Forum
Zdi se kot da bi se zgodilo včeraj , ravno za moj rojstni dan , tako čudno , tako pretkano s spletkami , vse se je začelo ko me je Mama poklicala dol , da je prišel paket zame , ravno ko sem se s puncami (Lyie,Ashily,Lola,Agatha in Viktoria ) zabavala na moji rojstno dnevni zabavi .

Tole sem jaz :Lyie,Agatha in Lola (kar po vrsti ) : https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSvuAUq0WkxrcnKs2t-pKVLLsjYMOSGmd0dkmV8u7dHl4bSAV7UpT3HHNbN
Ashily:Next?

napišem??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. september 2011
Lyie,Agatha in Lola

Viktoria in jaz na desni ( vem da sm zlo drugačna na tej sliki ker imam čop in kapo . )
12. september 2011
Next
12. september 2011
nexšt
pa dej več napiši da vidmo.
12. september 2011
No ravno smo se pogovarjale o cute fantih. Kot sta Aleks in Zac. Če še nisem povedala sta Ashily in Viktoria dvojčici , čisto res si nista podobni razen barva oči , in las , no zdaj ko se je Ashily pobarvala na blond si še po laseh nista enaki . No najbol se razumem z Viko ( Viktorijo) . Torej pogovarjale smo se o aleksu in zacu :

ALEKS:
ZAC :
Ko me je poklicala mati , da pridem odpret paket , na katerem je bila voščilnica, odprla sem jo . Pisalo je : Odpri le , ko boš pripravljena Happy Bithday X Zbres podpisa?? Hm , Ko bom pripravljena?? Kaj se gredo? Grdo sem pogledala mami , in ji dala voščilnico , da jo prebere a ni vedidela nič , nič čudnega le napis : Happy Birthday , Mogoče so se pozabili podpisat , in skomignila z rameni , meni pa ni bilo nič kaj ušeč . Paket sem nesla gor in ga odložila v spalnici , saj ga nisem hotela odpretii , saj nisem bla pripravljena , zato sem v sobo prinesla veliko orehovo čokolado . Punce so me pogledale : Liza ,, tole je darilo ? Ja, sem rekla . Nobena od njih razen Viktorija ni imela pojma o malih darilih , saj so bile use bogate , čeprav je bila Viktorija tudi je vedela da je tudi čokolada veliko presenečenje , kot sem že povedala , Viko in Ash si nista niti malo podobni . Sama sem edinka in živim z mamo v prekrasni hiši nisva ravno bogate:


Hej Lizz- kje si dobla tole ? je dejala ena od punc.
Oh, tole je pa že staro nekoč mi je dala tole starka na cesti ,
super je .
Potem smo pojedle čokolado in pohrustale tople senviče . Pile kolo in se smejale do onemoglega . Ko je bila ura že 1 ponoći smo se odpravile spat ( vse so prespale pri meni) .

SANJE :

Oh hodila sem po prelepi cesti , ki je zgledala da sega v neskončnost . ( cesta :

)
Ko sem prispela v pogled čudo , na kraj ceste , cesta za mano se je brisala , nisem mogla nikamor ne naprej ne nazaj , tudi ožala se je , kaj pa zdaj ? Potonila sem plavala po nebu vse bolj črno je bilo dokler nisem pristala v ... Next?
______________________________________________________________________

Vsaj 3 nexti za začetek !! + mnenja kaj naj dodam in kaj spremenim !! .

______________________________________________________________________

NeXt?....
12. september 2011
...v jami , kjer je bila velika podgana , ki se je spremenila v starko , starko ki mi je dala tisto reč , katero je ena od punc imela v rokah , rekla je : No Lizza spet se srečava , spet?-sem rekla . Lizza odkorakajva v preteklost kaj misliš? Hotela sem se vščipniti ampak ni šlo , vsak pozkus da bi se dotaknila roke ,vsak je spodletel oziroma ga sploh ni bilo, ni šlo . Ni bilo druge kot da sem šla za starko , v majhen rov ki se je zožal starka se je spremenila v majhno podgano , kaj pa jas?? sem rekla . Starka pa : draga deklica reci mi nekaj sploh veš kdo si ? Takrat sem zaslišala ....

____________________________________________

TOLE JE VN SPUSTLO NO ZAJ PA RES HOČEM 3 NEXTE NAJMANJ IN MNENJA !!
________________________________________________________________________

NeXt ?---
12. september 2011
next
12. september 2011
Okej , res ni zanjimivo??? mojim prjatlcam je .
No bom useeno nadeljevala .Če vas kej mot plss. povejte in mnenja!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaslišala Ashily , Lizz Lizz kaj je narobe?? Čudno me je gledala , zbudila sem se in vsedla na rob postelje , dejala sem : Nevem. In to je bil tudi edini ogovor , saj drugega ni bilo . Ko je Ash zaspala nazaj, sem vzela v roke tisti predmet , tisti ki mi ga je dala tista podganja starka .( ta zelen krog .)
Ogledovala sem si ga , in to še kar dolgo ko sem zagledala črke in številke : K-t-h-a-r-i-n-a--L-e-y-e-v-s-h-a 12-02-129 -29.03.1976. Kaj pa tole pomeni ? Čudno . Kasneje v levem spodnjem kotu , pod številkami , je bil znak zvezde , tega prej nikoli nisem opazila . Nato sem zaspala nazaj , sanje so se začele tam kjer so se prej končale .
''Vsedla sem se . Porinila sem glavo v ponev s vodo in listi , videla sem dojenčico , majhno z rjavimi lasmi , in očmi kot štruca , ogledala sem si njeno mati , bila je lepa in imela je starodavno frizuro , kot v kupoli , imela je dolge lase,katere je imela spete. A okoli vratu je imela ....

______________________________________________________________________
NEXT? prosim berte no!
13. september 2011
u46345
u46345
Next...
17. september 2011
Next!
17. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg