Forum
u65505
u65505
hejj am tale zgodbica bo izmišlena... upam da vm bo ušeč

Moje ime je Kaja. Heh... to ime je lastnik ogromno misli, ki so bile kdaj zapisane v moji glavi. Včasih sem se spraševala zakaj mi je moja zdaj samska mama dala tako ime. Zdelo se mi je kot bi se nekdo usedel naj in ga potem raztegnil da bi obsegalo pol sveta. Zdelo se mi je kot kakšen izpad začudenja. Vendar sedaj... sedaj se mi zdi popolnoma normalno. Celo všeč mi je. No, sedaj nisem tu, ne pišem tega, da bi dolgovezila o svojem imenu. Raje pojdimo na bistvo: moje življenje. No, ne moram reči da ni nesrečno, ali da je. Nekako se vse križa. Starša sta se ločila. Živela sem pri očetu od sedmega leta. To me nikoli ni motilo. Stalno sva se selila, kot bi naju iskala policija. A naju ni. To sem vedela. Oče je bil pošten. To bi lahko dokazala. Niti truditi se mi ne bi bilo treba. No problemje bil, ko se je oče želel preseliti v Washington. Tam naj bi bilo hrupno in 'gnečno'. Kar opisuje besedo gneča. Tja nisem hotela. Očeta sem prosila, da ostanem na najinem stalnem domu - v Phoenixu. A bil je mnenja, da moram imeti skrbništvo. Prosjačila sem ga naj ne odide. Rekel je, da MORA iti, ker bo tam dobil službo za katero bo služil 2000 € na mesec. Hotela sva najti skupno rešitv zato sva se ure in ure sedenja za mizo prerekala in kričala in hotela uspeti vsak pri svojem. Nazadnje se se oče spomnil na mamo. Predlagal je da grem k njej. Tega si nisem ravno želela, saj mame nisem videla že od... no ko sem dopolnila 7 let. Vedela sem, da bo to velika izkušnja, ki si jo bom zapomnila. In pogrešala bom očeta. Torej sem se odpravila k mami v London.

next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. marec 2012
u65505
u65505
mal slikc ;D

jss oz. Kaja:očii:mamii:


03. marec 2012
u65505
u65505
noo vidmvidm da tega še ne berete... napisala bom en next v soboto
06. marec 2012
n ext
06. marec 2012
u65505
u65505
hvalaza next trenutno nimam cajta tk da nextam drugič
11. marec 2012
u65505
u65505
nexxtam... TUT če naunoben brou bom ;D

London... Kot mesto mi je bil všeč. Vendar mama živi na vasi. No kakor koli mamo imam rada in mislim, da ne bo nič slabega če grem k njej.

Do londona sem šla kar sama. Očka pač nisem hotela moriti. Ko sem končno prišla v london sem poklicala taxi in taksistu povedala kam naj me pelje.Nasmehnil se je in rekel:"Ti pa nisi od tod kajne?"
Bila sem nekoliko v zadregi... No dobro, kar precej."Ja. Prvič sem tukaj."
Njemu pa je nasmeh zrasel skoraj do ušes:"Vidim ja. Tisto je vas, punca. Tista hiša ima le malo sosedov in do nje lahko prideš le po ozki prašni poti po kateri ne moram voziti."
"Ah tako. Potem me pa prosim peljite do tiste potke. Ne bi rada pešačila v tej vročini."
Voznik je pokimal in zamrmral nekaj takega kot:"Stranka je car."

Ta rek sem poznala. Pomenil je, da je stranki treba vedno ustreči. Bi lo je vroče. Zelo vroče. Sredi poletja. Ko sem bila pri očetu sem imela veliko poletnih stvarin a malo lepih zato sem prosila šoferja če me lahko odloži še prej v nakupovalnem centru. Rekel je, da bo kar počakal. Torej sem šla v shopping in si kupila celo zalogo:
in šeVse sem zbasala v potovalko razen ene oblekice, ki mi je še posebaj padla v oči. Bila je bela, roza in modra (je 5. od leve proti desni v prvi vrsti na prvi sliki). Kar takoj sem si jo oblekla zraven pa še oranžne natikače (na drugi sliki 1. v tretji vrsti od leve proti desni).

Šla sem nazaj do taksista ki me je odpeljal do želene točke.
12. marec 2012
u65505
u65505
Hmm... sprememba naslova: Single for now ------------------> London girl^^
next:

Taksist je ustavil na parkirišču ob potki. Tam je bilo bolj malo avtomobilov. Vsi so bili dolgočasni razen enega res modernega brez strehe. Dal mi je potovalke in šla sem po potki. Bilo je res lepo. Vse okoli mene je bila trava do kolen, jaz pa sem hodila po potki kot kakšna kraljica.Vmes je bilo konec travnika in potka se je nadaljevala čez gozd. Vendar ne dolgo. Prišla sem do majhne vasice znekaj hišami. Prebrala sem tablo pred vasico. Na njej je pisalo: Dobrodošli v Londonlandu!

Ja, tao se imenuje vasica. Bedno ime.
Nihče mi ni povedal kako se imenuje ulica v kateri stanuje mama in sedaj vem zakaj ne. Tu sploh ni treba ulice. Ulica je bila preprosto... Londonland. Mama je živela v hiši Londonland 3. Torej sem jo šla iskat.
13. marec 2012
u83841
u83841
next :3
16. marec 2012
u65505
u65505
findly one next! :3
16. marec 2012
u83841
u83841
haha
no nexti :3
16. marec 2012
u65505
u65505
nextam:

Torej sem jo šla iskat. Hah če vi temu pravite tako... Hotela sem iti čez vasico a sonce je tako lepo sijalo da se mu nisem mogla upreti. Sijalo je ravno prav tako da se nisem preveč potila a toliko, da si se lahko sprostil. Okoli vasice je bil samo travnik. Tako lep in mehak. Podzavestno sem se usedla nanj in se nastavljala soncu. Bilo je tako lepo. Jaz tu na travniku na deželi in gledam mesto tam v daljavi London. Kot bi prišla v pravljico. Kot bi se mi sanje uresničile.

Vse okoli mene je bilo tako popolno. Hiše so bile tudi po mojem okusu. Vedno sem si želela živeti v vili a tudi majhna hiša (če bo taka) bo vredu.Ozrla sem se proti potki. Zanjo bi lahko tudi uporabila že obrabljeno besedo popolno.Nasončila sem se, nadihala svežega zraka in se odločila poiskati slavno ime Londonland 3. Zavila sem med hiše. Hodila sem med hišami in našla 1,2,4 ampak trojke pa ne. Potem sem zagledala visoko ograjo in za njo hišo. Stopila sem na rob ograje ograje in pogledala kaj se skriva za ograjo. Ko sem videla kar sem videla sem zakričala in padla z ograje. Očitno imajo sosedje dobro izoacijo saj sem kar glasno zakričala. Dejansko kar nisem mogla verjeti temu kar sem videla za ograjo. Videla sem prekrasno vilo in na njej je pisala številka tri in kot da to ne bi bilo še dovolj za moje uboge oči je pisalo na tablici še Londonland! Počutila sem se tako čudovito. Tako kraljevsko. Če bi se ta občutek dal kupiti v trgovini bi si ga lahko privoščili le bogataši.

Stopila sem skozi lesena vrata in stopila do hiše. Pozvonila sem na zvonec. Odprla mi je moja dolgo pogrešana mama. Zgledalo je kot da se ne bi niti za dan postarala. Padle sva si v objem in se obe zjokale. Mami mi je rekla:"Kaja! Tako dolgo... Tako dolgo se nisva videli. In kakšna lepotica si postala! Lahko sem ponosna, da sem rodila tako hčerko."

Spet sva se objeli in nato stopili v hišo. Bila je lepo in bogato opremljena. Vprašala sem mamo:"Mami, kaj si po poklicu da si lahko vse to privoščiš?" Mama pa se mi je skrivnostno nasmehnila in rekla:"Časi se spreminjajo, ljubica. Nisem več samska."

"Kaj?" sem rekla z nasmeškom in zanimanjem v očeh. Mar to pomeni da ima mami novo družino? To bi se mi zdelo čudovito! Čeprav v resnici ne bi bila ravno pravi del bi bila njihova družinska članica. Nato je mami rekla...
____________________________________________________
v nasledm delu. Vila od zunaj:


16. marec 2012
u83841
u83841
nekšt takoii
16. marec 2012
u65505
u65505
aja morja tm ne gledat
16. marec 2012
u83841
u83841
naum
16. marec 2012
next ;D
16. marec 2012
u65505
u65505
hvala pikii da berš!
bom zate napisala en deu :3

Nato je mami rekla:"Ja, kot si najbrš misliš sem si ustvarila novo družino. No prav imaš. Sedaj imaš očima in sestrico!"
Jaz sem bila tako neznansko vesela, da nisem vedela kaj bi. Pol sestrico imam! Jupii! Skoraj zakričala sem:"Mami!! To je vendar krasno! Takoj ju hočem spoznati pa če ti je prav ali ne!" mami pa je rekla:"Seveda mi je prav. Tvoja sestrica niti ni toliko mlajša od tebe tvoj novi oče pa imasvojo lastno bolnišnico in je zdravnik. Ostalo ti bosta pa sama povedala."
Ob besedama novi in oče me je zbodlo, kot da bi se mi skozi srce zarila debela igla. Četudi bi bil ta moj očim tako dober do mene ne bi mogel nadomestiti mojega pravega očeta.Mami je očitno opazila moj boleči izraz na obrazu in me je objela ter mi zašepetala:"Oh, ljubica. Nisem mislila tako. Nikoli te ne bom silila da ostaneš ali te zapirala v tvojo sobo ko bo oče tu."
Nekoliko sem se pomirila in rekla:"No zdaj pa želim videti mojo družino številka 2.!" Mami se je nasmešek spet živahno prikradel na obraz in zaklicala je:"Hary, Anne! Lahko prideta dol!"
Potem sem na stopnicah, ki sem jih videla iz dnevne sobe videla dve prisrčni postavi.
Nedvomno sta bila to moj očim in sestrica. Prišla sta dol in me objela. Moški je rekel:"Živjo, Kja. Jaz sem tvoj očim Hary ampak kliči me kar oče."
Potem je do mene stopilo mlado dekle in me ponovno objelo ter reklo:"Kja! Tako komaj sem čakala svojo sestro! Starejšo sestro. In... kako podobna si mi! Aja jaz sem Anne!"
Zasmejala sem se in rekla:"Vesela sem da smo družina! Aja pa moje ime ni Kja ampak Kaja!"
Mami se je zasmejala in rekla:"Pojdimo vsi k bazenu in si tam vse povejmo ob kozarcu hladnega mleka in piškoti!"Vsi smo se strinjali in Anne me je prijela za roko in me potegnila na vrt, medtem ko sta mami in oči v kuhinji pripravljala mleko in piškote. Na vrtu je bilo ogromno prostora. Tam je bil velik bazen in malo asfalta za mizico in ležalnike, okoli bazena pa je bila drugače trava. Sedli sva na travo in začeli klepetati. Govorili sva o vsem mogočem o čemer se pač da govoriti v 5ih minutah. Rekla sem ji naj me kliče Katy saj ji je moje slovensko ime šlo težko z jezika. To sem prav dobro videla in to sem kasneje povedala tudi očetu. No slovensko ime pa imam zato, ker sem bila rojena v Sloveniji pa čeprav sta oba moja prava starša Angleža. Ko smo klepetali sem tako rada opazovala Anne. Bila mi je kot zrcalo, ki te pomlajša.Ko smo pojedli se je Anne odločila mi pokazati mojo sobo.
16. marec 2012
u83841
u83841
next
full dobra zgodba
17. marec 2012
woww....nextiii< 33333
17. marec 2012
u65505
u65505
hvala < 33333
ma alo en next za emicoo < 33

Ko smo pojedli se je Anne odločila mi pokazati mojo sobo. Navsezadnje sem imela še dva nerazpakirana kufra in morala sem ju nekam odložiti. Obe sva kričale in se smejale ko sva tekli po stopnicah. Zgoraj je bila ogromna okrogla soba, ki so jo šteli kot hodnik. Vsepovsod je bilo ogromno vrat, da sem se kar zmedla ob vsem. Vse so imele na vratih zlato tablico na kateri je s pisanimi črkami pisalo katera soba je to. Sprehodili sva se okoli in Anne mi je razlagala katera soba je katera in zakaj se uporablja. Pokazala nam je našo skupno kopalnico, ki je drugače nihče ne uporablja, ker ima vsak svojo. Pokazala mi je tudi tehnično sobo, ki je imela po tleh ogromno blazin in ogromen LCD televizor, hišni kino in celo 3D očala!Potem mi je pokazala še eno sobo, ki sojo imenovali Disco room. Najprej nisem vedela zakaj, a ko je Anne odprla vrata sem videla. Soba je bila resnično pravi disko. Imela je disko kroglo, šank, nekaj mizic in seveda plesišče. Imela je tudi oder. Anne mi je povedala, da včasih povabi prijatelje in imajo tu pravi disko. Na drugi strani sobe pa so bila še ena vrata in Anne mi je povedala, da so to vhodna vrata za disko. Ko jih je odprla sem videla stopnišče prav do travnika na našem ozemlju. Gostje so prišli skozi vrata na vrtu in se potem sprehodili do stopnic, potrkali pri vratih in vstopili v disko. Včasih so (kot mi je seveda povedala Anne) tudi povabili slavne osebnosti na zabavo in so imeli pesmi v živo. Gostili so že Rihanno, Lamfaota, Eminema, Britney Spears in celo Lady Gago. Takoj sem vedela da je gotovo najbolj popularna na šoli. Drugače je le 2 leti mlajša od mene, kar se mi zdi ekstremno čudno glede na to, da sta se mami in oči ločila ko sem bila jaz stara 7 let. A za enkrat sem molčala. Kljub vsemu sem jo imela rada.Bilo je še ogromno sob. Mamina in očetova, očetova delovna soba, mamina delovna soba, soba za družinske pogovore, knjižnica in seveda moja in Annina soba. Anne me je peljala v mojo sobo. Ko sem jo videla sem kar zakričala. Bila je tako lepa. Raztezala se je kar čez 3 sobe!! 1. soba je bila normalna. Imela sem posteljo, TV, svoj Apple prenosnik, fotelj za branje in ogromno omaro. 2. soba je imela jakuzzi in bazen in ogromno okno, ki je imela UV zaščito in si se tam lahko sončiš ne da bi te sonce opeklo. 3. soba pa je bila seveda moja kopalnica! Pogledala sem Anne in rekla:"In vse to je moje?"

Anne pa se je nasmehnila in rekla:"Seveda je. Kdo bi ti hotel to vzeti? Pri nas imamo vsi tako sobo!" Zasmejali sva se nato pa sem rekla:"Ampak to.Trisobna soba samo zame? Res ne bi bilo treba!" Anne pa je rekla:"Nismo to hoteli prikrajšati za nič.In zmotila si se. Imaš 4 sobe samo zase." moj obraz se je spačil v začuden nasmešek in rekla sem:"Kaj? Kje?" Anne je stekla v mojo sobo, jaz pa za njo. Odprla je omaro in počutila sem se, kot bi stopila v trgovino z oblekami, le da ne bi bilo notri nič oblek. Anne je prižgala luč in od znotraj zaprla vrata, ko sem bila tudi jaz v omari. Sprehajali sva se po omari, po vseh kotičkih. Spominjala je na labirint.Vse je bilo sanjsko. Najbolje pa je bilo, da sva z Anne imeli sobo skupaj in imeli sva vrata skozi katera si prišel iz moje sobe v njeno.
To je bil resnično najlepši dan mojega življenja.
17. marec 2012
u65505
u65505
glede na to da mi je noro dc bom dala mal pixic..
__________________________________________________________________
našla sm mal bolšo sliko za vilo sam se ne vid bazena:1.moja soba(sam en del)
https://image.24ur.com/media/images/600xX/Aug2010/60511382.jpg
2. moja soba3. moja sobamoja mala terasica(spet glejte teraso ne okolice) :očim:knjižnica:


17. marec 2012
nexštiii < 3333333333333333333
17. marec 2012
u65505
u65505
hualla < 333
še dva nexta?
17. marec 2012
u83841
u83841
next next
17. marec 2012
u65505
u65505
hihihi mogoče bom mal kasnej napisala en del(ček)
17. marec 2012
u83985
u83985
neext
17. marec 2012
u83841
u83841
next hitr
17. marec 2012
u65505
u65505
bored will kills me!

Po vsem kar se je neverjetnega zgodilo danes sem si zaželela malo samote. Šla sem ven na drugo stran vrta, tja kjer ni bazena. Vzela sem knjigo z naslovom Srce iz črnila. Našla sem jo v knjižnici. Naslonila sem se na drevo in odprla knjigo z 516imi stranmi. Gledala sem že film, a mi ni bil pretirano všeč. Zanimalo me je kakšna knjiga. Sedela sem tako naslonjena na drevo in brala. Take sprostitve ne bi mogla dobiti nikjer drugje. S tem krajem sem bila nekako povezana. Čutila sem to. Nisem pa še vedela zakaj ali kako.Nenadoma pa je mimo mene pritekel fant in se spotaknil ob moje noge."Opsala! Oprosti!"
Fant me je pogledal in rekel:"Uh no je že vredu. Ti si Kwichova, kajne? Jaz sem Nick." Začudeno sem pogledala in rekla:"Živjo Nick! Ja, prav imaš jaz sem Kaja Kwich. Ampak kliči me kar Katy. Kako veš?"
Hudomušno se mi je nasmehnil ter rekel:"Tvoja sestrica je toliko govorila o tebi. Dobra prijatelja sva. Zelo sta si podobni." zahihitala sem se in rekla:"Moram reči da imaš prav. Torej sta z Anno prijatelja. Lepo. Moja sestrca ma prijatelja v vasi." Zasmejal se je in rekel:"In? Ti je všeč Londonland?" Jaz sem se spačila in rekla:"Jasno. Takega doma ne bi mogla dobiti nikjer. Ne bi bil tako miren." Pokimal je:"Se popolnoma strinjam. No moram iti na trening. Adijo!" In je stekeel naprej. Zasmejala sem se. Tako je bil miren in nič agresiven. Taki so torej fantje z vasi. Malo za tem je prišla Anne in rekla:"Katyy, pridi! Večerja je!" Skupaj sva vstali in hihitaje stekle v hišo. Sploh ne vem zakaj ampak z njo se vedno tako rada smejim in nekaj na njej me tako zelo sili na smeh. Ne da bi bila smešna ali da bi bilo na njej kaj smešnega samo tako polna energije je bila in tako me je vlekla na sproščanje energije, smejanje in podobno. Bila mi je kot prava sestra. No, saj nekaj takega tudi je. Prišlisva v jedilnico, ki je bila v spodnjem nadstropju, tako kot dnevna soba. Mami je dala večerjo na mizo.Med večerjo smo prijetno klepetali, se smejali in skratka uživali. Ljubila sem svojo družino. Preprosto ljubila. Po večerji smo šli v tehnično sobo, se ulegli po blazinah in gledali film Sam doma, ob katerem smo se hihitali in stiskali skupaj. Ko je bilo filma konec, sta naju starša vprašala:"Punci, ali imata za danes kakšne načrte?" Anne je skoraj rekla ne a sem jo hitro prekinila:"Pravzaprav imava. Danes peljem Anne v shopping." Anne je izgledala zelo nemirno. Starša sta se strinjala in sta šla v hišo medve pa ven. Ko sta zaprla vrata se je Anne začela smejati. Nisemvedela zakaj ampak potem ko mi je skočila v objem mi je bilo vse jasno. Rekla je:"Najbolša sestra si! Komaj spoznava se ti pa me že pelješ v shopping! To je tako... prijazno! Na srečo imam še 100 € žepnine!"
"Kaj? 100€? Si morala pa dolgo varčevati!" Pogledala me je in rekla:"Niti ne. Dobivam 50€ ne mesec. Saj jih boš ti tudi!" Debelo sem pogledala in rekla:"Ste pa bogati. Jaz imam tudi 100€ ampak to samo zato ker mi je toliko dal oče ob odhodu."Nato sva šli po potki. Poklicala sem taxi, ki naju je odpeljal v shopping centerS sestrico sva kupovali vse mogoče. Nakit, oblekice, čevlje itd.Domov sva prišli z 18imi vrečkami. Ja, veliko sva kupili. Potemsva se umili in šli spat. Po 15ih minutah je nekdo potrkal na vrata moje sobe.
17. marec 2012
u65505
u65505
ups! moja soba je to:


17. marec 2012
u65505
u65505
nextam k mi je dc...

Po 15ih minutah je nekdo potrkal na moja vrata. Šla sem odpret. Videla sem da na hodniku ni nikogar, zato sem hotela iti spat, a sem zaslišala znan glas:"Napačna vrata!" Anne! Trkala je po najinih skupnih vratih. Zaspano sem odprla in zagledala jasno da Anne. Rekla je:"Oprosti, ker te budim. Samo ne moram spati. Lahko danes spim pri tebi?"
"Seveda, seveda kar vstopi!" Sem rekla in vstopila je v mojo sobo. Ulegli sva se na mojo veliko posteljo in se pokrili. Rekla sem:"Oh, Anne te lahko nekaj vprašam?" Pogledala me je in rrekla:"Seveda." Kar naravnost sem vprašala:"Anne, si morda... posvojena?" Mislila sem, da se bo čisto razkurila in besno odšla iz moje sobe a je reklla:"Povsem upravičeno je, da si tako misliš. Moj odgovor je: da. Posvojena sem."
Tesno sem jo privila k sebi in rekla:"Oh, Anne žal mi je!" Anne pa je odkimala in rekla:"Nič ni narobe. Le malo si me porinila v zgodovino. Pri petih letih so me ločili od moje prave mame in pravega očeta in me dali njima.A to ni bilo slabo, saj me je oče pretepal, mama pa je bila pijanka. Tu mi je lepo in čisto nič ne pogrešam tistih kretenov."
"Je prav, da si mi povedala? Mislim, ali imata mami in oči kaj proti?" sem se takoj ustrašila.Anne pa je odkimala:"Ne. Smo odprta družina. In zdi se mi tako zelo čudno, da si mi tako podobna." "Meni tudi," sem rekla in klepetali sva o vsem mogočem. Povedala sem ji celo za Nicka.
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRT-LlpIyhyVtLbqQtezVO_XNNvgoK8KwuDsFziZJD5t1lmup0ExfF9LyfhYA[/img]
17. marec 2012
u83841
u83841
next
18. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg