Forum
Prevedem?Nekaj novega...vsak del bo imel tri polovice.Fjuu ja še to je something new
__________________________________
Učenci izmislite si nekaj novega,popolnega,osvežijočega nekaj vročih novičk o pesmih.''Ne že spet prav sovražim glasbo.In res spomnila sem si nekaj česar si še nisem nikoli!Nekaj novega:
Nekaj novega:
Nekaj novega v zraku,
nekaj novega na tleh,
že vse se je spremenilo
zopet v nov svet.

Nekaj novega v meni,
nekaj novega v tebi
svet je širni do nebes.

Nekaj novega je v zraku
jaz čutim ga,
v tebi pa slišim,kar srčka dva.

Nekaj novega v zraku,
nekaj novega na tleh,
že vse se je spremenilo
zopet v nov svet.

____________________________
Zazvonilo je.Vsi so zdijali skozi vrata na hodnik.Jaz sem šla mirno,ker sem mislila samo v pesmih.Ooo Clara,kako lepa pesem!''Ja,hvala''sem ji odgovorila in si mislila v mislih samo NEKAJ NOVEGA.Torej ta pesem mi ni šla iz glave.Zdaj sem se spomnila!Po glavi mi gre samo melodija.
Jaz Clara:Šla sem v knjižnico po kamero da bom posnela filmček za naš razred.In res,ko sem prišla domov,
sem šla v dnevno sobo.Čas je vsedem se za mizo in začnem pisati tone.Ko napišem tone jih dam na stojalo za liste zraven klavirja.Ko pride sestrica domol se vsede za klavir in začne igrati mojo pesem.Jaz to slišim ko mi pride skozi ušesa.Hitro se odpravim v dnevno sobo tam pa Vanessa igra klavir.Kar usupnila sem.Tako lepe melodije nisem slišala...
____________________________
Drinnnn zazvoni hišni zvonec.Melodija več ne igra.Samo kako naj vem kako se igra na klavir?Kar ene tipke sem pritiskala pa mi ni ratalo!Tako sem se razjezila!
''Clara!zavpije Vanessa.''Kaj pa počneš?Seveda....rada bi da te naučim igrati klavir!ona skoraj vse ve.Ja Vanessa do ponedeljka imam kamero za vrniti!Do takrat pa moram imeti melodijo za pesem!Aaaa....lahko pa ti poješ in jaz igram!Prav.Poklicala sem mamo po telefonu.
ČEZ NEKAJ ČASA...Hej punci doma sem!
Močno sem se nasmehnila da se to res dogaja.
Evo s seboj sem prinesla pizzo in torto.Ko smo pojedli smo se lotili...najprej 10krat na dan vaje.In zdaj je sobota!Čas je za generalko...in res očka je bil kot gost,mama je snemala,Vanessa je igrala in jaz sem pela.Skupaj je bilo vse živahno.Zdaj je pa zares!Vanessa:_________________________________
VAM JE BIL VŠEČ ZAČETEK?
NEXT?
25. januar 2013
u118517
u118517
neeeeeeeeeeext!
25. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg