Forum
Ta zgodba govori o punci Sharpay, ki bo šla na skrivaj študirati v New York.

Sharpayina pustolovščina 2

Heiiiii! Sem Sharpay Evans, pravkar sem maturirala in sem zelo vesela. Naj se vam predstavim kot sem že povedala sem Sharpay Evans in živim v Novi Mehiki. Imam Očeta in mamo,ki sta zelo fajn le, da je oče včasih malo preveč zaščitniški. Imam skrito željo o kateri pa ve samo moja mama, to pa zato, ker mi oče tega sigurno ne bi pustil. No pač moja skrita želja je da bi postala igralka in si želim v New York. Aja imam pa še psička Boya zelo je luškan. Toliko o meni naj vam še povem nekaj o mojem bratu Ryanu Evansu. Sva dvojčka in včasih je zelo priljubljen še bolj kot jaz. To mi ni preveč cool saj sem rada v središču pozornosti. No tako z mamo sva se pogovarjali, da bi šla na skrivaj v New York ampak še ni zmenjeno.
To sem jas:In to je moj brat:


15. december 2013
jutro 6.00 :
Oh danes sem se pa hitro zbudila sem si rekla in odšla na računalnik in poslušala pesmi od Aber Lee Adams. To je najboljša, najčudovitejša pevka na svetu. zelo bi ji bila rada podobna. Tudi bi jo rada spoznala vendar je ena težava, da ona živi v New Yorku, jaz pa v Novi Mehiki. Ko se mi ni dalo več poslušati pesmi, sem si šla v kuhinjo narediti zajtrk. Vzela sem kruh in ga namazala z nutello. Na mizi pa mi je mama napisala sporočilo. SHARPAY, DANES PRIDI V LAVA SPRINGS NA VEČERJO OB 18.00. POTEM SE BOVA POGOVORILI O NEW YORKU. RADA TE IMAM TVOJA MAMI <3. Ok sem si še rekla sama pri sebi in že sem stekla gor v sobo, ter začela iskati kaj na oblečem. Našla sem vijolično obleko in črne petke. Potem sem hitro poklicala Gabriello in Taylor moji najboljši prijateljici. Gabriella ima fanta Troya, ki mi je bil všeč ampak zdaj ga bom kar prepustila Gabrielli. Taylor pa ima fanta Chada. Imam pa še eno najboljšo prijateljico, ki ni najboljša prijateljica z Gabriello in Taylor, ime pa ji je Mellanie njen vzdevek pa je Mel. No Gbriella ima rjavo-črne dolge lase in rjave oči. Taylor pa ima srednje dolge rjave lase in rjave oči. Mellanie pa ima dolge blond lase in rjave oči. Vse so bile zelo presenečene o New Yorku, ker tega niso vedele.
GabriellaTaylor:Mellanie:
https://www.whitegadget.com/attachments/pc-wallpapers/87883d1322717006-hilary-duff-hilary-duff-pic.jpg
Moja obleka:Moji čevlji:


15. december 2013
Lava Spring 18.00
Oh gospodična Evans mama in oče te čakata v jedilnici. Ok hvala lepa Fulton. Mami, oči
tukaj sem! Oh, najina mala princeska. No nisem še povedala, da je moj oče vodja podeželskega kluba Lava Springs. Ok Sharpay čas je, da spoznaš dobrega družinskega prijatelja od naših sosedov Willsonovih. Pozdravljeni sem rekla. Tudi ti Shrpay! Veš videl sem tvoje posnetke na youtubu in zelo se mi zdiš primerna za Brodway, kajti zbiram igralce za Brodway. Resno? Ja.Oh to pa je super! Veš tudi Amber Lee Adams sem že spoznal. Kaj? Oh tudi jaz bi jo rada. Potem pa pridi na Brodway. Am mislim pa, da to ne bo ravno mogoče, sem rekla in pogledala očeta. On pa se je samo nasmejal. Ko je bilo konec večerje sva šli z mamo po nakupih in še potem na pijačo. Pogovarjali sva se tudi o New Yorku, in dobila sem idejo, da bi lahko očetu rekla, da grem v Lava Springs, ampak bi šla v New York.

Doma 20.00

Sharpay poslušaj me mi je rekla mama, ko je prišla v mojo sobo. Ok sem rekla. Glej jutri boš šla v New York vse je že plačano. A naj grem s taxijem. Ne vzela boš svoj avto, saj veš oče bo mislil, da si v Lava Springsu. Ok zdaj mu grem povedat. Aja, mami hvala!!!! Ej oči jutri grem v Lava Springs za en mesec. Pa prosim ne pridi me obiskovat, malo si grem oddahnit od vsega tega stresa. Ok Sharpay. Hvala oči najboljši si!!!!
YEA, sem si rekla, ko sem prišla v svojo sobo. Očka sem naplahtala pa še verjel mi je. Potem sem si šla pakirat. V potovalko sem si zmetala celo omaro, da slučajno ne bi česa pozabila. Nato sem se šla uredit za spanje in odšla v posteljo, ter vzela telefon in poklicala Gabriello, Taylor in Mellanie. Vse so mi zažele srečo in rekle, da upajo, da mi bo uspelo. Potem pa sem odšla spat.
Jutro 5.00
Ojej sem si rekla, ko sem se zbudila ura je 5.00 let pa imam ob 6.00. Hitro sem stekla v kopalnico in si umila zobe, se počesala in malo naličila. Oblekla sem si belo majico, modre kavbojke in obula visoke bele allstarke. Nato sem šla še mami reči adijo in se odpravila na letališče, ter na letalo.
Moj avtoMoja majica
https://shop.msgajic.rs/sw4i/thumbnail/267.jpg?thumbId=4712&fileSize=39380&lastModified=1339142776000&contentType=image/jpeg
Moje hlačeMoji čevlji
https://www.google.si/imgres?imgurl=&imgrefurl=https%3A%2F%2Ffashionchopper.blogspot.com%2F2011_04_01_archive.html&h=0&w=0&sz=1&tbnid=7Ec-yQLDJqxM&tbnh=225&tbnw=225&zoom=1&docid=ucF8TQEsRDqBmM&hl=sl&ei=tWytUqToPIeHtQary4DABg&ved=0CAgQsCUoAw&biw=1280&bih=697
15. december 2013
ooooo komi čakam ka bo naprej hhh
15. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg