Forum
hey sm melania stara sm 14 let napisala bom zgodbo ki bo vsebinsko resnična razn imena bojo izmišlena. to bo moja prva zgodbica upam d vam bo ušeč

1 del.
"Melania zbudi se v šolo maraš" sm zaslišala glas mame, ki me je vsako jutro zbudila. Počasi sm se vstala in uredila za v šolo. Obula sm teniske in stekla skozi vrata. po pločniku sm se sprehajala in kmalu zagledala Tima in Jano (najbolša frenda). Pogovarjali smo se in kmalu prišli v šolo.
nadaljujem?
19. maj 2012
next
19. maj 2012
next
19. maj 2012
u92728
u92728
next!
19. maj 2012
Next.!!
19. maj 2012
2 del.
ko smo prispeli v šolo smo šli do omaric in se preobuli in odšli v razred. prvo uro smo imeli angleščino. najbol beden predmet ka jih je. pouk se je kot vedno vlekel in tudi ta dan se je. ko je zazvonilo smo z Jano stekle iz razreda. počakali sva še Tima in lahko smo odšli domou. po poti domou smo se ustavili v slaščičarni in si naročili sladoled. po poti domou smo se smejali ogovarjali in uživali v sladledu. pred hišo smo se poslovili in stekla sm v svojo sobo. seveda sm odšla na računalnik in se prijavila na fb. ni bilo nič novega imela sm samo 1 obvestilo (nisem najbol popularna). odprla sm obvestilo in videla da mi je spet eno budalo poslalo prošno za igro. grdo sm pogledala in se odjavila. slišala sm da je nekdo prišel domou. seveda je bil brat. stekla sm po stopnicah do njega in ga objela. ni mu bilo jasno zakaj sm ga objela zato me je uprašu:" ka ti si na kaki drogah al ka?" začela sm se smejati. razložila sm mu da mi je obljubil da mi bo prnesu mojo najljubšo čokolado. on pa me je samo grdo pogledav in me odrinil(nisva se najbol razumela).

next?
19. maj 2012
Next;**
19. maj 2012
next
19. maj 2012
ah bom kr nextala

3 del.
ker sem vedela da nebo od čokolade nč sm šla u dneuno gledat tv. itak spet ni blo nč pametnga za gledan. kot ponavadi so ble same nadaljevanke. in ker jih nemaram sem se odločila da peljem mojega psa Lorda na sprehot. Lord je ogromen in močen tko da sm velikrat tekla za njem in nisem imela časa naprej gledat. poklicala sm Jano če gre zravn in na žalost ni imela časa. odšla sma sama. šla sva počasi do parka. do tam sm ga imela prvezanega. ko pa sem prišla do parka sm ga spustila saj ni bil napadalen ps. usedla sm se na klopco in poslušala muziko. Lord pa se je kar naenkrat začeu dret ko prfukjen (sory za izraz) pogledala sm ka je narobe in videla da je Lord prevrgel fanta in se dere na njega. hitr sm stekla tam in Lorda prpela na povodec tako da se je lahko fant pobrau. uprašala sm ga kaj je narobe. a mi ni odgovoril samo nasmehnil se mi je in povedal da mu je ime David. nekaj časa sva se še nekaj pogovarjala. a ko je ratalo najbol zanimivo mi je zazvoniu telefon. oglasla sm se in ugotovila da sm zamudila na trening. hitro sm se poslovila in stekla domou po opremo. staršev še ni bilo domou zato sem morala iti peš na trening (trenirala sm box)

next?
19. maj 2012
u47197
u47197
Neext.! Nujno!
20. maj 2012
next
20. maj 2012
4 del.
ker je bla sreda smo mel kondicijske. tega nisem marala ampak sm mogla. morm povedat da me box ni nevem ka veselu ampak prjaula sem se sam zaradi fantou. k so bli skor usi lušni. trening je traju še eno uro in lahko sm šla. tekla sm domou in se zaletela u Davida. začeu se je smejat k da bi biu prizatet. nism mela cajta da bi se pogovarjala z njem zato sm tekla naprej. ko sm prišla domou sm se stuširala in preoblekla. poklicala sm Jano in Tima in se dobili v parku. ko smo se parka naveličali smo šli mal po mestu in ustavl smo se pr nakupovalnem centru. vsak si je kj kupu in smo odšli. po poti nazaj sm že tretjič srečala Davida. seveda me je povabil na pijačo. poslovila sm se od Jane in Tima. z Davidom sma se smejala ko se še z nobenim prej nism. ko sma pršla do Štorkle sma se usedla in naročila. pogovarjala sma se o vsem možnem. in kr na enkrat je iz njegovih st izleteu ta stavek "bi bla moja punca?" debelo sm pogledala in kot izstopa rekla ja sploh nism razmišlala.

next?
20. maj 2012
next
20. maj 2012
u80842
u80842
next!!!!!!!!!
20. maj 2012
5 del.
objeu me je mogu je it. ker je bilo že pozno sm se odpravila domou. vrgla sm se na postlo in zaspala. ko sm glih lepo zaspala me je zbudila mama. ker sem že zamujala v šolo me je peljala mama. ko sva prispeli sm zagledala pred šolo Davida. nikol ga še nisem vidla na naši šoli. ampak reče da hodi v 9 d. js sm itak poznala sm učence iz c-ja. poljubil me je in objeta sma stopla u šolo. pred razredi sva se mogla na žalost razit. pouk se je zlo vleku. končno ga je blo konc. ko pa sm pršla pred šolo sm se spomnla d ma David še 2 ure popuka. grdo sm pogledala in stekla domou.

next?
20. maj 2012
next
21. maj 2012
Next
21. maj 2012
u80842
u80842
next!!!!!!!
21. maj 2012
6.del
ko sm pršla domou sm šla na komp na fb in podobno. na fb-ju ni blo nobenga pamtnga zato sm raj šla gledat tv. ko sm končno neki pamtnga našla mi je zazvonu fon. seveda je bil David. takoj ko sm se jaula mi je reku naj hitr pridm k štorkli. bila sm panična in zato hitr stekla tam. ko sm ga vidla se je smeju. uprašala sm ga ka je blo tko nujnga in on mi je odgovoril: "hotu sm te hitr vidt pa sm se spomnu d bi lohk te naredu panično k se mi je zdelo d boš tko hitrej pršla " začela sma se smejat. ko sma popila sok sma se odpraula mal po mestu hodla sma po trgovincah. in David mi je na vsak način kj kupit in kr nism marala d mi fant kj kupi k sm si mislna "zihr je kj narobe naredu". ko sma pršla do trgovine z torbicami sm šla notr Davidu se ni dalo zato je šou naprej. kupla sm si mordo-črno torbico. vsa vesela sm šla vn it trgovine. ko sm pršla do Davida je meu neki u roki zdel se mi je da si je kj za sebe kupu ampak sm se motla. kupu mi je obesek za telefon v obliki polovice srca drugo polovico pa je meu on. bla sm vesela in jezna. u zahvalo sm mu dala poljubček. odšla sma naprej. hvala bogu dons nismo mel treninga tko d sm lahk ceu dan preživela z Davidom. zvečer sm se odpravila domou. mama je bla vsa paniča k nism fona seboj uzela da bi me poklicala lahko zato sm tt mal dretja poslušala ampak sm preživela. šla sm se umit in spat.

next?
22. maj 2012
next
23. maj 2012
vidim da noben ne bere bom raj nehala tnx tistim ko so bral
26. maj 2012
u47197
u47197
Neext! Daj nene nehaj prosim! Jaz sem pozabila na tvojo zgodbico drugače pa bom še brala!
27. maj 2012
brez veze če sm 2 berete
27. maj 2012
next pliss
01. junij 2012
u92728
u92728
NEXTEJ!
08. junij 2012
no naj vam bo nadaljujem

7 del.
biu je petek zato sem vsa vesela vstala in odšla v šolo. ker smo imeli samo 4 ure sem bila kmalu doma. ko pa sm prišla domou me je skor kap. stanovanje je bilo pouno škatel pohištva pa nikjer. hitro sm stekla do mame in jo uprašala ka pomenijo vse tiste škatle. mama me je žalostno pogledala ker je vedela d bom jezna in mi po tiho rekla: melania selimo se v iz mesta. začela sm se jokat in stekla u park. u parku sta bila Jana in tim. ko sta me videla d jokam sta hitro pritekla k meni in me začela tolažit. ko sm jima povedala kaj se bo zgodilo je Jana predlagala da gremo na pijačo in da pokličemo še Davida. David je biu kmalu tam. zato smo naročili in med čakanjem je Jana Davidu vse razložla. David je žalostno pogledau in me objeu. oblubu mi je d me bo kdaj obisku. ko smo popili smo se odpravili proti mojem domu. usi so me pospremli do hiše in pred njo smo zagledali velik tovornjak in gospoda ki je iz stanovanja odnesel še zadnjo stvar. mama je mene in brata poklicala in rekla otroka gremo. poslovila sm se od prjatlou in se usedla u kombi. do novega doma smo se peljali 2 uri. okoli 19 ure smo prispeli pred veliko rumeno hišo. hiša je bila res lepa in velika. stvari smo odnesli iz kamijona v hišo. hiša še ni bila opremlejna ampak je bila vseeno lepa. mama mi je povedala d grem u pon na novo šolo. bila sem vesela in žalostna. odšla sem spat kar na blazino ki smo jo napolnili. soboto bi skoraj celo prespala pa sta me mama in brat zbudila da sem jima šla pomagati vse postaviti in sestaviti. ko smo to na pol nardil smo šli spoznat naše sosede. morem priznat d mi je blo zlo nerodno. ko smo stopli u hišo sm zagledala enga ful kjut fanta. ampak sem se spomnla na Davida. in vsega veselja je blo konc.

next?
08. junij 2012
next
08. junij 2012
dej danes nexti prosim ker je res dobra zgodba
je resnična?
11. junij 2012
lušna bom če bom mela cajta drgač pa je resnična ja
11. junij 2012
evo lušna sam zate
8 del.
obisk se je zavlekeu pozno v noč. domou smo prišli okoli pounoči. ampak povem vam d mi ni blo hudga zraven matije (kjut sosed).odpravila sm se spat. zjutraj sta me spet zbudila mama in brat saj smo mogli dokončat postavlanje pohištva. dan je miniu kot bi migniu. ko smo use sestauli je biu že večeri. šla sem spat. bla sem preveč zaspana d bi lohk šla še na comp. ponoči sm skos razmišlala o novi šolo po eni strani sm se ustrašla po drugi strani sm se pa veselila. še nekaj časa sm razmišlala in že me je budila mama. oblekla sm si najlepšo oblekco in balerinke in stekla v avto. prispele smo do ene mini šolee. na prvi pogled je zgledala ko podrtija. odšla sm iz avta. počasi ampak res počasi sm korakala proti notranjosti šole. na hodniku sm zagledala ne veliko učenceu. opazla sm tudi d so sedeli na klopcah in čakali da bo dovol ura da lahko grejo. mislna sm si tuki so zihr mal zaostali. ko sm stopla v garderobo je postala tišina. ker sem morala priti do ravnatelice sm uprašala kam morm it.kr naenkrat je blo velik fantou zraven mene in usi so mi pokazal pot do tam. čudno sm jih gledala ker nism bla navajena mel velike pozornosti. ampak kaj čmo zahvala sm se in vstopila v prostor kjre je ravnatelica. razložla mi je vsa pravila in kazni. ko je končno zaklučla smo šle do mojega razreda. ko sm vstopla sm vidla 9 učencou 8 punc pa 1 fant. čudno sm pogledala ampak sem vedla d se bom mogla prvadit. pouk je minievau dokaj normalno in končno je biu glaven odmor sošolke so šle po malico in kar na enkrat so pršli u razred še eni fantje blo jih je 6. kmal sm ugotovila d so to 7 razred in d jih je sam 6. po malici sm šla u garderobo neki iskat. in kr na enkrat slišim d me nekgo kliče. in vidla sm d je en od fantou k so me zjutri pospremli do vrat. uprašau me je kok mi je ime in u ker razred hodim. ko sm mu povedala za razred je biu videt ko da mu ni ušeč d sm 8 razred. neki časa sma se še menla in pol sm mogla it.

next?
11. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg