Forum
Živjo. Sem Tina in stara sem 15 let. Imam psičko Lizzy, hrčka Williama in hrčico Nino, starše in sestro . Imam čisto novi mobilnik, največjo sobo a le fanta nimam. Sem suha in smo kar bogati. Imam najboljšo prijateljico Emmo. Živim v Ljubljani. Imamo veliko hišo. V šoli sem popularna in čeprav se zelo trudim me Alex ne opazi. Moja največja želja je da bi lahko hodila z Alexom. Da vam pokažem hišo in ostalo kar imam.
HišaLizzyWilliam in Nina


Sestra AnaAlexJaz
https://lh4.googleusercontent.com/-lBS8oPkjCr4/TqEIwNqCBMI/AAAAAAAAEkU/I5rmRz7iOL0/s800/0.jpg
2 nexta
13. oktober 2013
next
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
Ok sam za tebe naredim. ko si prva
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
jej super pa hitr plisssss
14. oktober 2013
2. Del, posvečen ♥ Ina Bina ♥

"Uh. Zakaj spet šola? Kdo jo sploh potrebuje?" sem si zamrmrala in s težka vstala. Oblekla sem se ter se odvlekla v kopalnico. Hitro sem si uredila frizuro in si umila zobe. Nanesla sem si tudi rahel make-up. Na vratih je pozvonilo. Hitro sem oblekla še jopico, vzela torbo in zdrvela po stopnicah. Ko sem odprla vrata sem videla Emmo. Objeli sva se kot to storiva ponavadi. Vzela sem še jabolko in odšli sva v šolo. Kot ponavadi smo imeli prvo uro zgodovino. To je predmet ki ga sovražim. Komaj čakam na slovenščino in matematiko. Saj sta bedna ampak tam vsaj sedim z Alexom. Biologija je super. Tam sodelujem z Emmo, Alexom, Kajo in Jernejem. Joj kako ga sovražim. Jerneja namreč. Kar naprej me zafrkava ker se se na plesu pred enim letom malo preveč napila in se zvrnila Alexu v objem. Od takrat Alex tudi ne govori z mano. Uhh končno zvoni. Sploh ne vem kaj je razlagala učiteljica. Ahh bom povprašala Emmo. Sedaj pa biologija. Uhh še sreča da je učiteljica rekla da imamo samo še to uro nato pa je sprostitev. Ogledali si bomo film Jaz Baraba 2. Upam da ne bo dolgočasno.
..........
Končno konec pouka. In.. Sedaj moramo še pospraviti. Zato je učiteljica določila mene in Alexa. Joj ne. Preveč mi je nerodno biti na samem z njim. Ahh kaj hočemo. Takšna je pač najina usoda.
Ko sva končno pospravila sva se z Emmo odpravili domov. Iz hiše je pritekla Lizzy. Dvignila sem jo v naročje in opazila da je Ana že doma. Hitro sem nahranila Williama in Nino nato naredila nalogo ter odpeljala Lizzy na sprehod. Šli sva v park. Tam pa sem srečala znano osebo...
2 nexta
14. oktober 2013
neext
14. oktober 2013
Upss to je Emma

14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
Uhh. To je bilo pa hitro.
3. Del, posvečen nika200 in Twilighter.

Srečala sem Alexa z njegovim psom Jackom. Hotela sem se že obrniti in oditi ko me pokliče Alex. Je bil to res Alex? Nee. Nemogoče. Zakaj bi govoril z mano? Pa je bilo res. Klical me je Alex.
T-Tina (jaz) A-Alex
A: Živjo Tina.
T: Živjo.
A: Tina, zakaj me ignoriraš?
T: Mislila sem da mi še vedno zameriš zaradi plesa
A: Ahh ne. To sem ti že zdavnaj oprostil.
T: Aha nisem vedela. Oprosti.
A: Kako je ime tele mali zverinici? (To je rekel šaljivo, ker se mu je Lizzy motala okoli nog)
T: Lizzy. Tvoj pa je Jack.
A: Kako pa ti to veš?
T: Amm napisal si na facebook pa še na ovratnici mu piše.
A: Aaaa. Tako torej.
T: Ja.
A: Ohh koliko je že ura. Moram iti. Se vidiva v šoli. Adijo in lepo se imej!
T: Adijo in enako.

Uhh. Šele zdaj sem opazila da nisem zardela kot to naredim ponavadi. Še sreča. Nisem se smela osramotiti. Zgrabila sem Lizzyin povodec in zakorakala iz parka. Ko sem prišla domov sem 'osvobodila' Lizzy in odšla na facebook. Videla sem da mi je pisal Alex. Kako to? Ahh mogoče ima vročino in se mu je zmešalo. Odšla sem s facebooka in se začela učiti. Po učenju sem se odpravila teči. In zopet sem srečala Alexa. Super. Videla sem da ima žogo in da je potrt. Pozdravila sem ga in ga vprašala kaj je narobe. Povedal mi je da mu je umrl morski prašiček Pik. Objel me je in začutila sem da sem zardela. Ko se je 'odlepil' od mene sva se poslovila. Pretekla sem še pol poti in se nato vrnila domov. Šla sem po mrzel tuš in v posteljo nato pa zaspala.
2 nexta!
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
Spet hitro.
4. Del, posvečen istima osebama kot prej

Juhu! Petek. Škoda ker bo danes brezzvezen da ker ne bo Emme in še športni dan imamo. Morala se bom sama spraviti v šolo, sem pomislila. Hitro sem se oblekla, naredila frizuro ter make-up. Ko sem prišla v šolo sem odprla omarico in zagledala listek. Ravno takrat je zazvonilo. Listek sem stlačila v torbo. Odšla sem v razred. Vsedla sem se za Alexom in videla sem da je nestrpen. Ko je učiteljica nehala 'nakladati' sem spet hotela pogledati listek ampak do mene je prišel Alex. Malo sva se pogovarjala nato pa odšla do omaric. On je odprl omarico in zagledal listek. Na njem je pisalo:
Pravi prasec si Alex!
Tina
Čudno me je pogledal nato pa zaloputnil vrata omarice ter odšel ven. Tudi sama sem šla ven in ga zagledala na klopci. Gledal je listek. Ko me je opazil je vstal, zmečkal list in ga vrgel vame. Nato je jezen odšel. Pogledala sem listek. Od šoka sem skoraj omedlela. Pogledala sem še svoj listek. Na njem je pisalo:
Prava prasica si Tina
Alex
To ni res. Pogledala sem proti igrišču. Videla sem Emilo in Glorio kako se smejeta. Odhitela sem za šolo in videla spet Alexa potrtega na klopci. Šla sem do njega in ko me je zagledal je hotel spet vstati ampak sem ga ustavila. "Nočem te videti ali se pogovarjati z tabo" je rekel. Videla sem solzo na njegovem licu. Sedla sem k njem in mu pokazala listek. Obrnil se je stran. Vstala sem in zmečkala listek ter ga vrgla vanj. Jezna sem nato odšla domov saj jen športni dan odpadel. Ko sem prišla domov sem se vrgla na posteljo in začela neutolažljivo jokati. Sploh ne vem kdaj sem zaspala. Še sreča da je jutri sobota.
2 nexta
14. oktober 2013
nexxt
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
tenx da si prvi next posvetila meni hvala res
14. oktober 2013
ni za kaj.
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
5. Del, posvečen Ina Bina in Twilighter.

Zbudila sem od 12:30. Uhh kako me je bolela glava. Odšla sem dol in vzela jabolko ter se Sedla na kavč. Ugotovila sem da Ana še spi zato mi je družbo delala Lizzy. Mama in oče sta zgodaj odšla v službo. Pojedla sem jabolko se oblekla in peljala Lizzy na sprehod. V parku sem srečala Alexa. Zakaj ravno njega. Sedla sem na klopco in spustila Lizzy. Videla sem Alexa kako se mi je približeval ampak sem se odločila da ga bom ignorirala. Ko je sedel poleg mene sem vstala in poklicala Lizzy ter se začela igrati z njo in njeno žogo. Alex me je z solzami v očeh opazoval. Nato je opazil da ga ignoriram in je odšel. Kar oddahnila sem si. Poklicala sem Lizzy in jo odpeljala domov.Nato sem pogledala v nabiralnik. Vem da je sobota ampak mogoče včeraj ni nihče pogledal vanj. Odprla sem ga in zagledala pismo zame. Vzela sem ga in ga odnesla v sobo. Odprla sem ga in v njem je pisalo...
2 nexta ker je bolj kratko. (naslednji next bo pismo)
14. oktober 2013
Odšla sem dol in vzela jabolko ter sedla na kavč*
14. oktober 2013
neext
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
next
tenx da si spet next posvetila meni
14. oktober 2013
Ste pa hitre
6. Del posvečen Twilighter. in nika200

V pismu je pisalo:
Draga Tina!
Vem da me sovražiš ampak nekaj ti moram povedati. Res mi je žal. Nisem napisal da si prasica. In najbolj me boli to da si ti to napisala. In to da me ignoriraš. Oprostim ti kar si napisala in nekaj ti priznam. Ljubim te. Vem da boš še bolj jezna in me boš še bolj ignorirala ampak nisem več zdržal. Prosim nehaj me ignorirati. Vem da me ljubiš. Povedala mi je... Ah saj je vseeno. Skratka če me želiš pozabiti me kar pozabi. Jaz te ne bom. Ker si popolna. Takrat ko si me videla z Emilo. Nisva par. Gloria pa.. No ona lepa ampak ne lepša od tebe. Z njo pa sem bil res. Saj veš. Povedala ti je. In povem ti, ta ljubezen do tebe traja že od vrtca. Vsakič ko delava skupaj me preplavi tvoj vonj in začutim metuljčke v trebuhu. Ne joči več. Prosim. Se spomniš ko si v vrtcu padla in jokala in si imela krvavo koleno. Takrat sem doma cel dan prejokal. Vem da sovražim te trenutke od vrtca in mladih dni ampak moral sem ti povedati. Upam da me ne sovražiš. In prosim oprosti mi. Jaz sem tebi že zdavnaj. In zdaj te nekaj vprašam. Ampak ne vem..... Torej Tina, bi bila moja punca? Odgovori mi po facebooku ali pa v šoli najbolje pa bi bilo v parku jutri popoldan ob štirih. Čakal te bom.

Z ljubeznijo
Alex<3

3 nexte
14. oktober 2013
neext
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
prosim da mi povete kaj vam ni včeš in kaj vam je všeč...
14. oktober 2013
nimam pripomb super je čim prej next
14. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg