Forum
Heej !: )
Tole je moje prva zgodbica . Zato don't judge : D . če ti ni ušeč, pa ne beriiii!.-
Ok pa začnimo : ) .....

Sophia's life
Sem Sophia. Imam 21 let, pred kratkim sem končala šolanje. Ker imam premožne starše, sem se že lahko odselila na svoje in sedaj delam kot fotomodel. Po karakterju sem pozitivna , energična oseba. Fuuuuul rada hodim žurat z mojo kolegico Eleno, skratka sva duo za znoret!! super se razumeva !!
jaz:Moja bf Elena:pliz nexte .... kmalu nadaljujem

a boste brali ??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. december 2013
Ker sem bila v nakupovalnem centru, in so me že noge res bolele, sem se ustavila še v Starbucksu. Usedem si in naročim milkshake.. Ne mine niti 5 min, ko dobim sms..
Hehe, Elena pisala:
E- caw . kje si?
Ji odpišem...
S-Trenutno v starbucksu. A boš prišla?
E- a takooo potepaš se mi brez mene hh. nemorem delam daj pridi v studio kaj moram it bay**
S- ok pridem dijo.

Jap, Elena dela v kozmetičnem studiu oz je tudi lastnica studia. je ful super ko mi nohtke naredi po znižani ceni hehe .Plačam, se usedem v avto in oddrvim k Eleni...
28. december 2013
ju3 nadaljujem :*
28. december 2013
Komaj se prebijem čez gužvo ki jo ima v studiu, in pridem do Elene.
E- O, si le prišla.Ammm...... aja nekaj ti moram povedat danes zvečer gremo malo ven.Sem slišala da je ena ful dobra zabava na prostem , za začetek poletja.. Saj boš lahko a ne?
S-Zdaj grem na casting in nimam pojma kako bo zvečer, ker se ful zavleče in po catingu gremo ponavadi še kam...Te pokličem ok.. aja a mi lahko še nohtke narediš plis?
E- Ne naredila ti jih bom ko gremo skupaj ven, pridi kakšni 2 uri prej k meni. Daj no samo tako bom 100% če greš
S- Bom videla ampak res nebom nič na veliko obljubljala prav.No zdaj pa moram iti caw.
E-caw.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Preden grem na casting se ustavim še v mojem stanovanju , ker sem pozabila outfit , ja še to mi manjka da so vsi tam jezni name..
....Po castingu , in vsemu kaosu, ki se je zavlekel skoraj do 18 ure, pridem končno domov , nekaj malega pojem in skočim pod tuš. Se sexi oblečem.... in k Eleni.S- Heeey a si ready??
E- ready,ready nohtke ti naredim kot sem ti obljubila in greeemooo
E- aja moj Cody tudi gre zraven in se bomo skupaj peljali.
S- super.

(ČEZ 2,5 URE.......)
29. december 2013S- Wauuuu kako je lepo! Ni mi žal da sem tukaj. E- Noč še bo dolga dragi moji.
Cody(Elenin fant): Kaj zdej a bomo stali , ali bomo kaj spili..
S- Gremo tja sedet na kavče. Natakar!!
E- Kaj bomo spili? jaz bom jacka pa ti dragi?
Cody: Pa meni tud lahk prineseš jacka z ledom ja.
S- Cosmopolitan prosim.
S- Koliko sexi tipckov mmmmm
E- Jaja, zdaj si jih naglej pol pa akcija hehe. Nemoreš bit večno samska, in objokavati tistega kretena Jaydena ...life goes on razumeš, prizadel te je, ti si ga pustila in prav je tako. Ni te bil vreden! Iz napak se učimo vedno!
S- Veš kaj, Jayden je bil sprva tako sladek in dober z mano, in sem res mislila to je to. Nič več menjavanja in skakanja iz ene zveze na drugo..Vem da sem še premlada da bi se mogoče že lahko ustalila, ampak , nevem tako sem razmišljala včasih, ker sva se tako dobro razumela. Teh 15 mesecev je minilo tako hitro!
E- A bi ga rada nazaj? Ne bodi naivna! Ne pozabi , če te je 1x prevaral , te bo vedno !
S- Ah ne!! kje pa! Nisem več tista naivnica . Sploh pa, ni ga več v Malibuju. Zdaj čez poletje je s kolegi odšel v L.A . Hvalabogu! E- In kako veš? S-Ker sva midva mislila iti ampak nisva ker sva šla narazen ! E- ..Aha....Ah pozabima na tega tepca in greva raje plesat!comeee ooon!
29. december 2013
Ko sva se naplesale sva šle spet sedet in čez nekaj časa pri sosednji mizi vidim kup tipčkov,a eden prisežem mi je ukradel srce!!Iskrica je preskočila in ker sem bila že rahlo opita in je bila samozavest na vrhuncu, sem šla do njega..S-hej.
?-O, hej.
S- A lahko prosim za eno cigareto? ?- Ja seveda izvoli.In kako ti je ime?
S-Sophia sem. Pa tebi? ?- Kličejo me Joker. S- zanimivo.... in ti je ušeč tukaj?.......................................................................
Pogovarjala, pila ,kadila in norela sva še dolgo zatem...Tale Joker je pravi bad boy -i like!
Bila sem tako pijana da nisem hotela domov zraven Elene in Codyja. Vztrajala sem naj gresta domov in da jo pokličem če jo bom potrebovala...Tako zelo sem si želela biti z Jokerjem! Pozno po zabavi sva šla k njemu domov... po dolgi noči in strastni avanturi, se zjutraj zbudim...in se zavem kaj sem naredila! počutim se tako nizko ! sem si mislila.. Hitro se oblečem in potihoma odidem iz njegovega stanovanja. Pokličem Eleno..
29. december 2013
neeeeeeeext!
29. december 2013
E- Ja Sophia , kje si mi , kako je blo?
S-...................
E- A je kaj narobe a si vredu?
S- Daj pridi po mene.... Tukaj sem v Santa Monica...
E- ammm.. ok.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
celo pot v avtu sva bile tiho... Ko končno prideva do mojega stanovanja,......
E- Daj povej a si bila s tisitm hudim tipom, ? S- ...ja
E- podrobnosti prosim! vseee vseee! S- Elena , daj no ni mi do smeha...
E- lol zakaj ne? na tvojem mestu bi takoj vse vsem povedala! No pa vsaj meni povej, pooočakaj! najprej pojdi pod tuš , jaz pa bom pripravila slastne vaflje in kapučino... pol pa mi povej. S- No prav. ... *ČEZ 20 min* ...
E- No, tako povej zdaj. S- Ja kaj , prespala sem pri njemu... to je vse. E- To je vse?
S- Ja!! No!! E- Zakaj se sedaj jeziš name! Saj si ti spala z njim in ne jaz!... ah, upam da sta bila vsaj zaščitena... ? S- Ma to je glih to ne spomnim se ! Bila Sem takoo usekana da se ne spomnim ničesar! jaoooo! E- OMG! ti se res igraš !kako sta bila lahko tako neodgovorna?! S- Glej Elena. Ne potrebujem tvojih predavanj v tem trenutko res ne!! E- Ja kako pa naj drugače !!! Sophia a se zavedaš da si mogoče noseča!!? S- Dovolj!!!
E- aaaaa !!!!!! *Elena besna odide, in zaloputne z vratmi*
29. december 2013
neeeeeeeeeeeeeext
29. december 2013
No tako zdaj pa imam. Mislim da sva se prvič v lajfu tako zelo sprle.Ah nebom se še nič opravičevala.. itak moram delat . Se oblečem in odidem.


29. december 2013
ful dobra zgodbica
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. december 2013
Po službi grem v trgovino in kupim tri testerje.Tako .Pokličem še Eleno da pride k meni..
.... ...E- Ja? S- Ej, pridi k meni ko boš lahko kupila sem testerje in bi rada , da si ti zraven mene zelo me je strah.E- No prav , ampak pridem šele zvečer. S- ok. E- adijo!
::::::::::::::::::::::URA 8 ZVEČER:::::::::::::::::
*DIN DON*
S- Naprej! O, si le prišla.
E- Ja sori prej ni šlo.. a si še jezna name, oprosti veš..
S- Ne saj je uredu. Itak sem si sama vse to zakuhala- če sem res noseča. E- In kaj boš če bo + ? S- Splav! Brez dvoma! E- Zakaj a si že vse premislila? S- Iskreno? Ne. Ampak sem odločena če sem noseča otrok mora stran.. E-......No pa poglejmo kako bo...
S-(izvlečem testerje iz torbice) E- Ja zakaj pa si tri testerje kupila? S- ker hočem biti 100000% . Zato. E- .. ja ti že veš . No pejt delat že! S-(dam testerje v urin in čakava 5 min..) E- No in???????


29. december 2013
jutri nadaljujem zdaj nimam cajta : )
29. december 2013
Neeeeeeext dobra zgodbica
29. december 2013
u160391
u160391
next
30. december 2013
E- Omfg! Soph! haha mami boš!! S- .......Ooooo to ni dobro!Jutri grem splava delat in neboš me prislila v nasprotno! Elena glej nemorem, trenutno imet otroka premlada sem,sploh pa moja kariera bi šla po gobe.. Si predstavljaš Noseča mankenka? jahh kdo me bo zaposlil? Kaj je še najhuje, da sploh nevem kdo je ta Joker to sploh ni ime ampak njegov vzdevek, Zdaj mi je vse jasno .. Je en navaden KURBIR!!!...Ohhhh!!!* planem v jok* E-Sophia..otrok ni kriv. S-Vem!! Ampak vseeno.Bilo je po nesreči.E- Poglej pomiri se
jutri bova šle v Santa Monico, tam kjer sem te včeraj pobrala, saj tam je njegovo stanovanje nekje ane? S-Ne ni! Hotel je .Šele ko sem prišla ven iz sobe sem videla da je hotel! E- O shit! S-..Ja.Sploh pa poglej sebe in tvojega Codyja. Koliko sta preživela hudega in sta še vedno skupaj.. E-Ne menjavaj teme.Stvar je popolnoma drugačna Sophia, jaz nisem zanosila, sploh pa ne z neznancem , ki sploh neveš njegovega imena ali telefonske..!Odloči se kako bo najbolje, jaz grem. Lahko noč. S-Noč.
30. december 2013
*Pozno zvečer, se spravim v posteljo in misli mi letijo...* Moram ...splav je edina opcija,moja kariera je na vrhuncu vsi me hočejo slavna bom...Jutri grem moram iti. Če ne grem, je moja mladost uničena.Kdo me bo hotel imeti z otrokom? Sama bom samcata na tem ljubem svetu in še z otrokom na plečih!Joj. zdaj komaj čutim . Kaj čutiš ko imaš po srcem otroka!? A je to bolečina? Ali veselje?Ahhhh moramm oprosti mi....

::::::::::::::NEXT DAY::::::::::::::::::::
Zbudim se,zelo mešanih občutkov. Nič, oblekla se bom in grem kar k zdravniku.Ravno, ko grem proti avtu, me kliče Elena.Nebom se oglasila! Si mislim.To moram storiti sama!Prekinem in se odpeljem.Joj kakšen promet!! Ahhh... Nočem da mi misli odletijo nasprotno... ne nočem tega otroka! *si ponavljam*... nočeeem,nočeeem, ne in ne!Potem pa kot strela z jasnega : Kaj pa če bom dobra mama???!
30. december 2013
plis za nexte in kako se vam sploh zdi ?
30. december 2013
ful dobro neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. december 2013
Končno prispem.Pogledam na uro. Okej ni še pol 8ih. Še pravi čas sem prišla.Hitro oddrvim
v bolnico. Ko se najavim, sledijo najtežje minute mojega življenja! V čakalnici sedim, pa spet vstanem in hodim tako sem živčna!!Po glavi mi rojijo Elenine besede...postaja mi slabo... nemorem dihatiiiii! Ohhhh!!!! *nato slišim glas*

Med.Sestra:Gospodična Sophia Warren! Prosim na vrsti ste. Stopite v tisto ordinacijo tamle prosim.Gospodična a me slišite??.......................S- NEMOREM!!!!!!.........
in že me več ni. Takoj odidem ven v avto.Sedela sem v avtu kakšnih 20 min , tuhtala in premlevala....Pokličem Eleno:
S-Elena!!!!Nisem mogla!! preprosto nisem mogla!!!! *hlipajoča in panična*
E- Saj je vredu.Nič ni .To je normalno nisi edina.Vidiš samo zato ker si si premislila boš odlična mamica. Dajgreva na kosilo, da se še malo pogovoriva Dobro ti bo delo. S-No ..no prav. Jaz sem že itak v mestu. E-dijo se vidiva!
30. december 2013
Z Eleno sva se pogovarjale in pogovarjale še kakšni 2 uri za tem....Torej hja.. stvar je taka otročka obdržim, kaj bo pa z mojo manekensko kariero? Hmmmm...ali še bolj pomembno kaj bodo starši rekli? joj čisto sem pozabila na starše, malo bom še počakala, potem pa jim povem .Sedaj niso ne čas ne okoliščine prave.Ko sem še sedaj v mestu , grem na mojo modno agencijo, povprašat kaj bo sedaj z mano ko sem noseča...Držite pesti zame!

::::::::::::::ober dan . ...:::::::::
(moja šefica) Debbie Rowaldober dan Sophia. Kaj želiš?
S- Dober dan. Amm.. jaz ...aaa ...Mene pa zanima kaj se zgodi z manekensko kariero če zanosiš? D-Aha. A tako ? Noseči ste? Žal..porodniške vam ne morem dati ker ste pogodbeno tukaj samo za 6 mesecev. Torej samo še slabe 3 mesece ste tukaj in se vam pogodba izteče.Zelo rada bi vas redno zaposlila ampak nemorem preveč vas je..
S- Ja saj razumem ...Torej bom še tukaj do konca pogodbe in potem odidem. D- Tako je žal. S- hvala lep dan. D- Dan.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hmmm.. Torej si moram čimrej poiskati novo službo...Bolje plačano in redno! Nevem če bi bila spet manekenka. Naporno je. Nekaj bom že našla ampak bi rada ostala v modi.....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
30. december 2013Zvečer sem po facebooku in twiterju , iskala tega Jokerja ampak nič sreče.Obenem sem klikala tudi na baby strani in gledala cunjice in pohištvo.*awwww* Nemorem verjeti da bom kmalu dobila dojenčka!!! Rada bi bila samostojna, nočem denarja od staršev.Vem da mi mogoče brez njih ne bo šlo pokupiti vse za otorčka, ampak.... bomo videli kako bosta to sploh sprejela!Nič nebom odlašala bom kar mamo poklicala in ji povedala da jutri pridem tja. Kako se je vse mi obrnilo... skoraj bi splavila zdaj pa sem takooo sreeečnaaa !!!
30. december 2013
::::::::::::::NEXT DAY:::::::::::
Budilka zvoni 6:30 je. uuuuu kako bi še spala!Počasi vstanem grem pod tuš , se oblečem, spotoma si grem še po kavo.Danes smo imeli samo predpriprave za Fashionweek. trajale so samo do 11ih. Wauu cel dan imam zase! Grem malo v shopping, žal Elena nemore z mano ker ima veliko dela .Kupila sem si čevlje in oblekico , ki jo bom nosila na Eleninem 24 roj. dnevu ki bo kmalu- aa to bo žurka brez alkohola za mene seveda.Za darilo ji bom najbrž kupila psička, saj si ga takoo dolgo želi haha.
Tako pa pojdimo domov.
:::::::::::ČEZ 30 min:::::::
aaa končno sem doma.Joj danes zvečer moram k staršem! skoraj bi pozabila na to. Hmm
le kako bosta odreagirala?? :::::::::::::::::::::URA 6 ZVEČER::

Končno doma pri starših...Pozvonim.Mama in oče me prijazno pozdravita. Mama- Kako sva vesela da si prišla, dolgo se že nismo videli.A še delaš? , kako je? , a je vse v redu? , si zdrava?
S- Mami pomiri se no. Vse je vredu. ne skrbi. Oče- pa kaj paničariš, glavno da je z njo vse vredu. S- Sem sem prišla z nekim namenom.. Eno novico imam..... Oče in Mama- No? povej. S- Noseča sem .Morala sem vama povedat ne zdržim več! Oče- in kdo je oče?
Mama- Nisi omenila da sta z Jaydenom spet skupaj. Ali? S- ... Nisva skupaj . Ni on oče.
......*Povem jima vso zgodbo, oba sta bila šokirana*
Oče- A, torej boš obdržala otroka... S- Bom!. Če se je že zgodilo in nerabim nikakršne pomoči sama bi rada šla skozi to uspelo mi bo!pa če delam kot noraa *ponosna odgovorim*
Mama- Ja prav. Tvoja odločitev , tvoje življenje... Samo tole enodnevna avanturca ni podobna tebi a veš..kako si lahko tako naivna..Ah no.. kar je , je.Tak o si se odločila , in stala ti bova ob strani z očetom! Oče - Tako je. S- Hvala, tako mi je lažje..*planem v jok*
Oče - ne skrbi. Ti bova z mamo pomagala. to je najina dolžnost . družina smo. Konec koncev , nosiš najinega vnuka ali vnukinjo haha . Mama- No gremo jest!........
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
Super je bilo, starša sta bila prijaznejša kot ponavadi....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
30. december 2013
neeeeeeeeeeeeeext
30. december 2013
:::::::::::::::4 MESECE POZNEJE::::::::::::
Danes sem bila pri ginekologu, da izvem spol otroka! It's a boy ! yeeeey! bušii se mi že kar vidi... In danes gremo ven, da malo proslavimooo : ) Jahh glede službe tam ne delam več, zdaj delam kot natakarica, hodim pa tudi na izpite za modno kreatorko. Ja... tako da lahko rečem, da se mi je življenje v 4ih mesecih drastično spremenilo!
Z Eleno nisva več tako v stikih, saj sem ko imam čas raje doma, ona pa se je na svoji roj. zabavi zaročila!! Tako sem vesela zanjo! pred dnevi pa odprla nov salon v mestu... .Če nebi bila v tem stanju , bi že šla noret in nevem kaj vse . ja no kot sem omenila. gremo danes na eno zabavo.... po pameti hehe ..kaj se tega Jokerja tiče, nisem ga videla nikjer,ohhhh. :::::::::::ČAS ZA ZABAVO::::::

oblečem se in že gremoooo....Ko prispemo na zabavo,greva z Eleno najprej na toaleto se osvežit in naparfumat ..
na poti do tja, ... Se Elena nenadoma ustavi.
S- Ja kaj pa je? E- omg obrni se, poooglej kdo je taaam!?
S- Kdo. *počasi se obrnem.. bil je Joker* Spogledala sva se , mislim da sem kar okamenela...Elene naenkrat ni bilo, klicala sem jo med gručo ljudi...Ko hočem iti nazaj
začutim , da me nekdo prime za roko. J(Joker)-Hej Dolgo se nisva videla haha. A se me spomniš? S- J..j...jja .. seveda ... ja Joker kajne? J- Ja. Ti si pa Sophia ane..
S- aha. J- Kako bi pozabil tako lepotico z lepim imenom , ni šans hehehe.Btw nisem Joker, tako me samo kličejo .. ampak mi je ime Troy. S- Ker se igraš z puncami?
T-Kaj? S- Nič.. Pozabi . Ok. T- Ok ok.. torej aa si za pijačo natakar?? Kaj boš?
S-Jagodni sok prosim. T- A danes smo na soku heeheh? S- ja tako mi pač paše,,

*z torbico si skrivam trebuh, v upanju da ni videl*
T-kaj ko bi ponovila tisto od prejšnič? * Oblizuje si ustnice*
S- neee.. moram it... * v tistem momentu pride Elena z sestro Ano, in Ana glasno vpraša: omg a si res noseča waaa!!!!!! *
T- Sophia!!!!!!!

*vse tri smo odšle v moj avto*
S- Ana kako moreš, Elena ti tudi???!! mislim da je slišal!! A- Jooj tako mi je žal ampak tako sem vesela zate a veš kako dolgo te nisem videla stara prijateljica , dve leti se nisva videle , ja... odkar sem v Londonu... S- Pa Elene nič me ne poveš da je ona tukaj , kar naenkrat.... E- presenečenje je bilo .. in tako sem komaj čakaal da ji povem da si noseča , veš nisem vedela da si z tem Jokerjem oz da se pogovarjaš z njim! S- Tale Joker , je Troy btw !!BAAAHHHH nočem vaju viiiidetiii !!!!!
30. december 2013
neeeeeeeeeeeeext
30. december 2013
Ja. Naj Vam predstavim Ano, sestro od Elene. Stara je enako kot jaz.Študira petje v Londonu.Hjaa... če bi bile okoliščine drugačne včeraj zvečer,bi je bila full vesela ampak ..kaj ko mi je pokvarila ves teden ali pa še dlje!AHH! tako sem jezna na obe! Ja in tudi na sebe...vem da ima Troy pravico vedeti... Samo upam lahko, da ni slišal.......* sem v beduu*

...aja...tole je Ana;


31. december 2013
neeeeeeeeeeeeeext
31. december 2013
Budilka zvoni ura je 6:00... Naredim si palačinke z nutello mmm.... kako so mi zapasale...
Se oblečem in grem delat v bližnjo kavarno....


31. december 2013
:::::::::::::::::4 IN POL MESECEV POZNEJE::::::::::::
Trenutno sem v bolnišnici... danes mi je odtekla voda , čeprav je do predvidenega poroda še 2 tedna..
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Z mano v sobi so starši,Ana,Elena in Cody.
S- Joooj ... tako me je strah!!! kako boliiii!!! *panična*
Mama- Pomiri se... globoko dihaj in vse bo vredu , v dobrih rokah si.
E- omg ne moreem verjeti ! tako sem happy : )) !
S- * v mislih* ..Joj ko bi bil Troy tukaj...čeprav so ob meni osebe , ki jih imam zelo rada,
se vseeno tako osamljena...jooj kakšne misli...
.,:::::::::::::::::::::::: 18 UR POZNEJE::::::::::::::::::
31. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg