Forum
ODLOČIL SEM SE, DA NAPIŠEM ZGODBO. TA ZGODBA JE SICER REALISTIČNA, A JE DELNO IZMIŠLJENA IN NE OPISUJE MENE! UPAM, DA BOSTE BRALI. TOREJ...

IME MI JE LUKA, STAR SEM 12 LET IN HODIM V ŠOLO KATERE IMENA SE RAJE NE SPOMINJAM, KER DOBIM TAKOJ HUD GLAVOBOL IN MRZLICO. SAMA PO SEBI NI NITI TAKO GROZNA, AMPAK ZARADI NEKATERIH OSEBKOV V MOJEM CLASSU, JE KRIZA. NATANČEJE, ZARADI ENE OSEBE! TO JE MOJ SOŠOLEC HARIS, KI SE NAM JE PRIDRUŽIL V 4. RAZREDU IN OD TAKRAT NAPREJ SVA SOVRAŽNIKA.
DA BOSTE RAZUMELI, ZAKAJ GA TAKO SOVRAŽIM, PA BOM OPISAL NEKAJ VSAKDANJIH DOGODKOV IZ ŠOLE.
BIL JE PONEDELJEK. AH, ŽE SPET TA NEUMEN PONEDELJEK! ZDI SE MI, DA SE PONEDELJKI PRIKAŽEJO VEČKRAT, KOT VSI DRUGI DNEVI V TEDNU! ZBUDIL SEM SE OB 7:15 ZJUTRAJ, SE PRIPRAVIL ZA ŠOLO, NAPRTAL ŠOLSKO TORBO IN SE ODPRAVIL V "MUČILNICO" OB 7:40. NEBO JE BILO OBLAČNO IN OD VČERAJŠNJEGA DEŽEVJA JE BILO POVSOD POLNO LUŽ, TRAVA PA POVSEM RAZMOČENA. NEKAJ NORMALNEGA ZA POZNO JESEN. "TO JE TEREN ZA HARISA," SEM Z OBUPOM POMISLIL. GOTOVO MI BO PRIPRAVIL KAKŠNO POTEGAVŠČINO. IN RES. HARIS JE ŽE ČAKAL SKRIT ZA GRMOM PRED ŠOLO. KO SEM PRIŠEL MIMO, JE SKOČIL NAME IN ME ZBIL PO TLEH, RAVNO V NAJVEČJO LUŽO NA PLOČNIKU! KO SEM SE POBIRAL, MI JE UKRADEL NAHRBTNIK IN Z NJIM STEKEL DO SMETNJAKA, POTEM PA GA ODVRGEL MED BIOLOŠKE ODPADKE. GROZA! TA DAN SE JE ZAČEL KATASTROFALNO. POBRAL SEM SE IZ LUŽE. BIL SEM PREMOČEN DO KOŽE IN ZEBLO ME JE. NISEM IMEL DRUGE IZBIRE, KOT DA SEM SE ODPRAVIL DO SMETNJAKA IN IZ NJEGA IZBRSKAL SVOJ NAHRBTNIK. BIL JE PREKRIT Z ODPADKI. POGLEDAL SEM NAOKROG...HARISA NI BILO NIKJER.
"KAM PA JE IZGINIL?" SEM POMISLIL. NATO PA SEM POGLEDAL NA SVOJO ZAPESTNO URO.
"OOOO SHIIIT, 8:10!! ZAMUJAM," ME JE SPRELETELO, NATO PA SEM ZDIRJAL V PUSTO ZGRADBO, Z IMENOM ŠOLA!

ČE ZBEREM 3 NEXTE, NADALJUJEM!

ALI BOŠ BRAL/-A TO ZGODBO?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. februar 2013
IN ŠE SLIKE (TRENUTNO SAMO 1, SORRY):

NAŠA ŠOLA:


24. februar 2013
Next!
24. februar 2013
next
24. februar 2013
next
24. februar 2013
dej zdej pa naprej
24. februar 2013
KO SEM PRIŠEL V UČILNICO, JE BILA URA ŽE 8:15. TOREJ SEM ZAMUDIL KAR PRECEJ.
UČITELJICA ME JE NATULILA, RAZRED PA SE MI JE SMEJAL. DOBIL SEM NEOPRAVIČENO URO, POTEM PA SEM SE USEDEL V KLOP. PRVO URO SMO IMELI MATEMATIKO. USEDEL SEM SE NA STOL IN ODPRL NAHRBTNIK, DA BI SI PRIPRAVIL ZVEZKE IN MATEMATIČNE PRIPOMOČKE. A SEM OSTRMEL...MOJ NAHRBTNIK JE BIL NAMREČ SKORAJ POPOLNOMA PRAZEN! NOT JE BIL SAMO ZVEZEK OD SLOVENŠČINE. POTEM SEM ODPRL DRUGI PREDAL TORBE. TAM ZVEZKOV TUDI NI BILO! STRESLO ME JE, POTEM PA SEM UGOTOVIL RESNICO. TISTI HARIS MI JE POLEG TEGA, DA JE TORBO VRGEL NA SMETI, UKRADEL ŠE VEČINO MOJIH ZVEZKOV! SKORAJ SEM SE ZJOKAL, POTEM PA JE REKLA ŠE UČITELJICA:
"KAJ ZDAJ STRMIŠ, FANT? KJE IMAŠ SVOJE UČNE PRIPOMOČKE?! A KAJ SE OBIRAŠ? PA KAJ SI MISLIŠ, DA SI? TO BOM POVEDALA STARŠEM!"
HAHAHAHAHA SO SE MI VSI SMEJALI, JAZ SEM PA RES BIL NA ROBU JOKA, A SEM SE ZADRŽAL. VEDEL SEM, DA BI LAHKO ZATOŽIL HARISA, AMPAK TA REŠITEV SE MI NI ZDELA ČISTO VERJETNA IN TO IZ 3 RAZLOGOV:
1. VSI BI ME IMELI ZA DOJENČKA.
2. HARIS BI ME POTEM V ODMORU NAKLESTIL!
3. UČITELJICA MI IZ NEZNANEGA RAZLOGA NE BI VERJELA. VSI MISLIJO, DA JE HARIS PRIJETEN FANT, KER SE Z SVOJIMI NESRAMNOSTMI DO MENE ZMERAJ IZMAŽE!

ZATO SEM BIL TIHO. VIDEL SEM HARISA, KAKO ME JE POGLEDAL IN SE MI SMEJAL.
V GLAVO MI JE VRGEL PAPIRČEK Z SPOROČILOM. ODVIL SEM GA. NOTER JE PISALO:
"RESNIČNO NISI NAJBOLJ PAMETEN! ČE HOČEŠ SVOJE ZVEZKE NAZAJ, PRIDI PO KONCU POUKA V GARDEROBO. ČE NE BO NOBENIH NEUMNOSTI, JIH BOŠ DOBIL NAZAJ, DRUGAČE JIH VRŽEM V WC ŠKOLJKO!"
V ROKE SEM VZEL SVINČNIK IN HOTEL ODGOVORITI NA TA NESMISEL. A ZA MANO SE JE IZ NIČESAR POJAVILA UČITELJICA IN MI IZ ROK IZTRGALA LISTEK.
POTEM JE ZARJULA: "AHA, ZDAJ TE PA IMAM MULC!!!! A ŠE LISTKE SI BOŠ PISAL MED POUKOM!!?? KAKO SI DRZNEŠ!?"
ČE BI PREBRALA VSEBINO LISTKA, BI TAKOJ DOUMELA, KDO JE KRIV VSEGA TEGA! A GA NI. ŠLA JE DO KOŠA ZA SMETI IN LISTEK ODVRGLA VANJ.
HARIS SI JE VIDNO ODDAHNIL, KER JE VEDEL, DA ČE BI UČITELJICA PREBRALA LISTEK, IZVEDELA, KAKŠEN JE V RESNICI.
"AMPAK...TEGA LISTKA NISEM NAPISAL JAZ!" SEM SE ZAČEL UPIRATI.
"UTIHNI! VIDELA SEM TE, DA SI NEKAJ KRACAL!!! ŠE ENO TAKO, PA POKLIČEM STARŠE NA POGOVORNE URE! ZDAJ PA DA SI MI TIHO!"
POGREZNIL SEM SE NAZAJ IN ŽALOVAL ZA TRENUTKOM, KO JE HARIS PRIŠEL V NAŠ RAZRED! A MORA TEGA DNEVA SE ŠE ZDALEČ NI ZAČELA!

3 NEXTE, PA NAPIŠEM NASLEDNJI DEL!
24. februar 2013
Next!
24. februar 2013
next
24. februar 2013
KUL ŠE 1 NEXT PA NADALJUJEM Z ZGODBO!
24. februar 2013
Next
24. februar 2013
Ok zdaj pa lahko nextaš
25. februar 2013
HARISA SEM SE SKUŠAL ČIM BOLJ IZOGIBATI, SAJ SE NISEM ŽELEL ZAPLESTI V ŠE KAKŠEN PREPIR Z NJIM. PA TUDI SVOJE ZVEZKE SEM HOTEL NAZAJ. ZADNJO URO SMO IMELI SLOVENŠČINO.
"DANES KOT VESTE PIŠEMO TEST," JE TAKOJ NA ZAČETKU URE OZNANILA UČITELJICA.
OJOJ, ČISTO SEM POZABIL NA TEST IZ SLOVENŠČINE!!! Z GROZO SEM POGLEDAL NA A4 LIST PAPIRJA Z VPRAŠANJI. A HITRO SEM SE ZJASNIL. VPRAŠANJA SO BILA ČISTO LAHKA, TAKO DA SEM ODGOVORIL NA VSA. ŠLO MI JE KAR DOBRO, MOGOČE BO TO CELO 4.
OZRL SEM SE PO UČILNICI IN ZAGLEDAL HARISA. TA SE JE VES JEZEN SKLANJAL NAD TEST, KI JE BIL SKORAJ PRAZEN. HAHAHA, SEM SI MISLIL.
"DOBRO, URE JE KONEC, ODDAJTE MI TESTE," JE ZAHTEVALA UČITELJICA. VSI SMO PRIŠLI DO KATEDRA IN ODDAJALI LISTE Z NALOGAMI. TUDI HARIS.
POTEM JE ZAZVONIL ŠE ŠOLSKI ZVONEC IN BILI SMO PROSTI.
HARISA SEM SPOMNIL, DA MI MORA VRNITI ZVEZKE.
"KAR PEJT DOL POGLEDAT V UNI KOŠ ZA SMETI, TAM JIH BOŠ DOBIL," JE POVEDAL HARIS.
HITRO SEM SE ODPRAVIL DOL PROTI GARDEROBI. ODRINIL SEM TEŽKA VRATA IN VSTOPIL. NA SREDI PROSTORA SE JE NAHAJAL KOŠ ZA SMETI, V NJEM PA MOJI ZVEZKI. HITRO SEM JIH POBRAL IN MALO OČISTIL. NATO PA SO SE VRATA GARDEROBE ZAPRLA.
"HEJ, JAZ SEM ŠE NOTER!" SEM ZAKLICAL, POTEM PA STEKEL DO VRAT, DA BI JIH ODPRL. BILA SO ZATAKNJENA!!! NISEM MOGEL ITI VEN. POTEM SEM POGLEDAL SKOZI KUKALO NA VRHU VRAT IN SPREDVIDEL NEKAJ GROZNEGA. HARIS JE POD KLJUKO NA VRATIH IZ ZUNANJE STRANI PODSTAVIL STOL! TO JE BILA PAST! TAKO KOT DELAJO TO V FILMIH, ZDAJ PA JE HARIS PODOBEN TRIK UPORABIL PROTI MENI. DANES BOM OČITNO OSTAL TUKAJ!!! OJOJOJ, ME JE SPRELETELA GROZA. CEL PREOSTANEK DNEVA IN CELO NOČ BOM ČEPEL TUKAJ. A DRUGEGA MI OČITNO NI PREOSTALO. MOJIH KLICEV NA POMOČ NI SLIŠAL NIHČE. NEKAJ UR SEM TAKO ŽDEL NASLONJEN NA ZID GARDEROBE, KO SE JE ZGODILO NEKAJ ŠE HUJŠEGA. NENADOMA SO SE VSE LUČI UGASNILE. GOTOVO JE HIŠNIK IZKLOPIL VAROVALKE. IN TAKO SEM SE PRIPRAVLJAL NA NAJHUJŠO NOČ MOJEGA ŽIVLJENJA...

ČE ZBEREM 3 NEXTE, NADALJUJEM!
25. februar 2013
SLIKE:

REŠEVANJE TESTA


25. februar 2013
next
25. februar 2013
DOBRO, ŠE 2 NEXTA.
25. februar 2013
u115473
u115473
next
25. februar 2013
u106677
u106677
http://www.igre123.com/forum/tema/*oglasevanje*/51215/
sory za oglasevanje
25. februar 2013
Next
25. februar 2013
V PROSTORU JE BILO TAKO TEMNO, DA NISEM VIDEL NIČESAR. NEKAJKRAT SEM SE ZALETEL V VRATA, KI PA NISO HOTELA POPUSTITI. KMALU SEM TUDI IZGUBIL ORIENTACIJO, ZATO SEM SE ZALETEL V ŠOLSKE OMARICE, SE SPOTAKNIL OB KOŠ ZA SMETI, ITD.
NATO SEM SE OBUPAN SESEDEL NA TLA. TAKO SEM ČAKAL NEKAJ UR, KI SO SE VLEKLE KOT DNEVI. KO SEM ŽE BIL NA ROBU JOKA, PA SEM ZASLIŠAL GLASOVE SVOJIH SOŠOLCEV. MED NJIMI SEM PREPOZNAL HARISOV GLAS. NEKAJ JIM JE RAZLAGAL TER PRI TEM OMENIL MOJE IME. OSTALI SO SE ZAČELI SMEJATI NA VES GLAS. VERJETNO JIM JE POVEDAL, KAKO ME JE PRETENTAL IN ZAPRL V GARDEROBO. POSTALO ME JE SRAM.
V ISTEM TRENUTKU SO SE VRATA ODPRLA IN NOT SO VSTOPILI MOJI SOŠOLCI. NE ČISTO VSI, AMPAK SAMO TISTI, KI SO V ŠOLO PRIŠLI BOLJ ZGODAJ. MED NJIMI TUDI HARIS IN NJEGOVI PRIJATELJI, ROK, KRIS, MATEVŽ TER DRUGI. KO ME JE HARIS ZAGLEDAL, ME JE S TAKO SILO TREŠČIL V ŠOLSKO OMARICO, DA SEM V NJEJ PUSTIL VDRTINO. POTEM ME JE PRIJEL ZA OVRATNIK IN ME ZBIL PO TLEH. NATO JE DO MENE PRISTOPIL ŠE KRIS, IN MI UKRADEL NAHRBTNIK.
"NE NO, VSAJ NAHRBTNIK MI PUSTITE!" SEM ZAKLICAL ZA NJIMI, A SO SE SAMO SMEJALI IN ZAPUSTILI GARDEROBO. RAVNO KO SEM SE POBRAL S TLI, PA JE V PROSTOR PRIHITEL HIŠNIK IN STOPIL DO MOJE OMARICE.
"KAJ SE PRAVI TO RAZGRAJANJE PO GARDEROBI? TI SI POŠKODOVAL TO ŠOLSKO OMARICO, KAJNE?" ME JE ZASLIŠEVAL HIŠNIK IN POKAZAL NA OMARICO.
"AMPAK, AMPAK...NISEM JE JAZ POŠKODOVAL!" SEM SE UPRL.
"KDO PA JO JE?! NE BOM TI VERJEL, LUKA! SOŠOLCI SO MI REKLI, DA SO TE VIDELI ZJUTRAJ V GARDEROBI, KAKO SI SE ZALETAVAL V TISTO ŠOLSKO OMARICO! PA TUDI UČITELJICE SO REKLE, DA SE ZADNJE DNI ČUDNO VEDEŠ IN NISI PRIPRAVLJEN NA ŠOLSKI POUK!"
"TODA ONI SO ME PORINILI V TISTO OMARICO," SEM REKEL.
"KDO >ONI<? SAJ NITI NE ZNAŠ POVEDAT, KDO! TA VANDALIZEM TE BO DRAGO STAL, POBA. ZDAJ PA POJDI V UČILNICO, POUK SE BO KMALU ZAČEL!" JE REKEL HIŠNIK.
"NE MOREM, ŠOLSKO TORBO SO MI UKRADLI," SEM OZNANIL.
"AH, DAJ NO DAJ, TVOJ PRIJAZEN SOŠOLEC KRIS MI JE REKEL, DA TI JO JE NESEL V RAZRED," JE JEZNO ODVRNIL HIŠNIK.
"DOBRO NO, SEM REKEL," IN SE ODPRAVIL. KAKŠNA LAŽ JE BILA TO! KAKO SI SPLOH UPATA KRIS IN HARIS TAKO LAGATI, HKRATI PA SE VEDNO IZMAŽETA S SVOJIMI LAŽMI?!
A VSEENO SEM BIL TIHO IN SE ODPRAVIL V RAZRED, KJER SE JE MORA VSEH MOR ŠELE ZAČELA.....!

3 NEXTE PA NADALJUJEM!
25. februar 2013
SLIKE:

HIŠNIK


25. februar 2013
next
25. februar 2013
next
25. februar 2013
ŠE 1 NEXT.
25. februar 2013
next
25. februar 2013
Hehehehehehehehe
25. februar 2013
?
25. februar 2013
2 nexta sem dal ma dveh profilih
25. februar 2013
Predvidevam da to ne velja...?
25. februar 2013
Ali kdo igra Clash Of Clans?
25. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg