Forum

Her eyes, they used to shine so bright.

,,So faded, all these drinks won't save me,''
,,But for now it makes me forget what we have.''
PROLOG
Kako jo najti? Preprosto je. Enostavno. Sledi njeni krvi, ki jo pušča za seboj, medtem ko hodi po ostrih robovih. Zakaj? Ker jo je preveč ljudi prizadelo. Spomini ostanejo za vedno. V srcu. Vsaj njenem so. A, obrazi oseb se spreminjajo. Nikomur ni dovolj. Kaj če je ne najdeš? Postaviš se v njeno kožo, čeprav je to najtežje. Nikoli ji ne reci, da bo vse v redu. Ker ne bo enako. Ampak kaj... shhhh. Dosti vprašanj. Čas je, da spoznaš njeno zgodbo. Vsak detalj, od začetka do rojstva, vsako bolečino, ki si jo je kdajkoli zadala. In. Njen cilj. Ga mogoče odkriješ?
Ni samo ona tista, ki je tekla stran od bolečine. Tudi njene solze so. Drhtele so ji po licu. Nekatere hitro, druge bolj počasi. Hitela je stran od bolečine. Kolikor je mogla. Za trenutek se ustavi. Je vse minilo? Verjetno so ji misli dale vedeti, da je za hip zbežala. Ozrla se je okoli sebe. Zagledala je prečudovito naravo. Potoček na desni stani, na levi pa prečudovito drevo z nežnimi rdečkastimi barvami. Na njen obraz se je končno pojavil nasmeh. Zaprla je oči, da ji je veter obrisal solzne oči. Stopila je korak naprej in občudovala svojo okolico. Vzdušje je naraščalo. Vse je bilo tako mirno. Mirno je zaplesala ob petju ptic in šumenju potoka. Pred njo se pojavi mladenič, rjavih las. S konicami prstov se dotakneta drug drugega in zaplešeta v soju lunine mesečine. Gledata se v oči in vsak trenutek je bolj napet, kot je govoril ritem srca. Zavrti jo v krogu. Pogleda ga čez rame in stopi k potoku, kjer se vidi na nebo, ki je bilo skoraj črno, kot najnižje globine morja. Oči so se ji svetile, kot tudi zvezdni utrinki na nebu. V ozračju ni bilo nobene negativne misli. Ovila se je v mehek pulover in zaprla oči. ,,Nočem, da se to kdajkoli konča,'' še reče in odplava v svet sanj.

- Kakšna so prva mnenja?
- Se vam zdi prolog/začetek zanimiv?
- Sem mlada pisateljica, ki obožuje pisanje, pa naj se navezuje na tipkanje ali pa z roko napisane besede, ali pa kar rokopis.
- Next?
- Pisala bom kakor ona; kako bo ona doživljala stvari itd.
11. marec 2018
Finch.
Finch.
Zanimivo ;')
Next
11. marec 2018
Zakon je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Next
12. marec 2018
Hvala : )
12. marec 2018
neext, prvi vtisi - zgleda super
12. marec 2018
Hvala : )
Danes lahko pričakuhete krajši Next
24. marec 2018
Potter
Potter
zanimivo se sliši ^^
nextii
29. marec 2018
neextt
29. marec 2018
zanimivo Next
31. marec 2018
.Cat
.Cat
Next
01. april 2018
Prosim naj bo Next
03. april 2018
Neeeeeeeeeeeeeext
Zlo obetavna
01. junij 2018
Next
01. junij 2018
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg