Forum
нᴇʟʟσω ɢυʏs, нᴀнᴀ ɴσ тσ נᴇ мσנᴀ ρʀνσ zɢσᴅвıcᴀ ıɴ вı ʀᴀᴅᴀ ᴅᴀ вı вıʟᴀ вʀᴀɴᴀ тᴀκσ κσт νsᴇ σsтᴀʟᴇ zɢσᴅвıcᴇ. zᴀтσ ρʀσsıм σɢʟᴀšυנтᴇ ρᴀ σᴅɢσνᴀʀנıтᴇ ɴᴀ νρʀᴀšᴀɴנᴀ ıɴ σвʟנυвıм ᴅᴀ νᴀм вσ νšᴇč вᴀʏ вᴀʏ zᴀ zᴅᴀנ нᴀнᴀ
.....................................................................................................................

ᴀʟᴇх*
'' Alex, Ljubica pospraviti moraš!!'' '' Saj nisem gluha mami!!'' zakričim nazaj in poberem odejo. Raztegnila sem jo čez posteljo nato pa v roke vzela svoj Ipod. V ušesa sem si vtaknila slušalke in pesmi so se začele predvajati. '' Alex, jaz grem in ne pozabi oditi v šolo!'' se zadere še enkrat z vrati nato pa zaslišim močan tresk. '' Kako si tečna'' si mrmram in pograbim torbo. V njo sem zmetala par zvezkov ( Sploh nisem gledala katerih ). Okrog vrata sem si še zavila bel šal, na ramena vrgla šolsko torbo nato pa sem po potki odpravila proti šoli. '' BU!!'' zaslišim za seboj in začutim dotik mrzle roke na mojih ramenih. '' Hahaha kaka mevža si Al'' reče glas in se zareži. '' Ko komu pravi mevža ha?'' rečem in jo 'ruknem'. '' Joj Al veš včeraj, me je Sam prosil za svinčnik nato pa mi je še pomižiknil!!'' je rekla in zardela. '' OHH An ( Anne ji je ime)'' rečem in jo pogledam. '' Saj veš kaj ti bo naredil, te zapeljal in nato pustil!'' '' Al zradi tega ker si ti imela eno slabo izkušnjo še ne pomeni da jo bom js tudi!'' reče An in me žalostno pogleda. '' Mene samo skrbi zate'' rečem še enkrat in kmalu sma lahko zaslišale glasno 'dretje' šolskega zvonca. Z An sma se spogledala nato pa začele teči proti šoli.

................

No to je bil kratek uvod in upam da vam je všeč

A nadeljujem
13. marec 2013
next
13. marec 2013
next
15. marec 2013
Neext
17. marec 2013
Laila*

Zaslišala sem takte pesmi in počasi začela nežno peti. Prepustila sem se pesmi in kaj kmalu sem dobila glasen aplavz. Nasmehnila sem se sodnikom ( Imena si bom izmislala ) In kmalu je Louis spregovoril '' Wauu čudovit vokal, čudovit izgled, To je popolen matirial za zmago imaš moj DA'' veselo sem se nasmehnila in poslušala Hanno. '' Že zelo dologo nisem slišala tako popolnega glasa, lahko bi bila nova Beyonce in imaš moj DA!'' reče Nicole in pogleda še Simona. '' Lahko bi rekli da so mi iz oči pritekle solze. Kje si se skrivala toliko časa? Se vidimo v nasljednem krogu!'' zakliče in jaz se jim vsa vesela zahvalim nato pa stečem z odra.
'' Mami, oči'' rečem žalostno ona pa me pogledata '' Sprejeta sm!!!'' veselo zakličem in jima stečem v objem. '' Ohh moja princeska zlata' reče oči in se nasmehne. Vrnila sem mu nasmeh in odpravili smo se domov.
Nextam?
17. marec 2013
next
17. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg