Forum
POZOR TO JE PRAVA ZGODBA!!!
Bila sem v 3.razredu osnovne šole in nek fant z 9.razreda mi je bil všeč ampak to sem hotela zadržati zase, pa sem povedala prijateljicam.No, tako je bilo...S sošolko sem šla na wc in on je bil dežuren, šli sva na wc potem pa sva šli mimo njega in sva ga pozdravili in veste kaj...!!!!
Ona mu je vse zblebetala, da sem zaljubljena v njega, pa čeprav sem vsem prijateljicam rekla naj bodo tiho in vse so mi izpolnile željo razen te ki je šla z mano na wc.Potem ko mu je to povedala sem jo hitro popihala na wc in ona je stekla za mano...jaz sem bila vsa žalostna ona pa me je celo vprašala kaj je.Tisti dan sem bila zelo, zelo slabe voljeniti pogovarjati se nisem hotela z njo.On pa je bil jezen, sploh me ni več pozdravljav, zato vedno ko je bil v moji bližini sem se vedno umikala.

ZDAJ VESTE KAKO JE ČE PRIJATELJICA IZDA SKRIVNOST!
08. maj 2011
Žalostno...Boga aniratak.
09. maj 2011
pejd v rt!!
10. maj 2011
Ma kaj tista lana g????
13. maj 2011
ne! marta!
13. maj 2011
Uhh...
Ma dej obe so tašne špeckahlje.... Veš, ki ste mele tekmo (sm slišala da niste igrali, kr uni niso pršli) smo se tele jgrt ma se prou ni dalo kr je ceu cejt samu ta marta ukazavala in tudi lana je in so se mau skregale, ma pol so se kr igrale naprej... ČUDAŠKE SOO OBEEEE!!!!
14. maj 2011
Sploh pa tudi meni se je to zgodilo.. Smo bli na igralih in sm povedala Nastji da sm u Kljuna in da ne sme nubenmi powedat. A ona takoj ko je vidla Kljuna (še vedno na igralih) mu je zašpecala. Pole me je Kljun zajebavau. GROZOTA, ZATO JO SOVRAŽIM!!!!!!
(to se je dogajalo u 2. razredu)
14. maj 2011
ma sej js je niti nism tela povabt na roj. dan (letošnji) sam pol mi je mama rekla da naj jo in da če pride pride če ne pa nč!
15. maj 2011
Martina itak vse pošpeca in Lana tudi,to je že značilno za njo.
Ma one se tega niti ne zavedajo.Zmerm ko se martina užali zmerm me vleče za sabo.
Ma itak je najbolj GLUPA baba na tem sveti!
24. maj 2011
jmš prov!!
28. maj 2011
Jmste prow obe dve! Ena večja špeckahlja jujr druga... Sploh pa vm so ušeč tisti (kao) pirsingi z Martinine ali Metkine majce??? Meni že ne.
31. maj 2011
meni niti!
06. junij 2011
Kašni pirsingi??
09. maj 2012
tiste bleščice ki ste si dale na jezik
29. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg