Forum
naslov je z ene druge knige ampak druzga si nism spomlna
zgodba govori o dveh najstnicah izabeli (iza) in anabeli (ana) sta sestri dvojčici in najbolši prijatlci.
so zelo srečna družina ampak ko ana doživi prometno nesrečo z alexom (njen fant) se vse poruši.ana pa v prometni nesreči izgubi spomin.
več preberi pa v zgodbici.
31. julij 2013
next
01. avgust 2013


anabela levo, izabela desno
hej iza lepe počitnice. je izi rekel sošolec nik.
izabela je ravno končala 8r. OŠ. spričevalo ji ni bilo preveč všeč. dobila je mnogo slabih ocen pri tistih novih predmetih ki jih od prej ni poznala. vedela je da starši ne bodo jezni a vseeno jo je skrbelo. bolj kot pa ocene jo je skrbelo kakšno je stanje njene sestre anabele. malo pred koncem šole je doživela prometno nesrečo z alexom

in njegovim očetom. alexov oče ju je peljal na trening in na poti so čelno trčili v kamion ki je vozil po napačnem pasu. alex in njegov oče sta na kraju nesreče umrla. ana ki pa je sedela na zadnjem sedežu je za las ušla smrti. doletele pa so jo hude poškodbe možganov kar je vodilo v uzgubo spomina. danes naj bi jo iza obiskala v bolnišnici. zelo jo je bilo strah saj ni vedela kaj naj pričakuje. ana naj bi je ne prepoznala a še vedno je upala da bo drugače.
02. avgust 2013
neext
02. avgust 2013
ko je stopila v bolnišnico jo je začelo stiskati v želodcu. edina dobra plat nesreče je da ana ne bo vedela za alexa ki je umrl. toda zdravniki so rekli da se spomin lahko tudi vrne. nekoč ali pa morda nikdar. to je odvisno od ane in njene volje.
ko je iza stopila v njeno sobo, je ana spala. ko se bo zbudila ne bo znala govoriti jesti niti hoditi. to je izo navdajalo s strahom. ni bila vajena majhnih otrok ki govorijo z gibi rok in telesa. ni vedela kaj pomeni mahanje z rokami o tem ni imela pojma. ko je stopila v sobo, anabela še ni bila budna.iza se je usedla poleg postelje. ustrašila se je ko je videla ano vso v povojih. kaj bo ko se bo zbudila? kakšen odziv lahko pričakuje od nje?
bilo jo je zelo strah ponovnega srečanja z ano. spraševala se je če se jo bo ana sploh še kdaj spominjala kot najboljšo prijateljico? iza se je spraševala zakaj se je to moglo zgoditi ravno njeni družini? ZAKAJ,ZAKAJ,ZAKAJ?!?!?!
bili so tako srečna družina. zakaj je en pijan norec vse to uničil. tedaj je opazila da se ana prebuja. odprla je oči in pogledala okrog.iza se je prestrašila. v njenih očeh ni več videla navihanega bleska. njene oči so bile mrtve. kot da nebi videla vsega sveta ki se vrti okrog nje.
iza ni vedela kaj naj stori. naj jo pozdravi?
tako ali tako je ana ne bo razumela. a iza je vseeno rekla:<<živjo anabela>> in pomahala
ana jo je pogledala nato pa omahnila nazaj na blazine...
04. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg