Forum
Hej!Sem Selena,stara sem 19let in hodim v 4.letnik.Živim v Londunu s starjejšima bratoma Jackom in Gregom.Staršev nimamo saj ko sem bila stara 2 leti sta oba umrla v prometni nesreči. Odraščali smo pri babici v vasi.Ko smo bili dovol stari smo se odselili v hišo v Londunu kjer smo živeli ko sta bila še mama in oče živa.
Z mojima najboljšima prijateljicama Niki in Cleo smo danes odšle v kino gledat zelo zabaven in hecen film Odrasli 2.Smejale smo se do sovz in malo bi mankalo da bi se zadušile s kokicami.Komaj smo jih žvečile saj so bile brez ukusa in zelo slane.Ko je bilo filma konec smo odšle po nakupih,kjer smo si kupile celo goro oblek in zaradi tega ostale brez enega samega ficka.Ko smo zapravile ves denar smo se odpravile domov.Ko sem prišla domov sem odšla za računalnik in začela brskati po spletu.Ko sem nekaj časa brskala po spletu sem našla in ugotovila da je danes zvečer koncer od Nicki Minaj.Odhitela sem v dnevno sobo kjer imamo telefon,ter poklicala Niki in Cleo.Po dolgem pogovuru sem se odšla oblečt ko sem naenkrat zaslišala zvonec.Odhitela sem po stopnicah kjer sta me že čakali Niki in Cleo,hitro smo se odpravile.Zabavale smo se kot še nikoli,ko se je koncert končal smo v živo spoznale Nicki Minaj in dobile 3 avtograme.Ko je bila ura pol noč smo odplesale še en ples in se vse izmučene počasi odpravile domov.Ko sem prišla domov sta me Jack in Greg nadrla kje hodim tako dolgo,nato pa sem odšla v svojo sobe in se preoblekla v pižamo.In se vsa izčrpana z vso silo vrgla na posteljo in zaspala.
Next...?
20. avgust 2013
u84435
u84435
neeext
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
u86697
u86697
next
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
Ob pol enajstih zjutraj me je zbudil moj pes Hektor z lulanjem po moji postelji. V mojo sobo sta vstopila brata in zagledala gromozansko lužo na postelji.Začela sta me karati,a jaz sem jima poskušala dopovedati da nisem bila jaz ampak Hektor.Mislila sta da sem nora,z vso silo sem ju odrinila iz pred vrat in odšla v kuhinjo ter pojedla zajtrk.Po zajtrku sem odpeljala Hektorja na sprehod do slaščičarne,kjer sta bili tudi Niki in Cleo.Pojedle smo gromozansko sadno kupo,ter odšle k meni.Odšle smo v mojo sobo kjer smo poslušale glasbo na ves glas.Vmojo sobo sta žespet pridirjala brata in rekla naj damo glasbo na tiho,me smo v en glas zakričale nikoli in nigdar v tvojih mislih.Pred nosom smo jima z silo zaprle vrata,še naprej smo poslušale glasbo in zraven pele in plesale ter se zelo zabavale.Ko je bilo naše zabave konec sta morali Niki in Cleo domov.Ko sta odšli domov sem odšla za računalnik na facebook.Kjer sem videla da je prijavljen moj fant Michael.Začela sva si dopisovati.Nekaj časa sva si dopisovala nato pa sem mu napisala da moram iti in da se dobima ob 18.00 uri v parku na klopci.Odjavila sem se in odšla pojesti kosilo.

next...?
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
u148477
u148477
neext
20. avgust 2013
next
20. avgust 2013
kul
21. avgust 2013
next
21. avgust 2013
Po kosilu sem gledala televizijo, moj najljubši film Titanik. Zraven sem jedla kokice ki niso bile najboljšega okusa saj so bile polne mojih solz. Ko je bilo filma konec je bilo že pozno zato sem stekla po stopnicah v svojo sobo, hitro sem se preoblekla in se napotila do parka.Michael me je že čakal. Zgledal je nekam živčen ampak ne vem zakaj zato sem odšla do njega in prisedla. Nekaj časa sva bila tiho ko me je na enkrat pogledal in povabil ven na večerjo v restavracijo zraven parka. Sem privolila, lepo počasi sva odšla do restavracije. In ko sva pojedla večerjo sva malo plesala in veliko zabavala. Ko je bila kar na enkrat ura osem sem morala iti ko me je kar naenkrat Michael prijel za roko in me povlekel k sebi in me vprašal če bi danes odšla k njemu prespat.Skočila sem mu v objem ter stekla domov vzela nekaj oblačil ter odšla k Michaelu. Vrata mi je odprla njegova mlajša sestra Amy, ter me odpeljala v njegovo sobo kjer me je že nestrpno čakal Michael.Rekel je da bova oba spala na njegovi postelji. Pogledala sva se in poljubila, prvič v mojem življenju.Bilo je čudovito . Niki in Cleo sem poslala sporočilo ko sem stisnila enter mi je ravno takrat zazvonil telefon bili sta Niki in Cleo. Vreščali sta ko zmešani. Ko sta se vsaj malo pomirili smo se pogovarjali. Ko smo končale sma se sva se z Michaelom poljubljala. Vsa zasanjana sem odšla v kopalnico, ko je kar naenkrat Michael odpru vrata in me zagledal golo ovila sem se v brisačo in se malo pomirila.Stopil je domene me poljubil in nekaj vzel. Stopil je iz kopalnice da sem se lahko stuširala.

Next...?
21. avgust 2013
next
21. avgust 2013
u148477
u148477
neext
21. avgust 2013
next
21. avgust 2013
Ko sem prišla iz kopalnice,se je šel stuširat še Michael.Tačas ko se je tuširal sem se jaz česala. Potem ko je prišel iz kopalnice sem si odšla umit zobe, pospravila sem zobno ščetko in odšla spat.Zjutraj sva se zbudila v objemu drug drugega, spogledala sva se in poljubila.Odšla sva se spreoblečt. Sestradana sva odhitele po stopnicah do kuhinje, si pripravila zajtrk in ga pojedla.Po zajtrku sva odšla na dolg romantični sprehod do Londonskega očesa.Odšla sva na sladkorno peno, ko sva jo pojedla sva odšla igrat igre za srečo, Michael mi je zadel medvedka ki je v roki imel srček v roki ki piše I you. Poljubila sem ga,ko mi je zazvonil telefon bil je Jack rekel je naj pridem takoj domov. Z Michaelom sva odšla k njemu da sem vzela stvari nato pa sem odšla domov. Domov sem prišla čisto zasanjana, brata sta mislila da je kaj narobe z mano.Povedala sem jima kaj se je zgodilo.Poslušala sta me nato pa dejala najna mala sestrica se je končno prvič poljubljala.. Ja res je sem dejala in stekla po stopnicah v svojo sobo in prišgala računalnik.Prijavila sem se na facebook in dopisovala z Niki in Cleo o naših fantih.Ko kar naenkrat mi ni dobena od niju nič več napisala vstrašila sem se da je kaj narobe. Ko pa kar naenkrat...

Next...?
23. avgust 2013
next
23. avgust 2013
u148477
u148477
jaaa next
23. avgust 2013
nujno next
23. avgust 2013
Končno dobim odgovor.Bila sem presrečna a ko sem ga prebrala so se mi v očeh nabrale solze. Bila je grožnja,pisalo je:časa imaš en teden da mi plačaš deset tisoč dolarjev,saj če mi ne bom ubil tvoji prijateljici.Vsa objokana sem stekla po stopnicah do Jacka in Grega.Začela sta me tolažiti.Stekli smo vsak v svojo sobo in spraznili šparovce. Greg je imel šest tisoč dolarjev Jack dva tisoč in jaz tudi dva tisoč. In to je bilo vse kar smo imeli ampak raje sem brez denarja koda pa gdo ubije moji najboljš prijateljici.Stekla sem nazaj po stopnicah do računalnika in hitro odpisala.
jaz: imam denar
onuper prinesi mi ga
jaz: kam in kdaj?
onanes ob petih pred Nikino in Clejino hišo
jaz:kok več njuna imena
on: kaj te to briga prinesi denar pa če ne boš točna bom ubil vse tri
Odjavila sem se in pogledala na uro ker je bila ura petnajst do petih sem vzela denar in stekla pred njeno hišo.Neki fant mi je iz rok strgal denar bil je podoben Nikinem fantu Bil je čisto tiho in zbežal.Vsa prestrašena sem letela v hišo na tleh sem zagledala Niki in Cleo ki sta bili zvezani.Odvezala sem ju in močno smo se objele.Niki je izgledala nekam čudno.Vprašala sem jo kaj je narobe odgovorila mi je da je bil tisto njen fant, no bivši fant. Planila je v jok saj ni mogla vrjeti da ji je lahko to naredil.Ker se nekaj časa dogajajo čudne stvari smo sklenile da...

Next...?
24. avgust 2013
next
24. avgust 2013
next
24. avgust 2013
u148477
u148477
next
24. avgust 2013
u86697
u86697
next
26. avgust 2013
Da gremo čez počitnice v New York, odhitele smo si kupit karte za letalo.Odšla sem domov in poklicala Michaela,ter mu povedala kaj se je zgodilo.In ker gremo že jutri v New York sva z Michaelom odšla po nakupih in na kupo.Hotela sem ga poljubiti a se mi je izmaknil.Poslušaj je rekel poslušala sem ga z velikimi ušesi.Začel je govoriti.Selena oprosti ampak ne morem biti več s tabo.Počilo mi je srce stekla sem do avta in se odpeljala domov.Stekla sem v svojo sobo in se zaprla.Začela sem se jokati kot še nikoli.Naenkrat je nekdo potrkal Nisem hotela da pride v sobo kdor koli je že bil.V sobo je kar na enkrat nekdo vdru bili sta Niki in Cleo.Videli sta da jočem vsedli sta se zraven mene na posteljo in me vprašali kaj je narobe.Povedala sem jima da me je Michael zapustil.Začela sta me tolažiti.Vstala sem se in si obrisala solze. Spakirala sem kovčke in komaj čakala da gremo. Ker je bilo že pozno sta Niki in Cleo odšli,jaz pa sem se vsa izmučena in žalostna vrgla na posteljo in komaj zaspala.Zjutraj me je zbudila bodilka. Oblekla sem se in Gregor me je odpeljav na letališče, sproti pa smo pobrala še Niki in Cleo.Z teškim srcem in z solzami v očeh smo se poslovili.Na letalo smo si poiskali prostor in se vsedle. Na telefonu sem igrala igrice in nenadoma zaslišala glas.Lahko prisedemo, bili so trije fanti.Seveda sem rekla ja.Malo smo se pogovarjali, ogotovila sem da jim je bilo ime Leonardo,James in Johan.James je bil prav srčkan. Zaspala sem ko smo pristali me je zbudila Niki. Ozeli smo kovčke in se napotili do hotela.Odšle smo v sobo in razpakirale.Ko smo končale smo odšla raziskovat New York.Čez nekaj časa smo prišle v sobo in Cleo je zazvonil telefon bil je...

Next...?
27. avgust 2013
next
27. avgust 2013
next nujno
29. avgust 2013
sam neki sem poskusla
22. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg