Forum
u27359
u27359
In to je Upper East Side v New Yorku! Kjer Emmy Won Ziegsar in vsi njeni prijatelji živijo v gromozanskih, prestižnih stanovanjih. Njihova bivališča krasijo ogromni balkoni z čudovitim razgledom na centralni park. Hodijo na drage, zasebne šole, in imajo vse, kar hočejo. In končno je tu zimski čas! Čas, ko privlečeš na dan kreditno kartico in se zapodiš do najbližjega Barjeysa in najdeš nekaj novega. Saj je tu čas blišča, kdo se pa noče bleščati!

''Ja?'' Emmy je v roki držala slušalko. Na njeno veselje je na drugi strani zaslišala glas svoje prijateljice Isabel Wadolf. ''Em! A bi se danes skupaj peljali v šolo?'', ''Okej!'', ''Okej, naši bodo peljali, Dylanu bom rekla, naj si nadene tisto svojo srčrano črtasto kravato,'', Dylan je bil voznik pri Wadolfovih. Bil je precej srčkan. ''Arrrrrr!'', se je zarežala Emmy. Odložila je in skočila v kopalnico.

Stuširala se je ihttp://www.google.si/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_vMzSFyWQj_w/SwGEPlw_TUI/AAAAAAAACgg/rFwrq9hOw2s/s1600/curly-hair-cut-11.jpg&imgrefurl=http://cool-hairstyle-2010.blogspot.com/2010/01/2010-long-hairstyle-trends-is-cool.html&usg=__IYY6ppvuC7BaRqdzyYtCkH-_UAs=&h=620&w=496&sz=30&hl=sl&start=0&sig2=qv85_B-GqVtbAMpgHICNiQ&zoom=1&tbnid=QhJo1mXwBm9IWM:&tbnh=146&tbnw=117&ei=tmnUTPiUIIaHswb66fzdBQ&prev=/images%3Fq%3DLong%2Bbrown%2Bcurly%2Bhair%26um%3D1%26hl%3Dsl%26biw%3D1003%26bih%3D592%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=370&vpy=53&dur=984&hovh=251&hovw=201&tx=143&ty=116&oei=tmnUTPiUIIaHswb66fzdBQ&esq=1&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:2,s:0n si umila zobe, nahitro se je popršila z Lancomovim Hypnose parfumom in odprla omaro. Nase je navlekla Natrgane kavbojke Diesel In si oblekta še novi Guccijev plašč temno rdeče barve. In izgled je zaključila z srčkano Miu Miu baretko.
Čez minuto je stekla na ulico. Na roki je zavrtela prstan z rubinom, takrat je pred sabo zagledala oranžnega Porscheja. Nasmehnila se je svoji najboljši prijateljici, bila je oblečena v slasten plašč iz kašmirja močne modre barve, ki je naredila njene modre oči večje in opaznejše. Na sebi je imela še Armanijeve kavbojke ir črnega džinsa, okoli vratu si je ovila mehak šal iz rdeče volne. Njeni valoviti sprani lasje so bili spuščeni na ramena Obe sta obiskovali Constance Billard, prestižno šolo za deklice v New Yorku. Bili sta stari šestnajst let. In samo navadni punci z Upper East Sida?!!!
05. november 2010
Neeeeeeeeeeext
05. november 2010
u27359
u27359
Okej zdej
05. november 2010
u27359
u27359
Kmalu si je porsche ustanil pred Constance Billard. ''Papa, Dylan,'', se je zahihitala Isabell. ''Čaw, punce,'', je odvrnil in pritisnil pa plin.

Končno sta vstopili v opečnato stavbo. Ko sta se preoblekli v uniforme, sta odšli k pouku glasbe. ''No, danes so učimo bolj podrobno o Mozartu,'' je rekla Anne Johnson, učiteljica glasbe in si popravila drobno skodrane lase za trak. ''London, povej mi o njegovem otroštvu,'' Črnolaso dekle je vstalo s stola in odcapljalo do table. Med govorjenjem so je pozibavala na stopalih. Bil je zadnji dan pouka pred zimskimi počitnicami, zato so bile vse na trnih, Emmy se ni nikoli veselila kurčevih počitnic, saj so se vedno končale v trapastem Aspenu na smučanju. In spet bodo odšli v bedne prestižne apartmaje itd., a to leto je bilo druigače. Z starši, Isabell in njunima fantoma se bodo odpravili v St. Barts, otok z vilami in apartmaji. Kraj, kamor so se zatekale družine bogataškega porekla in poreživljele počitnice. Von Ziegsarjevi so žće rezervirali tri najboljše vile na otoku, da bi eno imeli punci z fantoma Chuckom in Natom.
05. november 2010
u30497
u30497
Neeext.^^
05. november 2010
u27359
u27359
POPRAVEK fanta sta MAX in JASON ok.
06. november 2010
u27359
u27359
Max je bil čeden, temnolas fant z zlatimi prameni. Z Emmy sta bila skupaj od začetka prejšnjega leta.Bil je precej prijazna oseba z prav prekleto čvrstimi mišicami. Isabel je vedno govorila, da ni ravno za njen okus. Emmy je prav zaradi njega komaj čakala na počitnice na južnem morju. Baje da bosta imela svojo sobo, njen oče je seveda hotel drugače, ampak Emmy je bilo prav prekleto vseeno!
'Emmy, kje so moja očala!'', je vpila njena mama, ko je Emmy pritekla iz sobe. Drućina je pakirala. ''Nevem,'', hitro je skočila nazaj v sobo in pograbila še svoje nove Prada kopalke in jih stlačila v kovček, nato se je pogledala v ogledalo. Še zadnjič je je popršila z parfuimom iun si potegnila krtačo skozi lase. ''Sranje!'' spomnila se je, da si ni umila las, ''Sranje!'', sobarica Maite jo je presenečeno pogloedala, a ji je bilo kurčevo vseeno, zakaj si je dala toliko opravka s tem sedežnim redom na letalu in nepomem ubadanjem s tem, da nebo bruhala. Hitro se je spomnila na Maxa. Jason je bil Isabelin fant. Onadva sta gotovo že nared, ona pe se tu ubada s tem, ni hotela, da jo Max vidi vso zlepljeno. Na hito je skočila pod tuš in si še nalakirala nohte na stopalih. Ko si je sušila lase, je zaslišala očeta kako je vstopil. ''Emmy, šli bomo, hitro se posuši!''. ''Ja ati...''
Čez pet minut so se že peljali v njihovem črnem Ferarriju. Emmy je tipkala v svoj iPhone. Pisala je sporočilo Maxu.

Pogrešam te,
Saj veš, da me ljubiš, Emmy!

''Emmy, se lahko pogovoriva o tem, kje boš spala? Si prepšričana da res nisliš deliti sobo z njim?'', njen oče res ne maral, da se je pretirano spogledovala, celo z lastnim fanto, s tem, da sta se Max in njen oče zelo dobro razumela. ''Ja no, nič nebo, ati. če te to skrbi!''m ampak kaj pa ona ve?
06. november 2010
u27359
u27359
Mau komentirite :3
06. november 2010
u27359
u27359
St. Barts je bil sončen otok na karibih, tja so zakajale ženske z liposkucijo obdelanimi telesi, na plaži za ovinkom je mladina igrala odbojko in waterpolo. Emmy je sedela na letalu, poleg nje pa je sedel njen ljubljeni Max.
''Pogrešal sem te, Em,'', ''Jaz sem tebe bolj,'', ''Neeeee! Jz tebe tooooook veliik,''. Zarežala sta se in se poljubila, babica na sedežih za njima ju je grdo pogledala, a jima je bilo prav vseeno. Max ji je šel z roko skozi lase. ''Tako si lepa, komaj čakam, da bova šla v najino sobo,'', O,ja! Enako! Kako je oboževala, kadar ji je šel z roko skozi lase, hotela je, da bi bila že noč. Isabell in Jason sta bila poleg njiju. Prijateljica ji je skoraj neopazno pomežiknila in Emmy ji je vrnila nasmeh, Emmy je z roko zdrsnila Maxu navzdol po srajci znamke Fendi, on je ob teb užival in jo zgrabil za koleno. V tistem trenutku je Babica za njima zasrepela vanju in zakašljala in Emmy bi prisegla, da jo je slišala reči, ''Trapasta mladina!'', z Maxom sta se do konca potovanja tiho pogovarjala.
06. november 2010
u27359
u27359
Po 3 urah prekrasnega leta z Maxom in Isabell in njenega fanta so prispeli na St. Barth. ''Fjuu!'', Isabell si je svoje plave lase potisnila za ušesa, ''Končno! Bomo šli potem na plažo?'', Emmy je ni niti slišala, saj je gledala sonce in morje in bel pesek... pogled je je splaval k Maxu, res je TU in z NJIM! ''Otroci! Gremo! Morate še razpakirati,'', Isabell je prijela Jasona pod roko, on pa jo je potegnil k sebi. ''Kaj bi počela?'', ''Hmmmm, nekaj, kar ni ukvarjanje s problemi,'', mu je podvrnila in go pogledala z modrimi očmi. ''Gremo vsi na odbojko!'', se je spomnila. ''A bi šli najprej pogledat hišo?'', Po božnji so prispeli pred vilo. Vsi so morali priznati, da je velika.
15. november 2010
u8763
u8763
naprej
15. november 2010
u27359
u27359
Emmyine oči so se takoj ustavile na baru s pijačo, odličen viski se je jantarjevo svetlikal v steklenici, kristalna vodka, martini in likerji vseh vrst. Ker mame ni bilo zraven, je stopila do sobarice, ki jim je razkazovala hišo. ''A lahko sami uporabljamo bar?'', ''Seveda,'', To! Si je mislila, ko sta šli z Isabell pozimi v Barneya po nove Burberrijeve plašče, se je zasanjala v bar za pijače, vsi ti kozarci, najraje je imela kozarce s peclki, ker sop bili kato elegantni. A imela je druge opravke, bližal se je namreč Maxov rojstni dan.
16. november 2010
u27359
u27359
Preden pa so prileteli v St. Barth, je šla Emmy sama pa nakupih, in Maxu je kupila izjemno mehko in tanko trenirko svetlo sive barve iz kašmirja, na otip je bila mehka kot maslo in zavezovala se je z vrvico. V tem trenutku bi storila vse, da bi jih oblekel.
''Vau! Obožujem St. Barth!'', je vzkliknila Isabel, ko sta prišli do njunih sob. Bili sta ogromna prostora z velikimi okni in razgledom na morje. Isabell je takoj vrgla stvari na svojo posteljo.
16. november 2010
u8763
u8763
naprej
16. november 2010
u27359
u27359
Emmy je želela ven, a je vedela, da mora razpakirati, zato je začela. Najprej je iz škatle iz Barneysa potegnila darilo za Maxa, zmečkala je del kašmirja in si ga pritisnila ob lice, da je začutila prekrasen topel vonj, razmišljala je, kako se dotika Maxove gole kože in kako bo zavohal njen parfum, s katerim je popršila svako darilo. Oblačilo je kar polzelo med prsti, bilo je preprosto, a prefinjeno, zato ga je izbrala. ''Em?,'', se je od vrat zaslišal Max. Škato z darilom je na hitro skrila pod posteljo. ''Naprej,'', ko je Max vstopil je izgledal prečudovito.
16. november 2010
u8763
u8763
naprej
17. november 2010
Next
30. november 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg