Forum
u70920
u70920
Živjo!
Odločila sem se, da napišem zgodbo o 15-letni punci Demi z dolgimi blond lasmi, ki hodi v prvi letnik gimnazije. Je zelo bogata in vse punce na šoli ji zavidajo. No ne vse, sigurno pa trojica deklet, ki so njene sovražnice. Zamislijo si, da bi se z njo spoprijateljile in bi skupaj hodile po mestu in po trgovinah, ter jim bi ona dala nekaj denarja, ker so tako dobre prijateljice. Demi temu res nasede, a dekleta denarja ne morejo in ne morejo dobiti. Ena iz med deklet (Vesna, Teja in Monique), torej Moniqe, ki je vodja vsega tega, pa dobi fanta. Sluti, da jo ta vara in pošlje Demi novi telefon, ter je zadolžena, da ga pokliče, kakor da je poklicala napačno številko. Demi pokliče, ko pa se hoče posloviti, jo fant prosi, če mu da e-mail. Demi je zbegana, a mu ga vseeno da. Tako si dopisujeta. Fant je že čisto v njo, njo pa on sploh ne zanima. Zdaj se sprašuje, kako bi mu povedala da ga nima. To o dopisevanju ni povedača Monique, saj bi se ta razjezila, ker je njen fant. Prizna pa Teji, ki ji je še najbolj pri srcu. Teja se domisli, da bi si lahko nadela "masko" in se delala, kot da ga ima neizmerno rada. Demi se to ne zdi pametna ideja in ji reče, da bo razmislila....................

začnem?

Začnem pisati skrivnostno masko? (js jo bom tudi če boste glasoval ne)


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. december 2011
Next
31. december 2011
u70920
u70920
"daj no..." je rekla. Njena nežna roka se je dotikala moje. "Teja......jaz...ne morem" sem odvrnila. "reva" je zamrmrala in iz žepa potegnila svilnat robček in si obrisala roke. "veš kaj...." sem začela. "ne bom ti nasedla. nekoč sva bili najhujši sovražnici". Začudeno me je pogledala. "trapa" je rekla in mi vrgla robček v glavo. "jaz te vidim kot prijateljico in ne kot sovražnico. In nehaj že o tem, da smo bile NEKOČ sovražnice. Zdaj nismo. Prisežem. Podala mi je roko. Podala sem ji svojo. Močno me jeila in drugo roko dala za hrbet, ter naredila figo. A takrat tega nisem vedela. "no?" je rekla Teja. "nevem". sem ji rekla, zavzdihnila, ter glavo zakopala v dlani. "si še zmeraj tako prepričana?" se je oglasila Teja. Pogledala sem jo. V rokah je držala dve karti za Metallico. "vedela si?" sem jo vprašala. Metallica je bila sicer moja najljubša glasbena skupina. Pokimala je. Že sem hotela zagrabiti karte pa je roko povlekla nazaj, ter me z drugo prijela za roko, ki sem jo še vedno držala v zraku z razprto dlanjo. "ampak...." je začela. "ja, že vem". sem zavzdihnila in spustila roko. "torej....." je nadaljevala. "boš nosila masko?". "Maska time" sem ji odvrnila, ter se poskusila nasmehniti, da bo zgledalo da se veselim. Vstali sva, ona pa me je objela in mi na lice stisnila poljub. "adijo" mi je rekla, pomahala z kartami pred nosom in stekla stran. Nekaj časa sem gledala za njo, nato pa v črnih all starkah, korak za korakom hodila domov. Misel, da bom morala tipu kruto lagati, me je spremljala ves čas, dokler nisem odprla e-mail ;o ......... next?

Js:


teja:

31. december 2011
neext
31. december 2011
next
31. december 2011
u60011
u60011
next
31. december 2011
u70920
u70920
okej nextam ....
---------------------------------------------------

"a tako?" se je nekdo oglasil za mano. V strahu sem zaprla zavihek in se obrnila na stolčku.
"nisem vedela, da si zaljubljena, pa še poznata se ne". Bila je Monique. "no ...........Monique.........veš.....no......zdaj.." Sem hitela razlagati. "oh uboga Demi. Ni mi treba razlagati otrok" se je trudila biti prijazna. "ljubezen se dotakne vsakega izmed nas". "No jaz eee...nisem zalj....." "oh, toliko boljše!" me je prekinila Monique. "dala sta si dati e-maila ? Čudovito! Pokaži, da pogledam. Mislila sem, da me bo kap. Pisala sem mu ljubezenska pisemca, srčke in podobno. Monique bi me ubila če bi to videla. "r-raje ne Monique" sem prijazno odgovorila. "pridi, spijva kavico. Joj, Monique, ali ti sploh piješ kavico? Pozabila sem že. No, pa kaj. Spijva čaj. Malinin ali pomarančni? Ti povej" sem hitela, da bi pozabila na e-mail. "no...zakaj pa ne?" je prijazno odgovorila. "no..lahko greš pripravit, jaz bi samo pogledala mojo e-pošto, če nimaš nič proti". "Zakaj pa ne?" sem ji odgovorila. Nasmehnila se mi je. Monique ima zelo lep nasmeh in ko se nasmehne, se mi zdi prav prijazen otrok. "no, jaz grem" sem ji rekla. Monique je pokimala in počakala, da sem odšla skozi vrata. Ko sem šla skozi vrata, sem si končno lahko oddahnila. A takoj naslednji trenutek sem se spomnila, da sem e-mail pustila odprt. Hitro sem se povzpela po stopnicah navzgor in z vso silo odprla vrata. "Monique!" sem zavpila. Ravno se je vsedla na stolček. "jojžeš saj ne gori voda" je rekla Monique popolnoma umirjeno. "no saj ne, he, samo, bi mi lahko šla v spodnje nadstropje iskat kabel? Baterije bo zmanjkalo" sem se zlagala. "prav" je odgovorila in v svojih velikih petkah odšla v spodnje nadstropje. Takrat sem si lahko oddahnila. Poprijela sem za miško in odprla e-mail a se je v ravno ne pravem trenutku pojavila nazaj ....... ;o next ?

Monique (tista odspodi, ki kleči):

01. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg