Forum
тυкαנ вσ šє єηα мσנιн zgσ∂в. ρяιρσяσčαм ναм , ∂α נσ ρяєвєяєтє, ѕαנ ναм вσ gσтσνσ νšєč. šℓσ ѕє вσ νєℓιкσ тυ∂ι σ ℓנυвєzηι ! νєℓιкσ ѕє вσѕтє ℓαнкσ тυ∂ι ηαυčιℓι & ρяσѕιм , νєℓιкσ кσмєηтιяαנтє ∂α вσм čιмρяєנ ηєχтαℓα ! ρα zαčηιנмσ !

osebe :
Katty - jas toraj glavna oseba ! 16 let
Rose - njena BFF 16 let
ostale osebe pridejo sproti !

Bližal se je tisti čas počitnic ko končam srednjo šolo in to 1 letnik. letos smo izvedeli ,da naslednje leto nebo šole , zato sma se z mojo prijateljico Rose odločili , da si bova vzeli kar nekaj počitnic na morju. Komaj sem čakala , da se odpravima . na srečo je imela Rose že pri 16 izpit za avto zato me bo lahko ona peljala na letališko postajo. Takoj sma začeli pakirati - starši so nama tudi pustili , saj se že 7 let poznajo z mojimi. Tako so se poslovili in še zadnjič sva jim pomahali..ko sva prispele na letališko postajo sma naročili vozovnici za na Hawaie. Pošteno se bova zabavali - v bistvu bova tam kot neke vrste skavtinji a bo vseeno pustolovsko in zabavno. takoj sma odšle na letalo in stevardese so ponujale vse mogoče , midvi pa sma na njihovo žalost že jedli . tako sma začeli uživati v 11 urnem poletu . upala sem , da bove spoznale kake sexy in cute tipčke , temu bi bil že čas , saj še nisva imele sreče v ljubezni do sedaj ! tako smo začeli leteti... odločila sem se , da se odpravim na WC in si popravim make up , ki je bil že ves raztečen saj sem se potila !

nextam ?

vam je fain story ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. avgust 2011
u57929
u57929
daj nadaljuj
29. avgust 2011
ja bom
29. avgust 2011
Končno sem se odpravila na WC in se pogledala v ogledalo. Nato sem se odpravila nazaj in se vsedla poleg prijateljice Rose . Tako sem mimogrede opazila nekega lepega tipa. pogovor mene in rose... r - rose - j -jas
r - kaj je ?
j - poslušaj..poglej 3 sedeže nazaj in poglej !!!
r - takoj.. ( pogledala je 3 sedeže nazaj )
r - vidim 2 dvojčka čudovita brata sta ! zaljubljena sem !!!
j- dvojčka ?!! en bo moj
r - drugi pa moj ! itak sta enaka ! nujno ju morava še videti .
j - poslušaj , načrt imam !!!!
29. avgust 2011
u57929
u57929
naprej
29. avgust 2011
bom ja
29. avgust 2011
nextam pogovor in sad story ! pogovor : s- rose j - jaz
s - kakšen ? pohiteti morava ! samo še 4 ure so do tja ! hočem jidva spoznati še preden bomo tam in se razidemo za vedno !
j - poslušaj ampak to si moraš upati , drugače nebo uspelo .
s - prav. naredila bom vse , samo da osvojim enega dvojčka !
j - pojdi mimo in se delaj , kot , da si se spotaknila nato se zvrni na enega dvojčka ! tistega , ki je bližji seveda !
s - ok..kdaj pa
j - zdaj takoj !
s - ok.. upam da ne ugotvita..
rose se je nato odpravila do njiju in se spotaknila. sama sem to opazovala in bilo je odlično izvedeno. nato sem prihitela , da bi ji pomagala.
pogovor med nami : u - 1 dvojček i - drugi dvojček - r - rose j - jaz
j - oprostita , Rose je malce nerodna..
r - res nisem hotela.. sory
u - čas bi že bil , da bi mi padla kakšna lepotica v naročje . sem Nick . kako ti je ime?
r - jas sem Rose ..
i - tudi ta druga si lepotica ! kako je pa tebi ime ?
j - jas..no meni je ime... Katty.
i - všečno ime . jas sem Max . kam potujeta ? Midva na morje na Hawaie.
r in j - kaaaaaaaaaaj ?!?? nemogoče , midve tudi !!! pravijo , da si bomo kot skavtje delili hišo po 4 skupaj in da si lahko sami izberemo , kdo bo to..bosta z nama...
u in i - seveda !!!
nextam ?
29. avgust 2011
Katty :Rose :dvojčka Max in Nick :prvi je Nick , drugi je Max
29. avgust 2011
zdaj nextam
29. avgust 2011
r - toraj..zabavali se bomo ko bomo tam !
j - itak.
potem je letalo počasi pristalo in čas je tako hitro minil , ker sta bla na letalu Max in Nico. kmalu smo prispeli in odpeljali kovčke z prtljago. Max in Nico sta bila vsa vesela , da bomo skupaj saj se je videlo , da sma jima všeč . končno smo si ogledali hišice na Hawaih in bile so na vodi -.- vedno bomo toraj morali veslati do otoka , kjer se dobimo.. niso bile ravno na vodi ampak na osamljenem otoku , ki je bil zelo zanimiv in prepričana sem bila , da bo to super pustolovščina . Jas se ne sončim preveč rada , raje plavam če je že vroče , Nick pa očitno prav tako . Max in Rose sta se odpravila veslat in se malo razgledat , medtem , ko sma se jas in Nick odločila za počitek. pogovor med Rose in Maxom : m - max r - rose
r - od kod si ?
m - jas sem iz slovenije . živimo v novem mestu..pa ti ? no drugače smo se tja preselili iz New Yorka.
r - jas sem tudi iz Slovenije , živim pa v Ljubljani na žalost.
m - bova se še kdaj videla ? mislim..midva z bratom bova ostala tukaj 3 mesece in še več.. pa ti ?
r - itq da se bova še vidla. tukaj bom tudi 3 mesce ali 4 ker nebo šole naslednje leto..
m - cool .
nato sta z Rose odveslala in se vsedla na pomol ko je bil že sončni zahod . max jo je prijel za pas in ji rekel '' veš , zaljubljen sem vate , zelo si lepa '' '' ti pa si meni všeč , zato sem.. no nalašč sem se zaletela vate da bi te osvojila sory.. '' ''nzk '' hvalabogu da mam srečo srečat tako lepotico.. nato se mi je približal in najno srce je začelo utripati enakomerno... takrat se je zgodilo.. poljubil me je in dolgo sma se poljubljala nato pa sma postala par. Ampak Katty tega ni vedela , gotovo bo presenečena ko bo izvedela.. ampak počakajmo.. naj še malce potrpi .nato sta z Rose odveslala nazaj v hišico !
next ?
29. avgust 2011
Ko sta prišla sta bila vsa namočena od dežja , ki je bil zunaj . po pravici povedano sem kar že bila v skrbeh za mojo Rose . Nisem pa vedela , da se je med njima zgodilo kaj ampak med njima je očitno vladala prava romanca ! Nisem hotela več čakati..še dobro da sta imela fanta in midve svojo sobo da mi bo Rose čimprej vse povedala ! končno je Rose prišla iz pod prhe v spalnico jas pa sem jo že čakala na postelji. no rose , opiši mi vse : ( vse mi je povedala ). .a res ? OMG nikoli si nebi mislila da se bo zgodilo tako hitro... potem , ko mi je razlagala podrobnosti o poljubu naju je na žalost zmotilo glasno trkanje po vratih. kdo je ??? sem jezno zavpila.. ''max , je rekel glas in še nadaljeval : si lahko prosim za trenutek sposodim Rose ? '' '' kar pojdi , sem rekla Rose in se ji nasmehnila , privoščila sem ji ljubezen saj ne ena ne druga nimava sreče v ljubezni '' pogovor med Maxom in Rose sem skrbno prisluškovala na vratih :
m - max r - rose
r - kaj pa je , dragi ?
m - nisem moral kar tako zaspati brez tega (poljubil je Rose )
r - tudi mene bi bilo vso noč ''strah..'' no saj veš..pogrešala bi te. ljubim te ! se vidiva zjutraj !
m - ok. jas tebe tudi . se vidiva dragica srčii < 33
take romance pa še ne no !
kmalu zatem je minila polnoč in spet je nešče trkal po vratih. to je že preveč sem si mislila.. naj pride katty ven prosim ! ''že grem '' sem zakričala. zdelo se mi je , da je to Maxov glas ampak bil je Nico . enak glas imata ker sta dvojčka -.- zelo čudno . bil je ves srčkan v spodnjih hlačkah jas pa v modrcu in spodjem perilu OMG ! takoj sem zardela..
pogovor : n - nick j - jas
n - sory ker ..sem zmotil med spanjem ampak..
j - kaj je ?
videlo se je , da se oba zakrivava koliko res gre in bilo nama je nerodno !
nextam ?
29. avgust 2011
Hawai :naše hišice :naši surfi haha :
(jutri gremo surfat ! )


29. avgust 2011
nextam jutr !
29. avgust 2011
zdaj pa nextam !
31. avgust 2011
Nicotov pogovor in moj : j - jas n - nico
n - sory .ampak...hotel sem le rečti lahko noč !
j - lahko noč... (odpravila sem se že proti vratom in najraje bi se vgreznila v zemljo.. )
n - ne ! čakaj... (potem je prihitel do mene in me objel ter poljubil .. bil je tako nežen da se nisem morala upreti in pol ure sva se ppoljubljala..potem pa je iz sobe že zaklicala Rose : Kaj pa počneta tako dolgo ? Katty , pridi ! oohhh ne ! prekinila mi je romanco ! pa saj nič zato BFF mi je in z Nickom sva itak postala par od danes naprej..
poogovor - k - katty r - rose
r - kaj se je zgodilo katty , nikoli še nisi imela tako širokega nasmeška na obrazu ?
k - pravzaprav si ugotovila no..veš nekaj the best je... z nickom sma par !
r - kaaaj ? tudi max je moj fant poči ! uspelo nama je usvojit dvojčke !zdaj pa samo srečno naprej in ne smeva zamočit , jutri mamo še dan fraj potem pa mamo spoznavanje . si za , da grema jas in max skupaj ven in ti in tvoj ?
k - itak ! nebome zamočle dovolj sexi sma ne skrbi !
potem sma ob pol 2 končno obe do konca zaljubljeni zaspali. nextam enkrat pol
31. avgust 2011
nextam ?
31. avgust 2011
poznei.
03. september 2011
končno je napočilo jutro. zbudila sem se komaj pol 11h . spodaj v kuhinji sem že čula da nekaj ruži in vedela sem da pripravljajo zajtrk. ko sem prišla dol me je pozdravil nick in mi dal kratek poljubček na usteca .
pogovor je naenkrat zavladal med vsemi : m - max r - rose k - katty (jas ) n - nick
m - opa ! že mamo nova golobčka tukaj ?
k - kdo se oglaša..
r - seveda . včeraj sta..
k - rose ! moraš vse zčvekat ! bom pa še jas. . vidva sta tud včeraj zvečer !
r - sory no ... faiin mi je .
n - pomirita se punci . seveda Katty je moj srčii . kaj pa je z tabo , max ? a si končno ulovil golobico po tvojem okusu ? ni ti všeč kar vsaka..
m - ja noh . pa mi je pač rose najlepša !
nato smo se vsi zasmejali in se odločili , da se slikamo . slikala sem se jas z rose , maxom in mojim nickom . potem sem se slikala samo z rose in maxom . potem samo z rose . na koncu še z nickom med poljubom . potem smo se slikali vsi : rose & max in jas ter nick obojni med poljubom ! ta pixa je bla pa zlloo hot ! ker je bilo zelo vroče smo odhiteli v akcijo . odpravili smo se surfat !
next ?
03. september 2011
next!!
03. september 2011
ja bom !
03. september 2011
odpravili smo se oblečt in vsi smo vzeli svoje surfe . nato smo začeli surfat ... ker je max prava neroda in to že vsi vemo se je pomotoma zaobrnil z surfom in nogo vred in si jo je zvil - tako nam je spet pokvaril vse načrte . ni moral hoditi bilo je neumno kot če bi imel strto nogo je bilo . tumpek en pač . rose je imela '' nesrečo '' ker je bila njegovo dekle je morala cele dneve biti ob njem . nama z nickom je bilo tega že dovolj , želela sva si več skupnih trenutkov samo midva in več intimnosti . odločila sva se , da greva v jackuzzi in potem v sprositveno romantično sobo ki je lepo okrašena - tukaj imajo vse to ! tako sma se odpravila ...
03. september 2011
u57929
u57929
next
03. september 2011
bom itak da
04. september 2011
u57929
u57929


04. september 2011
samo nekaj še preverim pa takoj nextam
04. september 2011
zdaj nextam
04. september 2011
Naslednje jutro...
Ob pol 5 je zazvonila budilka . mislila sem si , da me bo pobralo a nič ni pomagalo saj sem morala vstati . moramo se urediti , jas naličiti in pojesti zajtrk.. do 7 : 00 moremo priveslati na tisti otoček saj imamo dan spoznavanja . izbrala sem modro kratko majčko in sexy jeans kratke hlačke . zjutraj je nick iskal svojo uro za naroko ki jo je očitno izgubil kot on pravi . neželim biti nesramna z njim zato vam povem : mislim da je ni izgubil ampak neve kje je ker se ne spomni saj je zaspan kot vsi mi ! haha . potem sem se nasmehnila in mu dala poljubček . ob pol 7 : 00 smo se končno odpravili in začeli veslat .. kdo bi si mislil , da se bomo tik pred uro celo sprli med sabo ! kriv zato pa je bil seveda max , kdo pa drugi . haha . pogovor :

(v nadaljevanju. )
04. september 2011
u57929
u57929
Next
04. september 2011
bom
06. september 2011
u57082
u57082
Next.
08. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg