u176826
u176826
Heej, sem Caroline. Imam veliko dobrih prijateljic, med drugim Rebekah in Eleno.
Jaz:


Rebekah:


Elena:


No okej to smo mi tri... Poleg tega imamo tudi frendico Bonnie ampak ona se vse boj oddaljuje od nas. Živimo v Mystic Fallsu, majhnem mestecu, v katerem se zadnje čase dogaja le še zlo.
Se nadaljuje.
09. avgust 2014
next
09. avgust 2014
u176826
u176826
Danes je šolski ples! Z Rebeko in Eleno gremo! Komaj čakamo! No, ura je sedem in zdajle bi morali že pozvoniti. Aha, že zvoni! "Živjo," je rekla Rebekah. "Prinesli sva vse obleke, da bomo lažje izbrale." Povabila sem ju v sobo. Veliko lepih oblek imam tudi jaz. In seveda Elena. Na koncu smo zame izbrale lepo, spiralno srebrno obleko.

Rebeki je najbolj pristajala:

In Eleni:

"Popolne smo," je rekla Elena. "Ja,res." se je strinjala Rebekah."Zakaj si tako žalostna, Caroline?" Nasmehnila sem se. Nisem vedela. Nimam razloga za žalost, in vse razloge da bi bila srečna. Skomignila sem. "Ste za limonado moje mame pred odhodom na šolski ples?" Sem vprašala. Vse smo se strinjale.
Po limonadi smo še malo klepetale.. Bile smo sijajne. Lase sem imela nakodrane v spiralah.

Elena in Rebekah sta imeli že naravno nakodrane, zato smo jima le dodali zlate in srebrne spiralne sponke, zapestnice, biserne ogrlice in svarovske dragulje, diamante in kristale. Kar svetile smo se. Še prej sem stekla na WC. Tam je bil listek, na katerem je pisalo: Kje je Bonnie? Zakričala sem in odšla po Rebeko in Eleno. "Tam, tam..." Sem jecljala. "Povej bolj razločno," me je spodbujala Elena.
"Kaj je tam?" je direktno vprašala Rebekah. Nakazala sem jima, naj mi sledita. A listka ni bilo več tam."Amm, Caroline nimamo več časa, ura je toliko, da ne moremo več zavlačevati, torej...."
Prikimala sem, a na plesu nisem imela miru...
Vas zanima kaj bo? Nexte plis!
09. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg