Forum
Haay! <33

Sem Urška/Kelly in sem se pred kratkim spoznala s eno popolno osebco s katero sva se odločili, da napiševa zgodbico. No kot lahko razberete iz naslova bo govorila o naših popolnežih; One Direction. No dovolj nakladanja zdaj pa zgooodba!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
~~~~~~~~~~Jamie~~~~~~~~~~

»Jay če zdaj ne nehaš ti odtrgam nekaj brez česa si neploden!« vzkliknem on pa se zareži in mi v glavo vrže še eno blazino. »JAY MRTEV SI! » vzkliknem on pa se zasmeji. »A nisi malo prej rekla neploden?« vpraša med napadom smeha jas pa ga grdo pogledam. »Oboje« rečem ona pa prek najine gromozanske zofe spleza k meni. »Neee... Potem nebi mogla imeti malih otročičkov« reče in se uleže na mene. »Jay... Mislim da imaš sto kil in, da me boš sploščil« komaj dahnem on pa se zasmeje in se nasloni na komolce tako, da je bil nad mano ampak ni več ležal na meni če me razumete. »Ti jih nebi mogel imeti. Jas bi jih lahko« rečem in se hinavsko nasmehnem. »A res? Bi me prevarala?« vpraša in me nežno poljubi. »Ne« zamrmram med poljubom, ko je nekdo skočil na Jay-a in s tem je on posledično padel name pa še tisti grozen osebek nad njim je bil gor in zdaj sem na sebi zagotovo imela vsaj 150 kil. »NATHAN! Bog te nima rad! Spravi se dol preden izdihnem!« komaj kaj rečem on pa sem med smehom spravi iz Jay-a, Jay pa iz mene. »O moj bog Nathan skoraj bi umrla« rečem in se prestavim v sedeč položaj. Pogledala sem Max-a, ki se je le tiho hihital. »Max... Pazi se me« rečem on pa se požene v beg jas pa seveda za njim.

No med tem ko lovim Max-a naj se vam predstavim. Sem Jamie Lynn Brown in sem stara 19 let. Pred kratkim sem imela rojstni dan. No mogoče ste že opazili, da imam fanta Jay-a McGuiness-a. Ja on je član skupine The Wanted in tukaj so tudi ostali. Torej Siva, Nathan, Tom in ta hudičev Max. No Jay je star 24 leta če kdo ne ve... Imam še oba starša, ki bosta verjetno vsak čas doma. In da nebi mislili, da so Jay in ostali fantje vedno tukaj. Danes so pač vsi prišli na obisk drugače pa je tukaj samo Jay... Skoraj vsak dan. Imam pa tudi starejšega brata, ki je lahko prava nadloga in ima vsak dan drugo punco... Ime mu je Ryan! Verjetno imam tudi kakšnega nečaka ne, da bi jas vedela, ker glede na to koliko Ryan sexa se niti čudila nebi... Se opravičujem da sem tako direktna ampak tako pač je! No ampak ga imam kljub vsemu rada. In pa plešem hip-hop. Profesionalno mislim. V skupini nas je... Ne da se nas naštevat povedala vam bom samo za mojo najboljšo prijateljico Danielle Peazer.
No kaj še vam naj povem o sebi? Sem še devica. Ne Devica Marija ampak sem še nedolžna. Pa saj veste v kakšnem smislu mislim kajne? No če ne veste vprašajte prvo odraslo osebo, ki jo srečate. Če vam en pove pa bo vam mogoče striček Google kaj povedal. Pač znajdite se! Oh spat kar nekaj nakladam. No verjetno ste že ugotovili, da čisto preveč govorim povem pa skoraj nič! Ampak takšna pač sem! No zdaj pa res nimam nič več za povedat... A pa imam še nekaj za povedat! Imam sestro, ki je nimam... Mislim imam sestro, ki je ne poznam! Ja tako bo prav! Pač ko sem se rodila se nisem rodila sama pač pa se še je z mano rodila moja sestra dvojčica katero so pozneje posvojili. Vedno sem jo hotela spoznati ampak mi starša nočeta povedati kdo je oz. k kateri družini so jo sploh dali. No dovolj o meni.

Jas:
Jay:
»Fantje domov moramo, ker so nas kl... MAX, JAMIE USTAVITA SE!« zavpije Tom mi-dva pa se v trenutku ustaviva. »Pravim, da moremo domov« še enkrat pove jas pa ga otožno pogledam. »Že?« vprašam on pa pokima. »Prav... Adijo« rečem in objamem vsakega posebej Jay-u pa še dal lubčka. Pa sem spet sama. No kmalu bo Ryan doma. In ja prav sem imela ravnokar je stopil skozi vrata ampak ne sam pač pa z neko punco s katero sta se strastno poljubljala. Imela je blontne lase, živo rdeče ustnice in na hitro sem ujela njene modre oči in bila je podobna... Ah ne sanjam. Zagotovo ni bila podobna osebi za katero mislim, da je bila. Ryan pač domov nebi privlekel pevke. Ne, ne seveda, da nebi samo jas sanjam. »Sestrica priporočam, da si daš čepke v ušesa danes zvečer« nagajivo reče Ryan nato pa zapre vrata. Pa ne že speeet. Ugh sovražim ko si domov pripelje punce... No potem takem sovražim vsak večer... Kakorkoli.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

No pa pride prvo vprašanje za prvi next :

Kdo mislite, da je bila punca, ki je bila z Ryan-om? Namig - Povezano je z enim iz The Wanted ali 1D.

Boste brali??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. december 2012
neeeeeeeeeext
13. december 2012
u93092
u93092
Neext
13. december 2012
u73295
u73295
neeext
13. december 2012
u112882
u112882
Neeext!
Kelly mneneki zanima... A nimas ti ponavadi Harryja ki je star KOMAJ 18 let?
uno pa nevem
13. december 2012
Haha ja Nina samo a veš da ma Harry tudi babe ki so stare nad 30 let? Drugače pa: Mogoče sem se zdaj odločla za Lou-ija! MOGOČE Al pa še je vedno Harry...Boš vidla
13. december 2012
u112882
u112882
Aaa
majkemi si skrivnostna. Pssst!:'D
13. december 2012
Ja... Mogoče pa bo z Jay-om ostala
13. december 2012
u112882
u112882
....No comment...
13. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeexttt
13. december 2012
u105994
u105994
neeeeeeeeext
13. december 2012
Skyfall Mackenzie Taylor;

"Pozor,prihaja James Bond!" se je zadrl Mike. Poskušala sem ga ignorirati,kar pa je bilo težko,ker se mu je pridružil tudi Jacob. "Vedno na preži,kaj Skyfall?" se je zakrohotal. Pospešila sem korak in stopila skozi vrata te mučilnice-šole. Pouka je bilo končno konec. Nisem imela želje,da bi šla domov,zato sem se napotila k staremu hotelu. Hotel je propadel a zgradba je ostala. In jaz sem odkrila vhod. Hotel je bil blizu šole,zato sem bila previdna. Potiho sem odprla vrata,ki so vodila v kurilnico. Iz torbe sem vzela luč,nato pa zaprla vrata. V trenutku je bilo temno kot v rogu. Prižgala sem luč in se napotila po stopnicah navzdol. Moji koraki so odmevali. Bila sem čisro sama. Peišla sem do konca stopnic. Pred mano je bilo 7 vrat. Izbrala sem prve iz leve nato pa vstopila prav noter v hotel (prej sem bila v kurilnici) V hotelu je bil tudi bazen,ki je bil zdaj prazen. Sedla sem na njegov rob in vzela telefon ter slušalke. Začela sem poslušati glasbo. Pravi mir. Končno.
No,naj se predstavim; sem Skyfall Mackenzie Taylor. Ja,moje ime je naslov filma. Najbrž je moja skrbnica videla v prihodnost. Ja,imam skrbnico,ki me je posvojila ko sem se rodila. Ime ji je Hannah in no...odkar sta z možem dobila sina....no,ne mara me več. Pravzaprav,kot ste že opazili,me zaradi imena zafrkavajo. Čeprav se seveda ni začelo s tem. Nikoli me pač niso marali. Oziroma me so...dokler niso na sceno prišli One Direction,jaz pa sem poslušala The Wanted. Ja,en prisoner (oziroma part of twfanmily) med directionerji. In zato me sovražijo. Čez nekaj časa sem vstala in se odpravila domov. Hannah se bo drla name,če bom zamudila kosilo. Peš sem se odpravila domov. Nikoli se ne vozim z autobusom. Preveč je...težko. Stopala sem po ceati. Pravzaprav živim v ne preveč velikem mestu Gloucester. Ja,kraj kjer živi Nathan Sykes. Iz The Wanted ja. Najlepši človek v vesolju. Prispela sem domov. Torbo sem odnesla v sobo in odšla na kosilo. "Kje spet hodiš?" me je vprašala Hannah in se namrdnila. Moj tako imenovan brat Alex se je bedasto zarežal. Star je 12 let in zdi se mi,da je peder. Res. Zavila sem z očmi. "Mami! Skyfall zavija z očmi!" se je zadrl. Res,pravi razvajenec. "Danes ne dobiš kosila!" se je zadrla Hannah. Ja,bedasto. Napotila sem se v sobo,Alex pa mi je še pokazal osle. Najbrž si misli,da je cool. Nevem. Bedak.
Sedla sem na posteljo in si na telefonu predvajala Chasing The Sun od The Wanted. Zazrla sem se po moji sobi. Po vseh posterjih. Ja,sobo imam oblepljeno z njihovimi posterji. Zavzdihnila sem. Popolneži,ki jih ne bom nikoli spoznala.

(Slike dobite jutri < 3)
13. december 2012
neeeeeeeeeeeexttt
13. december 2012
u105994
u105994
neeeeeeext
13. december 2012
next
13. december 2012
Neext!!
14. december 2012
u112882
u112882
Neeeeeext!
14. december 2012
u94098
u94098
next ena od the best zgodbic!
14. december 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. december 2012
Skyfall:


14. december 2012
next!!
14. december 2012
neeeeeext
14. december 2012
~~~~~~~~~Jamie~~~~~~~~~~

Zjutraj me je zbudil tišji ropot po hiši. Lenobno sem se se vstala in odšla v dnevno sobo kjer sta bila Ryan in tista punca od včeraj. Nisem ji videla obraza ampak lahko rečem, da je blondinka z lepo postavo. Zelo je podobna eni pevki ampak ima ona fanta... Tisto pevko mislim... Mogoče pa sta ena in ista oseba. Ah samo sanjam! Poljubila sta se nato pa je punca odšla. "O moj bog zaljubil sem se" reče Ryan jas pa zavijem z očmi. "To vedno rečeš po sexu" rečem on pa me grdo pogleda. "Sploh veš kako je dobra v postelji?" vpraša jas pa grem k njemu na zofo. "Ne in ntii nočem vedeti. Niti poskusiti" rečem on pa se zasmeje. "Kakorkoli. Danielle je klicala... Na vaje moraš" reče jas pa izbuljim oči. "KAJ?! IN TO MI ZDAJ POVEŠ?!" zavpijem in stečem v sobo.hitro sem se preoblekla Ryan pa me je le hihitaje opazoval. "Ni smešno ti bedak! Tudi ti boš zamudil!" zavpijem on pa zavoje z očmi. Saj mu ni bilo mar če zamudi. Ker ni bilo časa si nisem oblekla puloverja čez ta športni nedrc ali kako bi lahko rekla temu... No tako to zgleda:(+Hlače)
"Kar takšna boš šla?" vpraša jas pa se na hitro obujem. "Ja! Ni časa, da bi iskala pulover" rečem in odprem vrata. "Ne pol mesta gledalo moje sestre na pol gole! Pa še zima je ti bedak babji" reče jas pa zavijem z očmi. Slekel je svoj pulover jas pa sme si ga na hitro oblekla. Pod puloverjem je imel kratko majico in zdaj je on bil zunaj v kratki majici ampak sam je hotel tako! Stekla sva proti dvorani kjer treniramo in ljudje so naju malo čudno gledali ampak mi je čisto vseeno. Ko sva že skoraj bila tam sem pred vrati videla Jay-a. "Kaj pa ti tukaj?" ga zadihana vprašam in povleče v dvorano drugače bi me Danielle obglavila. "Jamie, Ryan kje za vraga sta bila!" vzklikne Danielle jas pa se vsa izmučena sesedem na stol. "Moj preljubi bratec je spet spal z neko blondinko in mi pozabil povedati da si klicala" rečem in grdo pogledam Ryan-a. "Če bi vedela kdo je bi bila še ponosna name" reče jas pa zavijem z očmi. "O Jay" reče Danielle in se mu nasmehne. Ja poznala sta se. Zaradi mene. "No jas sem te prišel samo pozdraviti... Oz vaju. Zdaj morem iti" reče Jay jas pa pokimam in se vstanem. Poljubila sem ga on pa je nato počasi odšel proti izhodu. Nadel si je kapuco, da ga nebi videli novinarji in ravno takrat je vstopil še en fant. Nimam pojma kateri je bil, ker je tudi on imel kapuco. Med tem ko sta šla drug mimo drugega sta se iz pod kapuce pogledala in videla sem še lahko samo Jay-ov namrščen obraz preden je šel. "Liam!" reče veselo Danielle. Aja Liam ja. "Danielle kdo je bil to?" vpraša Liam ona pa pogoltne slino. "Um... Jamie-in fant" reče Liam pa jo sumničavo pogleda. "Ime?" vpraša Liam ona pa zavzdihne. "Jay..." reče ampak preden bi lahko povedala še priimek se ustavi zaradi Liam-ovega zgroženega obraza. "Jamie hodiš z fantom iz The Wanted?!" bolj vzklikne kot pa mirno pove Liam. "Ja... Te moti?" vprašam on pa prikima. Bila sem malo arogantna, ker je nad mene povzdignil glas. Jas in Liam sva najboljša prijatelja in vem tudi, da je v neki slavni skupini ampak nikoli ga nisem spraševala v kateri. Ja vem malo je čudno ampak me pač nikoli ni zanimalo kako se reče skupini. "Veš, da so oni naši 'smrtni' sovražniki?" reče jas pa ga zaludeno pogledam. "VAŠI?" vprašam in takrat pridejo v dvorano še štirje fantje. "Liam žal mi je da zamujamo saj veš da Zayn rabi celo večnost pa se je malo zavleklo" reče eden iz med njih. Ja kaj pa vem kdo so če so imeli kapuce na glavi. "Liam saj je vseeno noo..." reče Danielle on pa zavzdihne. "No samo toliko, da veste danes dobimo novo članico Skyfall" reče jas pa jo začudeno pogledam. "Ni to..." "Ja ti neznani osebek to je film ja... Pa pesem tudi se mi zdi" prekinem osebo, ki je bila... Bog ve kdo! "Haha Skyfall... Kakorkoli. Kdo si ti?" vpraša tisti osbek in si da dol kapuco. Imel je tako popolne laske. Pa oči... "Um... Kaj pa jas vem" rečem čisto zasanjana in vsi popadejo v smeh. "Ni smešno če ima nekdo tako lepe oči!" vzkliknem med smehom ampak niso se nehali smejati. "Jas sem Jamie. Danielle-ina so-plesalka in Liam-ova B.F.F." rečem on pa se mi nasmehne in mi poda roko. Pa saj ne, da sem se zaljubila v njega samo tako lep je. "Jas pa sem...."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zdaj pa odgovorite!
1) Kaj mislite kateri fant je bil?
a) Zayn
b) Harry
c) Niall
č) Lou
d) Noben iz med naštetih
14. december 2012
u93092
u93092
Harry

Neext
14. december 2012
u105994
u105994
neeeeeeeeeeext
Harry? haha
14. december 2012
u110768
u110768
harry
neeeeeeeeext
14. december 2012
Haha glej tri peresno deteljico! ko vsi mislijo da je Harry
14. december 2012
u105994
u105994
a nimas ti njega najrajs? hahah
14. december 2012
u110768
u110768
haha kelly dvomim da je kir drug
14. december 2012
Haha ja mam ga najrajš ampak nikoli ne veš a ne Nina škoda da dvom ni dovolj a ne?
14. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg