Forum
Jaz in moja prijateljica LoveAnimals piševa ljubezensko zgodbo. Zgodba bo imela dva pogleda saj bova pisali vsaka za svojega glavnega junaka. Tajda in Leon se spoznata v prvem letniku srednje šole na prvi šolski dan. Takoj sta si zelo všeč, a Tajda je zelo sramežljiva in mu tega ne upa povedat. Ker pa ima Leon več poguma jo ogovori, ona je zelo vesela zaradi tega,ampak to skrije s svojimi igralskimi sposobnostmi.

Ali boš bral/a zgodbo


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. junij 2017
oooo
30. junij 2017
Next
30. junij 2017
hvala 1 del bo po vsej vrjetnosti objavljen danes
01. julij 2017
Alice Ross
Alice Ross
Next
01. julij 2017
Alice Ross
Alice Ross
če se mi bo dalo bom brala
01. julij 2017
Next zanimivo!
01. julij 2017
Še en lep pozdrav z moje strani.
torej moram vam povedat,da že piševa prvi del.
upava,da vam po zgodba všeč
01. julij 2017
Sophie Hyles
Sophie Hyles
Next!
01. julij 2017
hvala
01. julij 2017
evo prvi Next
Živjo jaz sem Tajda
in imam brata in sestro. Sestri je ime Nina
in je stara 8let in bratu je ime Vid

in je star 22let. Imam tudi mamo
in očeta

Bil je prvi šolski dan, ko sem drugič stopila v srednjo šolo in kmalu sem zagledala fanta ki je bil popoln da se, kar stopiš. A ker nisem vedela kdo je sem šla le mimo poiskat svoj razred. Ko pa sem stopila v razred sem skoraj obnemela a to se ni videlo ker sem to skrila globoko v sebi. Bil je tam na zadnjih sedežih in strmel je vame in domnevala sem da je to zato ker sem tako čuno in neprimerno oblečena, zato sem se samo usedla v prvo klop, ki sem jo videla in počakala mojo prijateljico Ano. Ko je Ana le prišla sem ji vse povedla in tudi ona se je čudila. Med poukom me je cel čas gledal ne vem zakaj in izvedela sem da je njegovo ime Leon. Po koncu pouka pa me je zaustavil in me nekaj časa le gledal v oči a mi ni bilo nič jasno in sem mu rekla le hey in on mi je isto odgovoril. Svoja čustva pa sem preprosto skrila. Nato sem mu rekla, da moram domov in sem le odšla. Doma pa me je čakalo..... Se nadaljuje čez 3 nexte
Tok da veste nov del je že napisan tako da pohitite Prosim
01. julij 2017
Next
01. julij 2017
rabiva še 2 nexta in dam naslednjega
02. julij 2017
Sophie Hyles
Sophie Hyles
Next
02. julij 2017
nnnnneeexxxtttt!!!!!!!
02. julij 2017
hvala vsem za nexte
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
sedaj ste videli kako je prvi šolski dan preživljala Tajda.
tako pa ga je Leon:
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Hay sem Leon Sunset. Sem edinec.
imam mamo Mirando,

očeta Franka

in papagaja Čopka


Bil je prvi šolski dan. Stal sem na hodniku in zagledal prečudovito dekle. Po njenem pogledu sodeč sem ji bil všeč. Malo me je presenetila,ko je kar odšla mimo mene,a sem jo prehitel in prišel v razred prej kot ona. Usedel sem se v čisto zadnjo klop in jo čakal. Čez nekaj minut je vstopila in bila je zelo presenečena,ko me je videla. Strmel sem vanjo,ker je bila zares prečudovita. Pogledala me je in se usedla v prvo prosto klop. Čez nekaj časa je k njej prisedla punca,po imenu Ana, očitno je bila njena prijateljica. Med poukom sem jo gledal in od prijatelja sem izvedel,da ji je ime Tajda. Kako čudovito in posebno ime, takšno,kot je ona sama. Po koncu pouka sem jo zaustavil,da bi se pogovoril z njo. Najprej sem jo samo gledal v oči,potem pa je spregovorila in me pozdravila »hey« in tudi jaz sem ji odgovoril s hey. Kar naenkrat se je začela čudno obnašati in je rekla,da mora domov.
02. julij 2017
nnneeexxttt!!
02. julij 2017
Živjo vsi naredili sev tudi nslovnico za to zgodbo upam da vam je všeč
03. julij 2017
Sophie Hyles
Sophie Hyles
Neext
03. julij 2017
ok danes pride Next jej kdo je vesel
27. julij 2017
Doma pa me je čakalo presenečenje dve karti za film Lepotica in Zver zame in za prijateljico Ano omg sej ne morem verjeti res bom videla ta film sem vzkliknila in kmalu potem vprašala mamo in očeta zakaj sem si to prislužila. Odgovorila sta da zato, ker sem uspešno prestopila prag iz osnovne v srednjo šolo. Ko pa sva z Ano prispeli v kino in v dvorano sam obnemela bil je tam malo naprej od mene in gledal v mojo smer ,verjetno zato ker je bil za mano njegov prijatelj, in jaz sem se kar topila a le dokler me ni Ana povlekla in me vrgla na moj sedež. Med filmom pa sva se zelo drli ker so bili določeni trenutki res zelo grozni in strašljivi. In se tudi pogovarjali kako bi bili obe tako lepi kot glavna junakinja (iz filma Harrya Potterya - Hermiona).

Po koncu filma pa me je Leon prijel za roko in jaz sem se ga tako ustrašila da sem kar poskočila od strahu on pa se je le nasmehnil in me gledal v oči spet sem se topila bolj kot prvič. Nato pa me je povabil na bubble tea in seveda sem privolila ker imam to najraje ker brez tega čaja sploh ne grem iz koloseja. Potem pa naju je z Ano pospremil domov in me celo pot držal za roko kot da sem njegov ljubljenček in me ni hotel spustiti ne vem zakaj. In ko se je poslovil od mene me je na moje presenečenje objel in mi zaželel lahko noč ter lepe sanje. Naslednji dan pa me je zbudil glas......Se nadaljuje čez 4 nexte.
27. julij 2017
ne nextat ker ni uredu
27. julij 2017
Next
superca je
in ne poslus Majchy__!!
27. julij 2017
sej jaz ga ne on neve kaj je dobra zgodba in hvala za spodbudo to mi velik pomeni
28. julij 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg