Pri devetih letih semi je svet obrnil na glavo!
Mati in oče se že spet prepirate. Krik prihaje iz kuhinje in jaz komaj spim. Nenadoma je nekaj počilo in po celi hiši je bil mir. Čez nekaj časa pa sem zaslišala korake, ki se približujejo moji sobi. Vrata so treščila v zid in oče me je jezno gledal ter zagrabil za roke in me odvlekel do avtomobila. Vsa prestrašena sem se vstopila v avto in gledala očeta kako prihaja s pištolo bližje in bližje.

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. oktober 2011
Vstopil je v avto in ves pjan začel vozit. Na cesti je vsakega prehiteval in nakonco je zavil v neko pot v gozd. Od strahu so mi solza tekle in čez nekaj časa se je avto ostavil in oče je ves paničen stopil iz avta. Hitro je prikorakal do mojih vrat in jih odprl. Odvlekel me je v no staro hišico. Hodil je v krogih, sem in tja. Naenkrat se je ostavil in vzel pištolo in si jo nameril na glavo. Počilo je in kaj takega še nikoli nisem dožvela. Stekla sem iz hiče. Kričala sem in jokala vedno dlje v gozd.

Nadaljujem
27. oktober 2011
Na nečem sem se spodbila in padla. Odregnila sem si roko do krvi. Nekaj je poknilo zamano. Obrnila sem se hitro in v takšni temi, ki je bila nisem videla ničesar. Ko sem se obrnila naprej sem pred sabo zagledala no postavo. Prestrašila sem se in zakričala. Med tem me je že ta neznanes prijel in dvidnil v naročje. Začudeno me je vprašak kaj delam tukaj sded gozda saj veš, da je tu zelo nevarno. Nato mi je nekaj zašepetal v uho in nato sem se zbudila v bolnišnici.

Nadaljujem? sj zj bo zihr bol zanimiv
27. oktober 2011
u60429
u60429
itaaaak next!
27. oktober 2011
Zraven mene je sedela medicinska sestra. Desno roko sem imela obvito in me je tudi zelo bulela. V levi pa mi je tekla infuzija. Ko je medicinska sestra ogotovila da sem budma mi je nekaj razlagala koliko sem izgubila krvi. Takrat sem se spomnala še za mamo. Vprašala sem jo kaj je z mamo in ona mi ni nič znala povedati. Vtistem trenutku je notri vstopil neznanec. Medicinska sestra je rekla da je to tisti ki me je pripeljal a bolnišnico. In tako se je predstavil."Sem Alexander no vsi me kličejo Alex." Za trenutek je stopil k medicinski in ji nekaj zašepetal v uho. Malo zatem je odkorakala iz sobe. Alex je stopil k meni in me vprašan če sem vredo. Odgovorila sem mu z hripajočim glasom "Vredo"

Nadaljujem? se poravičujem če je mal bedn
27. oktober 2011
u60429
u60429
Next
27. oktober 2011
u57330
u57330
next nessy
28. oktober 2011
Neeeeext ! D
28. oktober 2011
Bil je postaven rjavolasec. Morala sem ga vprašati če kaj ve o moji mami. Odgovoril pa je, da je vse vredo. Nestrpno je hodil okoli moje postelje in gledal iz okna. Vprašala sem ga kaj je narobe. Ni mi odgovoril samo jezno me je pogledal. Nisem vedela kaj je narobe, sam pa slutila, da je nekaj res narobe. Nenadoma je nekaj zagledal iz okna in se hirto poslovil in odšel. Komaj sem se ostala in prišla do okna. Vzunaj sem zagledala Alexa, ki se je pogovarjal z nekim dekletom. Kolikor sem razbrala sem ogotovila da se prepirata.

Nadaljujem?
28. oktober 2011
Neeext !
Pa dej sliko od Alexa !
DD
28. oktober 2011
Ta punca me je zagledaja in jaz sem se hitro počepnila in upala, da ni nič narobe. Od takrat ga nisem več videla. Nasledni dan je prišla novica da moja mama živi in da jo lahko grem obiskat. neka prijazna medicinska me je pospremila da se nisem izgubila v bolnici. Ko sma prispele do mamine sobe je še spala. malo za tem se je prebudila in jaz sem jo z vsem veseljom objela. Ta dan se je odlično končal. Z novico da boma mogoč čez dva dni že lahko odšli domov. Ko je prišel dan za odhod sem na hodniku zagledala Alexa.
28. oktober 2011
u60429
u60429
Next
28. oktober 2011
Ko me je zagledal sem se obrnila stran. In takrat je že stal pred mano. Malce sem se prestrašila. Medtem je mama prikorakalo do mene in me vprašala kdo je to. In tako se je predstavil in tudi umenil da me je našel v gozdu. Tako se je moja mama zahvalila. Alexs me je pogledal in med tem vprašal mamo ali lahko gre z nam domu. Hitro sem rekla SEVEDA! Komaj čez nekaj časa sem se zavedala kaj sem rekla. Le mama je že skeptično pritrdila. Tako smo se odpeljali domu. Ko smo prispeli je Alex pomagal mami pridet v hišo. Kmalo zatem se je poslovil in hitri zginil neznano kam.

NADALJUJEM?
29. oktober 2011
Ka me zafrkavaš? TI pišeš!?!
No ni slaba
NEXT !!!
29. oktober 2011
Nasledni dan so me prišli obiskat moji prijatelji in prijateljice. Prinesli so mi rože in razne druge stvari. Ko so vso odšli je potrkalo po vratah in zunaj je stel Alex. Do kocna tega dneva je meni in moji mami pomagal pri hišnih opravilih. Ko pa se je noč pripetila je naenkrat izginil. Tako se je ponavljalo nekaj tednov. ko sma z mamo odšle v bolnico da bi mi idvil rodo sem opazila no grdo rano ki je bila podobna vgrizu. Šokirana sem bila kaj sem videla. Najprej mi je prišel na misel Alex, da bi bil on vampir. Zadne tene je bil tako prijazen da nebi rekel da je, a res je v bolnišnici ko je kar naenkrat stal pred mano in ko vsako noč kar naenkrat iz gine. Ogotovila sem kaj je Alex.

NADALJUJEM?
31. oktober 2011
NEXT
01. november 2011
next next next
01. november 2011
Lubi boggg???
Ka ti ne morš brez vampirjev? D
Nextt!
01. november 2011
ful je zanimivu..
NEXT!!!!!!
01. november 2011
nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnext
01. november 2011
u57330
u57330
next nessy!!!!! pa OMG ti pa vampirji kdo bi si mislu
02. november 2011
Naslednji dan, ko je prišel nisem vedela kaj naj storim ali ga nej pogledam ali sem tih. Opazil je, da je nekaj narobe. Vprašal me je kaj je narobe. Komaj sem kaj spravila iz ust "nnič". Odkorakala sem v sobo in za sabo zaprla vrata. Ko pa sem se obrnila pa je stal za mano. Prestrašila sem se! "Veš," mi je rekel Alex. Strah me je morila je le rekla sem "Ja" Zginil je in ta dan ga nisem več videla. Zjutraj ko sem se zbudila sem na moji nočni omari našla lise na katerem je pisalo:
Živjo! Prit po pouku za šolo v gozdiček. Alex

Lise sem vzela zraven mene in z mamo odšla v šolo. Mami sem rekla da danes kasnej končamo in da naj pride kasnej. Ko se je pouk končal sem hitro odšla za šolo. Tam sem zagledala Alexa.

Nadaljujem?
02. november 2011
NEXT !!!
02. november 2011
u57330
u57330
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo bi si mislu da boš ti kdaj pisala
p.s ka mamo v pondelek razredno??
03. november 2011
Naenkrat je stal pred mano in me malce žalostno gledal. Končno sem vedela kaj je. Alex je žalostmo reke:" Moram it, neboš me več videla. Ne boj se, vse bo vredo." In nato izginil. Vse kar se je zgodilo me je nekaj klup temu vezalo k njemu. Res je bilo ko je rekel da gre. Nekaj mesecov in let sem še razmišljala o njem in nato sem ga mogla spostit.
9 LET POZNEJ
Bila sem kot vsaka druga punca in z mamo sma bili čisto normalna družina. Z veselimi momenti in tudi kakšnim prepirom. Bližal se je moj 19-i Rojstni dan in z prijateljicami sem Hodila po mestu (trgovinah) in v eni trgovini sem zagledala no prečadovito obleko, le te si nisem mogla kupiti. Bila je predraga. Malce žalostna sem odhajala iz trgovine in takeat sem zagledala Alexa le za no sekundo. Najprej se sploh tega nisem tako zavedala a le nato mi je šenal v glavo. Nisem mogla vrjeti le sploh nisem bila prepričana če je to sploh bil on. Čez nekaj dni je bil moj rojstni dan. Prišli so vsi moji prijatelji in prijateljice zraven pa so prinesli tudi darila. Bilo je veliko daril in na vsakem le enem ni pisal od koga je. Prihranila sm si ga za konec. Ko smo se vsi poslovili sem neznano darilo odnesla v sobo. Nekaj časa sem tuhtala kaj le bi bilo notri. Nato pa še od koga je. Končno sem odprla darilo in notri je bila ta prečadovita obleka. Nisem mogla vrjeti. Zraven obleke pa je bila na karta na kateri je pisala:"Vse najboljše!" Na pismu je še bil en poljub. Občutila sem kako mi lica postajajo vedno bol topla. Zdaj sem vedela da živi in da se še spominja name.

NADALJUJEM?
11. november 2011
NEXT NEXT NEXT !!!
Me zanima v kaj vse bo to prerastlo.
12. november 2011
u57330
u57330
next!!!!!!!!!!
12. november 2011
next¨!!!!!!!!!!!!!!!1
12. november 2011
Karto sem skrbno shranila. Naslednji dan sem po mestu povpraševala vsakega, če je že kdo kdaj vidu velikega rjavolasca po imenu Alex. Nihče ni ga ni videl. Skoraj sem se odala in si rekla ta je zadni ko ga bom vprašala. Odšla sem k starejšim moškim in ga vprašala če je že kdaj videl Alexa. Začudeno me je pogledal in rekel:"Ja, čisto nakonc ulice v zadnji stari hiši v mestu." Človek nemore vrjeti kako sem bila vesela. Takoj sem se odpravila k hiši. Bila je čisto odmaknjena od sveta tako da me je bilo malce strah. Potrkala sem "TOK TOK" čakala sem in čakala in nikoga ni bilo. Obrnila sem se in vzdihnila takrat so se vrata odprla. Ko sem zagledala Alexa sem stekla k njemu in ga objela. Iz oči mi je pritekla solza sreče. Ko me je Alex prepoznal me je iz sreče poljubil na lica. Za njem je stal nek fant, ki me je nekako jezno gledal. Alex mi ga je predstavil. Bil je njegov brat Erik. Erik je rekel nikoli več naju neboš videla.

Nadaljujem?
13. november 2011
Next
14. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg