u156458
u156458
Napisala bom še eno zgodbico o Justinu Bieberju. Upam da vam bo všeč

Hej. Sem Emily Laweringskyy. Tak ''čuden'' priimek imam, ker je oče iz Rusije. Mama pa je Slovenka. Imam tudi sestro staro 1o let, ki ji je ime Ann. Zdaj pa nazaj k meni. Stara sem 17 let in sem čisto navadna najstnica. Obožujem oblačila, petke, fante, rada plešem in norim vendar nisem kot večina mojih priajteljic, obsedena z Justinom Bieberjem. Mislim, saj je lep in vse pa tudi njegove pesmi niso slabe, ampak jaz nisem za takšne stvari.

To sem js:
Moje sanje so vedno bile: AMERIKA. Vedno sem želela oditi v Ameriko in tam zaživeti čisto na novo. In pred mesecom dni so se mi sanje uresničile. Oče Andreo je dobil službo v Ameriki in smo se zato tudi tja preselili. Nikoli nismo bili revna družina, ubistvu sma imele z Ann vsega še preveč tudi takrat, ko smo še živeli v Sloveniji. Ampak tukaj v Ameriki je res veliko boljše. Živimo v velikanski hiši z bazenom.
Moja soba pa izgleda nekako takole.
Zelo mi je všeč. Če bi lahko, bi cele dneve preživela tukaj. Ampak nemorem, ker je danes moj prvi šolski dan tukaj in že skoraj zamujam..

Js: Thomaaaaas, pohitiiii, zamudilaa bom, rabim prevoz v šolo!!

Thomas: Ja, ja že grem, ti kar pojdi v avto. Čez minutko pridem.

Thomas je naš ''služabnik'' ampak jaz ga nikoli nisem jemala kot služabnika. Zame je vedno bil kot starejši brat ali boy best friend. Vse mu lahko zaupam in vedno mi zna pomagat, zto ga imam še posebej rada. Star je 19 let. K nam pa je prišel, ko je bil star 16, ker je potreboval denar. Leto pozneje pa mu je umrla mama, zato sta ga mama in oče vzela ''pod svoje okrilje''

To je Thomas:
Odšla sem v avto in počakala Thomasa, ki me je nato odpeljal v šolo. Pred vhodom mi je še zaželel srečo za prvi šolski dan in se odpeljal naprej. Zagledala sem se v veliko stavbo pred sabo, ki naj bi bila moja nova šola. Dvakrat sem globoko vdihnila in odšla proti vhodu. Kar naenkrat pa me je ustavila neka punca..

x: Hey you! Yes you. My name is Hana. Today is my first day there and I have no idea where is my classroom, can you help me, pleaaaseee?

js: Ohh..Actually..It's my first day here too, but it seems like we are in the same classroom so we can find it together.

Hana: That'll be great. And where are you from? You don't look like american people, no hate haha.

js: haha, I'm from Slovenia.

Hana: Se hecaš? Jaz tudi. Norooo, haha.

js: Ooooo, nemorem verjet, to je supe..

*drinnn, driinnn*

Hana: O sranje, pridi hitro, med odmorom boma imeli več časa, da si vse povema. Nočem že prvi dan zamudit pouka, hehe.

Hitro sma stekle v učilnico. Res nisem mogla verjeti, da sem že prvi dan dobila prijateljico in še to iz Slovenije. Neverjetno..

Dnevi v šoli so potekali odlično, še posebej zaradi Hane, s katero sma postali nerazdružlijivi. Skupaj sma hodili v šoping, na sleepover, v disko, vsepovsod sma bili skupaj. Kot rit in srajca.

Hana:
Ravno je zazvonilo za konec pouka in s Hano želele oditi v najino najljubšo slaščičarno in potem še v šoping saj je bil moj rojstni dan. Vendar so me ata,mama in Ann presenetili in rekli da so mi doma pripravili presenečenje za 18. rojstni dan. Zato sem se se poslovila od Hane in se vsedla v avto s katerim smo se odpeljali.

mama: Nemorem verjeti da je moja pikica že odrasla, joj, še včeraj si bila čisto majčkena zdaj pa že..pa še toliko stvari ti moram povedati kot mama hčerki in..

oče: Irena (tako je ime moji mami), ne pretiravaj, saj že ve kako in kaj.

Hvala bogu, daj je oče kaj rekel, če ne bi vsi spet mogli poslušati mamino nakladanje. Začeli smo se pogovarjati o bolj sproščenih temah in se smejali. Nisem imela pojma kakšno presenečnje so mi pripravili, vendar sem vseeno uživala v vožnji do doma..(klik)

Naenkrat pa je pred nas..
16. november 2013
u154690
u154690
Neext
16. november 2013
u147737
u147737
Ful dobr piss<33 Koncno ena zdodbica o justinu *-* Neeeeeeeeeeeeeeext!!
09. januar 2014
Neeext
06. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg