sem ko sem bila sama včasih pa tudi z očetom ali mamo ali ko sem pač hotela govoriti. Tisti dan smo v šoli dobili novo sošolko. Jooooj to mi sploh ni bilo všeč. Nisem se rada družila z drugimi. Ti novi sošolki je bilo ime Tina. OMG saj to je slovensko ime! je tudi ona iz Slovenije? Po pouku me je pred šolo čakala Tina in me nagovorila po slovensko:"zdravo žana! ugotovila sem da si iz Slovenije veš jaz sem tudi...in kako si?"
bila sem tiho. "no žana zakaj nič ne rečeš?" Nisem vedela kaj naj naredim a sem se na koncu obrnila in stekla proti domu. Doma je že bila mama in me je vprašala" no žana kako je bilo v šoli?" nisem hotela odgovoriti zato sem bila tiho. "žana če mi ne boš povedala danes ne bomo šli gledat v živalski vrt pande" "kaaaaaaaj" sem vprašala "žana če mi boš povedala kako je bilo bomo šli v živalski vrt za pande drugače pa ne. in ker vem da imaš rada živali mislim da mi boš povedala" to kar je povedala mama je bilo res. Zelo sem imela rada živali in sem jih razumela saj sem bila veliko v naravi. nazadnje rečem "ok povedala ti bom. danes v šoli je bilo tako kot vedno" "žana povej mi no prosim skrbi me zate kako ti gre" je žalostno rekla mama "mama danes smo dobili novo sošolko iz Slovenije z imenom tina" sem povedala po resnici. "res? potem se pa spoprijatelji z njo" "mama veš da nočem tega......no a bomo šli gledat pande???" "ja bomo šli" nazadnje reče mama "ali gre zraven tudi ati? vprašam. Saj je moj ata zelo nesramen do mene in ga ne maram. "ne ne bo šel zraven" "jupiiii" vzzkliknem "a grema zdaj mama?" "ja pojdima" reče in že sva se usedle v avto
08. oktober 2011
next
08. oktober 2011
tina:moja hiša(ne preveč velika):


08. oktober 2011
tincaaaa=je oseba Tina
08. oktober 2011
u60429
u60429
Next
08. oktober 2011
...čez pol ure sva z mamo že prispele v živalski vrt za pande. Mama je plačala in vstopili sva. takoj sem zagledala pando ki je bambus. Zelo rada sem hodila v živalski vrt ampak so se mi živali vedno znova zasmilile saj so tu ujete. bila sem tiho in poslušala kako se pande premikajo. naenkrat zaslišim cviljenje ene pande takoj pogledam kje je.sedela je in cvilila. vedela sem kaj je narobe. v kletki je in se slabo počuti. Potem so začele cvilit še druge pande. vse so se mi zasmilile. nisem mogla kar gledati teh bogih živali. morem jih spustiti sem si rekla. mami sem rekla da grem na stranišče in se izmuznila do vrat kjer prideš k pandam. izpustila vas bom sem šepnila. vrata sem z lahkoto odklenila in ena panda se je zazrla vame s svojimi lepimi očmi kot bi mi bila hvaležna. "steci" sem ji šepnila "steci in pobegni" panda me je še enkrat pogledala in odšla. jaz sem hitro odšla do mame. ta čas se je sprožil alarm in vse pande so bežale. jaz pridem do mame in rečem "kaj se dogaja" kot da ne bi vedela "pande so pobegnile" odvrne mama. Kmalu so prišli eni ljudje in hoteli ujeti pande. ujeli so samo 3 druge so pobegnile. bila sem srečna da so pobegnile in mi ni bilo mar če bodo ugotovili da sem jih jaz spustila. samo da so pande na varnem. z mamo se kmalu peljema domov. mama reče:"žana da nisi ti spustila pand" "nisem za koga me pa imaš" sem čimbolj žalostno rekla. "ok verjamem ti ampak če ugotovim da si jih ti izpustile se bova mogle malo pomenit" reče mama "ok" odvrnem. kmalu sva prispeli domov in tam je že bil oče Robert. "kje sta bili?" vpraša. "v živalskem vrtu za pande" mu odgovori mama. "OK a naslednjič mi povej kam gresta" "ja saj bom robert" zavzdihne mama. zvečer sem šla v gozd saj sem hotela biti malo sama in čez nekaj časa iz grmovja švigna...........next????????????
08. oktober 2011
next
08. oktober 2011
noben več ne nexta? prosim samo še 1 next!!!!!!!
08. oktober 2011
next =D
08. oktober 2011
next sporoč
08. oktober 2011
u39380
u39380
next ful dobra zgodbica
08. oktober 2011
u61047
u61047
nextttttttttt
08. oktober 2011
u39380
u39380
neeeeeeeext
08. oktober 2011
ok zdaj nextam
08. oktober 2011
...panda! tista iz živalskega vrta. počasi je stopila proti meni. pogumno sem jo pobožala in njej je bilo to všeč.
nextam dans 100% sam zdaj gremo k prijatlom
08. oktober 2011
u60429
u60429
Next
08. oktober 2011
u39380
u39380
next
08. oktober 2011
ok zdaj pa res nextam
08. oktober 2011
u39380
u39380
cool
08. oktober 2011
...panda! tista iz živalskega vrta. počasi je stopila proti meni. pogumno sem jo pobožala in njej je bilo to všeč. ob mene se je drgnila in me lepo gledala. vedela sem da mi je bila hvaležna. božala sem jo dokler se nisem mogla poslovit. "iti moram" sem šepnila pandi "obljubim da jutri spet pridem" še enkrat sem jo pobožala in pomahala. ta je počasi odšla nazaj v gozd. ura je bila že osem zvečer ko sem prišla v hišo. "kje si pa bila?" me vpraša oče. nisem nič rekla. "hej zahtevam odgovor!" mi spet reče. "zdaj pa dovolj" in me udari. "ti si moja hčerka zato mi povej kje si bila" "nikoli ne bom tvoja hčerka" sem zakričala, odšla v svojo sobo ter se zaklenila. iz predala sem vzela svoj dnevnik in napisala kaj se je zgodilo danes. potem sem na eni strani napisala: od danes dalje so mi zelo všeč pande. zaprla sem dnevnik ga pospravila v predal in se ulegla na posteljo. po nekaj trenutkih sem zaspala...Zjutraj sem se prvič zbudila sama. bil je petek in ura je bila 6.00 zjutraj? kaj? nisem mogla verjeti. odločila sem se da grem pogledat k pandi. tiho sem se splazila iz hiše v gozd. zagledala sem pando isto kot včeraj ki je spala. zbudila sem jo in jo pobožala po glavi "kako si spal?" ga vprašam. on pa me namesto odgovora poliže po glavi. "oh ti smeška" sem rekla in se zasmejala. "ime ti bo smeška ti je prav?" spet me je polizala. "rada te imam" sem rekla in jo stisnila k sebi. "ko pridem danes iz šole grem k tebi in naredila ti bom majhen dom prav?" sem še rekla jo pobožala in odšla. pande so mi vedno bolj prirasle k srcu. kmalu sem bila doma in opazil me je Robert "KJE SI BILA?!" se je zadrl name. prijel me je za ramo in me ni spustil. "POVEJ KJE SI BILA?!" še enkrat reče. "kaj te briga kup železa" mu zabrusim. "z mano se tako ne boš pogovarjala" se mi zadere in mi da 3 klofute. ravnokar pride mama in vidi kaj mi je naredil Robert. "ROBERT! KAJ DELAŠ! ALI HOČEŠ DA SE ŽANI KAJ ZGODI! ČE JE TAKO JE MED NAMA KONEC DA VEŠ!" je zakričala mama in me stisnila k sebi. "oprosto nika ampak ne gre drugače z njo" reče robert. "kako ne gre? če ji še enkrat kaj takega narediš je med nama konec in pika!" preden bi robert kaj rekel se je že obrnila in šla. jaz pa sem vzela torbo in odšla proti šoli. pred šolo je spet bila tina. Joj ta tečka sem si mislila. takoj me opazi in priteče k meni............next??????????????
08. oktober 2011
in prosim komentarje
08. oktober 2011
pa povejte tisti ki hočete da jim pošlem po sporočilo ko nextam
08. oktober 2011
panda(smeška):


08. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg