Forum
u32648
u32648
ta zgodba ni moja! Našla sem jo na fourmu........ nekje, ne povem vam kje! Tako da če to bere njen resnični lastnik.... ODLIČNA ZGODBA!!!!!

NO TUKAJ JE:

Sovražnika ali do ušes zaljubljena??

Predmestje Londona, sonce je ravnokar vstalo in pobožalo črnolasega fanta po obrazu. Temu to ni bilo nič kaj všeč in je le zagodrnjal ter se obrnil proč. Takoj nekaj minut kasneje mu je budilka prerezala tišino.

Izklopil jo je in spet zadremal. Vendar je že po nekaj sekundah nekdo začel praskljati po oknu. Pa kaj ne more spati ravno na ta dan? Praskljanje ni in ni ponehalo, zato ni imel druge možnosti, kot da okno odpre in pogleda kdo mu ne pusti spati. Komaj je odprl okno mu je v glavo švignilo pismo, ki ga je prinesla sova njegovega prijatelja. Pismo je odprl in začel brati.
Zdravo James!
Najprej oprosti, ker ti nisem pisal ampak res nisem mogel. Saj veš, družinski problemi. Zato bi te prosil, če bi se lahko jutri dobila na peronu 9 3/4. Ali pa če je možnost, da bi danes prišel prespati k tebi. Prosim odpiši čim prej, rad bi vedel ali imaš načrt za Cmerausa.
Sirius
James je bil prijateljevega pisma tako vesel, da ga spanje ni več mikalo. Raje je nekaj čarovniških učbenikov in knjig zmetal na kup v kot in pripravil posteljo za Siriusa. Vedel je, da mu bodo starši dovolili prespati tukaj. Ko je to uredil je razmišljal, če bi zoprni sošolki Lily poslal tulbo, da bi jo zbudila že ob 6.00. Precej časa je porabil s tem, da si je predstavljal kako bi odreagirala Lily Evans.

Kmalu je na hodniku zaslišal korake. Ni čakal, le zdirjal je navzdol in skoraj trčil v očeta.

Slednji ga je čudno pogledal: »Mar ne spiš? Ponavadi bi zadnji dan počitnic spal vse do poldne. Vsaj tako si včeraj izjavil…«

Še preden je g. Potter utegnil izgovoriti stavek do konca je James zinil: »A lahko Sirius prespi pri meni in gremo jutri skupaj na peron 9 ¾ ?«

»Zato torej tako zgodnja ura, a?« se je nasmehnil Jamesov oče. Njegov šestnajstletni sin je le nemo prikimal in strmel v očeta. Le-ta je vedel v kakšnih razmerah živi Sirius, zato je rekel, da naj kar pride.

A Jamesu se še sanjalo ni, kakšne načrte je imel v mislih Sirius...

ali jo boš še naprej bral to zgodbo


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. december 2010
u32648
u32648
Komenterejte!!!!!
03. december 2010
u18082
u18082
Next.!!
03. december 2010
u32115
u32115
next!!!!!
04. december 2010
u32648
u32648
KOMENTIRAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
04. december 2010
beda... no pač če želiš pa nextaj.. sory sam men ni všeč..
04. december 2010
dej lol teb nič ni ušeč. -.-
že tri zgodbice ko sm jih pogledla si ti beda napisala. -.-
pol pa ne glej če ti ni ušeč. -.-
ti pa kr nexti.^_^
04. december 2010
hahaa SmiinWhore a ti ne poznaš heca .. a bi slučajno napisala nexti če mi nebi bla ušeč?

Sej sem hotela napisat hec NEXTI pa ti kr neki pametuješ?!
04. december 2010
NEXTy k je full kull...
04. december 2010
u32648
u32648
No tukaj je nadaljevanje:

Kmalu po kosilu, ko sta se Jamesova starša odpravila na Prečno ulico še po zadnje malenkosti, se je v sobi šestnajstletnika pojavil ravno tako črnolas fant.

James, ki se v kuhinji zalagal z bobki vseh okusov je v zgornjem nadstropju zaslišal ropot. S škatlo bombonov v roki je stekel po stopnicah navzgor v svojo sobo.

Še preden se je utegnil ustaviti so bobki leteli po sobi, sam James pa se je znašel na tleh z vsemi štirimi od sebe. Od nekod se je zaslišal glasen krohot. Krohotal se je Sirius, saj se je James spotaknil ravno čez njega.

»Če bi te zdaj videla Wolf in Marius….in pa Evansova bi…«

Stavka ni mogel izreči do konca, saj ga je preveč bolel trebuh.

»Ne omenjaj mi Evansove pred začetkom leta. Nimam namenov govoriti o njej.«

»A imaš načrt za Cmerausa?« je zinil Sirius in se po hitrem postopku zresnil.

James je le razočarano odkimal. Sirius je bil začuden.

»Pa kaj je zdaj to? Rekel si da boš naredil načrt!!!« mu je očital prijatelj.

»Če pa se mi ni dalo. Bi lahko se tudi drugi Ravbarji malo potrudili. Sicer za
Luncota nisem prepričan, da bi sodeloval, Glistorepy ne bi skupaj spravil nič, ostaneš torej še ti!«

Nenadoma se je njegov pogled spremenil. »Kako pa si sploh prišel sem?«
Sirius mu je pokazal ogledalo. »temu se reče dvernik James. To bi pa lahko vedel.«

»Kje si ga pa dobil?«

»No, očetu sem sunil palico in ga spremenil v devrnik. Saj veš da izsledijo le palico s katero se je izvedel urok. Tako, da sem prišel sem nekaznovan.«
Jamesu so se zasvetile oči. Sirius je v teh očeh tako nevaren lesk videl že mnogokrat doslej.

»Idejo imam. In uresničil jo bom v Meryascoveeni.«


pa L.O.O.L ne zamerim ti če ti zgodba ni všeč, vsem so všeč druge stvari.......
04. december 2010
pa
BonnieWright men je ful všeč ta zgodba samo tolk da ti povem da nisem bila jaz na svojem profilu... drgač men je ful všeč.. dobr pišeš..
04. december 2010
u32465
u32465
next
05. december 2010
nexttt!!
05. december 2010
neeext!
05. december 2010
u32318
u32318
Ja next!!!
05. december 2010
u32648
u32648
»James, a bi se lahko premaknil dol z mene???« je Sirius vrgel iz trdnega spanca svojega prijatelja Jamesa. Le-ta je v spanju padel s postelje na svojega sošolca, medtem ko je sanjal kako je Rawsa zmedel mlevnikon in ga potopil v močvirju.

»Upsi. Oprosti Sirius. Samo zelo lepe sanje sem imel.«

»Sanje gor ali dol, spakirati morava svoje stvari v kovčke.«

Med hitrim pakiranjem ( to pomeni, da sta stvari v kovčke kar zmetala, ne pa zložila) sta malo poklepetala, nato pa se odpravila k zajtrku. Bila sta precej neprespana, saj sta pozno v noč premlevala kaj vse se bo zgodilo na prvi šolski dan. Nekaj teh dogodkov sta tudi načrtovala…zdaj ko bosta lahko prosto čarala, brez, da bi komu izmaknila palico, kot ponavadi.

Na postajo sta prispela med prvimi in si tako izbrala najboljši kupe…

»Ti, James,« je rekel Sirius: »a misliš da bosta tudi Lunco in Glistorepy prišla kmalu?«

»Ne vem. Mogoče pa bo Marius zamudil. Sicer se ne bi čudil, sposoben je to narediti…lahko pa je odšel na peron 9 3/8. Za Remusa me skrbi. Ura je že 10.30. ponavadi bi moral biti že tu.«

Sirius je le skomignil z rameni in pogledal skozi okno kupeja. »Glej tam je Evansova!« je nenadoma rekel.

James ni izpustil priložnosti in je v njeno bližino vrgel govnobombo, tako da je kmalu smrdel cel peron. Lily je poškilila k oknu kjer sta še pred trenutkom visela dva črnolasa fanta. Sirius in James sta se sedaj valjala po sedežih in se krohotala, nato pa je vstopil Remus. Pogledal ju je in rekel: »Vedel sem, da je bil eden izmed vaju. Kdo drug pa bi se spomnil, da bi zasmradil peron in govnobombo vrgel Lily pred noge? Raws že ne.«

»Zdravo Lunco, kje je pa Mally?« je zadihano vprašal James.

»Prihaja,« mu je odvrnil volkodlak.

Po 20 minutah se je vlak začel premikati in na vrata kupeja je potrkal Mally.

»Pa kje si hodil?« je malce jezno vprašal James.

»No doma sem pozabil kovček, pa sem moral nazaj.«

Glistorepy je hudo zardel. James in Sirius sta se zopet začela krohotati, še Wolf je raztegnil usta v nasmeh. Slednji je nenadoma vstal in se odpravil ven iz kupeja. Jamesu se je posvetilo: »Predstavnik študentov je postal.«
»Spraševala sem se, Potter, ali si si uspel to zapomniti.«
da nadaljujem pa vsaj 5 komentov!!!
05. december 2010
u32830
u32830
next!!
05. december 2010
u32115
u32115
Next!
05. december 2010
u32155
u32155
Next!
05. december 2010
u32830
u32830
daj no next
05. december 2010
u32155
u32155
next
06. december 2010
next. OBVEZNO!!!
07. december 2010
u32648
u32648
Vse tri fantovske glave so se obrnile proti vratom. Tam je stala Evansova skupaj s prijateljico Twigito Twigitt. Twigita , dekle svetlih las in modrih oči, se je zahihitala. »Veš James, s Twiggi (tako so jo klicali prijatelji) se sprašujeva od kod je priletela govnobomba. Menda je nisi ti vrgel? Tu je nenavaden smrad.«

»Pa ne, da res smrdi. Če še ne veš, ko je govnobomba počila smo imeli okno odprto, tako da je smrad prišel tudi sem. To pa bi vaša pamet lahko pogruntala.«
Medtem ko sta se Sirius in Mally lepo zabavala, si je James razmršil lase, kot je bila njegova navada. Lily je le zavila z očmi in se odpravila h kupeju za predstavnike študentov.

Jamesu so se oči nevarno poblisnile. »Kje imajo kupe?«

***

Po dvajsetih minutah se je sestanek končal in ko je Wolf stopil v kupe je le zmajal z glavo (svitalo se mu je kam si odšli njegovi prijatelji), se usedel na sedež ob oknu in začel premlevati snov za šesti letnik.

Nekaj minut kasneje je v kupe 'vdrlo' približno deset hihitajočih deklet. Vse povprek so spraševale ubogega Wulfa kam neki sta izginila James in Sirius. Komaj jih je Wulf odgnal iz kupeja, je vrata lepo zaklenil in ni nikogar izpustil noter.

Še Jamesa, Siriusa, in Mariusa ni hotel spustiti…tako da so precejšen del poti preživeli na hodniku. Tam se je seveda kmalu znašla tudi Lily Evans, vsa skuštrana in zaripla v obraz. »Kako si mogel? In kako si našel moj kupe?!«

»No, to da uročiš krtačo da te napade, ni hud zločin, kupe pa sem našel, ko je Twiggi stopila ven.« Spet si se z roko razmršil lase.

»Da mi jo takoj odčaraš!!!« je vpila Lily.

»Torej si pogruntala, da lahko urok razveljavi le tisti, ki ga je izvedel?«

»Ko bi si tvoji možgani dovolili dopovedati, da nisem neumna, bi to mogoče prej pogruntal!!!«

James se je po desetih minutah prepiranja dovolil prepričati, da bo odčaral zakleto krtačo, vendar je v glavi ta čas koval nov načrt. Ampak ne za Lily, temveč za Cmerausa.

_____________

p.s Kako se vam zdi?

HF;**
Dejte čim več komenterat PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07. december 2010
u32318
u32318
Next!!!!!!
08. december 2010
u32648
u32648
A lahko date vsi tisti ki berete zgodbo kak komentar da bom vidla kkok vas je.......

plis.....
08. december 2010
u32465
u32465
next!
08. december 2010
nextič!!!!!!
09. december 2010
u32318
u32318
No za vse ki zgodbo berete, BonnieWright.si se je zbrisala......

Ampak nč bat vse mi je povedala kje se dobi, samo da boste vedle, to zgodbo zdej "pišem" js.
09. december 2010
u32318
u32318
No dejte pustit komentarje no!
09. december 2010
u32318
u32318
resno.........
10. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg