Forum
to sem sanjala: kobila

Če vidite veliko kobil na travniku boste želi uspeh v poslu in imeli prijetne prijatelje. Če vidite kobile na netravnatem področju boste sicer imeli veliko dobrih prijateljev, vendar boste živeli v revščini. Sanjati kobile tudi pomeni srečo v zakonu in pridne in lepe otroke.
30. julij 2015
konj

Če jezdite belega konja bo vaše življenje mirno imeli boste prijetne prijatelje ter poštenega partnerja. Če vidite belega konja umazanega bo vaše zaupanje izdal ljubosumen prijatelj ali ženska. Če vidite črnega konja boste uspešni v poslovanju, vendar boste žrtev prevare, ki pa ne bo bistveno vplivala na poslovanje. Če sanjate rjavega konja boste nezadovoljni s svojim življenjem. Če sami jahate na konju v prekrasnem zalivu ob morju, se bo povečalo vaše bogastvo in zadovoljstvo. Če se vozite mimo konjev bo vaše življenje enostavno in udobno. Če vidite pobeglega konja, bo enega izmed vaših prijateljev doletela huda bolezen. Če si ogledujete dobre žrebce boste želi uspeh in vaš življenjski standard ne bo trpel. Če vidite konja ki plava, boste nepričakovano prejeli velik dobiček. Če vidite ranjene konje, boste imeli težave s prijatelji. Če vidite mrtve konje, boste velikokrat v življenju razočarani. Če sanjate, da vas je konj vrgel iz svojega hrbta boste dobili močnega poslovnega tekmeca. Če sanjate da vas je konj brcnil pomeni, da vas bo vaša ljubezen zapustila. S tem se bo poslabšalo tudi vaše zdravstveno stanje. Če ujamete konja boste doživeli velik napredek v poslovanju. Če ga lovite in ga ne ujamete se izogibajte igram na srečo, kajti sreča vam ni naklonjena. Če vidite tekmovanje konj boste uživali v življenju in imeli vsega dovolj. Če imate kmetijo bo letina dobra. Če ubijete konja se pazite sebičnosti prijateljev. Če konju nameščate sedlo boste, pridobili bogastvo, ki vam sicer ne pripada. Če konju obrezujete grivo ali rep boste našli dobrega finančnika, ki bo vaš denar dobro oplemenitil. Če vidite konje ki vlečejo voz boste v ljubezni naleteli na veliko ovir. Premislite ali je partner pravi za vas. Če vidite konja pasti, boste dobili premoženjsko korist, katera pa vam bo prinesla nove sovražnike in ljubosumje. Če vidite prestrašenega konja vas bodo ogoljufali. Finance vas bodo pokopale za kar nekaj časa. Čaka vas sedem let siromaštva.
konjska vprega

Če sanjate konjsko vprego se boste kmalu pripravljali na prijetno potovanje. Na potovanju utegnete spoznati sorodno dušo.
30. julij 2015
next + a poznaš LUCIDNE SANJE ?<3
30. julij 2015
kaj LUCIDNE?
30. julij 2015
LUCIDNE SANJE
30. julij 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg