Forum
u90554
u90554
Heeii vsii ☺

Gotovo ste že vsi slišali za avstralski band 5 Seconds Of Summer. Fantje postajajo vedno bolj popularni in imajo veliko zvestih fanic, med katere se štejeva tudi jaz in moja BFF Nina (ναмριяє✝*). Kljub temu pa je na Igrah zelo malo njihovih ff-jev in zato sva se odločili, da napiševa tega. Vem da to vsi rečejo, ampak NE BO tak kot so vsi tipični ff-ji. Ta bo nekaj čisto novega, zato se vam splača prebrat

Najprej slikee ☺

Jaz (Katie):


Nina:


(Na teh slikah sva dejansko midve, zato jih prosim ne delit oz. uporabljat. Hvala☺)

Če pa ne veste kakšni izgledajo Luke, Ashton, Calum in Mike jih mal pogooglajte

No, bom kar začela.☺

------------------- Katie --------------------

**flashback**
Kot na trnih stojim poleg moje BFF Nine. Zasmejem se njenim tresočim rokam - saj ne da so moje kaj bolj mirne - in jo močno stisnem.
„Samo še nekaj sek—”
Moja poved pa se izgubi v neskončnem valu krikov, ki nenadoma zajame vso dvorano! Povsod se razlegajo prvi takti znane pesmi. Z Nino se pridruživa množici naših sester, na ves glas pojeva in skačeva ob pogledu na naše popolne idole...
**end of flashback**

"Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping?" je kar naenkrat zadonelo po vsej sobi. Z glasnim stokom sem se leno zvalila s postelje, pregnala čudovite spomine na predlansko poletje in pograbila telefon.
„PONIJ!!” sem zaslišala iz slušalke še preden mi je uspelo karkoli reči. Ušel mi je še en stok. Tako me kliče samo moja predraga BFF, ampak le, ko je RES dobre volje.
„Vas happenin?”
„Kati, kaj boš ti vzela s sabo? Boš vzela vse oblekce?”
Prijelo me je, da bi zakričala. To me je v tem tednu vprašala že petkrat! Ko pa sem se spomnila na najino bleščečo prihodnost - še par dni in letiva v Avstralijo! - sem se takoj razvedrila in že šestič sem ji razložila, da bom vzela samo tisto oblekico z rožami in eno črno, če pa bom potrebovala še kakšno, jo bom kupila tam.
Po dvajsetih minutah navdušenega pogovora sem se udobno namestila nazaj na svojo majhno posteljo.

**flashback**
"Mene tako boli grloo. Kako se bomo sploh lahko pogovarjali?" zahrope Nina. A zdaj ni čas za pritoževanje - prihaja namreč najboljši del! Iz torbice brez besed potegnem Septolete in Granobil ter ji jih ponudim, nato pa po eno iz vsake škatlice vzamem še sama.
"Ne glede na vse; keep calm, be yourself, but act normal. Ne cvili, ne nori. Obnašajmo se kot ljudje, to bo veliko bolj zabavno kot kričanje!"
Nina pokima in me - mogoče zaradi blažilnih tablet ali pa zaradi stresnega pričakovanja - z vso močjo objame. Čez njeno ramo zagledam dva varnostnika.
"Nina, Nina, prihajajo!!"
Kot v sanjah jima ponudiva dve bleščeči VIP vstopnici. Odpeljeta naju po širokem hodniku, zavijemo desno in na vratih zagledava dva znaka:


Trudim se, da bi ostala mirna, a ne gre! Moram zakričati, da iz sebe spustim nekaj napetosti! Varnostnik odpre vrata in tam, na kavču leži pet čudežev narave, pet idiotov, ki pa nam pomenijo vse.
Čisto evforično se predstaviva Louisu, Harryju, Liamu, Niallu in Zaynu. Komajda imamo dovolj časa za slikanje in avtograme, saj se takoj zapletemo v zagnan pogovor. Mislim, da se pogovarjamo o zanimivem spornem besedilu v Live While We're Young (dejansko so se baje nekje starši pritožili, da preveč očitno namiguje na seks, ali nekaj podobnega), ko v prostor vstopijo še štirje fantje. Soba se mi nenadoma ne zdi več tako prostorna. Vem, da je to predskupina, 5 Seconds Of Summer, ne poznam pa njihovih imen.
Samo, ker jo tako dobro poznam, začutim Ninino zanimanje za najvišjega blondinca. Bilo bi škoda, če jih ne bi prosile za avtogram, čeprav se raje posvetimo One Direction.
Pol ure mine kot bi mignil in najlepšega dneva mojega življenja je konec.
**end of flashback**
_________________________________________

In s tem je tudi konec prvega dela ☺ Vem da je beden, ampak saj vsi veste da je prve dele najtežje napisat Naslednjič nexta Nina in bo sigurno boljše☻
Dodajte mnenja!

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. junij 2014
can u like not
05. junij 2014
neeeeext
08. junij 2014
Nextttt
08. junij 2014
u172703
u172703
next
13. junij 2014
u155253
u155253
Next!
21. junij 2014
u162104
u162104
-----------------------------Nina------------------------------
https://www.graphics44.com/wp-content/uploads/2013/07/D-205.png

**flashback**
Omg,omg,omg,omg!! Dejansko bova s Kati spoznali One Directioon! Omg, moj Harry,Louis,Niall,Liam,Zayn!! Srčki moji! Tako me je bolelo grlo od vreščanja v dvorani,da sploh nisem vedela,ali bom lahko govorila z njimi.Obrnila sem se h Kati in zastokala: "Mene tako boli grloo. Kako se bomo sploh lahko pogovarjali?" A ona zame vedno najde rešitev, in kot da bi vedela, je s seboj na koncert prinesla Septolete in Granobil,ter mi jih dala. Predobro me že pozna... Od vseh mojih 'opernih' krikov in pesmi v šoli, je očitno vedela, da mora vzeti s sabo kaj za grlo,ker sem precej-če se izrazim kot moja mama-nemiren otrok. Hitro sem vzela 2 tableti in ju pogoltnila. In kmalu sta nama nasproti prišla 2 varnostnika. O.M.G. fantje,PRIHAJAVA! Vstopili sva v veliko sobo,kjer so na kavcu sedeli tej bebci,ki jih imava tako neskoncno radi. ♥ V živo so še toliko bol popolni. Hitro smo se predstavili,dali so nama tudi avtograme potem pa so se vrata odprla, in noter so vstopili 4 fantje,mislim da je njihovi skupini ime 5sos. Ko je pa zadnji izmed njih vstopil v sobo,mi je vzelo sapo. Pozabila sem dihati,in svet se je ustavil. Bil je velik približno 1,90m , njegove svetle lase so bile rahlo dvignjene v zrak in...njegove modre oči so se srečale z mojimi. Hitro sem odmaknila pogled in poskušala slediti pogovoru med Kati in One Direction, a mi to nikakor ni uspevalo. Prvič v življenju sem se počutila res..zmedeno. Čez nekaj minut mi je pogled zopet ušel k Njemu, in hvala bogu je zdaj govoril s fantom,ki je imel malo temnejše lase kot jaz. "NINA!" me je iz mojega sanjarjena zbudil vreščeči glas. Stresla sem se in se hitro obrnila h Kati. "Kaj??Kaj se je zgodilo?" Fantje(1D) se se samo zarežali,Kati pa je zavila z očmi. "Kje si ti? Vprašala sem te, če greva še h 5sos po avtograme?" "Aaa...ja,lahko." Nahitro sva se objeli z vsakim fantom posebej, potem pa šli k 5sos. Hitro sva se še njim predstavili, potem pa sva vsakega prosili za avtogram. Začela sem pri Calum-u,nadaljevala pri Ashtonu in Michaelu(z njim sem se tudi slikala <33), in na koncu...sem se ustavila pri Luke-ju. Pridržala sem mu list, s svojo roko je nežno prijel mojo in se podpisal. Kri po žilah mi je zamrznila, in nisem vedela kaj storiti. Spet sem ujela njegov pogled, a na srečo nama je sedaj varnostnik rekel, da morava s Kati oditi. Sama sem dobesedno stekla iz sobe, Kati pa je bila še nekaj sekund notri,potem pa je tudi ona prišla ven. "OMG,dejansko sva jih spoznali, in rekli so, da naju bodo followali na Twitterju!!" je rekla moja presrečna bff in me objela.

**end of flashback*

Zjutraj sem se zbudila, še vsa zasanjana od spominov izpred 2 poletij. Toliko časa je že minilo in še vedno sem obsedena z Lukom...Od koncerta ga imam neprestano v glavi in nemorem nehati misliti nanj! Ampak...nikomur nisem povedala za to. Niti Kati ne. Imeli bi me za zmešano. Leno sem se pretegnila in vstala, potem pa šla v kopalnico si umit zobe,se počesat,itd. Hitro sem nase navlekla pajkice in pulover,potem pa se spet vrgla na posteljo. Danes so se začele zimske počitnice, tako da mi ni treba v šolo. Nekaj časa sem samo nemo zrla v strop, potem pa se odločila da pokličem Kati in jo še enkrat vprašam kaj vse bo vzela s sabo. Namreč-čez nekaj dni greva v Avstraliiijoo!!!! In..saj vem da je preprosto NEMOGOČE,ampak...mogoče bom srečala Luka... Ko sva nehali govorit sem nahitro pospravila še malo sobo, in potem šla dol gledat televizijo...
_______________________________________________
okej,to je to še z moje strani.. vem da ni lih nevemkaj,sam...ja,tak next pač je. naslednič bo sigurno bolš,in takrat bo šele ratalo zanimivo.
01. julij 2014
u172703
u172703
next
01. julij 2014
u155253
u155253
Neext
02. julij 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. julij 2014
next!
06. julij 2014
u90554
u90554
-------------------------------------Ashton---------------------------------

„How does it feel to be famous?"
Za malenkost sem premaknil glavo, tako da mi je v vratu počilo, in opazoval debelo muho na oknu, medtem ko je Luke odgovarjal na enega najbolj dolgočasnih intervjujev v zadnjem mesecu. Zdelo se je, da je se je muha nekako zataknila, saj se ni in ni mogla premakniti s spodnjega roba. Lahko pa da se ji enostavno ni dalo.
„If you could turn back time, would you work and try to become famous again?"
Mogoče bi muho moral poimenovati, glede na to, da je predstavljala tako pomemben del mojega življenja.
Pozornost sem moral hitro preusmeriti na gospodično novinarko, ki se je z vprašanjem obrnila name: „And what do you think, Ashton?”
„Um, sorry? I wasn't paying attention..."
Novinarka se je zasmejala. Zelo nerad govorom grde stvari o ljudeh, ki nam pomagajo do uspeha, a...za njen smeh se resnično ne bi dalo reči, da je, na primer, „prijeten” ali mogoče „tak-da-te-spravi-v-dobro-voljo” smeh.
"Come back, Ashtie! I've got one more question for you. Tell me, what about love? As I know,you're all single. But is there anyone you're looking after?”
Sploh nisem zaznal njene zoprne pomanjševalnice mojega imena...
Pred očmi se mi je nenadoma odvrtel prizor, ki se ga spomnim kot bi bilo včeraj.
*flashback*
"She's just a little bit out of my limit.." še vedno mrmra Luke.
"Oh, shut up! It's over, it's been a very succesful concert, but enough now!" se veselo zadere Mike in ga udari po hrbtu.
"Hmm?" ga Luke pogleda s tistim svojim kot običajno odsotnim pogledom. Calum se zasmeje.
"Let's go say Hey to lads' VIP guests!"
"Is it Hi or Hey?"
Še vedno vsi nasmejani se zrinemo skozi ozka vrata. Fantje iz 1D se kot ponavadi zafrkavajo in flirtajo...a namesto da bi se jim kot ponavadi pridružil, obstojim tam, med vrati.
Le enkrat v življenju sem se počutil tako kot zdaj, in to je bilo ko sem kot otrok padel s kolesom. Ročaji so se nekako zasukali in se mi zarili v prsi, tako da sem nekaj sekund ostal popolnoma brez sape, nisem mogel jokati, samo ležal sem na tleh in se trudil zajeti zrak...
Tako samo stojim tam in vse kar slišim je moje srce, ki mi razbija v ušesih, prsih, vratu, povsod...
Kajti na kavču sedi najlepše dekle, kar sem jih kdajkoli videl. Kot v počasnem posnetku opazujem, kako zapre oči, usloči vitki vrat in se na glas zasmeje tako da se ji beli zobje zableščijo v soju luči, njeni zlati lasje pa zaplapolajo po zraku, zato dvigne roko in si jih popravi čez eno ramo... Noht na prstancu ima za razliko od ostalih rožnatih pobarvan srebrno, na njem se svetlika obroček iz majhnih zvezdic. Ko njen pogled obstoji na meni, se zavedam, da še vedno kot prikovan stojim pri vratih. V obupnem poskusu da bi pregnal zadrego, si z roko sežem skozi lase in se zarežim. "Heey. I'm Ashton."
Kako si želim,da bi me gledala tako,kot njena prijateljica z očmi požira Luka. A Ona samo zaviha svoje rožnato pobarvane ustnice v vljuden nasmeh.
"I'm Katy."
Katy.
*end of flashback*
"Nope. No one caught my eye yet."
•••
„What's wrong with you, Ash? You're so quiet," me je kasneje vprašala neka fanica, ki smo jo srečali na cesti.
"I appreciate your care. But I'm okay. Really. Just...a little lost in the memories today," ji odgovorim in se nasmehnem. Najstnica se mi nasmehne nazaj. To ni pravično do nje, a vse, kar opazim, so njeni nohti, ki so točno take barve, kot nohti mojega sanjskega dekleta tisti dan...
________________________________________________
Se opravičujem kr sm rabila tok časa za next, sam sm precej zaposlena čeprav so počitnice haha bom pa naslednjega začela pisat že zdej tko da upam da bo končan do takrat k sm js na vrsti c;
Par vprašanj:
a) kko se vam zdi? C:
b) Bi kaj radi izboljšali? :/
c) next?
21. julij 2014
u155253
u155253
Vse je super ..nect
21. julij 2014
u155253
u155253
Vse je super ..next **
21. julij 2014
Neeeeeeeeeeeeext prfektno je!!!
22. julij 2014
u172703
u172703
next
26. julij 2014
nextt
26. julij 2014
u162104
u162104

----------------------------------------Nina------------------------------------
**čez nekaj dni**
Trenutno sva s Kati na letalu. In sama se ne niti zavedam kaj se dogaja okoli mene. Tako sem vesela, da niti ne dojamem, da resnično greva v Avstralijo! Ker sem prvič potovala z letalom, mi je Kati dovolila, da sedim pri oknu,čene bi se že zdavnaj stepli za ta sedež. Povedali so nama, da bo vožnja trajala 1 dan, tako da sva se kar pripravili. Prinesli sva vsaka svoj laptop, karte, HRANO, slušalke, in pač..vse s čimer bi se lahko zamotili. "Misliš, da ima mamina sestrična lepo stanovanje?" sem vprašala Kati,medtem ko se je basala s čipsom. "Mevem." je zamomljala s polnimi usti. Živeli bova v stanovanju, ki pripada sestrični moje mame, in ker je ravno šla na službeno potovanje za kar nekaj časa, nama je rekla, da ni treba najemati stanovanja, da lahko živiva v njenem. Vožnja se je vlekla in vlekla in VLEKLA..ampak, saj veste...kdor čaka, dočaka.
Po enem dnevu sem lahko končno vstala in se pretegnila...a to je bilo še najmanj...bila sem v AVSTRALIJI!

"Nina...se zavedaš kje sva?" me je vsa pretresena vprašala Kati. Stisnila sem njeno roko in ji odgovorila: "Verjemi...zelo težko dojemam kje dejansko sva." Nasmehnili sva se in stekli po prtljago. Ko je bilo to opravljeno sva poklicali taksi,ki naju je odpeljal do stanovanja Tabathe (sestrične od moje mame). Bili sva šokirani...bilo je...tako..lepo!"Omg...lahko pokličeva tvojo mamo in jo vprašava, če lahko kar za zmeraj ostaneva tukaj??" je vsa navdušena vprašala. "Jaz sem takoj za." Hitro sva razpakirali stvari, pojedli kosilo, nekaj časa gledali televizijo, potem, ko se je bližal večer sva se oblekli:
Jaz:
Kati:
In se odpravili na sprehod po Sydneyu. Preiskali sva vsak vogal in na pamet sva že vedeli, kje je kakšna super trgovina, po kakšnih 2 urah hoje sva se vrnili v stanovanje, skočili pod tuš in v trenutku zaspali.
***
Naslednji dan me je zbudil močen udarec v glavo...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vem, da je obupen next,sam..trenutno nimam kej dosti idej...tko da..ja.
next?
27. julij 2014
u155253
u155253
Neext
27. julij 2014
u165907
u165907
neeext +nova bralka
27. julij 2014
nextt
27. julij 2014
Neeeext
31. julij 2014
u172703
u172703
next
31. julij 2014
u90554
u90554
Uuu, 5 nextov! Napredujemo haha Hvala vam za podporo, ta next pa posvečam novi bralki ღмιss.suммer ღ ☺ Hope you'll like it!

-------------------------------------------------Ashton--------------------------------------------------------

"Well, THAT was pretty tiring," je Mike izrazil misli vseh, ko smo končno zapuščali stavbo. Preden pa bi mu lahko pritrdili, pa je Calu zazvnonil telefon.
"Hello?" je vprašujoče pozdravil. Ko se mu je obraz raztegnil v nasmeh, smo mu začeli spogledljivo mežikati, zato je zavil z očmi in z ustnicami izoblikoval ime možakarja, ki ureja zadeve v zvezi z našimi koncerti. No, TO pa je bilo še bolj zanimivo kot Calumove ženske prijateljice!
Pred kratkim smo namreč zasnovali nov projekt. Ideja je bila taka; datume za koncerte se ponavadi objavi mesece pred dejanskim dogodkom. Zdaj, ko smo po uspešni turneji z One Direction - Where We Are Stadium Tour - spet doma, pa smo se odločili, da bomo en koncert v naši rodni Avstraliji napovedali tri DNI prej! Zanimal nas je odziv naših fanov, za katere smo vedeli, da jih je vedno več...
Calum je telefon zatlačil nazaj v žep. "They say it's all ready. Let's go write a newsletter, we've got some practice in the evening."
Vsi smo bili precej navdušeni za ta projekt. Bilo je nekaj novega, nepričakovanega! Tako smo se vsak s svojo vrečko čipsa (ena skupna že dolgo ni bila dovolj) namestili na kavč in sestavili tole pismo:
"Hey everyone!
We've got some veeeery exciting news, especially for fans in Austalia. Yeah we're home again after a pretty long time and we decided to make a surprise for you!
As you heard if you're signed-up for our newsletter, we're touring again next year. But we pushed in another concert for you.
It's here, in Australia. And it's in ... pay attention ... THREE DAYS!! Get ready, quickly. Ticket sale starts in exactly one hour. For details, click on the link before.
We can't wait to see your response!
Much love,
- Ash, Mikey, Cal & Luke x"
"They're gonna go mad when they see this," sem se zarežal. Na tihem sem upal, da nas ne bojo izžvižgali ali kaj podobnega. A kaj slabega se navsezadnje lahko zgodi? ☺
______________________________________________________________________________

Se opravičujem za kratek next, sm pač povedala kar sm mislna haha ☺ let me know if anything's wrong
31. julij 2014
nextt
31. julij 2014
u165907
u165907
neext
31. julij 2014
u172703
u172703
next
01. avgust 2014
u155253
u155253
next
01. avgust 2014
Next
01. avgust 2014
Neeeeeeeeeeeeeeext
01. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg