Forum
Moje ime je Annie. Živim v Londonu in moje življenje je popolna zmeda. Stara sem 17 let in moj fant me je pravkar zapustil. Zato sem sedaj na tem mostu. Ubila se bom,nimam smisla za življenje. V vodi sem,srce mi razbija,ne morem dihati. Ničesar več ne čutim.
Prebudila sem se v bolnišnici. Ob meni je bila mama. Povedla mi je,da me je rešil Niall. V sobo so pršli člani skupine One Direction. Niall je začel razlagati: ,,Vračali smo se koncerta v limuzini in zagledal sem te,stala si na robu mosta in kar naenkrat si skočila. Takoj sem zavpil naj ustavijo limuzino. Stekel sem iz avta in skočil iz mosta,da sem te lahko rešil. Fantje so poklicali rešilca in na srečo so prišli pravočasno,saj si bila v življenski nevarnosti in so te težko obudili.'' Bila sem popolnoma presenečena. Rešili so me zvezdniki. Celo moj najlubši Niall. Objela sem Nialla in tudi vse druge fante. Rekli so mi,če dobijo kakšno nagrado. Seveda v šali. A vseeno sem jih povabila na večerjo k nam domov. Z veseljom so privolili. Ko sem lahko šla iz bolnišnice mi je Niall ponudil podporo in me pospremil do avta me je objel in rekel,da komaj čaka,da se spet srečamo. Seveda je bilo to že na večerji ta dan. Z mamo smo pripravile večerjo in fantje so prišli. Bilo je zelo nenavadno,da so prišli k nam,k čisto običajni družini. Rekla sem: ,,Am,še enkrat hvala,da ste me rešili. Še kar ne morem verjeti,da s te pri nas na večerji'' Fantje so se nasmejali,rekli da ni to nič kaj takega,da se je fajn malce odklopiti od vse te slave. Harry pa je še dodal: ,, Prišli smo tudi zaradi tega,ker si nam všeč, že sedaj si nam prerastla k srcim. Niallu še posebej.'' Niall je zardel in fantje so se zasmejali. Po koncu smo odšli v mojo sobo in fantje so mi rekli: ,,Annie res si nam všeč. Za ta mesec se odpravljamo na morje. Havaji. Zanimalo nas je če bi šla z nami,da bi se malce bolje spoznali. Potrebujemo kakšno žensko družbo. Bila sem zelo presenečena in takoj sem odšla k mami. Nakladala sem ji,da so že odrasli fanti,zvezde in da bo vse vredu. Na koncu je le privolila in že sem pakirala za na pot. V petek je prišla limuzina pred hišo in notri so čakali fantje,poslovila sem se od staršev in v limuzini me je Niall objel in rekel,da je zelo vesel,da grem z njimi. ,,uuuuuuuuu'' so se zahihitali drugi fantje. Prispeli smo na letališče kjer so nas čakali paparazzi. Komaj smo se prebili skozi množico in že smo se leteli v letalu. Po dolgem letu smo prispeli na havaje in skupaj smo odšli v njihovo čudovito poletno hišico.
Hišica

Annie

Niall

One direction
__________________________________________________________________________________

Se bosta Niall in Annie zapletla?
Bodo drugi fantje spoznali kakšno dekle?
Nextam?
21. avgust 2012
Neeeeeext!
21. avgust 2012
še en next?
21. avgust 2012
neext
21. avgust 2012
Zbudila sem se v sončno jutro. Na široko sem zazehala in,ker me je Niall slišal je takoj prihitel v sobo z zajtrkom. Palačinke s čokolado,njami. Ko sem pojedla,me je Niall zaskrbljeno vprašal:,,Annie,zakaj si se poskusila ubiti?'' Bil je zares zelo zaskrbljen. Sprva mu nisem hotela razložiti a,ker nikomur še nisem povedala so besede kar vrele iz mene. Ko sem mu vse razložila me je tesno objel in rekel,da res ne razume Josha ( moj biuši ),da me on res nikoli ne bi mogel prizadeti,ne tako lepega in prijaznega dekleta. Skupaj sva odšla v dnevno sobo,kje smo s drugimi igrala wii. Dan je hitro minil,kopali smo se,fantje so naju z Niallom zafrkavali in kmalu je bil večer. Po dobri večerji me je Niall povabil na sprehod skozi plažo. Sprehajala sva se in prejel me je za roko. Oh,kako sem bila vesela. Pogovarjala sva se o njih,o svetovni turneji in nato me je še vprašal,če sem že pripravljena na novo zvezo, oz. če sem prebolela Josha. Malce sem govorila a vse skupaj je imelo nekakšen smisel,da sem Josha dokončno prebolela. Ko sva se vrnila do hiške so se prižgale luči in kar naenkrat so fantje začeli peti: Gotta be you. Zardela sem in ko so pesem odpeli do konca mi je Niall podaril vrtnico in me objel. Harry je rekel:,, No sedaj pa si je zaslužil en poljub a ne?'' Fantje so se začeli smejati,Niall me je pogledal,skomignil s glavo,jaz pa sem le prikimala. Poljubil me je,tako strastno. Takšnega poljuba še nikoli nisem doživela, zares sem dobila metuljčke v trebuhu. Fantje so zgledali zadovoljni in vrnili smo se v hiško.

Nekaj časa smo še gledali televizijo,nato pa me je Niall povabil,da bi noč preživela v njegovi sobi. Fantje so me pogledali nagajivo,zasmejala sem se in privolila. Odšla sem v kopalnico,se stuširati,šla nazaj v spalnico,se oblekla v perilo. Niall je prišel za mano in me objel zadaj,nato pa mi zašepetal v uho: ,,Punči..Bi bla ti moja? '' Srce mi je naredilo 50 prevalov in seveda sem rekla ,,JA'' . Bil je presrečen,obrnila sem se k njemu in spet me je poljubil. Jezika sta se prepletala ker 3 minute nakar sva se ulegla na posteljo in objeta zaspala. ko sem se naslednje jutro zbudila,me je na telefonu čakalo sporočilce od...

_____________________________________________________________________________

Kdo je Annie poslal sms?
Nextam?
21. avgust 2012
next
30. avgust 2012
sms je od Josha
next!
30. avgust 2012
Neeeext nova bralka lahka en del za mene
Sms bo od josha
31. avgust 2012
next
sj so počitnice
+
nova bralka
28. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg