Forum
u47003
u47003
To je moja prva zgodba in upam, da vam bo všeč...

Sanje, ki se uresničijo...
Videla sem svoje noge. Videla sem svoje roke. In videla sem temo. Črnino okoli mene. Začela sem padat. Padat, padat in padat. Zakričala sem in se hkrati prebudila. Že spet sem imela moro. Vsak večer iste sanje. Zakaj? Zaradi...

Bilo je dolgo časa nazaj, ko mi je umrla sestra. ime ji je bilo Nives. Ko je umrla, sem bila stara 11 let, ona pa 15. Najbolj grozno pa je, da sem jo mrtvo našla JAZ. Ko sem prišla v njeno sobo, je ležala na tleh. Mislila sem ,da spi. Revijo, ki jo je brala, je imela naslonjeno na kolenih. Že sem jo hotela vprašat, če greva naslednji dan skupaj v trgovino, ko sem opazila kri na njenem vratu. Za par sekund nisem mogla verjeti svojim očem.
"Nives!"sem zakričala, "Nives, ne! Prebudi se sestra moja, prebudi se...!"in padla sem na tla ter jokal kot dež. 4 leta sem mirno živela dalje, a 5. leto odkar je ni bilo, se je začelo. Vsak večer more. Včasih v sanjah vidim Nives. Vendar mrtvo. Vedno ko padam, čutim tisto ostro bolečino, ko sem jo našla mrtvo. Zaradi tega se včasih prav bojim it spat.

Prebujena sem ležala na postelji. Gledala sem v strop. Ura je bila 7. Vedela sem, ker sem slišala mamo kako v kuhinji pripravlja zajtrk.
"Nina?"bil je oči. "Nina, si budna? Vstat bo treba. Danes je ponedeljek, v šolo moraš."
O ne! Ponedeljek!!! Ob ponedeljkih imamo na naši gimnaziji na urniku med drugim tudi zgodovino. Danes pišemo test...Počasi sem vstala in se oblekla v svoja najljubša oblačila. In seveda sem vzela svojo ogrlico, ki mi je za srečo. Vsa nejevoljna sem odšla na zajtrk.
"Kako si spala, ljubica?" kdaj mi bo nehala tako pravit???
"v redu mami."Laž.
"Hitro pojej zajtrk, da ne boš zamudila. Niki te že čaka pred hišo."
"Kaj?!! Zakaj mi nisi prej rekla???" hitro sem pojedla vzelo svojo šolsko torbo in odhitela pred hišo.
"Hej Niki. Oprosti za zamudo."
"Ni panike. Po poti sem reekla še Timu, da pride, pa bomo skupi šli do šole." Tim je Nikiin fant. "Tim je rekel, da bo rekel še Marku."
"Resno??! Super!" Marko - moja simpatija, ki me je že opazila, samo štiri besede mi še more reč - s tabo bi bil. "Uradno" še nisva skupaj, vendar se že nekaj plete med nama. Ojoj, že prihajata. Ahh, ko vidim Marka se čisto raznežim...
14. julij 2011
u47003
u47003
jst:

Niki:

Tim:

Marko:

Oblekla sem si:

In svojo najljubšo ogrlico:
next???
14. julij 2011
u13996
u13996
next!!!!!!!!!
14. julij 2011
neext
14. julij 2011
u47003
u47003
NEXTAM

Vendar z Markom nekaj ni bilo v redu. Bil je ves žalosten. Kaj naj bi to pomenilo??!!!
"Hej Tim!" Niki veselo pozdravi Tima.Marka še opazi ne."O, Marko, kaj pa ti je?"Ga le opazi in Tim jo poskuša utišat.Prepozno.
"Veš,"je začel"Moj brat.Starejši...umrl mi je."nisem mogla verjet.
"O, Marko!"mu rečem in ga preden se uspem ustavit objamem. Tudi on je mene kdaj tako potolažil..."Marko, moje sožalje."mu še rečem. Objem mi je vrnil in čutila sem njgovo bolečino.
"Pridi, greva,"sem zaslišala Niki, ko j rekla to Timu.
"Nekaj ti moram povedat."je rekel Marko, ko sta odšla dovolj daleč."Veš,...takrat ko si mi rekla, da te tlačijo more zaradi sestre...tudi mene...in tudi moje so iste..."
Nisem mogla verjet.
Čez dan sem bila tako žalostna. Sploh ne vem kaj se je dogajalo. Spomnim se samo še večera. In noči. In sanj. Le-te, pa so bile drugačne...bolj...resnične!!!
Sanjala sem namreč o Nives. Pa ne o mrtvi Nives, o živi!Rekla mi je...
"Hej Nina! Ne joči vendar za mano, pogovorit se morava,"šele takrat sem se zavedala, da jokam"Nekaj zelo nujnega je!!! Drugič ti povem kako to vem, vendar poslušaj. Najin oče, bo šel v soboto v trgovino. Ne sme iti!!!Na cesti bo norec, zaradi katerega se bo zgodila prometna nesreča. Oče bo umrl. Vendat to lahko preprečiš!!! Reči, da greš sama v bližnjo trgovino in kupi vse potrebno. Pojdi peš. Pa še to. Jaz lahko...ARGH!!!!!"je zakričala. Zbudila sem se. Kaj je bilo to?O ne, ne mi reč, da...

next???Vem da še ni zanimivo, ampak bo!!!
14. julij 2011
u47003
u47003
Aja, Nives:14. julij 2011
neext
14. julij 2011
u47003
u47003
Še dva nexta. Aja, danes nekam gremo, tak da ne bom mogla pisat... =(
15. julij 2011
u13996
u13996
neeext!!!pa sploh ni res k si napisala da še ni zanimivo...men je že zlo zanimiv!!
15. julij 2011
u47003
u47003
Nessy-hwala
pikapolonica11-hwala, res!!!
16. julij 2011
u47003
u47003
še en next...lohk poveste prijatelcam za to...
16. julij 2011
u10862
u10862
next!!!
16. julij 2011
u47003
u47003
O ne, ne mi reč, da se je Nives ponovno kaj zgodilo!!! Ampak vseeno. Odločila sem se...upoštevala bom njen nasvet...

Tako sem odlšla v šolo v torek, v sredo, v četrtek in v petek. Nič posebnega se ni zgodilo. Samo v petek se mi je zgodilo nekaj...čudovitega!!! Marko me je namreč povabil, da se dobiva ob 18.00 v parku. Seveda sem pristala na to. Tako sem se doma uredila in ob 17.55 odšla v park, ki je bil zelo blizu naše hiše. Prišla sem točno ob 18.00 in tudi Marko je že bil tam. Na začetku sem bila malo živčna, ampak ugotovila sem, da se lahko poleg njega čisto sprostim.
"Nina, veš... Hotel sem te nekaj vprašati..."mi je rekel "imam 2 vprašanji. Eno je zelo lepo, drugo pa ne kaj preveč.
"Ok, ti kar vprašaj," sem mu hitro rekla.
"Ok, 1. vprašanje...v šoli si se mi zdela nekam napeta... Ali je kaj narobe? Lahko naredim karkoli zate?" me je vprašal. Mislila sem, da se bom stopila, ko mi je to rekel.
"Veš,..." in povedala sem mu vse o sanjah. O Nives, ki me je opozarjala na očetovo smrt.
"Ne!!!" je rekel Marko.
"Kaj je???" sem ga vprašala.
"To nekaj pomeni...to je znamenje...vem, da je!!!" je bil Marko že skorajda blazen.
"Kaj? Kaj to pomen? IN O KAKŠNEM ZNAMENJU GOVORIŠ?!?" nič mi ni bilo jasno. "ali karkoli veš o tem, bi mi lahko kaj svetoval, ali kaj...?" sem se malo umirila.
"Veš, Nina...Jaz..."je začel. Izgledal je tako izgubljen. Poljubila sem ga na ustnice. Bil je hiter a ljubeč poljub.
"Povej mi, veš da mi lahko!" sem mu "ukazovalno" rekla.
"Veš, jaz..................SE NADALJUJE!!!

next???
18. julij 2011
u13996
u13996
neextt!!
18. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg