Forum
To zgodbico posvečam vsem upam da vam bo všeč!!
30. avgust 2012
29.8.20012
Dragi dnevnik!!!
hej jaz sem maja in živim v Celju! Imam ločene starše skoraj od rojstva! Imam starejšo sestro Patricijo ki je stara 17 let ima temno rjave lase in uči je lepa velika … in še bi lahko naštevala!! Obožujem jo vse ji lahko zaupam! Živi pri očetu že od njenega 6.razreda tako da se vidiva skoraj vsak vikend!imam še dve mlajši pol sestri (Ana 8let in Lara 2.leti) in enega mlajšega pol brata (Žan 4 leta)! Svojo družino obožujem! Brez nje nebi mogla živeti!

Nekaj v meni!!
Ime:maja
Priimekavlovič
Kraj bivanja:Celje
Datum rojstva:30.11.1997
Barva las:rjava
Barva oči:rjava
_________________jaz____________________

Kar naenkrat je zazvonil telefon!! Oče me kliče kaj naj naredim??to nebo dobro pri učiteljici je bil!!!oglasila sem se in oče je bil slišati resen! Bilo me je zelo strah ker se mu lagala da je v šoli vse v redu pa ni bilo pri angleščini se imela negativno oceno in nisem delala domačih nalog!!

oče: maja mi imaš kaj za povedat??
Jaz : /
Oče: nekaj sem te vpraša!!zakaj mi nisi povedala da imaš negativno angleščino??
Jaz: zelo me je bilo strah kaj boš rekel !!
Oče: zelo sem jezen nate in zakaj ne delaš domačih nalog?? Maja ko prideš k meni se me pazi
Jaz: žal mi je!!
Oče: bomo še videli pazi se me ko prideš k meni!! Če ne boš delal domačih nalog boš prišla k meni živet!!
Jaz: prekinil je!
____________jaz____________
planila sem v jok čeprav sem vedela da ima prav ! Mame ni bilo tako da sem se zaprla v sobo in se razjokal do konca potem sem si zagotovila da rajši zbežim kot pa da grem k njemu živet in tudi jaz sem bila jezna nanj ker je tako govoril z menoj!!
_____________oče______________

zelo mi je bilo žal da sem jo tako nadrl ampak zavedat se mora da dela veliko napako!! In pol licu so mi zdrsele drobne solze!! Zelo jo imam rad in nočem da dela kot čistilka ali kaj takšnega!!
_______jaz_________
malo zatem se morala oditi zato sem se šla hitro na ličit in oblečt!! Nanesla sem puder se namazala z barvico! Na usta sem si nanesla libglos ,oblekla prekrasno oblekico z rožastim vzorcom in obula moje najljubše pete! In odšla ven!! Ko sem prišla v citya me je že tam čakal………

Next?
30. avgust 2012
u105752
u105752
next!
30. avgust 2012
če bom dobla tri next-e bom dala drug del
31. avgust 2012
next !!!!
31. avgust 2012
next !
31. avgust 2012
Next!!!
31. avgust 2012
next!
31. avgust 2012
u45603
u45603
next
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
_______________jaz______________
Čakal me je moj fant Žan!!z njim sem hodila približno 2 tedna!spoznala sva se na gasilskih vajah namreč moja sestra je gasilka!!poljubil me je in jaz sem mu poljub vrnila! Nato sva se odpravila po trgovinah! Povedala se mu kaj se je zgodilo in se je tud on strinjal da bi morala očetu povedati za ocene in naloge!nabrala sem si nekaj oblačil in odšla v garderobo po dolgem čas sva se odločila da greva nekaj pojest!!z motorjem sva se od peljala do ljubke restavracije!ko sva pojedla sem žana prosila da me odpelje domov ker se mi je zelo vrtelo!!
___________žan____________
prehodila sva cel city center! Nato sva se odpeljala v ljubko restavracijo in naročila pico! Ko sva pojedla me je prosila naj jo odpeljem domov!! Nisem vedel za kaj ampak je bila zelo bleda!ko sva prispela sem jo pospremil do vrat nato pa je izgubila zavest! Hitro sem jo odnesel na njeno posteljo in odhitel po obkladke ko se je zbudil je vprašala kaj se je zgodilo! Vse sem ji povedal potem pa me je prosila da odidem ker bi se rada malo spočila!odšel sem!
_________jaz__________
spovila sem se da sva bila z žanom v city centru in da sem imela polno vrečk, nato sva odšla v neko ljubko restavracijo naročila sva pico potem pa se mi je začelo vrtet!zato sem žana prosila naj me odpelje domov! Ko sv prispela me je pospremil do vrat naprej se pa nič več ne spolnim!

Naslednji dan!
Jaz: dober dan
Zdravnik: kaj je narobe?
Jaz: včiraj sem izgubila zavest!
Zdravnik: vam je bilo pred tem kaj slabo? Se vam je vrtelo?
Jaz: vrtelo se mi je!
Zdravnik: morali vas bomo dati na raziskave!
Jaz: dobro!
Zdravnik: tu imate 3 napotnice za raziskave na nih vam piše kdaj jih imate!
Jaz: najlepša hvala! Nasvidenje
Zdravnik:nasvidenje

Malo za tem ko sem prišla domov se prejela sporočilo od žana!!
On: maja med nama nebo šlo! Žal mi je!
Jaz ti prasec!! Saj ne morem vrjet da si enak kot vsi fantje!

______jaz _________
kako sem lahko nasedla! Iz oči so mi pritekle solze !
nato pa sem…..

kaka se vam zdi zgodbica?
31. avgust 2012
next.!
31. avgust 2012
ful kul! next !!
31. avgust 2012
hvala lea!!
31. avgust 2012
next!!!
31. avgust 2012
u105752
u105752
next
31. avgust 2012
u45603
u45603
next
31. avgust 2012
vrjetn bom jutr next napisala!
31. avgust 2012
u97794
u97794
neeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2012
Next!!
31. avgust 2012
Spet sem izgubila zavest.zbudila sem se na tleh! Nato sem se počasi pobrala se ulegla na posteljo in z solzami v očeh zaspala!naslednji dan sem spala do 11.30.še dobro da ni bilo šole ker sem se zbudila čisto zabuhla v obraz. Odšla sem si umiti obraz pojedla sem zajtrk se odšla naličit in oblečti.potem pa sem odšla na dolg sprehod. Srečala sem Izo z njenim ljubkim psom.nekaj časa sva se pogovarjali potem pa je morala oditi. Počasi sem se tudi jaz odpravila proti domu.ko sem prišla domov me je mama vprašala kje sem bila in odgovorila sem z tihim glasom na sprehodu in odšla v sobo pisati dnevnik.

Dnevnik!! 30.8.2012
Pozdravljen včiraj je bil moj najhujši dan v živlenju zjutraj se morala k zdravniku ko sem prišla domov me je moj fant pustil nato sem že spet izgubila zavest! Saj ne moram vrjeti kako sem mu lahko nasedla nikoli več se nebom zaljubila.sovražim ga in nikoli več ga nočem videt.zdaj pa morem it.
________žan________
žal mi je bilo da sem jo postil ampak če bi izvedela da sem jo varal bi bilo še hujše. Upam da mi bo oprostila klical sem jo že 7krat pa se ni oglasila in na sporočila tudi ne odgovarja mislim da sem naredil napako.
________jaz_________
žan še kar ne odneha poslal mi je že 17 sporočil in klical maj a že7x. skoraj sem se že oglasil ko je prišla mam v sobo in ma vprašal če imam kakšne posebne želje za kosilo na kratko sem odgovorila ne in odšla je iz sobe vrjetno me je hotela razvedrit.ampak po tistem včiraj sploh nisem lačna.nekaj čas sem ležala v postelji nato pa je mam rekla da odhaja v službo poslovila sem se od nje in hitro odhitela na fb gor je bil žan kliknil me je.

On:maja prosim žal mi je. Nisem te hotel prizadeti!
Jaza si me in to zelo zdej mi pa nehi težit pa pejt un drugi!
On: ka si izvedla??
Jaz:ka sem izvedla?
On: da sem te vara!!
Jaz :kaj varal si me in ti misliš da ti bom oprostila!?ne nism vedla iz jeze sm to rekla. Sovražim te nikoli več nočem slišat za tebe .
On: maja prosim oprosti mi!ubužujem te!

______________jaz___________
to je bilo zadnje sporočilo ki sem ga prebrala.čez dva dni sm dobila pošilko rdečih vrtnic z opravičilom.vse skupaj sem vrgla v smeti ker sem ga hotela pozabiti.čez pet minut gremo z mojimi bff v city center če prav nočem it bodo prišle po mene!no prišle so! Prehodle smo skor cel city center. Ko sem zagledala………………

01. september 2012
next
01. september 2012
u97794
u97794
neeeeeeeeeext
01. september 2012
next !
01. september 2012
u105752
u105752
next
02. september 2012
Next!!
02. september 2012
dans je mal dajši next kr ga vrjetn jutr ne bo
02. september 2012
zagledala sem žana.nato so ga še ostale videle in maša ga je hotela iti prebutati ampak sta jo iva in kaja vstavile. jaz sem se obrnila k izi in jo gledala potem pa me je objela.iza mi je povedala da se nam bliža jaz pa sem hotela oditi.. izmuznila se se izi in odhitela proti wc-ju ko me je nekdo prijel za roko..bil je žan potegnil me je k sebi in me poljubil in poljub sem mu vrnila ne vem kaj mi je bilo.potem pa sem ga odrinila in odšla na wc. Iza,maša,iva in kaja so prišle takoj za mano in so me napadle z vprašanji

maša: kaj je bilo to?
kaja:zakaj si mu vrnila poljub?
Jaz:ne vem kaj se mi je zgodilo.vem pa da je bil to najlepši poljub v mojem živlenju.čeprav ga jaz sovražim ga moj srce ne. Mislim da mu je res žal.
Iza:mogoče bi mu morala dati še eno priložnost.
Iva:maja če si zaljubljena v njega mu daj priložnost!
Jaz:ne vem kaj naj naredim .zmedena sem.kaj če bo naredil še enkrat isto. Oprostite vso zabavo sem pokvarila.

Na wc-ju sem popila malo vode potem pa smo odšle na pico čeprav mi se mi je malce vrtelo.ko smo prišle tja je bil tam žan na enkrat pa sem že spet izgubila zavest….

_________žan_________
ko me je videla je hitro zbežala a sem jo ujel in poljubil poljub mi je vrnila potem pa me je odrinila in odšla jaz pa sem obstal na sredi city centra. Potem pa sem odšel na pico.pravzaprav sem si samo naročil sok. Nekaj čas sem sedel tam in razmišljal v poljubu po tem pa je tudi ona prišla z njenimi prijateljicami tja kar naenkrat pa je že spet izgubila zavest.odhitel sem k njim in jo odnesel na stol po tem pa se je zbudila in me objela po desetih minutah je bila že skoraj v redu zato sem se poslovil in ji dal v slovo poljub na lice njena prijateljica maša je nekaj potiho rekla in se obrnila stran potem pa sem odšel.

_________maša_________
komaj sem se zadrževala da ga nisem prebutala.ko je maja omedlela jo je žan odnesel na stol potem pa sem potiho rekla da si zasluži velik boljšega od njega in sem se obrnila stran žan je kmalu po tem ko se je maja zbudila odšel. Predn pa je šel jo je poljubil na lice.potem pa sem se obrnila k njej se ji nasmehnila in jo vprašala če je vredu.odgovorila je da in malo za tem smo odšle proti domu.maja je bila še malce bleda zato smo jo skoz spraševale kako se počuti.namreč ko jaz vidim da kdo izgubi zavest postanem zelo živčna.maja je bila skoraj celo pot tiho me pa smo se pogovarjale v šoli po tem pa jo je iza obgovorila.

Iza: maja zakaj si čisto tiho
Jaz:razmišljam o današnjem dnevu.mogoče bi res morala dati žaanu novo priložnost.
Maša:maja samo prosim te da v vsem tem prej zalo dobro premisliš da ne boš na koncu že spet razočarana.
Iva:žan se je danes res izkazal.
kaja: ja res je.
Jaz:greste k meni lahko spečemo kokice.iza za tebe pa imam m&m
Iza,maša,iva in kaja:ja lahka.
Hodile smo še kakšnih 15 min.pred vrati me je čakalo sporočilo od mame.mi smo odšli k babici.pridemo ob 20.00.vstopile smo in odšle v mojo sobo ko sem na mizi zagledala mojo najljubšo bombunjero z sporočilom.maša mi je izpulila list iz rok in ga začela brat.

Maja!

Upam da nisi jezna zaradi poljuba.vedeti moraš da te imam zelo rad in bi naredil za tebe vse.vrjamem da si zelo jezna na mene ampak bi te prosil za še eno priložnost.pridi danes ob 20.30 na najin skrivni prostor.in ja tisti poljub v city centru je bil moj najlepši in najboljši poljub v živlenju. Čakal te bom.

Žan

Iza:maja a boš šla?
Jaz: ne vem.
Maša: saj ne morem vrjeti da bom to rekla. Pojdi.
Iva: moraš iti.
Kaja: maja šla boš.mi te bomo pa naličile in ti uredile lase.
Iza:ja jaz pa ti bom poiskala nekaj za oblečti.
Jaz:res mislite da si zasluži novo priložnost.
Maša: ne ne mislimo vemo.
Iza:hahhaha maša kaj si bolna?
Vse:hahahahahaha
___________jaz____________
žan je napisal res lepo sporočilo.na začetku nisem vedela ali naj grem ali ne potem pa so me moje najboljše prijateljice prepričale da naj grem.še maša se je strinjala saj ne morem vrjeti ona ki je bila tako zelo proti njemu.nato so me naličile in mi skodrale lase.iza mi je dala modro obleko in bele pete.bila sem res prečudovita.potem pa je bila že ura toliko da sem mogla iti.poslovile smo se one so odšle domov jaz pa proti skrivnem prostoru.ko sem prišla tj me je že čakal žan z prelepim šopkom.vedel je da imam zelo rada rože čeprav sem alergičn na cvetni prah.objela sem ga.prijel me je za roko in usedla sva se na mehko odejo. Nekaj časa sva se pogovarjala potem pa se mi je približal me poljubil in me vprašal če mu dam še eno priložnost nekaj časa sem bila tiho potem pa ………………..
next?
02. september 2012
next
02. september 2012
u97794
u97794
neeeeeext
02. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg