Forum
u115470
u115470
ALOHA.♦
My new story, cause the first one wasn't really successful.
*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*
Hodila sem po visokem snegu, čeprav sem videla, da mi sneg pada v čevlje in me zebe v noge. Iz torbe sem potegnila kjuče od stanovanja in jih vstavila v ključavnico. Dvakrat sem obrnila in že sem stopila na toplo. V kamin sem dodala nekaj lesa in zakurila. Postalo je prijetno toplo. Slekla sem se in sedla na oblazinjen stol. V roko sem vzela knjigo in pričela z vznemirljivim branjem.Čez nekaj trenutkov sep zopet zaslišala kako so se kluči obrnili v ključavnici. Vstopila je mama. Pozdravila me je.
''Živjo, ljubica, kako je bilo v šoli.''
''Vredu.'', sem dejala mama pa mi je namenila očitajoč pogled, češ, da vedno rečem isto. Nasmehnila se mi je, nato pa je nekaj padlo na tla. Dolga temno rjava, tanka palica. če sem prav videla je iz nje skočilo nekaj iskric. Debelo sem jo pogledala nato pa se je začela razlaga.
''Izvoli,'' je rekla in mi v roke izročila ovojnico s pismom. Debelo sem jo pogledala, nato pa sem jo odprla in prebrala pismo, nato pa sem padla iz kavča. Pobrala sem se.
''Mami.? Je to spet kakšna zvijača.? Mislim, Hermiona G. Weasly, nova ravnateljica Bradavičarke me vabi, da se jim pridružim v novem šolskem letu.? Halo, to je vendar knjiga~Harry Potter, si pozabila, ko sem ti razlagala kako fantastična je.?'' sem posmehljivo dodala.
''Ne, ljubica. To je resničnost. Čarovniki obstajamo in ti si ena izmed njih. Prisežem pri Merlinovem redu, da se ne lažem. Morala bi biti vesela mlada dama, jaz sem kar vriskala od sreče, ko sem izvedela, da sem prava čarovnica, svoje babice ne poznaš ravno zato, ker sem morala pobegniti od doma, ker je ona bunkelj.''
''Aaa,'' sem z zanimanjem dodala. ''V knjigi~Harry Potter se kar nekaj omenja nekaj o Merlinovem redu.''
''Ja, ljubica, to je najvišji red, kar ga poznamo čarovniki.'', se je nekoliko pohvalila mama.
''Wooww'' sem rekla z žarečimi očmi; ''Mar obstajajo tudi Feniksov red, tisti šport na metlah in Harry Potter, pa njegovi otroci.?'' V mislih se mi je kar naenkrat odvila milijarda novih vprašanj in sedaj sem komaj čakala, da bom odšla na Bradavičarko.
''Da, vse stvari iz knjige so resnične. Tudi prečna ulica. In ti nujno potrebuješ stvari za prvi letnik. Že dolgoo časa nisem bila tam. Pojdiva hitro, kar izdejanili se bova.'' je tokrat razburjeno dejala mama in me prijela za roko.*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*w*
Vam je všeč.?
12. februar 2013
u120727
u120727
NEXT.<3
12. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg