NO tole bo ena zgodbica ceprov jih je ze ful velik.To tole zgoraj se jaz. Sem Betii najbolsa prijateljica me klice Betka. (Glede moje BFF malo kasneje.) Stara sem 14 let in mam kr zakompliciran lajf. Zvim u Londonu. U dost razkošni hiši. (Tud hišo bom kasnej opisala.) Ammm.... ja plesem Hip-Hop, z BFF ga trenirava že 3 leta in ja svakr dobre, na Hip-Hop hodva usak pon,sre pa pet.

Zdej pa nazaj k moji BFF:Ime ji je Alice, jst jo pa kličem A (kot črka a v angleščini). Učasih ma res nore ideje. Enkat me je clo prepricala d sva sle na Omegle... In tam na omeglah sva nasle enga fanta k je zveu bliz mene. Pa smo se zmenil d se dobimo enkat na drinki pa smo se res... In od takat se dobiva z njemu. Prou srečna sem zanjo. Našla je svojo love prek spleta. Zarad nega pride ful velikat k men in pol se zmenmo d se dobimo. Sicer ga še ni pripelja k njej domov, ga je pa pripeljaka k meni douov. In seveda moja in njena familija se poznata že od najinih majhnih nog prav tako kot midve. Zato je moja mamii povedala njeni mami za fanta, zaradi tega ji njena mami zmeraj tezi kdaj ga bo pripeljala domov in kdaj ga bo lahko spoznala... A ji zmeraj odgovori da ga bo ze sracala ce ji bo usojeno. Alice ima mlajšega brata Davida.:Čeprav je mlajši od mene mislim da je hot. Ampak je ze zaseden saj ima že punco. Ime ji je Rose.:Alice pravi da je osabna in zloba, za povrh se ji zdi pa še grda. Meni se zdi prikupna in prijazna, ampak kaj naj usak ima svoj okus in filing. Rosi zmeraj govorim, da je lahko srečna da ima takega fanta kot je David.
No zdaj pa še nekaj o moji FAMILIJI:

Mami:Preceej mlada ej saj ima komaj 36 let. Zaposlena je kot tajnica v modnem svetu.

Oče:

Ne poznam ga dobro saj nas je zapustil ko sem imela komaj 5 let. In zdaj smo izgubili stike ker smo se brez njegovega vedenja preselili iz mesta Liverpool preselili v London.

Brat:

1. Kevin:
Kevin je dve leti starejši brat, ki ima punco Lucy. Lucy nikoli ni bila prijazn ado mene zato je tudi ne maram najbolje in zelo teško živim z njo v naši hiši. Spoznala sta se v nekem klubu. Ona pravi da sem jaz kurba, a stavim da je nekaj let delala v strptis klubu. Zdaj dela v bifeju.Lucy:2. Luke:
On je sicer moj dvojček brat, aampa si nisva zlo podobna. Sam oba pa sovražva Lucy. On je samski... kar je čudno saj ga vsa dekleta hočejo a on pravi samo: Iščem,iščem tisto pravo... tisko ki me bo osrečila. Jst si pa sam mislem k bi jst mela tako srečo kt on d bi mela kup oboževalcev jst... jst bi bla u raju. Ampak me niti noben fant noče pogledat.

01. november 2014
No zdej pa še hiša:KUHNA:DNEVNA:MOJA SOBA:
(Ker se pri nakupovanju nisem mogl aodločt kašno sobo bom mela je razdeljena na več sob in usaka ma svojo posteljo zato učasih spimk tam uasih tukaj učasih pa čisto nekje drugje...)

1.2.3.4.5.6.

01. november 2014
In vse skupaj imam 4 koplnice za vsak primer. Prv aje ša najbolj normalna. To kopalnico včasih uporablja tudil Luke. Ker je ponavadi dolgo notri uporabljam ostale.

1.


2.


3.


4.


Mamina KOPALNICA:KOPALNICA od Luka, Kevina in od Lucy:
Zato ker Kevin in Lucy preživita veliko časa v kopalnici, zato Luk uporablja mojo kopalnico št. 1.V sobe mojih bratov ne vstopam zato ne vem kakšne sta.
To je to upam d vam je začetek ušeč. Plis napište next če hočete d nadaljujem pa če ste nov/a bralec/bralka oznante to pliss. hvala že vnaprej za vse nexte
01. november 2014
Ful sorry k je že tavru del v treh delih sam lohka sam 10 slik u enmu delu in sm jih mogla dat napou
01. november 2014
Next+prva bralka
01. november 2014
Danes zjutraj na Sredo sam se odločila da bom za danes spremenila jedilnik. (Mami pravi da sem obsedena z jedilnikom, jst pa odvrnem samo: Mami pazin na svojo postavo zato mi nehaj težiti. In današnji dan se je začel prav s tem.) Sedela sem v kuhinji že na vse zgodaj zjutraj in premišljevala kaj naj jem. Nisem bil adolgo sama saj je kmalu za menoj v kuhinjo pršla mama. Prašale me je:
M-MAMI
B-BETI (jst)

M: Kaj pa ti v kuhni že na vse zgodaj zjutraj?
B: Premišljujem kaj naj jem za zajterk danes.
M: A boš spet spremenila jedilnik?
B: Ja, vendar samo za danes.
M: Veš kaj ne obremnjuj se z jedilnikom in s svojo postavo. Pri hrani glej da poješ čim manj hitre hrane, vsega ostalega pa take količine kot misliš da jih potrebuješ. Za postavo pa.... (mami je utihnila kerj je tudi sama včasih zelo gledala na svoj posatvo, sicer ni vedela da vem, brala sem njen dnevnik dokler nisem prišla do tiste strani.... Katere je mami ni napisala do konca saj so se še zdaj videle packe od solz in kriva črta ker sploh ni mogla napisati kaj se dogaja z njo. Pričakoval sem da bo že povedala sama in mislila sem da bo to zdaj to... Da bo povedla kej se ji je zgodiol.) Kar se tiče postave se ne obremenjuj to ima trejne posledice. (V njenih očeh sem videla solze.) *postala je za trenutek in nato hitro odvihrala*

Po temu nisem razmišljala veliko vzela sem telefon in poklicala Alice. Reka se ji da se dobiva na čarpalki. Minilo je kar nekaj časa od kar sem govorila z A, zato sem jo poklicala še enkrat in oglasila se je in reka,da pride čez 10min. zeblo me je zato sem si privoščila belo kavo. Ko je prišla Alice se nama je zelo mudilo v šolo. Povedala sem ji kaj se je zgodilo doma. Nekaj časa sva se pogovarjale o tem nakoncu pa nisem več prenesla pritiska in sem zakričala: DOVOL!!!! *utihnila sem za trenutek,Alice pa me je pogledala z njenim prestrašenim pogledom* Ne prenesem več pozabiva na ta pogovor kot da se ni zgodil. Alice pa je odvrnila: Veš z neko se boš morala pogovoriti o tem. Zmenoj, z mamo, z bratoma ali celo z Lucy kljup temu da jo sovražiš. Z nekom boš morala govoriti. Bolje da čim prej z nekom. *pogledala sem jo in čisto je razumela namig da more utihniti* Celo pot do šole sva od pogovora prehodli v čisti tišini. Nato pa je Alice padla v jok.... Pogledala sem jo in jo prašala kaj se dogaja. Nič ni odvrnila samo obrnila se je in stekla domol. Saj bi šla zanjo samo če nobena od naju nebi bila v šoli potem nama nihče nebi dal za prepisati naloge in vsega. Pred vhodom se se vstavila in poklicala mami:
PO TELEFONU:
M: Pikica kaj je da me kličeš pred šolo?
B: Mami Alice je zbežala proti domu in moram zanjo. Me lahko opravčiš od pouka?
M: Seveda te bom poravičila od pouka.
B: Hvala mami!!
Mami mi je želela še nekaj povedati a sem pekinila in stekla za Aliec.

To bo za enkrat to. Niki 10 upam d ti je ušeč. aja pa puščam zgodbo mal bol napeto.
01. november 2014
Ja Mal sm poslala da pridejo brat zgodbo pa
n
ne
nex
next
nex
ne
n
ne
nex
next
nex
ne
n
ne
nex
next
nex
ne
n
ne
nex
next
nex
ne
n
01. november 2014
Hvala next vbom nardila jutr k se zbudim enga pa še pol zvečer oki?
01. november 2014
Ja oki
02. november 2014
neeeeeeeeeeeeeext plisssss
10. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg