Forum
u45115
u45115
Sem fanica selene gomez , mogoče celo največja ali pa srednja.
No vglavnem so mi njene pesmi všeč , pa sem se odločla , da si
bom izmislila eno zabavno in napeto zgodbo o njej. Upam, da
vam bo všeč in jo boste tudi kaj komentirali , tega bi bila zelo
vesela.
No pa začnimo.... ???

Selena Gomez story.. začnem ali ne ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. julij 2011
u45115
u45115
sem evica17 tako da bom mogče včasih nextala z drugim profilom.
hvala vsem , ki ste pripravljeni to zgodbo brat in komentirat res
sem vam zelo hvaležna.
pozdrav , evica17
oz *_EwchyLoveJB_*
13. julij 2011
naj nextam ali ne ?
13. julij 2011
u45115
u45115
Ime mi je Selena Gomez. Imam komaj 8 let in zelo rada se igram z igračkami.

Vse se je začelo z mojim medvedkom . Nekega dne mi je dala babica staro blago , iz katerega sem delala oblačila medvedku. Babica je rekla , da sem izredno navdarjena za oblikovanje in da je medvedk prev lušen.

Naseldnji dan sem imela obleke za medvedka že različne in sem ga oblačila. Odločila sem se , da bom z njim skupaj zaigrala gledališko predstavo. Tako sem jo zaigrala in babica mi je rekla : Ti boš še igralka.

Pri 9 letih sem že sama nastopala v veliko gledaliških predstavah in bila nagrajena z velikim aplavzom. Kmalu so že vsi izvedeli , kdo sem in ponudili so mi , da bi nastopala v seriji Wizards of Waverly Place. Sprejela sem in pri 10 letih so že vsepovsod vedeli , da sem izjemno talentiran otrok - pa ne samo za igranje , tudi za petje.

To pa se je začelo tako : Nekega dne , preden smo začeli snemati serijo smo morali imeti počitek saj se je fotograf pripravljal na slikanje in snemanje. Tako sem si v garderobi prepevala zelo na glas , ker sem bila ''sama'' . Vsaj mislila sem si , da sem.

Toda na mojo ''žalost'' je pri vratih stal eden izmedi tistih , ki se ukvarja z snemanjem videospotov (petja) in tudi serij. Takoj je poklical druge , ter še drugi so prišli poslušat. Tako so samo v nekem trenutko meni nepričakovano vstopili v garderobo in vsi v en glas povedali : NAREDILI TE BOMO V VELIKO ZVEZDO. TI BOŠ ZVEZDA.
14. julij 2011
u45115
u45115
ali naj nadaljujem ?
14. julij 2011
u45115
u45115
Slika :To je slika ravnotakrat , ko sem pela v garderobi oz studijo in so na skrivaj poslušali. Na levi sliki je zaključek pesmi in vsa ponosna sem končala.
14. julij 2011
u45115
u45115
Tu sem imela 12 let.
14. julij 2011
selena gomez
14. julij 2011
next...
14. julij 2011
haha.
lolanchy135 : hvala za komentar. meni ma tudi dobre pesmi.
Luccy : na tebe tako ali tako lahko pri komentih vedno računam , hvala ti.
14. julij 2011
sej je res dora
14. julij 2011
u45163
u45163
next
15. julij 2011
haha hvala vsem za komentare . zdaj bom nextala samo na profil #
*_EwchyLoveJB_*
*_EwchyLoveJB_*

se morem prepisat bom rajši z mojega tega profila #
*_EwchyLoveJB_*
pisala
15. julij 2011
u45115
u45115
Nato sem jih začudeno povedala , niti dojela nisem , kaj točno hočejo in kako vejo toda seveda so morali prisluškovati , druge ni , sem si govorila. Tako so me peljali na snemanje 1 dela serije Wizards of Waverly Place.

Rekli so , da sem za prvič odlična. Spoznala sem tudi Demi , ter ostale prijateljice ki so nastopale v seriji. No , na žalost Demi ni nastopala , pa sem se zato z njo največ družila saj sem jo imela rada kot sestro. Zelo dobro sma se razumeli , ter si vedno stali ob strani. Demi me je velikokrat nasmejala , ko sem bila žalostna.

Nekega dne sem na snemanju srečala tudi fanta Davida , bil je prijazen in lep .Rekel je , da bo sodeloval v snemanju serije. Bila sem vesela , da je fant in tako prijeten predvsem pa , da bo snemal z mano. Nisem si mislila , da bo kdo tako lušen sodeloval , sem mu povedala.

Pozneje sem vse pojasnila Demi , ki je že takoj ugotovila , da sem zaljubljena vanj. Upam , da še ona nebo ker je David res pravi cukrček.
15. julij 2011
u45115
u45115
SLIKE :
Demi :jas in demi
skupaj - demi je desno , jas sem pa levo.

To je pa David , tisti lep fant :


15. julij 2011
nextam ?
17. julij 2011
1 koment no..
17. julij 2011
next
17. julij 2011
ok nextam
18. julij 2011
Naslednji dan smo imeli prvo snemanje z Davidom. Stopil je do Demi , ji dal roko in povedal , kako mu je ime. Bila sem malo žalostna , saj je bilo videti , kot , da je noro zaljubljen vanjo , jas , glavna junakinja serije pa ga sploh ne zanimam. Zanimalo me je, ali je res tako , kot zgleda. Nato smo pričeli snemati.

Po snemanju so morali narediti odmor. Lahko si predstavljate , da smo bili že pošteno izmučeni. Ker smo snemali v naravi , sem za nekim drevesom po naključju opazila , kako David poljublja Demi , ali ona Davida ? Vseeno mi je . Za nobenega izmed njiju ne želim več slišati .

Ko sem prišla domov , sem se vpisala na facebook. Dobila sem 2 sporočili.
Prvo je bilo takole :

Hey Selly.
Po snemanju se nisi več nič oglasila in skrbi me .
Prosim , povej kaj , pogrešam te.

Demi

Izdajalka ! Kako mi je lahko to storila... nič nisem odpisala..drugo je bilo od Davida.
Hey miška !
Bi se jutri ob 14:00 dobila pri gostilni zvek ?
Hvala , če boš .
Bay David.

Kako ju sovražim ! Mojega sovražtva do njiju trenutno sploh negre opisati. Nevem ,kaj naj. Negrem k gostilni zvek pa naj David kar čaka tam njegovo Demi. Nočem imeti opravka z njim. Ali pa mu jo lahko zagodem.. Prav , moram k gostilni zvek. Bo že videl..
18. julij 2011
next!
18. julij 2011
ja bom nextala zdaj
18. julij 2011
Tako sem se odločila , da vseeno grem jutri k gostilni zvek. Pogovoriti se moram z Davidom..toda ne ! To je neumno. Ponižala bi sama sebe , čeprav ga na nek način ljubim. Vara me . Potem pa kar naj ima Demi . Tako ali tako jo sovražim.

Nato sem se odločila , da se grem sprehajat po mestu.... Dolgo sem hodila, ko sem prispela v park , sem zagledala oglas za snemanje filma ''Največja ljubezen'' . Ker sem snemala v seriji in sem bila odlična , sem se odločila , da se prijavim za glavno vlogo v filmu - punci je ime Lily in je zelo zabavna , rada hodi na žure , dobro poje..kot jas. Zato se mi tudi zdi , da sem najprimernejša za to vlogo.

Imam izkušnje , znam snemati , peti ... Igrati pa sploh. Tako sem poklicala Demi po telefonu in se pogvorila z njo. Rekla sem ji , ob kolikih naj gre jutri pred gostilno zvek da se tam sestane z Davidom ona , namesto mene saj se jas niti mislim ne . Tako je sprejela , ni še vedela , da jo sovražim in ji to delam njej v prid. Pričakoval naj bi mene , pa bo pač ''presenečen '' in bo srečal Demi. Seveda bom opazovala , kaj se bo dogajalo.

Č
E
Z

D
V
A

T
E
D
N
A
!
________________________________________________________________________________Zjutraj sem se zbudila , spala pa sem še kar dobro. Odšla sem do nabiralnika...in zagledala pošto.. ampak od koga je ?
18. julij 2011
Jas , ker mi je bilo dolgčas in sem se slikala :


18. julij 2011
aja saj res , ker sta že mimo dva tedna toraj..
v naslednjem delu bom pisala , kaj se je dogajalo , ko je David srečal Demi namesto mene.
18. julij 2011
next!
18. julij 2011
nextam zdaj
19. julij 2011
Pred dvema tednoma pri gostilni zvek je bilo :

Skrila sem se za drevo . Opazovala sem Demi , ki je počasi prihajala k Davidu in se mu vedno bolj bližala. Kaj pa ti delaš tU? Pričakujem drugo... ampak.... Ja poslala me je selena. Aja..ampak prav z njo bi se moral dobiti.. Potem ga je Demi hotela poljubiti pa jo je odrinil. ''Kaj ti je ? Ti zadnjič niso bili všeč moji poljubi ? '' ne , samo od Selene si jih želim , od tebe nočem nič! Pusti me na miru ! ''. Potem je odšel.

Toraj ga je ona poljubila... pa sem mislila , da je on tak prevarant. Bilo mi je všeč , in to je bil tudi edini način tega , da sem lahko izvedela resnico.

Č
E
Z

D
V
A

T
E
D
N
A
!
________________________________________________________________________________
Zjutraj sem se zbudila. Dobila sem pošto . Ampak od koga je ? Počasi sem odpirala kuverto , opazila sem , da sem dobila glavno vlogo v filmu - igrala bom Lily. Napisani so bili vsi igralci. Demi Lovato -- moja sovražnica , na koncu postanema sovražnici. Dobro , sem si mislila. David Mclee ---- > Moja simpatija , Demi ga hoče on pa mene. Juhu ! David bo igral. To bo zares cool. Brala sem moj text in opazila , da bom morala velikokrat objet Demi in poljubljat Davida. Pravzaprav sem bila tega zelo vesela. Hitro sem mu sporočila , potem pa še Demi.
19. julij 2011
next!
19. julij 2011
bom nextala če bo še kak koment , al pa nextam pozneje zdaj gledam Nebrušeni dragulj.
20. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg