Forum
Helow ;3
Še ena zgodbica od 1D. Can`t get enough of them x D
Hope u like it.
.....................................................................................

»Silver!!« sem zaslišala krike. Lily mi je izpod glave vzela blazino in me začela z njo tepsti po glavi. »Silver, vstani!« kričanje je postalo še glasnejše. Pokrila sem si ušesa in zaprla oči. »Pusti me še malo.« sem zaspano zamrmrala. »Hej! Zamudila boš v šolo Stalone!« ta vzdevek me je vrgel pokonci. Počasi sem se dvignila in rekla »Ne kliči me Stalone.« Odkorakala sem do omare in nase navlekla bež oblekico in jeans-jakno. Moje dolge blond lase sem si razčesala in pustila, da so valovito padali po ramenih. Ustnice sem si rahlo namazala z rdečo šminko. Nisem imela časa za črno maskaro, zato sem pograbila torbo in stekla v kuhinjo, kjer sem videla Lily, kako se je basala s palačinkami. Tay pa je jedel čokolino. Lily in Tay sta moja mlajša sestrica in bratec. Lily je stara 7, Tay pa 4. Oba sta obupno nadležna, vendar pa mi nikoli ni dolgčas zaradi njiju. Živimo v srednje velikem stanovanju v Ljubljani samo z mamo. Oče je lani umrl v prometni nesreči. Mama je še vedno nesrečna zaradi tega, vendar to pred nami dobro skriva. Imamo pa tudi varuško, ki skrbi za Taya in Lily, ko mame ni doma. Ime ji je Gertrude (haha) in je zelo nadležna. Tay in Lily ji stalno nagajata jas pa se ji smejim. Saj res js sem Silver Jane Bloom, stara sem 16 in hodim v 2. letnik srednje šole v Ljubljani. Imam najboljšo prijateljici Camilo in Jessico. Seveda ne smem pozabiti na našo najhujšo sovražnico Rebeco in njeni dve podložnici Claro in Anno.
Zasmejala sem se, ko sem videla Taya, kako je bil ves čokoladen okrog ust. Hitro sem ga obrisala in z Lily stekla na avtobus. Ona je odšla dol eno postajo pred mano. »Uživaj v šoli« sem ji zavpila in se ji nasmehnila. »Ti tudi« mi je prijazno odgovorila Lily. Vrata avtobusa so se zaprla in kmalu sem izstopila pri moji gimnaziji. Tam sta me že čakali Camila in Jessica. Stekla sem jima v objem. Skupaj smo odšle v razred. Imeli smo slovenščino. Učiteljica Veronika Novak je stara zagrenjena čarovnica, ki vsem greni življenje sploh pa meni. Bila sem vprašana in dobila sem 2. Zavila sem z očmi in odšla v klop. Komaj sem čakala odmor in kmalu je zvonilo. Z Camilo in Jessico smo se že ves teden pogovarjale o izletu v London. Ja! Čez 14 dni gremo v London za 2 tedna. Vsi že komaj čakamo. »Hej Cam! Kaj boš oblekla za v London?« je vprašala Jessica Camilo. Zavila sem z očmi in rekla: »Jess. Do Londona je še 14 dni in verjetno še ne ve kaj bo oblekla. Uf že vem. Kaj pa če bi šle jutri v šoping? Saj vesta dobro moramo zgledati za vroče britanske fante.« Zasmejale smo se, Jess pa je rekla »Šoping time.«

Next?
30. julij 2012
em tam je Siver Skylar Bloom. sorry.
30. julij 2012
Next!
30. julij 2012
next
30. julij 2012
u63958
u63958
neeeeeeext
30. julij 2012
Next!!
30. julij 2012
Šoping time je prišel še hitreje kot sem upala. Jess in Cam sta me počakali v kavarni, saj smo pred šopingom šle še na kavo. Kot nore smo tekle od trgovine do trgovine in nakupovale. V garderobi smo na iphonu navile glasbo naglas in imele malo modno revijo. Kupile smo si nekaj kavbojk, majic, dodatkov in tri prelepe oblekice, da se bomo lahko zvečer v Londonu zabavale. Šle smo v restavracijo in Jess se je tam zaletela v grdega tipčka z očali. Z Cam smo se noro smejale, ko jo je tipček vprašal če bi šla z njim ven. Jess ga je zmedeno pogledala po tem pa rekla: »Ne morem, ker ker..em sem lezbijka.« Jess seveda ni bila lezbijka, to je bil samo izgovor. Fant jo je zmedeno pogledal po tem pa odšel. S Cam smo se tako smejale da naju je bolel trebuh, Cam pa je celo padla s stola. Jess naju je grdo pogledala, po tem pa se pridružila najinemu smejanju. Smejaje smo odšle domov.

naše prelepe obleke:

moja:
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=46300284[/img]

Jessina:




Camilina:



-ČEZ 2 TEDNA-
Dva tedna sta minila zelo počasi. Vsi smo zadovoljno končali petkov dan, saj smo vedeli, da v ponedeljek odpotujemo v London. Jess, Cam in jas smo začele pakirati že v soboto. Na skypu smo se pogovarjale kaj naj nesemo sabo. Kmalu so bili naši kovčki polni. Cam in Jess sta skoraj znoreli, ko sta zvedeli, da so 1 Direction že nazaj v Londonu. Cvilili sta kot 2 zmešani miši jas pa sem zavijala z očmi. Seveda sem poslušala One direction vendar je bila možnost, da jih srečamo v Londonu 1-10000000. »Če se bosta tako drli bo ugasnila skype.« sem jima rekla oni2 pa sta samo zavili z očmi in začeli govoriti kako lep je Nial, ali pa kako čudovit nasmeh ima Harry in kako sexy je Zayn, kako smešen je Louis in kako cute je Liam. Dovolj sem jih imela, zato sem ugasnila računalnik. Ulegla sem se na posteljo in komaj čakala na ponedeljek.
Še preden sem se zavedala je prišel ponedeljek. Pograbila sem svoj kovček in se odpeljala pred šolo, kjer je že čakal avtobus, da nas odpelje do letališča.

Next?
30. julij 2012
next.!
30. julij 2012
next!
30. julij 2012
u63958
u63958
neeeeeext
30. julij 2012
Next!!
30. julij 2012
u84822
u84822
next!
30. julij 2012
u94098
u94098
next
p.s. nova bralka
31. julij 2012
Lepo.
31. julij 2012
»London here we come!!« smo se zadrle jas, Jess in Cam. Na letalu so Cam in Jess sedele skupaj, jas pa sem mogla sedeti z Anno. Zavila sem z očmi, ko so Rebeca, Anna in Clara spet opravljale. V ušesa sem si dala slušalke in gledala skozi okno. London prihajam sem si mislila in se ob tem nasmehnila. Zaspala sem. Sanjala sem kako sem bila na koncertu One direction. Kako je Nial skakal po odru z njegovimi modrimi očkami, kako je Harry pel s svojim čudovitim glasom, kako se je Louie vživel v pesem in skoraj zaigral Romea in Julijo na odru, kako si je Zayn popravljal njegovo že tako perfektno frizuro in kako je Liam jokal. Čakaj? Liam je jokal? Zagledala sem Danielle, ki je Liamu na odru povedala, da ji ne pomeni ničesar več. Grdo sem jo pogledala in skočila na oder. »Biach« sem rekla in jo udarila na nos. Publika se je zasmejala, ko je Danielle padla na rit (hh). Tudi Liamu se je prikradel nasmeh na obraz. Potegnil me je k sebi in rekel: »Hvala.« Ustnice je približal mojim in »Dragi potniki. Pripnite si pasove pristajamo v Londonu.« Odprla sem oči in grdo pogledala stevardeso. Ravno ob nepravem času na nepravem kraju. Jess in Cam sta se mi nasmehnili in rekli »Oprosti, da si morala sedeti s tisto kravo«. »Ah. Itak sem spala in imela lepe sanje, no vsaj dokler jih ni prekinila stevardesa.« sem odgovorila. Stopile smo ven z letala in pograbile naše kovčke iz tekočega traka. Ko smo stopili ven na prosto smo se Jess, Cam in jas zadrle: »Viva la London!« Vsi so nas čudno pogledali, me pa smo se začele smejati ko nore. Kmalu smo prišli do hotela, ki je bil božanski. Jas, Cam in Jess smo si delile sobo. Ko smo zložile obleke v omaro smo stekle na balkon pogledat razgled. London je bil zvečer res čudovit. »Jutri pa pustolovščine!« je rekla Cam. »Oja.« smo v en glas rekle z Jess. Zaspale smo takoj ko smo se vlegle v postelje.

Next??
31. julij 2012
next
31. julij 2012
u70925
u70925
neeeeext
31. julij 2012
u94098
u94098
next! TAKOJ!!
31. julij 2012
u84822
u84822
next!
31. julij 2012
Next!!
31. julij 2012
Zjutraj nas je zbudilo sonce. »Sonce v Londonu, to bo dober dan« sem rekla in se nasmehnila. Jess in Cam sta prikimali. »Kam že gremo danes na ogled?« je vprašala Jess. Cam je odgovorila: »Tate Modern Gallery, Museum of London, Leister Square pa še neko predstavo gremo gledat.« »Piflarka« je prhnila Jess. »Lezbijka!« ji je zabila Cam. Ob tem smo vse tri padle v histeričen smeh. Hitro smo se oblekle, malo naličile in odšle na zajtrk. Tam smo videle Rebeco, Anno in Claro. Zavile smo z očmi, ko smo videle, da so vse tri oblečene v roza. Ne da bi imela kaj proti roza, vendar one res pretiravajo. Ker so vedno v roza jih kličemo Pink club ali pa Plastike. Usedle smo se za mizo in pozajtrkovale. Učiteljica in vodička sta nas zbrali skupaj in odšli smo na oglede. Po treh ogledih (Tate Modern Gallery, Museum of London in Leister Square) smo imeli 2 urni odmor in lahko smo šli kamorkoli. Jas, Cam in Jess smo šle najprej v McDonalds jest, po tem pa smo se samo sprehajale in pogovarjale. Cam je rekla: »Ti ogledi so res dolgočasni. Kaj če bi preskočile zadnjega?« Jess jo je čudno pogledala po tem pa odgovorila: »Uuu. Piflarka bi rada špricala. Me lajki.« Ob tem smo se nasmejale. »Ampak a nas ne bodo iskali?« sem vprašala. »Ne če se prikažemo na razstavi, pobegnemo in pridemo pravočasno nazaj. Itaq predstava traja 3h.« je odgovorila Cam. »Cam ti si genij«, smo v en glas rekle z Jess. »Vem« , je samozavestno odgovorila Cam.
Vse je šlo po načrtu. Prikazale smo se na tisti bedni predstavi, tako da so nas prešteli, po tem pa se izmuznile ven. Tekle smo po ulici in se vse zadihane ustavile. »Gremo na kavo«, je rekla Jess. »Ok« smo odgovorile in odšle v bližnjo kavarno. Nekaj časa smo se pogovarjale po tem pa plačale račun. »Jas moram na wc« je rekla Jess. »Jas tudi« je rekla Cam. »Ok. Vaju počakam zunaj«, sem rekla. Odšla sem ven in zagledala postavo, ki je tekla proti meni. Pogledala sem in videla gručo deklet, ki je tekla za postavo. Rekla sem »Hide over there.« in postava me je ubogala. Kmalu je bila gruča deklet pred mano. »O my gosh, he went that way« sem rekla in pokazala v čisto nasprotno stran. »You better run.« sem še dodala. Gruča je stekla kot čreda norih krav (haha). Jas pa sem se obrnila in poiskala postavo. Zagledala sem se v njegove oči. Bil je…

next?
31. julij 2012
u37905
u37905
Neeext!!!
Liam =D
31. julij 2012
u70925
u70925
Neeext
31. julij 2012
Neeext < 333
31. julij 2012
Next!!
31. julij 2012
bil je...Harry al pa Zayn
NEXT!
31. julij 2012
u94182
u94182
liam al pa louis ne vem
neeeeeeext
31. julij 2012
u84822
u84822
next!!!!!!
31. julij 2012
u63958
u63958
neeeeeext
01. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg