Forum
u121617
u121617
dogajanje je postavljeno v sedanji čas, v majhno zakotno mestece na vzhodu amerike. čeprav izgleda idilično, kakor sanjska amerika, se kmalu pokaže njegov prav obraz. v tem temačnem mestecu se lahko prikažete kot demon, angel, shadow, vampire ali werewolf. tujci bi lahko rekli, da je vse lepo in prav, da je življenje prebivalcev umirjeno, saj nihče ne pozna njihove grde skrivnosti. seveda pa se najde tudi kakšen človek, ki še klubuje pošastim, ki ga obkrožajo. vsak dan je napolnjen z adrenalinom in nevarnostjo, tu prebiva le malo ljudi nasploh, posledica tega je vsak dan bolj poln umorov in soočenj različnih bitij. na grbu mesta sta narisana dva zelena otroka, ki predstavljata, prva potomca 'pošasti', mimoidoči imajo to zgodbo le za mit oziroma legendo.

Link do foruma; https://woolpot-rpg.slovenianforum.com/forum
07. marec 2013
u121617
u121617Na forumu je potekla prenova.
DEMONI. VAMPIRJI. SENCE. ANGELI. VOLKODLAKI. nadnaravna bitja vas vabijo v deževno mestece woolpot, da se jim pridružite na njihovem neskončnem potovanju v nesmrtnosti. postanite del njihove kuture, zaživite novo življenje. od vstopa v svet teh nadnaravnih bitij te čaka samo še klik na gumb za registracijo... kaj še čakaš?
07. maj 2013
u121617
u121617
Kopirano:
Forum bomo za nekaj časa zaprli zaradi velike neaktivnosti in kopiranja naše zasnove med poletnimi počitnicami ga bomo upam,da oživeli.
17. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg