Forum
Sm dekle po imenu Taia.
Stara sem 14 let in živim v revni familji.
Mam brata starega 22 let ter sestro staro 17 let.
Mama in oče sta brezposelna , dobivata samo socialno pomoč. In ja.. Zato me v šoli tudi zaničujejo sploh pa Mija. Ona je samoušečna barbika ki misli samo nase. Imam rjave kodraste lase ki mi segajo ravno malo čez ramena. Oči imam kostanjevo rjave , ustnice so po naravi rdeče in polne , moja polt je bleda. Ne maram se ličiti in ne maram nekih pocukranih oblekic ki jih imajo barbike (kot je Mija), najbol pa sovražim čevlje s peto. Pravim jim štikle.
Zakaj bi se lomile samo zato da bi zgledale bolj plastične?
.. Nisem zaljubljena in večinoma fantov na naši šoli je bedakov. In tudi punce niso boljše. Do zdaj na šoli nisem zasledila da bi bila kakšna po mojem okusu.
In moji vzdevki so različni. Npr.: Samotarka , kmetica , klošar .. ITD.
Sploh se ne zmenim za njih.
ZDAJ PA ZGODBA!:
"Taiaaaaaaaaaaaaa! Zbudi se. Šola oziroma zadnji dan v osnovni!" me je zbudil oče. "Ja ja .. Pridem".
Vstala sem ter se šla obleč. Razčesala sem si lase ter odšla po stopnicah v kuhinjo. "Jutro mami, oči, Nik (brat) in Teia (sestra)." Pogrela sem si mleko in ga spila. Obula sem se stare allstarke in vzela torbo in že me ni več bilo.
Živeli smo blizu šole in sem najraje hodila v šolo peš.
Lahko sem v miru razmišljala in se poglobila v svoje misli.
Prišla sem v šolo in odšla k učilnici.
Usedla sem se na klopco in uživala v miru. ----> Vsaj dokler ni prišla Mija. M-Mija J-Jz .
M-kaj je luzerka?Spet si sama?
J-bolše to kot pa biti ti k maš sam fejk frende.
M-jaz jih usaj mam...
J-Briga me. Sicer pa.. Ste use 4 navadne kokoši. Lišpate se kot da ste barbike in sračite se kot vrane. In delate se važne kot sam petelin... In če to združimo dobimo KOKOŠI.
Vsi ki so naju poslušali so se režali..
Mija je samo prhnila in odšla. Slišala sem jo samo reči "To ti bom še vrnila..!"
Nasmehnila sem se in odšla na vece. Ko sem opravila potrebo se je ravno pouk začel.
Učiteljica je najprej nakladala da naj se imamo fajn med počitnicami in nato je razdelila spričevala in pohvale. Nato smo lahko odšli. Bila sem vesela da se bom znebila teh čudnih,defektnih ljudi. Bila sem predvsem srečna zato da sem se znebila Mije.
Odšla sem domov.
01. december 2011
Prišla sem domov in odložila spričevalo ter druge pohvale.
Odšla sem v mojo staro sobo in se ulegla na posteljo. Oddahnila sem si ker sem končala osnouko.
Nato sem se odločla da peljem na sprehod z svojim psičkom Kiki-jem.
Peljala sem ga v park in okoli kavarne pa domov.
Umes sva se ustavila pri smetnjakih da sem odvrgla kakce.
In nisva mela sreče.
Spet sva srečala Kokoš Mijo.
M-mija J-jz.
Kiki je začela lajati...
M- utišaj to svoje ščene.
J- zakaj ? Mene ne moti..
M- mene pa! Utišaj ga!!!
J- Prav ampak samo zato da ne boš ti tečnarila... Kiki.., Mir.
Kiki je utihnil. Pobožala ga sem ter spet usmerila pogled proti Miji.
M- Upam da ne greš u Maribor u srednjo šolo. Ker boš trpela.. Tja grem jaz.
J- ne ne grem u Maribor. Prav briga me. Grem v Ljubljano. Tako da.. Fuck you. Adijo nimam časa za kokoši.
Mija je prhnila in odšla. Nato sva s Kiki-jem smeje šla domov.
In vsak dan v počitnicah je bil skoraj enak. Vsak dan zajtrk nato sprehod z Kiki-jem in nato ples ter petje in tako dalje.
.
.
.
.
.
.

Čez nekaj dni je napočil 1.sep. Vstala sem ob 7h in si oblekla črno majico z napisom 'Fuck u.' in neke kratke hlače.
Odšla sem proti šoli. Bil je nekakšen čuden filing u trebuhu.. Ko sem prispela sem videla samo nove obraze , nove postave, nove nasmehe , nove učitelje in vse je bilo novo&čudno.
Kar naenkrat sem ponesreči se zaletela u neko dekle. Bilo ji je ime Mary in takoj sva postali prijateljici.
Imela je blond lase ki so bili popolnoma rjavi. Imela jih je skoraj do zadnjice, imela je zeleno-rjave oči in po obrazu je imela pegice. Komaj si jih opazil.
"Živjo" je rekla. "Oprosti nisem se zanalašč zaletela. Ime mi je Taia. " "Nisi ti kriva. Pravzaprav sve obe. Meni je ime Mary. Me veseli". Je rekla in skupaj sva odšle v razred.
Usedle sve se skupaj in pouk se je začel. "Moje ime je Živa Živić in sem vaša razredničarka. " je rekla.. In že takoj se je oglasil moj novi sošolec "Škoda ker niste Mrtva" je rekel in usi smo se zasmejal. Vsi smo pogledali k sošolcu in ko sem ga zagledala je bil neverjetno lep , imel je najbool bel in lep nasmeh kar jih je bilo. Videti je bilo da je bil bogat... Okoli vratu je imel zlato verižico in imel je rokezico.. Toda zbrala sem se. Čeprav sem ves čas gledala k njemu in učasih sta se pogleda srečala sem nekako sledila blebetanju učiteljice. Ob koncu je še rekla "Vidimo se jutri" in lahko smo odšli. Ko sem stopila na hodnik je k meni prostopil on.. J-jz O-on.
O- Živjo
J- hei.
O- Zakaj si me cel pouk gledala?
Čutila sem da so moja lička postajala rdeča.
J- Nisem gledala tebe.. Amm gledala sem skozi okno . Mogoče se ti je samo zdelo..
O- o ne ne.. Nisi gledala skozi okno ampak mene. Saj jaz tudi da sem tebe gledal. In zelo mi je ušeč majčka..
J-hvala.
Še bolj sem pordela.
O- no sam mi boš pojasnila pozneje .. Zdaj grem k Karmen. Je moja punca. Ti jo predstavim ?
J- Kdaj drugič. Dijo.
stekla sem na vece ter se zjokala. Jokala sem in jokala. "Edini u katerega sem kdaj bila ni prost."
Čez nekaj minut sem si obrisala solze ter stekla v moje novo stanovanje.
Naredila sem si nekaj za pod zob ter odšla v novo službo. Bila sem natakarica.
Delala sem od 15h do 19h. In takrat je prišel On .. Z Karmen. In njenimi prijateljicami. On in Karmen sta se držala za roke in videla sem kako sta se poljubljala.
Morala sem iti po naročilo. In tako sem spet govorila z njim :
J-jaz , K-Karmen , O-on.
O- živjoo. Kaj nisi ti.. Una k ..?
J-ja jaz sem tista s katero si prej govoril.
O- no fajn. To je moja punca Karmen in to so njene prijateljice. Karmen to je.. ?
J-jaz sem Taia.
O- Lepo ime Taia . (ime Taia je poudaril). Karmen to je Taia. Moja sošolka.
K- Ne briga me. Prinesi mi jagodni sok ter njim isto. Njemu pa Cocacolo.Takoj!!
je rekla nesramno in raje sem odšla. Toda ne bom ji ostala dolžna za nesramnost.
Nalila sem ji sok in j natresla zraven poper ter ji še malo pljunila noter. Zmešala sem in postregla. "Upam da bo uredu" rečem priliznjeno in oddidem se skrit za šank. Ko je srknila sem se začela krohotati. Takoj je izpljunila in pošpricala po njenih prijateljicah. Use so začele cviliti in hitro so stekle na stranišče. Stopila sem do Njega "Je v redu?" Oba sva se spet začela krohotati ko me je vprašal "Kaj pa si dala nater? HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH" z nagajivim glasom se mu rekla "Pljunila sem noter in kar dosti popra je bilo noter. Vem nespodobi se samo ona je bila pred mano nesramna. " Spet sva se smejala. Ravno so prišle ven ko sva si podala petki. Karmen je vsa jezna pograbila torbico ter samo rekla Njemu "Pojdiva!" On pa je samo odkimal "Ne grem se več. Nočem biti več z tabo. In če nisi ugotovila te zdaj dajem na čevelj." Obe sva ga čudno pogledali. "Tudi prav. Dobim lahko lepšega.." je prhnila ter odšla.
Prijateljici pa takoj za njo. "Zakaj pa to?" sem vprašala. "Ne da se mi več. Prisedi." "Ne morem delam. Uff pa saj je že 19:08 . Končala sem. " "Potem bi bilo fajn če bi šla z mano v kino." Nagajivo se je nasmehnil.
03. december 2011
Neeext!
03. december 2011
Nasmehnila sem se nazaj.
"Ammm... Prav." sem rekla in vzela še nahrbtnik in odšla domov. On pa zraven mene.
"Ali si mi sploh povedal svoje ime?" sem ga vprašala in se nasmehnila. "Opsaa , pa res ne. Jz sm Jason. Me veseli" mi je rekel in podal roko. Ko sem mu podala roko nazaj sem začutila kako se mu dlan poti.
"Aja pa še vedno mi nisi pojasnila zakaj si dobesedno buljila vame." Začel se je smejati moja lica so postajala pa vedno bolj rdeča. Pogledala sem v stran. "Pač, zto , pač sm gledala! Te moti?" sem rekla osramočena. "Ne. Zdi se mi prikupno." je odgovoril in v tišini sva odšla do mojega stanovanja. Dal mi je poljubček na lice in rekel "Ob 21h pred blokom. Dijo!" in že odhitel po stopnicah. Šla sem se stuširat nato pa sem si posušila lase. Oblekla sem si črno majico z napisom 'Love' in kavbojke.
Odpravila sem se po stopnicah in že me je čakal. Dal mi je šopek prekrasnih rožic in že sva šla. "Oprosti .." sem rekla potiho. "Zakaj pa?" me je vprašal. "Ker nisem kot Karmen , ko 3 ure zapravlja za obleko in lišpanje. Meni ni ušeeč niti lišpanje in niti tiste pocukrane oblekice. " sem zaključila. Prasnil je u smeh ! Smejal se je kot luškan idiot. "Pa midva sva sorodne duše! Enakoo. Ne maram da se dekle lišpa ker potem pokvari naravno lepoto. Jaz bi npr. tebi zelo zameril če bi se lišpala. Tako bi pokvarila najlepše oči, in prikupen nosek, pa take naravne rdeče ustnice.. !" Zdaj sem se jaz začela krohotati kot nenormalna. Prispela sva pred kinotom. "Veš. Saj vem da bo to zvenelo zelo čudno a... Ne bi rad šel u kino. Povabil sem te sem samo zato da.. Bi bil z tabo." Nagajivo sem se mu nasmehnila. "Oh ne veš kako sem si zaželela da bi to rekel." Nasmehnila sva se oba. Odšla sva v kavarno 'Caffe time!' in ker je biu kavalir mi je plaaču vročo čokolado! Zahvalila sem se mu in spet me je pospremiu do stanovanja. Odklenila sem in rekla "Hwala. " in zaprla vrata. Naredila sem si palačinke in jih pojedla. Nato sem se preoblekla u piđamo in odšla spat. Sanjala sem Jasona! Zju3 sem vstala - kot zmeraj ob 7h. Pojedla sem jabolko in se odpravila v šolo. Na poti sem srečala Mary in skupaj sva odšli v šolo. Povedala sem ji za Jasona in na koncu me je žalostno pogledala. "Nočem da se ti zgodi to kar se je meni Taia! Zato me previdno poslušaj in prosim verjemi mi! Lani, sva bila z Jasonom sošolca. Osvajal me je. Zaljubljena sem bila v njega in tako sva postala par. Nisem poslušala unih k so mi govorili kar jaz zdj teb. In čez nekaj dni sem prej odšla v šolo in pred učilnico za matematiko sem ga videla. Poljubljal se je z Karmen. Z Karmen sta se pa zmenila da sta par in da jo lahko vara na vse možne načine. In vem. Zdi se čudno. A je resnično. Zato ti priporočam da se ga izogibaš. In žal mi je da to od mene zveš. Hočem te samo zasčitit." Stopile so mi solze v oči. In nekako sem ji bolj verjela kot pa njemu. "Hvala." sem zamrmljala in se šla k omaricam preobut. Ko sem stopala z Mary k učilnici slovenščine je šel mimo mene. Hotel me je ustaviti pa sem se izrgala preden me je potegnil (nežno) k sebi. Stekla sem na wc in se zaprla v kabino. Mary je bila z mano a ni bila v kabini. Usedla sem se na školjko in se zjokala. "Daj ne bodi reva Taia. Ne joči za brezveznikom!" je rekla in imela je prekleto prav. Obrisala sem si solze ter odšla k učilnici mirno. Pri pouku ni bilo nič posebnega. Pri malici se je pa nekaj zgodilo. K meni je prišla Karmen .. In ni se končalo uredu. K-karmen J-jz
J- kaj bi rada?!
K- Jason je moj.
J- verjetno ne.. Ker osvaja usako. Zdaj pa adijo.
K- kaj to pomeni?
J- Daj ne da se mi .. Pojdi k svojemu kurbirčku. Baay.
K- Zavidaš mi ker je vame zaljubljen ne pa vate. Dijo.
odšla je jaz pa sem za njo samo še zakričala "Ti ne zavidam. IMEJ ga. "
Ni mi več bilo do malice. Odnesla sem skoraj ves senvič. Odpravila sem se do wc-ja ko mi pot prekriža on. "Kaj ti je? Učeraj sva se imela tako... Lepo.! Kaj ti je?" Pogledala sem vstran a kmalu je objel roke okoli mene in me pritisnil u steno. "Kaj ti je?! Bedaak! Pusti me. Vem kakšen si. " izmuznila sem se iz objema čeprav mi je po resnici povedano ugajal. "Kakšen sem? Kaj ti je? " me je začudeno gledal. "Vem da osvajaš usako ko jo vidiš! In potem jih prevaraš. Ma mene pa ne boš! In zato me pusti pri miru. Nisem ena izmed tvojih lutk." Začudeno&presenečeno me je gledal in takrat sem stekla. Stekla sem tja - v moj skrivni kotiček. Za kotiček ki ga ni videl nihče. Tam sem umeru premlevala kdo ima prav . Mary ali Jason. Srce mi pravi da Jason glava pa da Mary. Če pa to združim pomeni naj nubenmu ne verjamem. Skregala se bom z Mary in z Jason in ju ignorirala. Tako je prav in tako bom naredila.
Odšla sem do učilnice kjer je bila Mary. Vrgla sem ji listek na katerem je pisalo 'Ne morem več tako. Prosim ne zameri samo pozabi name. Žal mi je ;(' . Po pouku sem odšla takoj domov - ali v stanovanje. Naredila sem si pašto in spet odšla delat. Nič novega. In spet je v bar vstopil Jason. Odšla sem do njega in ga hladnokrvo (čeprav sem v sebi gorela od ljubezni&jeze) vprašala kaj bo pil. "Nič". Dal mi je samo pismo in odšel. Odšla sem nazaj k šanku in ker ni bilo nikogar sem prebrala pismo. :
Draga Taia!
ISKRENO mi je žal če si izvedela za mojo preteklost.
Toda odkar sem videl teme sem spoznal da se moram spremeniti in nesmem več tako prizadevati deklet , ker si to ne zaslužijo.
In moram ti povedati da od takrat ko sem videl tebe sem prvič v življenju čutim bagerje v trebuhu - tako zelo sem zaljubljen vate. Upam da imaš ti usaj mravlje v trebuhu ko misliš name... Prosim oprosti mi.
Ne živi za preteklost,
ne živi za prihodnost,
živi za sedanjost.
< 33
P.s.: Če mi usaj kanček verjameš, pridi do parka ob 19h kjer te bom čakal da ti dam odgovore na vprašanja.
P.s.s.: LJUBIM TE! < 333333

Ko sem prebrala to pismo mi je srce poskočilo. Začutila sem da moram iti. Zdaj pa je 18.48 . Prosila sem šefa če lahko 10 minut prej oddidem. Dovolil je. In od bara do parka je približno 15 minut hoja. Torej sem pohitela in sem stekla po bližnjici. Bila sem zadihala a nisem odnehala. Prispela sem 5 čez 19 in bala sem se da ga ne bo več.
A kar naenkrat se mi je prikradel za hrbet in me ustrašil. Nato se je začel smejati. "Bedak! Kaj me strašiš.?! Povej mi raje uno .. Stvar." Zresnil se je. "No prav. U 9.razredu sem ratal kar naenkrat zelo popularen in kmalu sem imel ogromno deklet. In med njimi je bila tudi Mary. In ja čez nekaj dni sm biu prej u šoli. In tako tudi Karmen. Prvo sva samo govorila nato pa je prišla do mene in me poljubila. In ravno takrat je prišla Mary. Odrinil sem Karmen in stekel za Mary. A nisem je našel. In od takrat me ignorira in po resnici sem bil v njo dokler ti nisi prišla sem. Od takrat se mi meša brez tebe!" Nagajivo se mi je nasmehnil. "Mogoče ti bom verjela , moram prvo razmisliti.. Moram odditi. Dijo." že sem hotela odditi ko me je prijel za roko. "Kaj pa poljub? Ali nebi moglo biti tega v tem prizoru?" nasmehnila sem se "Moraš si priboriti poljub.. In tudi zaupanje.. !" Pritisnila sem mu kratek poljubček na lice in samo rekla še "Dijo." in že sem stekla roti domu.
Ulegla sem se na posteljo in razmišljala o unem objemu, poljubu na lice, in kako nežno &sladko in igrivo me je gledal ko je izrekel zadnji stavek "Od takrat se mi meša brez tebe!" Okoli 1h ponoči sem zaspala. Spet sem ga sanjala.
03. december 2011
Neeext!
Rees ful dober pišeš! ;D
03. december 2011
HwalaHwalaHwala&HwaLaa! Bi bla na fuuuuuuuuuuul hepi če bi še kdo komentiroou
03. december 2011
A dej neexti sam za mene..prosiiimm..al mi je tvoja zgodbica fuull ušeč ;DD
03. december 2011
u20423
u20423
AMPAK LAHKO BI ŠE ZA MENE ker najjače pišš in morš nujno nextat
03. december 2011
Ta del posvečam Nessy. :Đ
Nasledn bo zate asdfg ;D Oblubm.
_________________________________________________________________
Zjutraj sem se zbudila ob 9h. Bila je sobota. Leno sem vstala in šla u kopalnico. Oblekla sem si navadno trenirko - črne hlače ter zeleno majico z napisom 'Dogs'. Naredla sem si še površno figo in šla u kuhno.
Naredila sem si toaste ter zraven popila še malo čaja. Kave ne maram. Diši že a okus je grenak. Tudi če cukraš ;D
Ko sem pojedla sem odpeljala Kiki-ja na sprehod po Ljubljani.
Na poti sva srečala sosedo in zapletli sva se v prijeten jutranji sprehod. Povabila me je na kosilo in zakaj ne bi sprejela? Ko sva prišla domov sem naredila nalogo in bilo jo je zelo veliko. Končala sem ravno takrat ko me je soseda poklicala k kosilu.
Skuhala je gobovo juho in puding za sladico. Bilo je okusno. Pojedla sem nato pa se odločila da malo počistim svoje stanovanje. Prižgala sem radio in dala naglas. Zraven sem si pela.. In čez 2 uri je bilo stanovanje tipi-topi. Ugasnila sem radio in Kiki-ja sem spet peljala na sprehod. Takrat sem pa srečala Jasona . Ja-Jason J-jz.
Ja-o živjo lepotička.
J- živjo in nehaj me klicati lepotička.
Ja- zakaj pa ?
J- ker to nisem.
Ja- za moje pojme si.
J- eh.. Hwala.
Ja- Kam pa se odpravljaš ?
J-samo njega peljem na sprehod.
In z očmi nakažem na Kiki-ja ki lepo mirno sedi.
Ja- se lahko pridružim?
J- whatever.
in tako smo hodili do parka pa do prešerca in nato počasi domov. Smejala sva se drug drugemu in ko je bil čas za u stanovanje sem mu spet na lice pritisnila poljub ter mu samo rekla "Oprostim ti." in smuknila sem u stanovanje.
___________________________________________________________________
Oprostite ker ni doug tku ku prejšni sam je že pounoč in meni se spi. Noooooooooooč ;D
03. december 2011
neeeeext!!!!!
04. december 2011
Ta del bo pa za asdfg ! : D
____________________________________________________________________
Nasmehnila sem se sama sebi in skočila pod tuš. Razčesala sem si lase nato pa si ogledala romantično komedijo. Zaspala sem ob 2h ponoči. Spet sem sanje prodala njemu. Sanjala sem njega&mene na bazenu. Špricala sva se , potunkala skupaj in se pod vodo poljubila. In nato me je prebudila soseda. Rekla je da je Kiki nestrpen in da ga ona pelje ven. Zahvalila sem se ji in počasi odpravila do kopalnice. Stuširala sem se in si oblekla kratke hlače in majico in stare zelene allstarke.
Lase sem si spletla v 2 površni kiti. Vzela sem še denarnico in odšla sem u knižnico. Izposodla sem si dve knjigi : (izmišljena imena!!!) 'Krvava postelja' in 'Umrla sem na svoji poroki.' . Šla sem domov kjer me je že čakal Kiki. Naj vam povem kje sem dobla Kiki-ja. Bil je večer ko sem odhajala z službe. Kar naenkrat se mi je približal nek pes. Dala sem mu ime Kiki. Vzela sem ga domov. In dala sem že oglas če kdo pogreša Kiki-ja. Do zdaj me ni še nihče klical. In zdaj si želim da tudi nebi. Preveč sem se navezala na njega. Vsak dan ga 2x peljem na sprehod , menjam mu vodo vsako uro in veliko se crkljam z njim. .. Zdaj pa nazaj k zgodbi. :
torej. Ker nisem imela drugega za delat sva se z Kiki-jem crkljala on me je lizal jaz pa sem se smehljala. Tako sva delala kakšne pou urce pol je pa šel spat. Nekaj sem nama naredila za kosilo in ko sva pojedla sva odšla do slaščičarne. Naročila sem eno kepico limone in odšla sva do parka in se vsedla na klopco . Kiki-ju sem dala pol kepice in z veseljem jo je polizal. nato pa se je na lepem modrem nebu prikazal ogrooooomen črn oblak in začelo je grmeti , in padati . V trenutku sem bila cela mokra. Tekla sem proti domu a ker nisem ničesar sem se spotaknila in padla . Noga me je tako zelo zelo peklensko bolela. Začela sem kričati a me ni nihče slišal... Padal je dež in padal... Ni se ustavil. Kričala sem "Pomoč!!!" a sem kajkmalu nehala. Pred očmi se mi je prikazala tema. Čutila sem samo še kako sem z glavo udarla ob tla. Čez nekaj dni sem se zbudila v belini. Kmalu sem ugotovila da sem v bolnici. Pogledala sem proti nogi. Bila je v gibsu. Očitno sem mela zlomleno. Spet me je začela boleti glava. Hotela sem se je prijeti a sem ugotovila da imam povito. Čez nekaj minut sem zagledala Jasona kako se bliža moji sobi.
Pozdravil me je jaz pa nazaj. Ja-Jason , J-jaz.
Ja- živjoo. Kako se počutiš lepotička?
J- heei. Ma bolj slabo. Kaj je bilo z mojo glavo in nogo?
Ja- Aha. Padal je močan dež in očitno nisi nič videla in si si zlomila nogo. Omeglela si in z glavo udarila v beton. Oz. cesto.
J-kako pa ti vse to veš?
Ja- ravno sem šel z avtom mimo ko si z glavo udarila v cesto. In ne skrbi. Imaš samo pretres možganov. In zlomljeno nogo. In ko te izpustijo iz bolnišnice ... In to bo jutri boš šla dokler ne ozdraviš k meni živet.
J-ampak nee.. ! Doma je Kiki... In pač ne grem.
Ja- Kiki je na varnem. Pri meni. In moraš iti. Moraš imeti oskrbo. Greš in pika.
J- prav prav... Ali bi me zdaj pustil da zaspim? Zelo sem utrujena.
Prikimal je in me poljubil na lice. Imel je tople ustnice ki so mi dale občutek varnosti.
Odšel je jaz pa sem zaspala.
Spala sem do naslednjega jutra. Zbudila me je misel da bom mogla iti domov z Jasonom. Na skrivaj sem se veselila. Že ob 10h je prišel doktor in rekel naj počasi vstanem in se odlečem. Podal mi je še opornice (birgle) in me poslal v kopalnico. Oblekla sem se in nato mi je še sestra odvila povoj. Potem je v sobo vstopil Jason. "Živjo lepotička" me je pozdravil in se nagajivo nasmehnil. "Hei" sem odvrnila . Vzel mi je nahrbtnik in mi pomagal do avta. Vsedla sem se spredaj. Vso pot sva bila tiho.
Pred neko velikansko hišo se je ustavil avto. "Tu živiš? Sam?" sem ga navdušeno povprašala. "Jap. Čisto sam , no zdaj bom z tabo. Pridi pokazal ti bom tvojo sobo." Spet mi je pomagal... Pokazal mi je hišo in vse je bilo tako pospravljeno in zgledalo tako.. Bogato. "Gotovo si bogat?" sem spet povprašala. Odkimal je. "To hišo sem podedoval po očetu. Umrl je. Pred 1 letom. Mama je umrla pri mojem rojstvu tako da je skoraj ne poznam. " Prikazala sem mu je žalost. "Sožalje. " Sm rekla in odšla v sobo. Bila je prekrasna. Razpakirala in vsake toliko časa me je prišel vprašat če kaj potrebujem. Zmeraj sem rekla 'ne'.
Poklical me je na kosilo in skuhal je lazanjo.
Bila je odlična. "Kaj bova zdaj delala?" sem ga vprašala. "Igrala resnica ali izziv." rekla sem v redu. Spraševala sva drug drugega. "Zdaj sem na vrsti jaz." je rekel. "Resnica ali izziv?" me je vprašal. Ja-jason J-jz
Ja- resnica ali izziv ?
J- hm.. Naj bo izziv.
Ja- praav. (se hudomušno zasmeje) Poljubi me.
J- Prav.
Nagnem se k njemu in ga poljubim na lice. Tokrat se jaz zasmejem.
Ja- ampak... Ali en na usta?
J- ne. Rekel si poljub, zdaj pa moja odločitev kam ti ga bom pritisnila. Resnica ali izziv?
Ja- resnica. (nasmehne se)
J- V katero si?
Ja- (nasmehne se tako lepo da kar zardim). Kaj še nisi ugotovila ? TIIIII!
J- saj sem vedela le hotela sem slišati od tvojih ust. ;D
Ja- Resnica ali izziv. ?
J- resnica.
Ja- v koga si ti ?
J- Kaj pa če ne povem ?
Ja- me moraš poljubiti *na usta* (na usta je poudaril).
J- Prav. Itak boš po poljubu ugotovil v koga sem.
Sklonil se je nad mano ter me strastno a nežno poljubil. Bilo je enkratno & sploh se ne da opisat. Imel je tako mehke , čudovite in sladke ustnice..
Bilo je popolno.
J-kaj zdaj si ugotovil ?
Ja - ne. Moram še enkrat preveriti.
Nato se je nasmehnil in nisem čakala dolgo ko je svoje ustnice prisesal na moje. Bil je najaljši poljub v mojem življenju.
Ja- Tako zdaj sem pa prepričan.
J- Fajn. Resnica ali izziv ?
Ja- izziv.
J- Hmm . kaj naj ti dam ? Objemi me in mi v uho zašepetaj nekaj.. Po svoji izbiri.
Ja- Prav.
Objel me je in poljubil. V uho pa mi je zašepetal "Ljubim te! Bi postala moja punca ?"
Okamenela sem. Na obraz se mi je narisal nepopisen nasmeh. Pokimala sem in verjetno bi skoči do lune in nazaj če ne bi imela zlomljene noge. Nato sva odšla do kavča kjer je spal Kiki. Ni se dal motiti. Spal je naprej. Jason pa me je objemal in objemal in poljubljal. Vrnila sem mu. Slekla sem mu majico in opazila six pack. "Je čudovit aa?" se je napol v smehu považil. "O ja.. " Sem odgovorila in krožila z prstom po kvadratkih. (six packu).
Začel me je žgačkati. Smejala sem se in kričala naj neha.. ! Imela sem najpopolnejšo popoldne z njim :$$
____________________________________________________________________
Next?
04. december 2011
neext!!! šee zaaaameeee
04. december 2011
Bom. Sam še 1 koment bi rabla ;D
04. december 2011
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
04. december 2011
evooo zdej pa zameeee
04. december 2011
Oukej. Ta del posvečam: Nika.nikica
_____________________________________________________________________
Ko sva se utrudila je bil čas za večerjo.
Jedla sem kruh z marmelado on pa z nutello. Rekla sva da si bova skupaj odgledala film. Izbrala sva Blondinka z Harvarda.
Zraven sva se presmejala in prelupčkala. Okoli 22h sva šla spat saj je bla nasledn dan šola.
On v svojo spalnico jaz pa v svojo.
Zjutraj me je zbudil tako da me je poljubljal. Počasi sem mu vrnila. Oblekla sem se ter pomagal mi je po stopnicah. Skupaj sva se odpeljala v šolo. Spet mi je pomagal. "Hwala toda.. Ni mi treba toliko pomagat." sem rekla in ga na hitro poljubila. "Ne. Ne smeš bit sama niti trenutek. Zate bi ukradel tudi vse zvezde na nebu če bi želela."
Nasmehnila sem se ter pomagal se mi je preobuti. "Kaj ti je bilo?" "Kako si si zlomila nogo?" "Koliko časa si bila v bolnišnici ? " "Ali sta z Jasonom par?"
Samo smejala sva in nisva nič odgovorila. "To je kot na kakšni konferenci !" je rekel ter se nasmehnil. Pokimala sem ter se vsedla. In takrat je zraven mene stala Mary. "Se lahko pomeniva?" me je vprašala. "Na samem?" je dodala. "Ne. Pogovoriva se lahko ampak tukaj. Popolnoma zaupam Jasonu. Torej izpljuni." Jason mi je samo na uho prišepnil "Ljubim te" in mi s tem vlil pogum. Mary se je odkašljala "Veš , ko sem ti tisto povedala o Jasonu ... Saj sem ti samo za opozorilo povedala.. Zato se ne bi bilo treba skregati z mano." pokimala sem. "Že prav ampak takrat si me res res globoko prizadela v srce. In takrat sem tisto naredila... Brez premisleka. Žal mi je. " sem rekla in vstala. Objela sem jo tako močno da skoraj ni mogla dihati "Oprosti, eni dihamo!" je rekla in se nasmehnila. Vsedla se je zraven in Jasonu podala roko. "Stay in < 3 . Upam da bosta srečna... In use tu kar spada zravn.!" je rekla ter umaknila roko.
Tako je bilo vsaki dan.. Minevali so tedni in končno sem imela popolnoma zdravo nogo.
Bila sem tako vesela .. Tek je bil moj naljubši šport in sem bila najhitrejša na šoli. Vedno sem šla na vsa tekmovanja..
Ko sem končno dobila nazaj mojo nogo pa je bila spet ena odločitev. Ali se odselim nazaj v stanovanje ali ostanem pri Jasonu. Seveda sem se odločila za drugo. Ostala bom.
Aja naj še povem da mi ni bilo treba hoditi v šolo saj sem dobila štipendijo.
Ko smo bili pri razredni uri nam je razredničarka gospa Biba povedala da gremo čez 1 teden na tabor. In da bomo tam 3 tedne. Vsi smo bili neznansko veseli. In ja ta 1 teden se je šola oz. celi dnevi neznansko vlekli. Čeprav sem uživala z Jasonom, Mary in Kiki-jem.
Ampak je prišel čas. Mogli smo spakirat.
V kovček sem dala 10 majic brez rokovav samo z naramnicami , 10 majiv z rokavi , 5 parov kopalk in tako dalje. Skratka v uri in pol sem bila prpravljena.
Na avtobusu sem sedela z Jasonom. Celi čas me je nekaj dregal , žgačkal , poljubljal in objemal. malo pred postankom nam je učiteljica razložila dnevni red ; "Ča za vsatajanje je od 7h do 7in pol. Potem imamo jutranjo telovadbo do 8in pol. Torej eno uro. Potem imate zajtrk od 8:40 do 9:40. Do kosila torej do 15h imate prosto. Lahko delate kar želite. Le morate biti v bližini hotela. Kosilo lahko dobite od 15h do 16h. Potem imate spet prosto do 20h . Od 20h do 21h je večerja. Po večerji lahko spet delate kar želite. Ob 23h morate biti v postelji.
Tako zdaj smo prispeli , mirno vzamete kovčke in oddidete proč da si lahko še drug vzame . Tako. To je vse zaenkrat." Vriskali smo in se veselili. Toliko prostega časa še v življenju nisem imela.
_____________________________________________________________________
Nextam? ;33
04. december 2011
Neeeeeeext!
04. december 2011
neeeeeeeeeext!!!!!!!
04. december 2011
Hvala ker sta zares zvesti bralkii :33 Hwala vama res.
____________________________________________________________________
Nato smo vzeli svoje kovčke in se dale v skupinicepo 5 oseb. Ampak vsi smo nasprotovali ker nismo smeli biti mešani (fantje in punce).
Ampak smo kaj kmalu odnehali. Jaz sem bila v sobi z : Mary, Anie (carska oseba , zna poslušat in ti pomagat u kritičnih situacijah.) , Veroniko (fajn oseba.) , Majo (zanimiva, iskrena oseba.) .
Vse smo se razumele. Izbrale smo se kje bomo spale. Jaz sem hotela biti zgoraj (smo mel pograde) a zaradi noge sem morala biti spodaj.
Nato smo razpakirale in odšle se zabavat z drugimi. Maja, Veronika in Anie so bile skupaj , Mary je šla k svojemu novemu fantu Janu jaz pa sem iskala Jasona. Našla sem ga kako sedi na koncu pomola in meče kamenčke v morje. Ja- jason j-jaz.
J- heei. Kaj počneš ti tukaj?
Ja- živjo. (me poljubi) samo hotel sem biti sam. Razmišljal sem kako popolen lajf mam. Imam prijatelje, tebe .. Hišo v kateri sva skupaj.. Ampak .. Nekaj ti moram povedati.
(spet me sladko poljubi*)
J- kaj pa? Prosim ne reci da me zapuščas?
Ja- ne.. No ja.. Kar hitro bom povedal. Brez zavlačevanja. Imam raka !
(stopile so mi solze v oči)
J- kaaj?
Ja- Raka imam. Prosim ne joči.
(solze so se spuščale ena za drugo. Kmalu se jih je ulil cel trop.)
J- kako naj ne jočem? Oseba ki jo ljubim ima raka!! Ali boš sploh preživel ?
Ja- Pred sabo imam še pol leta življenja. In teh pol leta želim preživeti z tabo!
J- ampak... Ampak... Kaj bom potem brez tebe?
(zajokala sem še bolj in objel me je)
Ja- se boš že znašla. Mi nekaj obljubiš?
J-Ja. Karkoli.
Ja- ko umrem si boš našla nekoga drugega in ga boš ljubila tako kot mene.
J- To pa ne. Nikogar ne bom mogla več ljubiti tako kot tebe.
Ja-Potem pa obljubi da ne boš žalovala za mano !
J- ampak .. Preveč mi pomeniš , in nočem te izgubiti..
Ja - ampak če me imaš zares zares rada boš to obljubila.
J- prav,. Obljubim.
Ja-Tako je prav.
(me poljubi in okusi moje solze).
Ja- in nobeenmu ne povej zame... PROSIM
J- prav.
Obriše mi solze in skupaj oddideva v jedilnico.
Za kosilo je bil riž in goveje meso.

Po kosilu sem odšla v sobo in se pošteno zjokala. Še dobro da ni bilo nobeno od deklet.
Zvečer nisem hotela iti nikamor. Niti na večerjo. Prišla je učiteljica v sobo in me vprašala zakaj ne jem . "Ker se slabo počutim. " vprašala me je če bi šla k zdravnici a sem odkimala. Odšla je jaz pa sem spet zajokala. Kmalu je v sobo vstopil Jason.
"Daj , moraš jesti.! Pridi" je rekel "Ampak Jason , ne morem, ne morem se sprijazniti s tem dejstvom. " Žalostno sem ga pogledala in ga objela. Stisnila sem ga močno k sebi in mu v uho zašepetala 2 besedi. "Ljubim te!" Nato me je le spravil k temu da grem jest. Čeprav sem le spila kozarec mleka. Vsi so me spraševali zakaj imam tako rdeče zabuhle oči in zakaj sem žalostna. Ker sem bila vedno vesela..
Oh če bi oni vedli kaj sem zvedela ..
____________________________________________________________________
Neext ? :33
Prosim Negativne/Pozitivne kritike!
Kr me res zanima vaše mnenje.
04. december 2011
u50889
u50889
Next, zakon zgodba! Mal me spominja na mojo ampak je ql!
04. december 2011
Sej mal sem ponaulala po tvoji (kr je bla res mi neejbl pr srcuu in upam da oprostiš.) . Ma sej od zdeej bo čist druga.. Ful bo spremenb, bolečine, ljubezni ... ;D
04. december 2011
u20423
u20423
Pozitivne kritike! mislš sej kej truzga se ne da rečt, ker ti tok carsko pišš ej NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
04. december 2011
u20423
u20423
Sori če te mot oglaševanje sam če bi kdo prebrov še mojo zgodbico
http://www.igre123.com/forum/tema/nova-soseska-kriminalka/25933/
04. december 2011
Aja.. Sm pozabla povedat. :
LOHKA USI OGLAŠUJETE.
AMPAK SAM ZGODBICE KER NA TOP MODELE SE JZ NE MISLIM UPISOVAT.
;D
Asdfg : prebrala bom.
Še kšn koment in nextam ;D
04. december 2011
Neeeext! Pa fuul zakon pišeš!
04. december 2011
Hwala vam za dobre kritike.
Čeprou bi lohku ble tut slabe...
Zdj pa 1 kratk del z vaas ! < 333
_____________________________________________________________________
Nato sva z Jasonom šla na sprehod. "Ne bi ti smel povedati.." je potiho rekel. Obrnila sem se k njemu in ga objela. "Ne, prav si naredil. In zato sem ti hvaležna. A le nekaj časa bom potrebovala da prebavim vse skupaj. " Poljubila sva se nato pa je zakričal tako da ga so ga vsi slišali "Ljubim te , Taia! In nikomur te ne dam!!" zaprla sem mu usta in se nasmehnila. "Tako je prav ljubica. Preboli in se nasmehni tako kot jaz. " še močneje sem ga objela in nato sva skupaj odšla do sob. Pred mojo sobo me je poljubil in me objel. "Pozabi že.. Smej se." Prikimala sem ter izginila v sobo. Preoblekla sem se v piđamo in šla v posteljo. In punce so že hotele vse izvedeti. Odgovorila sem samo "Ne smem povedati - obljubila sem. Zdaj pa lahko noč babe." Obrnila sem se proti steni in še dolgo nisem zaspala. Razmišljala sem kaj bo ko ga ne bo več. Spet sem potiho jokala. V solzah sem zaspala. Zjutraj sem se zbudila si umila zobe in se oblekla. Pogledala sem na uro in bila je komaj 5:50 ? Vendar nisem mogla zaspat ... Odšla sem do plaže in se tam vsedla. Včeraj sem si sposodla od Anie mp3 ki sem ga zdaj potrebovala. Poslušala sem romantične pesmi in spet zaspala. "Taia. Taia? Taiaaaaaaaaaa!!!" me je zbudila učiteljica. ko sem odprla oči me je spraševala "Kaj počneš tukaj? Veš prespala si vso jutranjo telovadbo. In zato boš tekla 2 km okoli obale. Kar začni. Takoj!Aja štopam čas." Tekla sem približno 4minut in 35sekund. "Čestitam. Še si v odlični formi. Zdaj se pa vrni k ostalim."
____________________________________________________________________
Next ? :33
Vem kratek del.
04. december 2011
neeeext!
Pa zakaj naj bi ti dal slabe kritike, če pa dober pišeš?
05. december 2011
Ja newem.
Mogoče pa ni usem tko fajn pa nej rečjo da mal spremenim pa use..
+ ne pišem nevem kak zlo fajn ;D
05. december 2011
u50889
u50889
Nimam ti kej oprostit... To je fenomenalna zgodba ;D
05. december 2011
u66782
u66782
Long story.
05. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg