Forum
u121617
u121617
nihče ne ve s čim natančno se je začelo. mogoče s nekajurno prekinitvijo vseh zaščitnih urokov na šolskem posestvu? ali pa z nenavadnim izginotjem tapiserije princetona prismojenega ki trole uči plesati balet, iz sedmega nadstropja? vsakdo vam bo povedal svojo različico in to nedvomno tako podrobno, da boste na koncu prepričani, da ste vse skupaj že ves čas vedeli. dejstvo pa je, da je bil prvi dogodek ki je jasno potrdil, da nekaj vsekakor se dogaja, kreon. no, v bistvu nenadno izginotje le-tega. in ne, ne gre za človeka, temveč za enega izmed vodilnih hišnih vilincev. kmalu se je izkazalo, da je bil ta dogodek le začetek, saj so se izginotja po tem kar vrstila. slike, hišni ljubljenčki, učenci, vilinci in celo duhovi. kaj se je zgodilo z njimi? so sploh še živi? kaj je smisel vsega skupaj? to so bila v tistem času vsekakor najpogosteje postavljena vprašanja. nekateri učenci ter profesorji so v svojem spominu odkrili luknje, nekaj pa jih je bilo celo obdelanih z močnim urokom zmede. in le kaj je pomen krvavih madežev na stopnišču? čigavi so? kako je nekomu uspelo podtakniti reserum v šolski sok? zakaj? in na zadnje, kaj so naredili učenci, katerih trupla so našli, da so si zaslužili tako kruto smrt? na bradavičarki vlada panika, najpogosteje pa se zastavi ravno vprašanje; komu je v teh časih sploh mogoče zaupati?

~

Link do foruma; https://secretsofmagic.slovenianforum.com/
04. februar 2013
u121617
u121617
WAVERING SHADOWS
Na forumu trenutno poteka prenova. Ime, zasnova, vse se je spremenilo. Ko bo forum dokončan, bo potekal trišolski turnir, med Bradavičarko, Durmstrangom in Beauxbatonsom, kakor je bilo prikazano v knjigi in filmu. Če se boste registrirali pred odprtjem foruma, vseeno lahko pošljete opis lika, s katerim se lahko včlanite v katero koli zgoraj naštetih šol; odločitev je čisto vaša. Po informacijah adminke, bi naj turnir potekal zelo dolgo, zato je edinstvena priložnost, da se lahko vživite v svoj magičen lik, v takšnem okolju.
~
Link do foruma; https://waveringshadows.slovenianforum.com/

Krajše obvestilo; Konkretnega opisa foruma še ni, zato smo ga skupina oglaševanja sestavile skupaj.
07. maj 2013
u121617
u121617
WAVERING SHADOWS
Prenova je potekla (že kar nekaj časa, se opravičujemo za zamudo z informacijo). Več si lahko preberete tukaj; https://waveringshadows.slovenianforum.com/t351-trisolski-turnir

Krajše obvestilo; Opisa foruma ni, najbolje da si ga ogledate sami - večino tem je odklenjenih, razen RPG predel.
05. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg