Forum
u121617
u121617
Si predstavljaš, da si naslednik starodavne, preganjane moči, da imaš dar, s katerim lahko obvladaš magijo, ki je navadni ljudje ne morejo, magijo, ki jo človeštvo sovraži?

Počasi zapri oči, se potopi v sanje, katerih del postajaš.

Si del lepote in magije. Otrok krvave zgodovine. Potomec žrtev pol tisočletja starih plamenov.

Si obvladovalec. Imaš moč, da upravljaš elemente.

Si želiš imeti moč nad ognjem, zemljo, zrakom ali vodo? So tvoje sanje krotenje senc ali duhov? Bi želel znati obvladovati kovino?

To je mogoče. Lahko postaneš mag, a ne tako kot nekoč. Ljudje so nam bili naklonjeni, preden so na plan prišli naši predstavniki, ki se jim je zaradi prevelike moči zmešalo. Napadali so ljudi in oni so udarec vrnili, ker pa so bili številčnejši, je nešteto naših rojakov preminilo med plameni, brez zadnjega počivališča ki bi jim pripadalo.

Od takrat se skrivamo, ustvarjamo mesta, nedosegljiva ljudem. Imamo akademijo, na kateri se mladi uporabniki elementov učijo obvladovati svojo moč, v izogib temu, da bi se ponovila starodavna katastrofa.
A počasi nam skrivanje preseda.

Bi rad krojil prihodnost rase, bi šel po stopinjah tistih, ki so prepričani, da bi morali mi, obvladovalci zasužnjiti navadno človeštvo, ali pa bi raje z njimi sklenil kompromis?

Odpri oči. So ti bile sanje všeč?

Pridruži se nam na RPG forumu Elements of Magic in jih izpolni.

~

Link do foruma; https://elements-of-magic.slovenianforum.com/
01. februar 2013
u121617
u121617
POMEMBNO OBVESTILO; Forum je propadel. Mogoče se bo z zaintresiranimi ljudmi spet obudil, saj ga je velika škoda, ker je tema na forumu nadvse čudovita in interesna. Registrirajte se še danes!
07. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg