Forum
No, jaz bom pisala eno zgodbico, ki se imenuje Samo težave. Glavni junakinji je ime Lissa, njeni najboljši prijateljici pa Katarina. Obe sta stari sedemnajst let.

Ali je zgodbica dobra?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. avgust 2011
Bila sem živčna in sploh nisem morala zaspati. Ah, saj res. Ime mi je Lissa in jutri je prvi dan šole, torej prvi september. Stara sem sedemnajst in grem zdaj v četrti letnik. Živim v Londonu. Ura je trenutno kakih petinštirideset minut do enajstih. O bog! Budilko sem si navila na pol sedmih zjutraj. Moja mlajša sestra Lana gre jutri v deveti razred. Vstala sem iz ostelje ter se počasi odtihotapila do mojega prenosnika, sedla za stol ter ga odprla. Prijavila sem se na fb. Nobenga ni blo gor. Odjavla sem se, nato pa smuknila nazaj v postljo ter z trudom zaspala.
31. avgust 2011
Zjutraj sem se zbudila ob piskanju budilke. Ob pol sedmih zjutraj. Stegnila sem roko, a budilke nisem morala ugasniti. Tako sem še napol v spanju zavila z očmi, nato pa vstala. Zavrtelo se mi je v glavi. kakor vsako jutro. Oprijela sem se postelje, nato pa vstala, odprla oči ter zavzdihnila. Takoj zatem sem ugasnila budilko. Stopila sem k omari in jo odprla. Naenkrat je zazvonil moj prenosni računalnik. Šla sem do njega in ga odprla. Pokazal se mi je Katarinin obraz. Saj res, klepet v živo. Na to sem čisto pozabila. Kathh(Katarina, moja najboljša prijateljica)je to uvedla za vsako uro ob pet minut čez pol sedmo, da bi se še pred poukom pozdravile in vse to. "Liss," Je jezno rekla moja prijateljica. "Oh, kje naj začnem?... Tvoji lasje so popolnoma neurejeni, v očeh pa imaš zaspančke. Si se sploh umila. Si se VSAJ počesala? Veš, kaj bi rekel Arnold na to?" Saj res. Arnold, moj fant. In čisto sem pozabila na svoj izgled. Moji, do pasu dolgi črni lasje so bili razkuštrani na vse strani, moje prsi so bile rahlo povešene, saj sem spala brez modrčka. "Ja, saj vidim, Kathh. Šele zbudila sem se!" Sem zagodrnjala. "Nobenih izgovorov!" Je bila vseeno otra moja najboljša prijateljica. "Ok," Sem začela. "Če si pa že kot učiteljica, mi pomagaj izbrati oblačila." Sem dejala. "Ni blema." Mi je Kathh odvrnila, jaz pa sem se sprehodila do omare in ven vzela črno majčko z naramnicami ter istobarvne kavbojke, ki so mi segali malo prek kolen. "No?" Sem vprašala.
03. september 2011
u58568
u58568
nexty pa plis po zs obvešči kdaj bo next ( berm velik zgodbic in nočm kej zamudit ;D)
pa prosim poglej mojo
http://www.igre123.com/forum/tema/bodi-iskrena/22947/3
09. september 2011
Bom pogledala. Zdajle nextam
10. september 2011
"Zraven črnih petk in temno rdeče jopice bo super, Liss." Mi je rekla Kathh. Nasmehnila sem se ji, nato pa odšla v kopalnico, kjer sem se najprej preoblekla v tisto črno majčko z naramnicami in črne kavbojke, zraven pa še petke in temno rdečo jopico. In spodaj še spodnje perilo, seveda. Nato sem se počesala ter si umila obraz. Zdaj sem uporabila še rdeče bleščilo za ustnice, črno maskaro in črno barvico za oči, pa sem bila nared. Ko sem se pokazala svoji najboljši prijateljici, je ta zmagoslavno zaploska. "Odlično je!" Me je pohvalila. "LISSA! ZAJTRK!" Sem zaslišala Lanino dretje od spodaj. Obe z Kathh sve si prekrile ušesa. "ŽE GREM! NE SE DRET, NO!" Sem začela še jaz kričat. Z mjo mlajšo sestro se nimave kaj dosti rade. Poleg tega, da je ona skoraj moje pravo nasprotje. Imave različne poteze obraza, različn barvo oči. Jaz mam čokoladno rjave oči, njene pa so rumeno-rjave. In ona ima lase, ki so mešanica med rumeno in oranžno, poleg tega si jih vedno striže, zato ima lase kot kakšen fant. Jaz imam do pasu dolge črne lase, ki so kodrasti, njeni pa so popolnoma ravni. Sicer sva obe suhi, vitki in ravno prav visoki. Samo da je ona eno leto mlajša od mene. "Kathh, se vidive na avtobusni postaji!" Sem zašepetala, tako, da me je Kathh slišala, nato pa em zaprla video klepet in ugasnila prenosnik(še sreča, da ga lahko pregleduješ samo z geslom, ki ga poznam le jaz)nato pa sem šla ven iz sobe, jo zaklenila, nato pa odšla dol po stopnicah.
----------------------
nadaljujem ko bodo trije nexti
10. september 2011
u58568
u58568
nexty
10. september 2011
Bom kar nadaljevala, ker je dolgčas
10. september 2011
u19911
u19911
next--------------->
amak če Lana hodi u 9 razred ,ti pa u 4 letnik,nemore bit eo leto mlajša.....................
Pa a laho slike daš?
10. september 2011
Ustavila sem se na eni od stopnic ter moja usta so bila čisto odprta. Lana je bila oblečena v moje najljubše dolge črne kavbojke ter mojo temno rdečo čipkasto majčko z dolgimi rokavi, obuta je bila v moje vijolične petke in mojo jopico vijolične barve. "To so moja oblačila." Sem jo opozorila. "Kako si prišla do njih?" Sem spet vprašala. "Enostavno. Ukradla sem jih. Ou, ja, in nek Tomaž ti je pisal po fb-ju." Obrnila sem se, stekla nazaj gor po hodniku, odprla ena vratca, ki jih poznam samo jaz, nato pa ven vzela star očetov kij. Tisto omarico sem zaprla, potem pa odšla do Lanine sobe. Vlomila sem notri in njen prenosnik je bil odprt. Seveda, morala bi vedeti, da mi je vdrla v računalnik. Lopnila sem tist njen butasti prenosnik, potem pa razbila še njene omare, ji sobo malo razmetala, nato pa pograbila vsa svoja oblačila. Nato sem šla do svoje sobe, odklenla sobo in senotri zaklenila. Ji bom že dala, meni kradt stvari pa vedno znova vdirat v moj računalnik. Tisti njen butasti prenosnik sem ji razbila že petič to leto, pa ne vem od kje dobi denar, da si sploh lahko nove kupi. Hitro sem zamenjala geslo iz Katarine na... Hm, nekaj, kar nimam rada. Že vem! winx club! To sem vtipkala. winxice sovražim in to ve vsak bedak. Potem sem svoja oblačila pospravila v omaro in se zamislila. Čez noč bom Lani nazaj ukradla moja oblačila, ki jih zdaj nosi, čez noč se bom pa tudi preselila v moj prostorček. ja, pred nekaj meseci sem odkrila nek skriven predor, ki vodi pod zemljo, notri pa prideš skozi tisto omarico, kjer je bil kij. Bom že dala Lani, me ne bo nikoli več našla! Spodaj imam že tako ali tako lepo posteljo, kavč, preprogo in pisalno mizo, pa dve omari. Tisti prostor je ogromen. Še moja starša ne vesta zanj. Ne, ko odpreš nek skrivni predalček v tisti omarici, je tam žebelj mal notri zapičen. In ga samo dvakrat zavrtiš v desno in se ti odpre na desni strani omarice neko dvigalo, v katerega bi se lahko spravle jaz in Kathh skupaj. In potem prtisneš na gumb SS(skrivna soba)in te dol odpelje. Kadar hočeš pa gor, pa sem namesto tega gumba SS pritisneš gumb H(hodnik). Spet sem šla dol, pograbila torbo, nato pa odšla do avtobusne postaje, kjer me je čakala Kathh.
10. september 2011
leichy-twilight: Verjetno sem se zmotla.
Slike? Težko. Drugače jih loh kdo drug, ker se meni ne da iskat. Sej more bit nekje opis obeh.
10. september 2011
u19911
u19911
nekštz,če ne bo dau nubeden drug bom pa jst dala ju3 ker zdele morm dol!
10. september 2011
Okej.
Počakam dva nexta, potem nadaljujem.
10. september 2011
u59826
u59826
NEEXT!
10. september 2011
Čakam še ne next, nato nadaljujem
Ou, ja, pa prosim preberite mojo drugo zgodbico Dekle z masko:
http://www.igre123.com/forum/tema/dekle-z-masko/22131/1
10. september 2011
Samo nekaj me zanima:
Nekdo je pri anketi označil četrti odgovor(Sploh ni dobr, rajš odnehi). Sej ne, da bi bila jezna. Lahko neham pisati, če vam pač ni všeč.
12. september 2011
u59826
u59826
ne še pišš pliis!
16. september 2011
Ok nadaljujem
16. september 2011
Ko me je Kathh zagledala, se je zasmejala. "Naj uganem? Lani si spet razbila prenosnik, ne?" Je vprašala, ko sem prišla do nje. Očitno je opazila moj zmagoslavni izraz. "Ja, ja." Sem rekla ter zamahnila z roko, kot bi bilo to nekaj dolgočasnega in vsakdanjega. Avtobus je pripeljal. Z Kathh sve se usedle bolj na zadnje sedeže. "Ammmm... A... Lissa... Ammmm..." Oh goth. Sovražim ovinkarjenje. "Kathh, zini že." Sem rekla. "Liana me je prosila, če ji lahko prinesem kakšno risbo v zvezi z ljubeznijo... Menda jo bo podarila svojemu dragemu, sama pa ne zna dobro risat." Liana je moja sošolka. "Pa ne tistemu Lanu?" Sem rekla napol v smehu, ki sem ga težko zadrževala. Tudi Lan je naš sošolec... Enkrat sem videla kako se z Liano poljubljata... "Ne, mena je vse samo prevara... Drugega dragega ima..." Zamahnila sem z roko, nato pa iz torbe vzela neko knjigo, list papirja in svinčnik. "Takoj se bom lotila." Sem rekla. Začela sem risati. Po petnajstih minutah sem končala... En velik srček, okrog metuljički, rožice in srčki, v velikem srčku pa Lianino ime. "Jevola." Sem rekla ter podala risbo Kathh. Avtobus je ustavil pred šolo in obe sva stopile ven. Pred našo lepo urejeno srednjo šolo(pred nekaj meseci so jo nehali prenavljati)je bila že prava gužva.
----------------------------
Dva nexta, prosim
16. september 2011
u59826
u59826
neeext
17. september 2011
neext
17. september 2011
Z Kathh sve se prerinile bolj odspredaj. Podravnateljica je ravno začela klicat. "Četrti B letnik prosim pojdite v vašo učilnico z učiteljico Liso Parawel." Super. Nova učiteljica. In še podobno ime. "Tole bo naš razred" Sem opomnila Kathh in obe sve se prerinile bližje. Zaletela sem se ob Arnolda. Že sem se hotela začet opravičevat, ko sem se mu zazrla v oči. Bile so rjave in tople, prijazne. "Hej, Liss." Me je pozdravil, nato pa me poljubil na ustnice. Poljub sem mu vrnila, ko se je učiteljica odkašljala. Bila je normalno visoka, normalno vitka, z temno rdečimi lasmi do ramen in svetlo rumenimi očmi. "Romeoti, prosim da se ločite od svojih punc ker četrti letnik gre zares od danes naprej." Je prosila ter si popravila očala. Odpeljala nas je do omaric. Na moji levi ima omarico Kathh, na desni pa Arnold. Hitro sem se preobula v copate in odšla za učiteljico v razred. Z Kathh sve sedle v predzadnjo klop na desni strani učilnice, Arnold pa se je usedel zadaj mene. Učiteljica je stopila pred tablo.
17. september 2011
Dva nexta prosim
17. september 2011
Next!
28. september 2011
Hvala, Ula. Dobim še en next?
28. september 2011
u84429
u84429
Next ?(če še velja)
07. april 2012
u88214
u88214
next
09. junij 2012
next
12. julij 2012
u68138
u68138
next
12. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg