Forum
Hejla..!

Sm Maya in stara sm 15 let. Mam sestro Kayo, ki je stara 21 let Res se ful štekamo...No pač živim v majhni hiši v Avstraliji.

Jaz:
Kaya:
Moja majhna hiša:
Z starši smo se pred 6 leti preselili iz obrobja mesta v center mesta! Tu mi je veliko bol všeč saj so v bližini trgovine,picarije,kino in ja pač USE kar rabš!! Zelo rada pojem ampak meni se zdi da velikokrat zgrešim ton, moji prijatelji in starši pa trdijo da bi lahko postala še pevka s takim glasom kot ga imam!! In postati pevka so moje največje sanje, kar jih imam. No hodim v šolo v kateri imam na stotine prijateljev.. Šolo preprosto sovražim ampak sem useno odlična. Sem oseba ki ima najraje nakupovanje, druženje z prijatelji najraje pa zabave ki trajajo pozno v noč!
Moji najbolši prijatelji so: Becca, Nikita, Luka in Nik

Becca:

Nikita:
Luka:
Nik:
No dovolj o meni, začnimo z mojo zgodbo!

Nekega sončnega in toplega poletnega dne smo se jaz, nikita in becca odpravile na plažo! Med potjo smo zagledale trgovino z najlepšimi oblačili in na oknih velik napis: ZNIŽANE CENE! DO 80%
Waw je rekla becca in z nikito smo takoj za njo odgovorile...Nikita: kaj če bi odšle še prej malo v trgovine? Becca in jaz: me smo za! Sej itak mormo kupt eno obleko za šolski ples..pravijo da bo letos najbolši ples do sedaj Becca: ja pol pa pejmo ne!!
In smo pršle v trgovino in po 1 uri smo najdle use prave obleke. Obleke so ble prečudovite*

Moja oblekca:Takoj po nakupu smo odhitele na plažo in se zabavale! Po približno 4 urah smo odšle domov! Med večirjo k jo je danes pripravila moja sestra sem se spraševela kaj se bo zgodilo na plesu ko bom stopila v tej prečudoviti obleki na plesišče! Res nisem vedela.
Po večerji je pa itak ku vednu slediu računalnik in chat z najbolšimi.
Dns je biu gor sam Nik.. čudno ampak seveda se se z njim pogovarjala!
Del najinega pogovora:

Nik: hejla!! kaku si? kaj ste ble dns ti becca in nikita slučajnu u trgovinah??
Jaz: oj! ma jst sm super ti? ja smo ble ja... kaku pa veš?
Nik: jst sm tud fajn.. Ma nevem pač vem ker itak ste skor usak dan!
Jaz: ja kaj čmo* smo si mogle it kupt nove obleke za na ples!
Nik: aja...le kake bodo tokrat?! hec hec..sej ste vednu lepe
Jaz: ej letus bodo pravi vrhunec leta vrjami!* ma hvala!
Nik: ni problema! ej jst morm it ker se morm tistu za plakat k ga mam jutri navadt! fajn se mej!! čawčy!
Jaz: pejdi ja da boš dubu 5-ko... čaoo

No in pol sm šal še mau muziko poslušat ( kukr vednu )
Zdej pa morm it spat! Nočko usem...

Naslednji dan sem se zbudila in videla sporočilo na mobitelu! Pisalo je..........

NEXT!?
09. januar 2013
aja!! kdr bodo usaj 3-je nexti bom nadeljevala
09. januar 2013
u118601
u118601
next
10. januar 2013
u118601
u118601
next
10. januar 2013
u118601
u118601
next
10. januar 2013
hahah...če da usaj še edn drugi next bom
10. januar 2013
u114149
u114149
next
10. januar 2013
dobila sem sporočilo od mame in pisalo je: hej! zadeli smo na loteriji in zato se selimo v new york!! jaz: KAJ!?? ne pa to se ne dogaja...ampak zgubila bom use najbolše prijatelje in moja hišo ki je majhna ampak prijetna! mama: tam boš imela nove prijatelje, hodila boš na najbolšo šola in naša nova hiša bo prelepa! in še svojo sobo boš imela in prelepa ogromna je! jaz: ja vem..ampak,ampak,ampak tega nemoremo narediti..nebomo se preselili! nočem* mama: preselili se bome ker smo hišo že kupili in čes 2 dni odidemo od tukaj..zato se lahko danes ceu dan družiš s prijatelji in jutri use pospraviš ter spakiraš! jaz: no prav... :/ če že moram! danes me nebo doma do noči! aja mam in še nekaj...obljubi da bomo prišli usaj 2x na leto sem da bom lahko obiskala prijatelje* obljubiš? mama: seveda morda še večkrat.. jaz: okej čawčy! mama:čao
no morala sem se sprijazniti z selitvijo zato sem najprej poklicala najbolše prijatelje in jim z jokom razložila use kar se je zgodilo! po kaki 1h ko sem se nehala pogovarjati po fonu sem se dobila zunaj z: nikito, becco, lukom in nikom! imeli smo nepozaben dan.odšli smo v kino, na plažo, po trgovinah, na pico, sladoled in zvečer še na ogromnu in okusno večerjo! domov sem se vrnila ob 1 uri zjutraj...žav mi je bilo seveda tudi zato ker me nebo na šolskem plesu!..no naslednji dan v šoli sem se zabavala ampak mi je bilo zelo težko se posloviti od celotne šole in useh mojih prijateljev! no tudi do žalosti in joka je prišlo...po pouku sem odšla domov in spakirala use stvari. bilo jih je preveč zato sem nekaj stvari dala kar v škatlo in v vrečke namesto v kovček. ko smo celotno hišo spakirali je bil že večer in moja zadnja večerja v tej hiši! pozno v noč sem se pogovarjala z prijateli in poslušala muziko! zjutraj smo se odpravili na letalo! v groznem joku sem se poslovila od nikite,becce,lukata in nika! kar nisem mogla verjet da se to dogaja!
po približno 15 urah vožnje z letalom smo prišli in moja nova hiša je bila prečudovita...
mama: no sem ti rekla da bo popolna hiša je tako!
jaz: ja res je prečudovita.
mama: raje poglej svojo sobo!
jaz: okej
stekla sem v hišo in takoj zavila v mojo sobo!! jaz: omg! ta soba je še lepša kot soba iz sanj!
in ravno tako je imela prelepo sobo tudi moja sestra!
kayina soba:
https://otroskesobe.urejam.si/wp-content/blogs.dir/12/files/otroskesobe/otroske-sobe-6.jpg

no hiša je prečudovita res!
no ker je bil hmalu večer sem odšal prej spat kot ponavadi! saj sem morala naslednji dan iti v novo šolo v kateri nisem nobenega poznala..upala sem da me bodo sprejeli!

no naslednje jutro sem se oblekla primerno za v šolo in se odpeljala z našim novim avtom! ko sem prišla v šolo so mi sošolci in ostali rekli da sem................................

next!?
10. januar 2013
P.S. pa sori ker je sam ena slika mi druge nočejo primt! naslednjič bodo*
10. januar 2013
u118601
u118601
nextttttttt nextttttttt
10. januar 2013
next+nova bralka
10. januar 2013
hvala za nexte...zgodbo sem zdajle začela nadeljevati!
10. januar 2013
v šoli so mi usi govorili da sem zelo lepa! in nekateri so me že prvi dan sprejeli zelo dobro.kar mi je bilo zelo ušeč čeprav sem bila presenečena da so me tako hitro sprejeli. no pouk mi je bil kar uredu saj sem spoznavala nove ljudi ampak še vedno sem pogrešala becco, nikito, luketa in nika saj brez njih ni tako kot bi moralo biti! ampak počasi sem se morala sprijazniti da zdaj živim čisto na drugi strani sveta kot oni in da bom tukaj dobila nove prijatelje.no po pouku sem se odločila da bom še malo si ogledala okolico šole. ko sem med gledanjem prelepega razgleda za sabo zaslišala nek glas! bila je neka punca ki se je pogovarjala po telefonu in ko me je opazila je takoj prekinila telefonski klic in se začele pogovarjati z mano!
ona: hej..jaz sem tina, kako je pa tebi ime!
jaz: živjo, jaz sem maya in sem nova na šoli!
ona: ja sem slišala ja! saj cela šola govori o tebi in tvoji lepoti ter prijaznosti!
jaz: a res?!
ona: ja. pa saj si res fajn punca!
jaz: ja hvala..
ona: ali bi bila rada moja prijatelica?
jaz: ja seveda. saj potrebujem nove prijatelje da nebom ves čas tako slabe volje ker pogrešam moj stari dom in šolo!
ona: mislim da vem kako je! tudi jaz sem se pred 2 leti preselila..in nisem se takoj privadila, ampak tukaj je res lepo v mestu imaš use!
jaz: aja..
ona: no jaz moram iti! izvoli še moje telefonsko številko ti dam: 020 877 436
jaz: moja pa je: 080 553 709
ona: dobro te bom poklicala še kaj popoldne ok!? čawčy
jaz: okej čao!

to je ona ( tina )
http://0.tqn.com/d/latinmusic/1/0/x/2/-/-/DulceMaria_333x500.jpg

bila sem tako dobre volje že prvi dan sem spoznala prijatelico! no prišla sem domov in use takoj povedala moji družini! usi so bili zelo veseli! tudi moja sestra kaya je spoznala nove ljudi. in takoj po kosilu je bil čas za poklicati prijatelje na drugi konec sveta in jim malo povedati kako je tukaj.. z usemi skupaj sem se pogovarjala približno 1h in pou.
morala sem narediti nalogo potem pa sem se odšla kopat v naš bazen! zvečer smo z družino šli na večerjo v mesto.. mesto je prelepo! tukaj bi bilo use popolno če bi bili z mano najbolši prijatelji! ampak se da preživet tudi brez njih čeprav težko. no zvečer sem poslušala muziko ( zdaj sem jo lahko napivala na ves glas ker sem imela izolirano sobo ).. odšla sem spat in se zbudila v toplo jutro! danes sem odšla na avtobus.. no po 2 šolski uri sem na hodniku zagledala fanta ki me je ves čas gldal in usem govoril da sem jaz zelo lepa! on je bil pa WAW prelep! celotno 3 uro sem premišljevala o njem* njegov obraz mi ni šel iz glave! po koncu ure sem stekla pred šolo in se usedla na klopco saj smo imeli proste 2 uri..po približno 15min je točno on prišel do mene in se začel pogovarjat z mano.
ko sva se že 1h pogovarjala sem vedela že veliko o njemu. in ja klical se je rok!

to je on:
http://data.whicdn.com/images/17382394/tumblr_li5nnwAgrs1qe4nyno1_500_large.png

vem popolnež je in to sem mu tudi povedala! na koncu mi je dal njegovo številko in rekel da naj imam prižgan telefon saj me bo popoldne poklical! bil je petek in že med pogovorom me je uprašal če bi z njim odšla malo ven v soboto, seveda sem mu odgovorila ja in bila presrečna! preden je odšel me je še objel in se poslovil. takoj po končanem pouku sem odhitela domov in kayi use povedala! odločile smo se da moramo po nakupih saj moram biti lepo oblečena kadar grem z takim fantem ven! no tudi kaya si je kupila obleko saj je z prijatelicami bila povabljena na koncert.
moja obleka:
http://www.google.si/imgres?hl=sl&tbo=d&biw=1024&bih=643&tbm=isch&tbnid=gu8eT9rFUXAWFM:&imgrefurl=http://www.igre1

kayina obleka:
http://www.google.si/imgres?hl=sl&tbo=d&biw=1024&bih=643&tbm=isch&tbnid=wHhSzqFmczdB5M:&imgrefurl=http://www.igre1

no po nakupih je sledil sladoled potem pa čas za domov! takoj kosem stopila skozi vrata sem se spet odločila poklicati prijatelje na drugi konec sveta! in usem sem povedala use.tudi oni so bili presrečni zame in mi zaželeli veliko sreče na zmenku..
no morala sem iti spat saj je bilo že pozno! naslednje jutro sem se zbudila in pojedla zajtrk! malo sem šla plavat in telovadit in po kaki uri me je poklical rok! rekel mi je da me pride iskat čes 4h . to je bilo že hmalu! morala sem si narediti nekaj za jest in ko sem pojedla je bil čas za: frizure,nohte, ogrlice, čevlje...no frizuro mi je naredila kaya
moja frizura:
http://www.globalfashionreport.com/images/sr/367469_a.jpg

na vrata je hmalu potrkal rok! videti je bil prečudovit, res nemorem ga opisati! no odpravila sva se najprej v kino, gledala sva zabaven romantičen filem po koncu je sledila zabava: bouling! bilo je zelo zabavno..potem sva odšla malo po mestu in na koncu še na večerjo! med večerjo sva se pogovarjala veliko..glavni del iz pogovora:
rok: bi bila moja punca?
jaz: a resno misliš?!
rok: ja čist resno ja"
jst: ma seveda da bi bla to so moje sanje*!
rok: jej! ( bil je zelo vesel )
jaz: pojdiva še malo na okoli!
rok: ja prav imaš**!

no im potem sva še kako 1h hodila po mestu potem sva se pa odpravila domov..pospremil me je do hiše in me na koncu objel ter me poljubil! bila sem presenečena a zelo vesela ker imam fanta! doma sem takoj use povedala kayi in ostalim...in seveda sem novice morala povedati tudi ostalim prijateljem: becci, nikiti, luki in niku! tudi oni so bili veseli..zvečer sem malo razmišljala in ugotovila da je bil to moja najbolši večer ampak nikoli nebo prekosil tistih z mojimi najbolšimi prijatelji ki sem jih še vedno zelo pogrešala in upala da bo hmalu čas ko bomo odšli na obisk nazaj v star kraj!
podobno kot ta teden so se odvijali še naslednji dnevi! rok in tina sta mi predstavila še veliko prijateljev ki so me tudi zelo dobro sprejeli in vesela sem bila da imam nove prijatelje in da bom z njimi lahko uživala življenje na polno! ko je minil 1 mesec je bil moj rojstni dan! in rok mi je za rojstni dan podaril............

next?!
10. januar 2013
oprostite ker je kayino in mojo obleko pokazalo napačno!1ampak mi neki šteka kdr dajem slike gor! sory šenkrat..!
10. januar 2013
next
sej je uredu
10. januar 2013
u118601
u118601
next
10. januar 2013
bom nextala kdr pridem iz šole!
11. januar 2013
next!!
11. januar 2013
za rojstni dan mi je podaril plišastega medvetka ki drži srček, veliko šmink in 2 karti za letalo ter 2 karti za ogled koncerta justin bieber! ja njega preprosto obožujem ima use in zelo dober pevec je! no ko sem videla kaj mi je dal sem skoraj skupaj padla od veselja! bila je karta za letalo in na njej je pislao polet v Avstralijo ( vedel je da imam tam prijatelje ki jih zelo pogrešam ) bila sem toliko vesela da sem si morala odpočit! takoj po 10 min počitku sem odletena na telefon in klicala v avstralijo prijatelje in jim oznanila novico povedala sem jim tudi da bodo spoznala mojega fanta ki gre z mano! tudi oni so bili presrečni saj se usi zele pogrešamo in vemo da življenje nebo nikoli takšno kot je bilo prej ampak da sej bo začelo nekaj novega..no morala sem prepričati starše in strinjali so se. morala sem razerverati čas ko me nebo: v šoli sem morala povedat učiteljici kdaj si bom uzela dopust in koliko časa me nebo! no doma sem se morala napraviti, saj sva bila samo še 2 dni tukaj in tja bova šla za 10 dni! nekaj sem še hotela narediti pa se nikakor nisem morala spomniti! govorila sem si: kaj moram še narediti,kaj moram še narediti,kaj moram še narediti,kaj moram še narediti.....in potem me je obletelo: kupiti moram nekaj za prijatelje v avstraliji in po kaki uri razmišljanja sem se odločila da bom tudi njim kupila karte..tako sem ta dan odšla z rokom malo po mestu in si kupila nekaj novih stvari ter nekaj stvari za prijatelje! kupila sem 8 kart za koncert justina bieberja saj so imele becca in nikita fanta, luka in nik pa punce! tako sem hotela da bi tudi fantje imeli družbo..porabila sem nekaj veliko denarja ampak vem in verjamem da bo to najbolših 10 dni z mojimi najljubšimi...no še prehitro je prišel dan ko sva odšla na letalo in se vozila spet kar nekaj ur. med poletom sva se pogovarjala, poslušala muziko malo spala in gledala filme! prišel je čas ko sva morala iztopiti iz letala in rok je bil tukaj prvič! na letališču so nas pričakali prijatelji in bila sem presrečna ko sem jih videla* kar nisem mogla verjeti da se use to dogaja! roku sem predstavila moje prijatelje in potem smo odšli.......................

next!?
11. januar 2013
next
11. januar 2013
next
11. januar 2013
u63804
u63804
next
11. januar 2013
next+nova brauka
05. februar 2013
hvala usem!! bom nadeljevala jutri!
06. februar 2013
u28413
u28413
next
24. februar 2013
u118601
u118601
next
24. februar 2013
kdaj bo next
25. februar 2013
oprostite ker ni še nexta sam res nimam zdej časa, ker sm na počitnicah! morde bo kšn kratek sam še 4 dni sigurnu ne!
25. februar 2013
u118601
u118601
okey in js ti pišm iz smučanja
25. februar 2013
nnnnneeeextttt+nova bralka
25. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg