Forum
živjoo. Kot ste verjetno že pogruntali je naslov zgodbice "reševanje orlov" To je moja prva zgodbica in moja prva tema na sploh. Res bi mi veliko pomenilo če bi brali.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pripoveduje 14 letna Zoe Ki živi v New Yoku.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Haii <33 Jaz sem Zoe in živim v New Yorku. Zelo rada nakupujem se ličim, in se družim s prijatelji. Tisti dan me je prijateljica povabila, da biva šli nakupovat po Times Squaru. Takoj sem pristala in se odpravila proti times squaru. Nakupovali sva 3 ure in nato sem cela utrujena prišla domov. Pomerila sem nekaj oblekic:

In prišla v kuhinjo na večerjo. Moja mama in oči sta že sedela pri mizi z nasmehom na ustih. Ko smo bili na sredi večerje je oči omenil: "Zoe, em z mamo ti morava nekaj povedati...

vam je zgodbica všeč? next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. avgust 2013
u105556
u105556
neeexx+
nova bralka
06. avgust 2013
aaaa prvega bralca imammm
06. avgust 2013
next pa nova bralka
06. avgust 2013
u105556
u105556
....................
tjaša.p mi je povedala za to zgodbico
06. avgust 2013
ok kr nextala za vaju

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

...Preselili se bomo v Colorado!" Začudela sem bila. "Saj se hecaš ane?" Sem ga vprašala. Mama je rekla: "Zoe, čisto resen je" Nisem razumela Preselili se bomo nekam nasredi ničesar?? Nobenega shopinga?? OMG! Tisti trenutek sem bila jezna na cel svet. Vsakega bi krivila! To ni fer!! Moramo se preseliti nekam bogu za hrbtom! Oči je dodal: "Selimo se naslednji teden" Nisem mogla verjeti. TAKO HITRO?? "Kar začni pakirati" Mi je rekla mama. Jezna sem se odpravila v sobo in iz omare vzela velik kolček. Noter sem spakirala vse lepe obleke, ličila in nakit. V drugega sem spakirala posteljnino v tretjega pa druge stvari ki jih ne bo rabila ta teden. Vzela sem mp3 in poslušala glasbo ne da bi se menila za ves svet. Tako sem bila jezna Grr.

next?
06. avgust 2013
u105556
u105556
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
lahko daš mal bolj dolge nexte?
06. avgust 2013
ok se bom potrudila =)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Naslednje jutro sem se odločila da grem izrabit zadnje dni za nakupovanje in druženje s prijatelji. Poklicala sem BFF in ji sporočila "veselo" novico. Žal ji je bilo zame. Rekla je da mi bo kupila par oblekic. Opoldne sva šli jest v Tacco Bell In se nato posvetili druženju. Naslednji dan je bil ponedeljek in itak--->šola. V petek je bil zadnji šolski dan, tako da vsega skupaj skoraj nismo nič delali. Šli smo k pouku biologije. Pogovarjali smo se o živalih. Učiteljica je vprašala: "Katera je vaša najljubša žival?" Vsi so nekaj povedali, ostala sem le jaz. Zinila sem: "Muhe" Učiteljica je vprašala: "Zakaj muhe?" Jaz sem ji odgovorila: "Ker ti ne posvinjajo stanovanja in niso nagravžne" Vsi so me čudno pogledali. "Aha" Je rekla učiteljica in zvonec je pozvonil. Potem pa smo imeli še matematiko in Angleščino. Bilo je koneč pouka. Šla sem domov in Spakirala še oblekice ki mi jih je kupila Alex (Moja Bff) Tako so minvali še drugi dnevi, Dokler ni prišel četrtek zvečer. Klepetala sem z Alex, in mama je prišla v mojo sobo: "Zoe, ljubica saj veš da se jutri selimo? Kar znosi vse stvari v RV pred hišo. Odnesla sem stvari pred hišo in videla velik RV:Vse sem zložila v RV in se odpravila spat...

Next?
06. avgust 2013
ne moti me če oglašuješ pa tudi bereš zgodbico. če pa sam oglašuješ pa ne bereš zgodbice ni vredu
06. avgust 2013
u87744
u87744
neext
06. avgust 2013
neeextt

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Vstani ljubica!" Me je mama zbudila. Ob 5.00 zjutraj! Zpakirala sem še posteljnino pižamo in nekaj lastik, Se oblekla in se odpravila proti RV-ju Bila sem še cela "zlimana" "Ljubica saj veš da je colorado daleč stran, in da se bomo mogli odpravljati na pot zgodaj" To sem vedela, vozili se bomo vsaj 3 dni. Vlegla sem se na kavč, in za 3 ure zaspala. Ko sem se zbudila smo bili že na pol poti do meje zvezdne države new york. Ven sem vzela mojo prenosno televizijo in gledala somrak:

Ob koncu filma smo izstopili iz ZD new yorka. Šli smo skozi drive thru McDonald's In naročili naše kosilo. Mama in oči sta se zamenjala ob vožnji RV-ja da je oči lahko malo zaspal in pojedel svoj hamburger. Spet sem zaspala in se čez 2 uri sem se zbudila. Bili smo na pol poti skozi Ohio. Ob vstopu v Indiano smo se nastanili v RV kampu. Mama me je tisti dan pustila spati saj sem že bila v RV-ju Zbudila sem se ob 10.00 in do 11.00 poslušala glasbo. Poklicala sem Alex in ji sporočila da je vse vredu, in da smo na pol poti skozi Illinois. Ker sem imela v RV-ju prenosnik sem igrala igrice in čez 1 uro začela gledati pirate s karibov. Po 15 minutah filma smo se ustavili in si v Steak n' Sheak-u naročili kosilo, ki smo ga pojedli v avtu. Naslednji 2 uri sem gledala film nato pa sem si pripravila sendvič, saj sem bila lačna. Prišli smo v kansas in se eno uri po vstopu v ZD nastanili v RV parku.
Naslednji dan sem spala do 11.00 in se odločila da preostali dve uri do vstopa v Colaorado gledam Harry Potter-ja:Vstopili smo v Colorado in se ustavili na kosilu v Bob Evans-u Preostala nam je ura vožnje. Poslušala sem glasbo. Na sredi pesmi Give me everything (tonight) je mama rekla: "Tukaj smo"

next?
06. avgust 2013
next
06. avgust 2013
nextam

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zagledala sem ogromno hišo:Zelo mi je bila všeč. Vsaj 3x večja je bila od naše hiše v new yorku. Mama je rekla: "No, tale hiša je naša" Po 1 minuti sem izstopila iz RV-ja vzela ven vse kolčke in vprašala mamo če si lahko sama izberem sobo. Dobolila mi je. Odhitela sem v zgornje nadstropje in si izbrala največjo sobo:Bila je čisto prazna. Oči mi je rekel da bomo odstranili poličke, desko in mizico, ter da si bom lahko dizajn sobe sama izbrala. Oči je rekel da bosta za mamo vse uredila jaz pa se lahko grem razgledat po soseski. ni bila velika. Le kakšne tri hiše. Peljala sem se s kolesom do sosednje hiše ki je bila oddaljena 2 minuti s kolesom. Bila je precej velika hiša:Šla sem za hišo in videla staje za konje kokošnjak in psa čuvaja. Od zadaj me je nekdo prijel. Na smrt sem se prestrašila. Izkazalo se je da je bila le sosedova punca:"Hej, ti si verjetno nova soseda. Jaz sem Ally" Pomolila mi je roko. "Kako veš" Sem jo vprašala. "V tem mestecu vsi vse vedo," mi je rekla. "Jaz sem Zoe" Sem se ji predstavila. "Od kod prihajaš?" me je vprašala. "Iz New York-a," sem ji odgovorila. Bila je tiho. "Veliko mesto" je na posled odgovorlia. "Imate tu kakšen shopping center?" sem jo vprašala. Odgovorila mi je: "Ja, kakšno uro z avtom stran" nisem mogla verjeti. Niti enega shoppig centra?? Brez veze. "Vredu, adijo" Sem rekla in se že skoraj vsedla na kolo, ko sem zaslišala veličasten krik. Pogledala sem v nebo.Kakšna veličastna ptica! "Kako se imenuje ta ptica?" sem vprašala. "Oh, orli?" mi je Ally odgovorila. "Res so veličastni" Je Ally rekla. "Emm, Ally, lahko jutri pridem še kaj k tebi?" sem vprašala. "Seveda!" je odgovorila. Vsedla sem se na kolo in premišljevala o orlih. nikoli še nisem videla enega v new yorku...

next?
07. avgust 2013
u105556
u105556
neeeeeeext
07. avgust 2013
rada bi za kakšen komentar. Res hočem izvedeti kakšna se vam zdi moja zgodbica
07. avgust 2013
neext ful je vredu
07. avgust 2013
u105556
u105556
super zgodbica.....
next
08. avgust 2013
u105556
u105556
neext
09. avgust 2013
neext

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ko sem prišla domov, so starši v vežo že zložili vse stvari iz starega stanovanja. Očitno je selitveni tovornjak že prišel. "Ljubica oči je že odstranil poličke in mizico. Zdaj lahko zložiš stvari v sobo" je mama zavpila. V predprostoru so bile:
09. avgust 2013
u105556
u105556
neeeeeeeext
09. avgust 2013
u105556
u105556
iščem top model , v katerem ti izive pošlejo po sporočilu( po sz)
če imaste kaki taki top model ali ga poznate mi ga prosim povejte po sz........
res prosimmm
hvala
09. avgust 2013
u129738
u129738
Neeeeeeeeext! + nova bralka + zelo bi ti bila hvaležna če bi nexti bili nekoliko daljši. Hvala.
29. avgust 2013
u105556
u105556
Neextttttt
Plisss
30. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg