Forum
u145128
u145128
Hej! Vsi pišete take lepe zgodbice, da nevem katero naj berem. Zato sem se odločila, da bom sama eno napisala. Sem še začetnica pri pisanju. A vseeno upam, da boste v moji zgodbici uživali.
______________________________________________________________________
V New Yorku je bilo eno lepo poletno jutro. Ura je bila devet zjutraj. Kot ponavadi sem šla v kopalnico in se umila in uredila make-up. Ko sem se oblekla v sobi sem odšla po stopnicah, kjer me je že čakal maček Flash. Seveda je čakal, da mu dam brikete. Sebi sem nalila v posodo mleko in nasipala kosmiče (to je moj naj zajtrk) in Flashu dala njegove naj kosmiče. Res je bil izbirčen in zahteven. Ko sem pojedla, sem pomila posodo in pospravila kosmiče, ter mleko. Flash je seveda še želel brikete pa sem ga samo okarala, da je požeruh. Odšla sem na verando. Tam je mama kot vsako jutro srkala kavo in brala dnevne novice. "Dobro jutro Rose." Moje ime je Rosemarie in pišem se Westmoreland po očetu. Očeta ne poznam, mama pa se nikoli ne želi govoriti o njem. Rekla mi je, da naju je zapustil ko sem se rodila. Mama je opazila kako sem zamišljena zato me je vprašala. "Rose kaj je narobe. Vidim, da te nekaj žre. Pogovorima se" Res mama me je poznala. Zato se nisem izmikala pogovoru, ker sem vedela, da je nesmiselno. Prej ali selj bi se morale pogovoriti o tem.

Pogovor med nama: J-jaz, M-mama
J: Mama skrbi me saj veš kaj.
M: Saj boš sprejeta v vampirsko šolo in preživela boš preobrazbo.
J: Mama kaj pa vem, mogoče pa ne bi šla.
M: Saj veš, če zavrneš spremembo bo tvoje telo pri priči umrlo.
J: Joj kako je to zajebana stvar!
M: Vem draga, tudi jaz sem se počutila tako.
J: Strah me je mami tudi volkodlakov.
M: Zato greš v šolo, da se učiš braniti pred njimi!
J: Prav imaš mama.
M: Saj bo Rose. Vedno se lahko zaneseš name.
J: Dobor grem v svojo sobo.

In tako sem odšla v svojo sobo. Premisliti sem morala. Usedla sem se na posteljo in zrla skozi okno, ter razmišlajala. Končala sem osnovno šolo in že je konec počitnic, kar pomeni, da se bom morala vpisati na vampirsko gimnazijo. Ker sem vampirka. Ljudje mislijo, da obstajamo le v mitih, pa ni res. Na svetu nas je le peščica in jaz sem ena izmed njih. Sem čistokrvna vampirka, kar pomeni, da je moj oče bil tudi vampir. V njem se poznala resnico. Bil je vodja enih največjih vampirskih bataljonov v Rusiji. Tam je tudi vampirska gimnazija. Vedela sem, da ga bom spoznala v Rusiji. Grizem pa se zaradi tega, ker vem, da bom kmalu odšla v vampirsko gimnazijo. Tam bi naj preživela spremembo v vampirja, lahko pa moje telo zavrne spremembo in takoj umrem. Če bom preživela preobrazbo pa sem še vseeno v smrtni nevarnosti, saj se vampirji in volkodlaki ubijamo že stoletja. Toliko novega. Rada bi bila le navadna najstnica.

Še slike:
To sem jaz:


Moja mama:


Moj maček Flash:


Moja hiša v New Yorku:______________________________________________________________________
Nextam zvečer! In upam, da vam je zgodbica všeč.
______________________________________________________________________

Kakšna se ti zdi zgodbica in ali nextam


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. julij 2013
u140958
u140958
next
17. julij 2013
u136975
u136975
Next
08. avgust 2013
nexxxxt
08. avgust 2013
Kakor vidm se je pisatelca izbrisala.
09. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg