Forum
To je moja prva zgodbica..upam da vam bo všeč..kot že lahko z naslova razberete, so v zgodbici vključeni tudi One Direction. tudi jas jih zlo rada poslušam, kot vsaka običajna najstnica..upam da vam bo zgodba všeč!!

Hejla! Sem Anna Watson in sem stara 16 let.Imam najboljšo prijateljico Amy.Z njo res preživim največ časa.najboljši prijateljici sva že od otroštva.imam tudi mlajšega brata Nicka.star je 9 let.verjemite, zeloooooo rad nagaja! moja starša sta zlo prijazna in mi dovolita skoraj vse.živimo v vili v Londonu..ja kot ste že ugotovili smo zelo bogati, saj je očka igralec, mami pa režiserka..zaradi tega sva z Nickom večkrat dalj časa sama doma.naša vila je velika, mogoče celo prevelika za nas 4..imam svojo sobo, ki vsebuje še kopalnico.tudi nick ima svojo sobo s kopalnico..včasih se mi zdi, da je še premajhen za lastno kopalnico, ampak kaj če starši hočejo da jo ima..

boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. november 2012
neeeex!
sam če si beliber pa poslušaš tut 1D a nis pol tut beliber?
k bi blo prou ogabno če bi 100% beliberka pisala 1D fanfiction.(sam moj mnenje)
seveda pa nexti!
24. november 2012
bom nextala sam za tebe!
ja saj te razumem..sam jas pač oboje poslušam. upam da razumeš.
24. november 2012
"Anna vstani!" je zakričal moj tečni mali bratec in začel skakati po moji postelji."koliko je ura?" ga vprašam še cela zaspana."pol 7! pridi že no zadnji šolski dan je!" takoj se spomnim da moram vstat ker sva se z Amy danes hotele urediti."ja že grem! ti pa se tudi obleci" stečem v kopalnico in si umijem zobe.nato odhitim do omare in iz nje vzamem obleko namenjeno današnjemu dnevu.
hitro se še naličim in nato nastane težava..nisem vedela katere čevlje si naj obujem.zato sem poklicala Nicka, da mi pomaga.skupaj sva izbrala prelepe čeveljčke.
odšla sva v avto in oči naju je peljal v šolo..ko pa sem stopila iz avta..

okej, kratki next, kr nimam časa.
nadaljujem, ko bojo vsaj 3 nexti od različnih oseb!
24. november 2012
neeext!
pa hvala za next (:
25. november 2012
še 2 nexta pa nadaljujem.
25. november 2012
next!
25. november 2012
še 1 next
25. november 2012
punci bi mi pomagale oglaševat?
ful bi bla hvaležna!<3
25. november 2012
okej!<3
25. november 2012
ok :'P
it's can't be hard (:
aja pa neeeeext!
(zdej morš nextat!)
25. november 2012
okej, nextam za vaju obe!<3
****************************************************************************************************
ko pa sem stopila iz avta pa sem zagledala sošolca Davida, v katerega sem bila zaljubljena, ampak on je vedno videl druge, samo mene ne.takoj sem odšla do Amy in objele sva se.odšle sva v razred.prvo uro smo meli kemijo, in tukaj sem se kot vedno dolgočasila.drugo uro pa je bilo podeljevanje spričeval.bila sem prav dobra kot vsako leto, Amy je bila odlična, saj se je zares rada učila.nato sva se odpravile ven in zunaj počakale Nicka.vsedle sma se na klop. ko je mali priteko iz šole, smo se odpravili.odšli smo k meni domov.Nick je imel trening nogometa in sva ga pospremile do igrišča.nato sva odšle v park.imele sva 3 ure zato nisva vedele kaj naj delava.odšle sva v nakupovalni center..

a)naj sploh še nadaljujem?
b)kakšna se vam zdi zgodbica?
c)če nebo bralcev, več nebom nadaljevala..
25. november 2012
a)jaaa!
b)super je!
c)neeee

neeeeeeeeeeeeeeext!
25. november 2012
če hočete da nadaljujem, rabim vsaj 4 nexte! :c
25. november 2012
a) še ne nextaš se P-A-Z-I
b) ena boljših k jih berem je (:
c) prosim neeeeeeeeeeee!
26. november 2012
če niam bralcev. :c
26. november 2012
kaj smo pa me?
zrak?
26. november 2012
če mam samo 2 bralki..
ka je res tak dougočasna zgodbica?
26. november 2012
tko bdw smo 3
26. november 2012
pa dobro..okej zaj nextam..
26. november 2012
zbrisal mi je
bom ju3 še enkrat napisala!
ju3 dobite 2 nexta obljubim!<3
26. november 2012
Okej, bom še enkrat napisala, k mi je dougčas..
***********************************************************************************************
Odšle sva v nakupovalni center, čeprav nisva imele namena nič kupit. Hodle sma po trgovinah in si ogledovale poletne oblekice. Ker je blo danes 1 leto od odprtja nakupovalnega centra, so delili stave. Tudi same sma si eno kuple. Na listku je bla številka 214. Odšle sva k blagajni, kjer naj bi dobili nagrade. Bila je dolga čakalna vrsta, zato sva se medtem pogovarjale o vsem mogočem. Ko sma ble na vrsti, sma dale listek in nekaj časa čakale. Ko je prodajalka končno prišla nama je dala neko kuverto. Čudno sma se spogledale in odšle. Ravno ko sma hotle kuverto odpret, sma se spomnile, da morava po Nicka. Ko sma prišle do igrišča so že odhajali domov. Na poti domov nama je Nick povedo, da majo čez 1 teden tekmo. Moram priznat, da je moj mali bratec ful dober v nogometu. Ko smo pršli domov je bila večerja že na mizi in Amy se je ravno hotla odpravit domov. Ampak moja mami je hotela da ostane vsaj na večerji. Nikoli ji ni bilo všeč, če kdo pri njej ni hotel jesti. Zelo rada je kuhala. Ampak Amy se je opravičila in povedala, da je mama jezna, če ne pride ob uri domov. In moja mami ne bi bla moja mami, če njene mame nebi poklicala. Zmenili sta se, da Amy prespi pri meni. Srečo sma mele, da je petek. Po večerji, sma z Amy odšle v mojo sobo. Poslušale sma muziko, se pogovarjale in kr naenkrat se jas spomnim na kuverto.
j-jas, a-amy
j-pridi kuverto boma odprle!
a-okej.odpreri kuverto, jas pa bom ven vzela lahka je denar, ahhahaha.
j-ja, ta bi bla ja, haha.okej, poznaš One Direction?o:
a-ja to je ona skupina z 5 fanti, ko so tak simpatični.$:
j-okej..grema gledat na internet.

1.Je vredi?
2. kake kritike?
3. naj nadaljujem?
26. november 2012
next next next :***
lubica ful je napeto
piši dale ;***
26. november 2012
omg, kak dobro:*
lej, nesmeš nehat!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
26. november 2012
ju3 nextam, danes več ne..
ju3 dobite obljubljena 2 nexta, čeprau sn zaj nextala!<3
hvala, ker berete<3
26. november 2012
vse za tebe ;**
<3333333 pa ful lepo je
26. november 2012
hvala <3
26. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
27. november 2012
Evo zaj pa napišem en next za moje bralke<3 hvala ker berete!:*
****************************************************************************************************
Na netu sva poiskale nekaj o skupini One Direction. Potem sva šle še na njihovo muziko. »ful dobr pojejo« sem rekla in Amy se je strinjala z mano. Izvedele sva, da skupino sestavlja 5 fantov Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson. Meni je biu najbolj všeč Niall, Amy pa Zayn. Cel večer sva poslušale njihovo glasbo. Odločile sva se, da bova šle naslednji dan nakupovat oblačila za koncert. Hotele sva bit lepe, da bi naju fantje opazili. Čez nekaj časa sva odšle spat, a nisva mogle spati, ker nama koncert ni dal miru. Amy je bila v dvomih, da ji bo mami postla it, ampak sem ji rekla, da moja mami lahka vse »zrihta« in da jo bo ona poklicala. Potem sva zaspale. Naslednji dan me je zbudilo žgečkanje po obrazu. Bila je Amy. »dobro jutro zaspanka« mi je voščila. »koliko je ura?« jo vprašam. »09.45« ja, Amy vedno tako hitro vstane ampak nisem bila jezna na njo, bila sem vesela, da bova imele več časa za nakupovanje. Oblekle sva se in se odpravile. V jedilnici je moja družina zajtrkovala in mami naju je povabila k mizi. » v mestu si bova kuple zajtrk, prau?« sem rekla mami in ona se je strinjala, čeprav nerada. Odšle sva in se najprej odpravile v pekarno. Tam sva si kuple slanike in jih pojedle. To sva mele obe najraje.$: in nato je sledilo nakupovanje. Jas sem kupila 2 prečudoviti oblekici, Amy pa 1, ker ji skoraj nobena ni bla preveč všeč. Nato sma šle še v eno trgovino, kjer sma si kuple čevlje in takrat sma se odločle, da si kupima iste. Nazadnje sma šle v trgovino z telefoni. Hahaha, res! Smejale sma se ko nore in naenkrat se v nekoga zaletim..biu je David. Pogledala sem ga, nato pa sao odšla naprej. Nato pa me je nekaj prijelo za roko in potegnilo nazaj. Biu je David. »ojoj« sem si mislila..čudno je bilo, da je biu sam.
j-jas, d-david
d-kam tako hitiš?
j-ne vidiš, da nakupujem?
d- vidim..rad bi se le opravičil.
j-ooooo, ti da bi se opravičil? Da bi se potem norčeval iz mene?pozabi!
d-ne! Anna poslušaj!
j- veš kaj? Mudi se mi! Pusti me pri miru! Nikoli se mi več ne približaj!
(nisn se zavedala, da sn tak glasna, da slišijo vsi v trgovini)
j- kaj gledate? Še nikoli niste videli, da bi se dva prepirala?
Ko sem to rekla sem stekla iz trgovine. Za sabo sem slišala Amy in Davida, ki sta me klicala, naj pridem nazaj. Ampak, nikogar nisem hotla videt, vsaj ne zdaj..tekla sem in tekla, bila sem cela mokra od solz. Še naprej sem tekla, čeprav več nisn mogla. Nato pa sem pred sabo zagledala temo..nazadnje, kar se spomnim je to, da sem padla..

a) vam je všeč?
b)nadaljujem?
27. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!<3
27. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg