Forum
Bil sem živčen. Prvi dan na novi srednji šoli. Na eni od najboljših. Morda bom končno našel mojo sorodno dušo! Kar je za ljudi, kot sem jaz izredno težko. Da povem bistvo. Moje ime je Jake. Nisem ravno isti, kot ostali fantje. Da ne bom ovinkaril... Nikoli me še ni privlačila nobena ženska. Vsaj spolno ne. Vedno sem rad gledal fante in šel z mami v nakupovalni center. Lahko preprosto rečem, da sem gej.
Jake:


25. september 2012
next, 1 bralka
25. september 2012
u50889
u50889
NEXT!
Ušeč mi je tema te zgodbe, geji so zakon
25. september 2012
ANEDAAAAA <3
25. september 2012
Moji starši o tem ničesar ne vedo. Moj brat ima skoraj vsak dan drugo punco. Mami pravi, da to ni dobro saj se ne bo znal ustaliti ampak oči je čisto obseden z osvajanjem punc. Več kot jih imaš boljši moški si. Mojim staršem lažem, da imam punco ampak živi daleč stran. Midva naj bi se videvala na kakšne 2 tedna in takrat pogovarjala in si govorila sladke komentarje. Ampak, da staršev noče spoznat, ker je preveč sramežljiva. Nisem jim povedal videza, ker si ga po resnici sploh še nisem izmislil. No, da začnemo z dnevom. Vstal sem in ves zaspan sem stopil do kopalnice iz katere je pravkar izstopil Leslie (Moj brat). Okrog pasu je imel brisačo in zelo očitno je bilo, da se mi je nastavljal in, da se je stuširal. "Umakni se.", sem mu rekel, saj me ni spustil v kopalnico. Leslie se mi je še bolj smejal in me ni spustil noter. Želel sem vstopiti ampak me je boksnil v trebuh, da sem se zložil po tleh. "Leslie, zakaj?", sem mu rekel. Leslie se je še bolj domišljavo nasmehnil. Končno me je spustil noter in mi nato rekel: "Kaj si taka baba!". No ja... Brat, jaz sem gej! Kreten! V kopalnici sem bil po 2 uri, saj za mojo frizuro porabim ogromno časa. Stopil sem ven in šel dol na zajtrk. Leslie in oči sta se že pogovarjala katero punco bo nategnil in podobno. Mami ju je umirjala in mi rekla: "Kdaj pa bomo izvedeli ime tvoje punce?", "Emm... Zaenkrat nama ne gre najbolje. Veliko se kregava.", sem rekel in se skušal izogniti Leslijevim komentarjem. "Dej reči, da ti je dala košarico, ker ji ga nisi pokazal!", je rekel in se na ves glas zasmejal. Prav tako oči. Bil sem užaljen. Prizadet. "Pustita Axla na miru. Vsako razmerje ima krizno obdobje. S sexom ali pa ne.", je rekla mami in me pobožala po licu. Leslie je bil vedno bolj nadležen: "Stavim, da sploh ni resnična! Stavim, da se je dala dol že s kom drugim! Stavim, da ji je že nekdo drug masiral joškice.". Takrat pa mi je prekipelo. "Če si tako zoprn, ti jo pa bom predstavil! Danes greva skupaj v center in tam boš videl, ko se bova dobila!", sem rekel. vstal sem, si na ramo zavihtel torbo in odšel.
Leslie:


25. september 2012
O šit namest Axla je tm Jake... Zmotla sm se
25. september 2012
next
26. september 2012
Med potjo do srednje šole sem sploh začel razmišljati, kaj sem pravkar rekel. Ko sem dojel, sem se ustavil sredi pločnika in se lopnil po čelu. Kako sem lahko taka budala! Če hitro ne bom našel punce, ki je res ampak res prava lepotica, se bo začel posmehovati meni in njej. Leslie pač je tak. Prvi dan je bil totalno beden. Same informacije, ki se jih niti zapomniti nisem mogel. vse punce so me gledale in se mi nasmihale. Nasmihal sem se jim nazaj in sem se nekako obnašal, kot hetero, ne gej. Ko se je šolski dan končal, sem se odpravil proti domu. "Haaaaaaj!", "Oiiii!", "Čaaaau!", so se za mano drle punce. ustavil sem se in obrnil. Vse so imele tako hude čevlje! Verjetno so obleke dobile iz Anglije, ker takega kroja res težko najdeš med našimi oblikovalci. Vse so priskakljale do mene in samo ena od njih me je ogovorila: "Dobra frizura. Si jo dolgo urejaš?", "Kakšni 2 uri. Kje si dobile te čevlje? Carski so!", "Oh! Kupila sem jih v Italiji.", "Koliko pa so bili?!", "Mogoče 120 €. Kako ti je ime, srček?", "Jake.", "Jaz sem Bell. Lahko dobim tvojo cifro?", "Um... Ja. 030894582.", "Okej. Se vidiva!". Znorela bo, ko bo izvedela, da sem gej. Začel sem razmišljati, če bi bila Bell dobra za Leslijev okus. Potrebujem res hudo lepotico, da bo samo ostrmel. Bell je bila lepotica ampak ne takšna kot jo iščem jaz.
Bell:


26. september 2012
neeeeeeeeeeext
26. september 2012
še 1 next plz
26. september 2012
u30718
u30718
nekšti
26. september 2012
next
26. september 2012
u50889
u50889
NEXT!!!
26. september 2012
Prišel sem domov in študiral sem le, kako se bom spravil iz zagate glede punce. "Ej! Smrkelj! Center! Greva!", je rekel Leslie. Nebogljeno sem šel za njem. Vzela sva urbano in že na avtobusu sem trzal z nogo od živčnosti. "Umiri se! Butelj!", je rekel leslie in mi dal klofuto. No ja... Prava bratovska nežnost. "Samo živčen sem.", "Bedak!", "Zaradi nje! Lahko, da se bova dokončno skregala!", "Če ima pamet te sploh vzela ne bi! Peder!". takrat mi je zavrelo. nihče mi ne bo pravil, da sem peder. Lahko me kličejo gej, bedak, butelj, kreten, smrkelj in vse živo ampak ne. Peder me ne bodo klicali. "Nisem peder! Daj mi mir!", sem rekel in ga odrinil, da padel s stola na avtobusu. "Kaj je s tabo?", "Nisem peder!", sem še enkrat rekel, "Okej. Umiri se burek!", mi je rekel. Dobro ve, da sovražim burek. Prišla sva v center. "Kdaj pride ta tvoja kurba?", mi je rekel in me boksnil v ramo. "Čez 5 minut.", sem rekel. Gledal sem po celem centru in upal, da bom videl kakšno lepotico. "Hja... Ne obstaja... Ali pa je pobegnila pred tabo!", je rekel Leslie in šel nazaj proti avtobusni postajo. Zagledal sem jo. Pravo lepotico. Stekel sem proti njej in jo kar objel. "Stran!", mi je rekla in skušala bežati. Prijel sem jo malo bolj grobo in dobil sem kar slabo vest. "Prosim, delaj se, da si moja punca!", "Kaj? Zakaj?", "Samo prosim. Drugič ti bom pojasnil.", "Okeeeeeeej...", je rekla. Pogledal sem Leslija, ki je že čudno buljil vame in vanjo. Pomahal sem naj pride sem. "To ni tvoja punca!", je rekel medtem, ko je hodil sem. Zato sem jo stisnil k sebi in jo poljubil. Po poljubu se je kar nasmejala, jaz pa nisem mogel verjeti, da sem poljubil žensko. Leslie je bil čisto začuden! "Leslie, to je moja punca... Amm...", "Monique.", me je prekinila in segla Lesliju v roko. On je bil čisto mlahav. Končno sem ga potolkel!¨
Monique:


26. september 2012
next
26. september 2012
še 1 next
26. september 2012
u50889
u50889
Ihihi to bo še zanimivo
NEXT!!!
27. september 2012
Neeeext
27. september 2012
next
27. september 2012
u63347
u63347
next
27. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
27. september 2012
next
27. september 2012
u90832
u90832
next takooj!
27. september 2012
"No, zdaj veš, da si je nisem izmislil.", sem zabil Leslija. "Gremo v bar, da skupaj poklepetamo.", je rekel, "Glej z Monique bi rada bila sama.", "Jake, nič hudega. Lahko malo poklepetamo, če tvoj brat želi.", je rekla. Super! Monique je zaljubljena v Leslija. Stoposto! Šli smo v bližnji bar Future. Jaz & Monique sva naročila Red Bull, Leslie pa si je naročil Union. "Kako sta se vidva sploh spoznala?", je začel spraševati Leslie. Tukaj je bila težava ampak Monique se je delala, kot, da jo to vsi sprašujejo in, kot, da sva zares par. "No, sedela sem na klopci v parku in Jake je pritekel do mene in me objel. Obrnila sem se in takrat je rekel, da se je zmotil. Mislil je, da sem njegova punca. Takrat sva se zaljubila.", je rekla. "Koliko časa sta že skupaj?", "2 leti in pol.", "Kaj si tako tiho, butelj!", mi je rekel Lesli. Ko sem bil že pripravljen, da ga fentam, je Monique vstala in rekla: "Mogoče tako govoriš z njem doma ampak tukaj ne boš! na tvojem mestu bi me bilo sram, da imam tako ogaben karakter kot ga imaš ti! Pridi, Jake!". Vstal sem in šel z Monique. Leslie je ostal v baru, kot, majhen otrok, ki je ostal brez lizike in je tik pred jokom. Hodila sva po ulicah centra in se medtem pogovarjala, "Zakaj si me branila?", "Če je res ogaben.", "Po karakterju...", "Po karakterju in zunanjosti. Ti si veliko bolj luškan!", "Res misliš tako? No... On ima milijon punc, jaz pa še ene nisem imel.", "No zaenkrat si imel mene za mogoče 30 ure.", je rekla in se zasmejala. Po nekaj trenutkih tišine mi je rekla: "Mi lahko zdaj pojasniš, zakaj vse to?", "No, jaz nisem ravno tak, kot drugi fantje.", "Vem, da ne. Božansko se poljubljaš!", "Oh, hvala. Drugače... Sem mislil nekaj drugega.", "Povej.", "Nisem ravno fant, ki bi ga zanimale punce.", "Torej se že zanimaš za ženske?", "V resnici bolj za moške...", "Gej si???????????", "Mja...", "Okej! Kuuuul! Tak cifro?", "Okej? 030894582.", "Supeeeer! Okej pojasni!", "Moja familija nič ne ve o tem. Izmislil sem si, da imam punco.", "Zakaj jim preprosto ne poveš?", "Ker... Moj oče ni tak, kot ostali. Nagnal bi me iz hiše. Zanj je moški tisti, ki ima milijon žensk!", "Lahko poveš vsaj svoji mami.
27. september 2012
u90832
u90832
next takooj!
27. september 2012
u63347
u63347
next
27. september 2012
še 2 nexta
27. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. september 2012
u90832
u90832
next
27. september 2012
neeeeeeeextt
27. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg