Forum
u83403
u83403
Prvo šolsko leto. Sarrah se je pripravljala na 1. šolsko leto v 1. letniku.Zjutraj jo je zbudila budilka. V 9.razredu je veljala za eno izmed najlepših punc,namreč bila je kraljica šole. Letos pa je upala,da jo bodo sprejeli za dobro prijateljico v novi šoli. Kmalu se je odpravila na avtobus,ki jo je odpeljal v šolo. Šola je bila zelo lepa. Imela je urejeno dvorišče,skratka kot bi bil v dvorcu. Odšla je v šolo,kjer je posiskala omarico z napisom Sarrah Perry. Na njej je bil obešen ključ garderobne omarice. Odklenila jo je in vanjo zložila svoje stvari ter videla urnik z napisom Sarrah Perry. Odšla je v učilnico 201,saj je tako pisalo,da ima prvo uro razredno uro. Stopila je v razred in sedla v zadnjo klop. Nikogar v razredu ni poznala,toda,nekdo je stopil v razred,nemogoče to je...

Neext??

Sarrah Perry:

Boš ral/a to zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. marec 2012
u71017
u71017
Nadaljuj!:3
30. marec 2012
u83403
u83403
Ok! Hwalla
Bil je moj bivši fant Tomy. Nisem vedela,da je šel tudi on na to šolo. Pustila sem ga,ker mi je vedno težil in mi delal sramoto. Sedaj sem zgroženo strmela v tla,dokler ni prišel do moje klopi. Nekaj časa me je gledal,dokler ni rekel:"Kot vidim zraven tebe nihče ne sedi,torej lahko sedem."Zakaj si zmeraj tako zloben?,"sem ga vprašala. "Ne delaj mi scene.Mislila sem,da se te bom rešila,pa si mi sledil.Kako si vedel,da sem se vpisala na to šolo.Tukaj bom spoznala novega in boljšega fanta od tebe. Ne bom več hodila s tabo,saj veš,kaj si delal v 9. razredu,ko sem hodila s tabo. Ti res ni več jasno,da te ne maram in,da te nikoli več nočem videti? Ne boš mi več pokvaril življenja. Pojdi proč!,"sem mu zabrusila,vstala in se usedla drugam. "Ne veš kako sem ti sledil?,"me je vprašal. "Veš v 9.razredu si svoji najboljši prijateljici razlagala,kam se boš vpisala. Res ne razumeš,da sem vse slišal? mi je rekel. " Vredu zdaj si tukaj,mene pa pusti na miru. Tukaj so nova dekleta spoznaj se z drugo in mene pusti na miru,sem mu zabrusila."Zato pa sem prišel sem,da bi spoznal novo in boljšo punco punco od tebe." Vredu zaključiva." On je odšel svojo pot jaz pa svojo. V razred je prišel še nekdo,nekdo,nekdo... OJOJ!!!!!!!!!!!

sOORY TALE JE BL KRATKA AMPAK NASLJEDNA BO PA DALŠA!

Toomy

31. marec 2012
u83403
u83403
Neext?
31. marec 2012
u85444
u85444
next
31. marec 2012
u83403
u83403
še mal jih rabm!!
31. marec 2012
u83403
u83403
V razred je vstopil zelo lep fant. Imel je črne lase. Kmalu zatem sem izvedela,da je on najbol cute fant šole. Ime mu je bilo David in že na prvi pogled mi je bil všeč. Kmalu sem spoznala,da sem zelo zaljubljena.
Prišel je do mene in me vprašal kako mi je ime. Povedala sem mu,da mi je ime Sarrah.Povedal mi je,da je njemu ime David. Vprašal me je,če bi šla po koncu pouka z njemu na pijačo in seveda sem rekla,da grem. Komaj sem čakala,da bo konec pouka. 1. ura je bila razredna ura. Spoznavali smo se kako nam je ime in,če imamo domačo žival. Moja razredničarka je bila zelo prijazna. Ime ji je bilo Bella Coker. Tako čuden priimek ima,sem pomislila. 2. ura je bila kemija,tudi pri tej uri smo se spoznavali. 4. ura je bila športna vzgoja,kjer nas je imel neki zelo tečen učitelj. Kmalu je bilo konec pouka in z Davidom sva se dobila pred šolo in odšla sva na pijačo. Tam me je spraševal vse mogoče stvari(s-sarrah d-david)
d:zelo si mi všeč mislim zelo si lepa
s:tudi ti si lep
d:veš zaljubljen sem vate
s:kako to misliš
di hodila z mano
seveda,če bi ti z mano
deveda bi
d:ljubim te
s:tudi jaz tebe
objela sta se in poljubljala. Kmalu ju je zalotila Layla,ki je bila zaljubljena v Davida. Hotela ga je zase. Ni prenesla,da bi se druga punca poljubljala z njim. Zakričala je naj takoj nehata. Skovala je zelo prefinjen načrt,namreč Davida bo poklicala k sebi in ga začela poljubljati,Sarrah pa naj bi bila folž.
Neext??
Eno vprašanje imam za vas:
Kaj mislite ali se bo Layli načrt izpeljal?
David:


Učiteljica Bella:


sovražnica Layla:

31. marec 2012
u83403
u83403
Mal popravkev tmle gor:
d-bi hodila z mano
s- seveda bi,če bi ti z mano
d- seveda če bi
d-ljubim te
s-tudi jaz tebe

Sorry za napake!
Neext?
31. marec 2012
neextt!!!
31. marec 2012
Hej :]
Bi odšla prebrat še mojo zgodbo prosim? upam da ti bo ušeč ---> http://www.igre123.com/forum/tema/dreams-or-really-life/31601/1

Ps. : Nextaj :*
31. marec 2012
u83403
u83403
Hwalla za nexte!
Layla ga je zvabila k sebi. Nekaj časa sta se pogovarjala,nato pa sta se začela poljubljati. Zraven njiju je bila klopca. Usedla sta se nanjo in se še tam poljubljala. Zakričala sem,da je David hinavec in ,da sovražim Laylo,ker zapeljuje vse fante. Zbežala sem domov,kjer sem poklicala mojo najboljšo prijateljico Pooly. Vse sem ji povedala,ko je nekaj počilo pred našo hišo. Bila je samo petarda in na njej majhen paketek. Odšla sem dol in ga nesla gor. Odprla sem ga in v njem je bilo darilce vrtnica in fotografija mene in Davida,kako se poljubljava. Solze so se mi ulile po obrazu. Poklicala sem Davida in zahtevala naj mi pove zakaj se je poljubljal Laylo,on pa mi je rekel,da je bil prisiljen in,da ga je poljubila na silo. Oprvičil se mi je najin pogovor pa je bil takle:
D-JA
S-HALO
D-O TI SI,KAJ HOČEŠ
S-HOČEM,DA MI POVEŠ,ZAKAJ SI SE POLJUBLJAL Z LAYLO!
D-BIL SEM PRISILJEN
S-TAKO TOREJ,NO...
D-OPROSTI I LOVE YOU FOR EYER
S-I LOVE YOU TOO
D-DOBIVA SE V KINU OB 19.00,DA BO BOLJ ROMANTIČNO
S-ORAY I MISS YOU
D-I LOVE YOU ADIJO
S-ADIJO PIKI MOJ
Nekako tako je zvenel telefonski pogovor. Dobila sta se v kinu...
Neext?

Pooly:



Hwalla za nexte!
31. marec 2012
u83403
u83403
Neeext??
01. april 2012
next plis ful fajn!!!!!
01. april 2012
next!
01. april 2012
neext
01. april 2012
u83403
u83403
Tam sta videla tudi Laylo,a z drugim fantom. Pomislila sem,da ona fante samo izkorišča. V kinu sva z Davidom gledala filem Titanic,zato je to izgledalo še bolj romantično. Jedla sva kokice in pila Coca Colo. Layla je s svojim fantom sedela v zadnji vrsti,a ne vem kaj sta počela. Mislim,da nekaj naklepata.Z Davidom sva po kinu nasljednji dan odšla v park,kjer sva imela piknik. Še sreča,da je bila sobota. Too,sem pomislila nasljednji dan. Še en teden pa bodo počitnice,saj je oktober. Pooly me je poklicala po telefonu in me vprašala,če greva skupaj na morje. Seveda sem takoj rekla Ja.Davida sem vprašala,če gre z menoj in mojo najboljšo prijateljic Pooly na morje in rekel je,da ne more,saj mora opravljati dela v skate-parku,ker se jim bliža tekmovanje.

Spakirala sem in kmalu me je prišla iskat Pooly. Že v 1. uri sva peispeli na Pag. Odšli sva v hotel in poiskali svojo sobo. Soba je bila res velika. Imela je dve kopalnici in v vsaki po en jakuzzi. Bili sta dve spalnici in v vsaki po ena velika postelja,nočna omarica in omare. Kmalu sva ugotovili,da sta kopalnica in spalnica najlepši. Odšli sva na plažo,kjer sem prejela sms od Layle. Pisalo je: Misliš,da je David res tvoj? V parku je bil z drugo,zato ni hotel s teboj na morje. Če ne verjameš poglej ,kako sta se poljubljala. Poslala mi je tudi sliko. Kaaaj...!!! Nemogoče,sem zakričala na plaži in vsi so se obrnili k meni,češ,da je kaj narobe z mano. K meni je prihitela Pooly in me vprašala,kaj je narobe in pokazala sem ji sms,ki mi ga je poslala Layla. Kaaaj...!!! Spet se je vsa množica na plaži obrnila k Pooly. "Sarrah,zate imam razvedrilo. V sosednji sobi so neki fantje,ki so stari toliko,kot midve in misim,da so še lepši od Davida". "Oray,pa pojdiva,"sem rekla. Vzeli sva svoje stvari in se odpravili v hotel. Zunaj so bili fantje(pred sosedno sobo). Videli so naju in eden mi je bil všeč. Z Pooly sva jih pozdraili in že takoj smo se spoznali. Eden izmed njih je bil Max. Tako mi je bil všeč. Pooly je bil všeč Nick. Povabili sva jih v svojo sobo in Nick je Pooly povedal,da gredo ostali jutri domov Max in Nick pa bosta ostala tukaj. Tako smo se veselili. Že nasljednjo jutro jih ni bilo več. Ostala sta samo še Nick in Max...
Neext?

Max:



Nick:



Najina soba:


Jackuzzi:https://hotspringspapools.files.wordpress.com/2011/12/jacuzzi8493.jpg
01. april 2012
u83403
u83403
Neext??
01. april 2012
NEXTTTT
01. april 2012
neext!!
01. april 2012
u83403
u83403
Hwalla bralcem še posebi pa: Violonist pa Eric
01. april 2012
u83403
u83403
pa usm drugim
01. april 2012
next
01. april 2012
u84429
u84429
Next! (:
01. april 2012
u83403
u83403
Ostala sta samo še Nick in Max in zvečer sta naju s Pooly povabila na romantično večerjo ob plaži. Seveda sva potrdili in s Pooly va odšli kupovat obleke,saj sva midve to večerjo jemali,kot zmenek. Kupili sva najlepše obleke in odšli celo k frizerju,da nama je uredil frizuro. Bilo je tako romantično. Odšli sva tudi v trgovino s čevlji in tam so bili eni od najlepših čevljev. Takoj sem jih kupila in tudi Pooly je našla ene po svojem okusu. Zazvonil mi je telefon in dobila sem sms od Layle. David ni več tvoj,temveč moj,je pisalo,jaz pa sem ji odgovorila: Imam že svojega in me prav malo briga za Davida.

S Pooly sva se zabavali tako,kot še nikoli. Zato pa sva najboljši prijateljici. Po nakupih sva odšli še po darila za Maxa in Nicka. Max ima danes rojstni dan,Nick pa ga je imel včeraj. Maxsu sem dala svojo telefonsko in poslala sem mu sms,da prideva ob 18.00 in potrdil je. Z Nickom sta bila najboljša prijatelja. Skupaj surfata na vodi in danes bosta pripravila presenečenje za Pooly in Sarrah. Komaj sta čakala. Sarrah je zagledala trgovino in v njej moški prfum. Vzela ga je in ga pogledala od bližje ter ga kupila. Tudi Pooly je kupila enega. Odšli sta v hotel in v njuno sobo,ter se preoblekli,ko je Sarrah dobila klic od frizerke,naj prideta ob 16.30,da jima bo pripravila pričeske. Oblekli sta se v najlepše obleke in se odpravili k frizerju. Tam sta dobili tako lepe pričeske.

Sarrah je bila njena pričeska všeč in se odločila,naj jo frizerka še pobarva na blond in tudi Pooly si je spremenila barvo las.

S Pooly sta odšli tudi k (tistemu,ki ureja nohte,soory pozabila sem,kako se mu že reče) in Sarrah je dobila barvne kristalčke na nohte,Pooly pa mini kamenčke.

Odšli sta v trgovino s parfumi in se do konca naprfumirali s testerji,tako,da je za njima zelo dišalo.

Ura je bila že 17.30 in odpravili sta se do plaže in...
Več o zmenku v nasljednjem odlomku!

Neext??

Sarrah Perry in njena obleka za na zmenek:




Poolyina obleka za na zmenek:



Sarrini čevlji:



Pooyini čevlji:



Sarrin telefon:



Poolyin telefon:

01. april 2012
u79562
u79562
next
01. april 2012
u83403
u83403
Neext??
01. april 2012
u64670
u64670
next
01. april 2012
u83403
u83403
Poklicali sta taxi in ta ju je odpeljal na plažo,saj sta fanta Nicky in Max vzela njijun avto. Tako sta se veselili 1. zmenka in to prav z Maxom in z Nickom. Halo,se komu sploh sanja kaj je to. Kraljica šole bo dobila najlepšega fanta na svetu Pooly pa Nicka. Njena najboljša prijateljica in ona bosta pravi kraljici z dvema kraljema Nickom in Maxom!!! Halo!!

Tako sta se z darili in urejeno pričesko odpravili na plažo. Od daleč sta pri drevesu videli šotor in neko lepo mizo z štirimi stolčki,samo za njih. Zraven so bile postavljene sveče in ob vsakem drevesu je bila po ena klopca. Fanta sta bila v šotoru. Počasi sta se odpravljali proti šotoru med tem pa sta se pogovarjali P- Poopy S- Sarrah:
P- Kaj misliš,kaj nama bosta pripravila za večerjo ob svečami?
S- Mogoče piščanca ali pomfri,ali pa bosta na žaru spekla čevapčiče.
P- Ne bodi smešna,če bi bi se že zdavnaj vse kadilo zdajle pa itak ne bi mogla.
S- Tudi prav,kakor hočeš samo komaj čakam...

Pooly in Sarrah se niti sanjalo ni,kaj ju čaka. Ko sta prispele sta ju najprej iskala,šele nato sta videla,da je miza pripravljena s piščancem in pomfrijem. Mmmm,kako lepo diši,si je v mislih govorila Sarrah. Tedaj pa sta iz šotora skočila fanta,ki sta bila prava gospodiča.

Dober tek..!,je rekel Nick in segel v Poolyino roko. "Lepotička moja," ji je zašepetal na uho. Max je Sarrah poljubil pa,če sploh še nista par. Sarrah je uživala,ko ji je Max podal toplo in mehko roko. Sedla sta in v miru so jedli.

Po jedi so vse pospravili,dokler ni Max razglasil,da bodo prespali v tem šotoru in s prtom pokazal na 1.,ki je bil rdeč. "Tukaj sta vidva s Pooly. In v tistem modrem midva s Sarrah. Sarrah pojdiva malo po obali".,je rekel Max. Sarrah je Pooly namenila pogled,da nekaj naklepata in naj bo previdna. Pooly je prikimala.

Z Maxom sta se sprehajala po obali,dokler ni obema zazvonil ttelefon. Oba sta dobila sms. Sarri je pisalo grozilno pismo: David je spet moii in rekel je,da te sovraži. Rekel je,da je s teboj hodil le,ker je bila to le stava. Če ti on sploh kaj pomeni ga čez 3. dni pridi gledat na skejtarsko tekmo.

Seveda me to ni brigalo. Maxu je na zaslonu pisalo: Zdaj je pravi trenutek,daj... Bilo je od Nicka. Max mi je rekel naj sedem na klopco. Iz žepa je potegnil skrinico in jo odprl. Notri je bila zapestnica in mi jo dal okoli roke,ter me vprašal:" Bi bila moja punca?" Jaz sem s solznimi očmi rekla "Seveda,če bi bil ti moj fant". Prikimal je in objela sva se.

Čez nekaj trenutkov sem spet dobila sms,a tokrat ne od Layle,temveč od Pooly. Pisalo je:"Z Nickom sva par,podaril mi je verižico in zdajle se voziva s čolnom po morju. Če naju vidiš me pokliči. Tvoja bff Pooly. Bila sem vesela zanjo in ji odpisla: Tudi misva z Maxom sva par. Podaril mi je zapestnico in zdajle nevem kaj še bo. Tvoja BFF Sarrah.

Max je Nicku odpisal,da se je vse dobro izsteklo. Odšla sva s šotor,kjer sva se poljubljala,poljubljal in poljubljala. Sredi noči sem slišala Nicka in Pooly,kako sta nekaj delala v šotoru,a se mi še sanja ne. Verjetno nekaj romantičnega.

Samo,da imam fanta. Toda,kaj bo,ko bova z Pooly odšli. Zato sem se takoj pozanimala z Maxom,kaj bo. Rekel mi je,da živi blizu mene in da hodi z Nickom na sosdnjošolo,tako,da ne bo problema. Skupaj se bomo lahko peljali domov jaz z Maxom Nick pa z Pooly.

Česa tako razburljivega še nisem slišala,to je moj najboljši dan na svetu. Za Davida me še zanima ne. Kmalu za tem je minila noč in začel se je nov dan. Odšli smo v hotel in se stuširali,ter pripravili,da gremo na plažo. Tam sva se z Pooly sončili,fanta pa sta surfalla. Tako je bilo zabavno,ko naju je Nick z šlavfom peljal na čolnu. Kako je Pooly padla z šlavfa. Samo smejali sva se. Smučali sva tudi na smučeh...

To je naša plaža:



Sarin in Maxin šotor:



Nickov in Poolyin šotor:[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6bFA8FgpmQrNaLqHQTYfUM2sfB3pyWbMKPqiOHHerbBtcZtZFjFqR4-Yw[/img]

Max mi je podaril tako zapestnico:



Nick pa Pooly tako verižico:https://s2.bolha.si/2/image/73034/75299/Swarovski-ogrlica-z-srckom_4e030d437760a.jpg

Nickov čoln:



Maxov telefon:


Neext??
01. april 2012
u19911
u19911
next (:
01. april 2012
sorry sam use se mi zdi tok na hiter skup spraulen npr. tam sta si takoj oprostila ko se je david z uno polublo pa take soz sam je res
01. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg