Forum
Z misshoran sva se odločle da bova skup napisale zgodbico, LIH NEVEM O ČEM SE BO ŠE ŠLA, tko da pričakujte najbolše seveda
To je popraulena tema...
Pozdravljeni, sem Sarah. Stara sem 14 let. Imam zares dolge črne lase, ki jih preprosto obožujem. Moje zelo modre oči so popolno nasprotje, pravi mama, pa se strinjam. Na moji šoli ne veljam ravno za neko lepotico, čeprau se med dekleti šušlja da bi lahko bila fotomodel. 'Če bi se malo spravila skup', sem enkrat slišala. Niti nisem neko popularno dekle, niti nočem biti.
Za nekatere je že moje ime srhljivo. Na hodniku se mi izmikajo in povsod čutim radovedne poglede. Rada bi zgradila kakšen zid okoli sebe, naj me že enkrat pustijo pri miru.
No, bom raje priznala, veljam za čudakinjo.
JA!
'Lepa čudakinja' me je nekdo zadnjič poklical. Namenila sem mu sila srhljiv pogled.
Moji črni lasje se ujemajo z mojim stilom oblačenja. Ne, ne nosim črnih oblačil, darkerskih in emo. Imam svoj stil, 'čarovnija'. Nosim sila pisana oblačila in zdi se mi zanimivo da je v meni toliko nasprotij.
27. avgust 2012
u103087
u103087
next
27. avgust 2012
Like Next!
27. avgust 2012
Pravzaprav se nikoli nisem rada družila z dekleti ,zmeraj sem bila raje v moški družbi,zato sem obveljala za ''kurbo''. Zmeraj me je podpiral le moj najboljši prijatelj že od malih nog,-Matthew. Torej,z Mattom(kot ga kličem jaz) sva se spoznala že nekako ko sva se rodila,namreč najini mami se poznata že zelo dolgo in poleg vsega sva se rodila na isti dan. Matt je v nasprotju z mano zelo popularen,a zaradi tega me NIKOLI ni zanemarjal,ob njem se nikoli nisem počutila manjvredno. Zmeraj sva bila skupaj in vsi na šoli so mislili da sva par. Verjetno so me prav zato imeli za ''kurbo''. Pravzaprav sva se res obnašala kot par. Ves čas sva se objemala in držala za roke,a vseeno,nikoli nisem nič čutila do njega. Razen prijateljstva seveda.

''Sarah,telefon zate'',je zaklicala iz spodnjega nadstropja moja preljuba babica. Ah ja,naj omenim da živim pri babici odkar sta starša umrla,to pa je bilo pred 4 leti. Prej sem imela vse,prijatelje(veliko,ne samo Matta),primerek POPOLNE družine,denar,veselje in perfektno otroštvo. No,denar imam še zdaj,ampak mi nič ne pomeni. Stekla sem dol in vzela telefon. ''Sarah,pridem k tebi,nujno zdaj ti nemorem povedati za kaj se gre.'' se je slišal glas iz telefona. ''Dobro,pohiti,nama naredim nekaj za jest!'' sem rekla in odložila. ''Kaj vama pripravim?'',je vprašala babica. ''Pusti,saj lahko jaz.'' sem odgovorila,a me je nagnala malce pospraviti po hiši. Čeprav ne vidim ničesar za pospraviti,ampak dobro. Itak babica bolje naredi za jest kt pa jaz. Malo sem še pospravila nevdino umazanijo nato pa sem zaslišala zvonec.
27. avgust 2012
u82673
u82673
next
27. avgust 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
super začetek
a bi me lahko prosim obveščali ko bosta nextali??
27. avgust 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!< 333
27. avgust 2012
next
27. avgust 2012
Na vratah je stala moja najbolša prijateljica. Ja imam jo. Takšen frik pa spet nisem!
Ime ji je Nicole, kličem jo pa Nikki.
Obe imava rade enake stvari, no večinoma. Po stilu oblačenja se ne razlikujeva, seveda.
Veseli sva da imava druga drugo, kr nevem kako bi bi bilo če nebi, pomoje bi pač bile samotarke. No jaz bi se še družila z Mattom, pa useeno.
Šle sva v mojo sobo, se namestle. Sploh se še nisva utegnile začeti pogovarjat, ko je vstopila babica z polnim krožnikom majhnih sendvičev.
Tudi za to sem vesela, ker imam takšno babico.
Vendar je bila moja babica zame že od nekdaj nekakšna skrivnost. Mislim, skoraj nič nevem o svojih prednikih po mamini strani. Babica je mama od moje pokojne mame.. Po očetovi strani pa so že vsi umrli.
No, nikoli nisem slišala za kakšno prababico, pradedka, tudi za dedka nisem. Obstajati je že moral a ne.. Nikoli si babice nisem upala vprašati, sama pa tudi nikoli ni začela s to temo. Zato sem pač pozabila. Ko sem bila še majhna, se spomnim da sva se z Mattom skrivala na našem podstrešju, v hiši v kateri živim še danes.
Ta hiša je v bistvu v našem rodu že precej časa, pravi babica. Čeprav ne vem za nikogar.
Podstrešje nama je bilo všeč, ker je bilo zmeraj nekako temno, zavito v meglico. Takrat je bila najina domišljija bolj preprosta, nisva se ravno bala da bo iz kakšnega temačnega kota prišla kakšna pošast.
Večinoma sva se igrala da sem jaz princesa, ujeta v nekakšni pasti, princ Matt pa me je moral rešiti. Bojeval se je z zmaji seveda. Nisem bila rada princesa, nikoli nisem marala takšnih stvari. Ampak z Mattom sem uživala v vsem. Otroška zatrapanost, bi rekla.

Nikki je videla da sem zamišljena, zato je tlesknila s prsti.
'Hej punca, poslušaj!'
Dobila je mojo pozornost in že mi je pričela razlagat.
28. avgust 2012
neeeeeeeeeext!
28. avgust 2012
Neeeeeeext *-*
30. avgust 2012
Nikki je videla da sem zamišljena, zato je tlesknila s prsti.
'Hej punca, poslušaj!'
Dobila je mojo pozornost in že mi je pričela razlagat.

''Torej,veš zadnjič ko sem ti hotela povedati kdo mi je všeč in naju je potem Lili zmotila? (Lili je Nikki-jina mlajša sestra),je začela in jaz sem ji odsotno pokimala. Z mislimi nisem bila prisebna,saj sem razmišljala o Mattu in o tem da bi moral priti. ''No in res mi je nekdo všeč in resnično si želim biti skupaj z njim ampak ne vem če boš ravno razumela.'',je nadaljevala,jaz pa sem ji zdaj pokimala že bolj prisebno,saj me je resnično zanimalo koga misli s tem. Odprla je usta a jih kmalu zaprla,saj je pri vratih zazvonilo. ''Matt!'',sem dobesedno zakričala in stekla dol da bi odprla vrata. Ko me je videla moja babi je samo zmajala z glavo in se nasmejala. Videla sem da je za mano prišla tudi Nikki,ki je postala nekoliko slabše volje. Zadnje čase se je vedno obnašala tako čudno ko je bil zraven naju Matt in včasih mi je bilo res bolje če sva bila sama. Pa nočem biti nesramna,ampak zadnje čase je postala nekoliko čudna,vedno bolj se druži z najino nekakšno sovražnico Viki. Ko smo prišli v sobo sem zaloputnila z vrati in se poknila na posteljo. ''Torej Nikki,kdo ti je tako neznansko všeč?'',sem vprašala Nikki in Matt me je začudeno pogledal. ''Ah,pravzaprav to niti ni tako pomembno zdaj,mislim da ima Matt nekaj pomembnejšega za povedati.'',je odgovorila in se kislo nasmehnila. No vidite o čem vam govorim. Vedela sem da le noče da Matt zve,predobro sem jo poznala da mi bi lahko lagala. ''Torej Matt,kaj je tako nujnega?'', je vprašala Nikki,ki je želela preusmeriti temo pogovora.
30. avgust 2012
next + nova bralka.
30. avgust 2012
Next
30. avgust 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeext!!!
31. avgust 2012
Matt ni ravno želel prekiniti tistega o čemer sva se pogovarjali, ampak ko je videl da le vztrajava je pričel govoriti:" No pač, tako je... Moja teta Gretta je umrla."
Ni bilo videti da je žalosten, razočaran. Čudno.
"Moje sožalje," sva obe rekli. Na Nikkijinem obrazu se je videlo še posebno sočutje. Ne vem zakaj. Matt je nadaljeval:" Hvala, saj ni treba. Nikoli je nisem poznal. Moja starša pravita, da je bila preveč čudna, da ni tako zelo marala otrok, zato je nikoli nisem spoznal, pa tudi ona ni vedela zame. Rekla sta mi, da ni bila nikoli sposobna imeti nekoga rada, zato so jo ljudje pač, 'izolirali' iz svojega sveta."
To pač je res malce čudno. Zakaj je današnji dan ves tako čuden, zavit v meglico? Matt je na najinem obrazu videl da sva prestrašeni in začudeni, zato se je zasmejal in nama povedal, da se nimava česa bati, saj je le mrtva.
"In zakaj je potem to tako pomembno, če je nisi poznal?" se je končno oglasila Nikki. Matej je zmajal z glavo:" Nikki, to sem tudi hotel povedati, pa sta me prekinile."
Nikki se je opravičila v sekundi, jaz pa malo kasneje. Postajala je živčna, vedela sem, ker je z nohti udarjala po telefonu.
"Poslušajta me... najbolj čudno od vsega je to, da sem nasledil njeno hišo. ČE PA SPLOH NI VEDELA ZAME! To sta mi trdila staršam vse do sedaj."
"A se hecaš? Ti, njeno hišo?" sem rekla zaprepadeno. Prikimal je.
"Od nje sem takorekoč dobil vse, kar je imela. Hiša je bila njeno najdragocenejšo imetje, z vsem pohištvom in z vsem kar je v njej."
"To je v bistvo dobra stvar! Zdaj si preskrbljen za potem, ko greš na fakulteto, ko boš potreboval kakšno stanovanje. Pa še midve lahko prideva zraven," se je spet oglasila Nikki. Zakaj bi bila tako rada tam kjer je Matt. Zadnje čase je zmeraj tako.
"Ja mogoče imaš prav Nikki, ampak prvo jo je treba pogledati, če je sploh v dobrem stanju... Aja, pa še nekaj. Ugotovita kje stoji?" ja rekel in zelo poudaril zadnje vprašanje.
Ugotavljale sva in ugotavljale, z veliko mesti ki sva jih poznale. Pa nisva imele pravega odgovora.
"Predava se," sva rekle soglasno. Nato je Matt le povedal:" Blizu Yorškega gozdu. V bistvu, zraven njega."
"A NE STOJI TAM TISTA HIŠA V KATERI SO PRAVILI DA STRAŠI?" sem se prestrašila.
"Ja prav imaš, tam je bila doma moja teta," je mirno rekel Matt, čeprav sem videla da je tudi on na trnih.
"Si prav upata tja?" je vprašala Nikki. "Jaz bi si upal, če bi šla Sarah z mano," je odvrnil Matt. Zmeraj je bil tako zelo prijazen. Nelagodje na Nikkinem obrazu je pa postalo še večje.
"Najbolje bo, da se odpravimo tja, kaj pravita?" sem hitro rekla. Strinjali smo sez mojih načrtom in se zmenili da se dobimo popoldan ob 5, pred tisto hišo.

Moram priznati, da se po njunem odhodu nisem počutila najbolje.
31. avgust 2012
Neeeeeeeext!
31. avgust 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeext!!!!
31. avgust 2012
next!omg že stil pisanja pritegne kaj šele zgodba! ti resno pišeš najboljše zgodbe!!
03. september 2012
opa sory, vidve piošeta najboljš*
03. september 2012
next...
05. september 2012
prvo se opravičujem za čakanje ampak nism mela časa,tko da zdaj napišem next
06. september 2012
Moram priznati, da se po njunem odhodu nisem počutila najbolje. Komaj sem čakala da bo ura 5,saj me je res zanimala tista hiša,v kateri bi naj strašilo. Ampak do takrat je bilo še kar nekaj časa,zato sem se odločila da bom naredila nalogo za tisti dan. Ponavadi je nikoli ne nardim prej kot pa zvečer,nisem tista oseba ki bi zvečer hodila ven ali kaj takega,vedno raje naredim naloge in se učim,ali pa berem knjige. Pa seveda ne izključujem računalnika in televizije. Ne vem če sem že omenila,ampak z Nikki trenirama rokomet in tudi zato moram naloge delati zvečer,saj imamo popovdan treninge in tudi tekme seveda. Spravila sem se delati in to mi je vzelo kar nekaj časa,no če sem poštena ogromno. Pogledala sem na uro in videla da je samo še par minutk do petih,hiša pa je precej daleč,okrog deset minut hoje. ''Babi,js morm it,Matt si bo ogledal novo hišo in z Nikki grema zravn,tko da me ne čakat,velja?'',sem rekla in v odgovor je samo pokimala. Tudi babi je zadnji čase kar precej čudna,ampak sedaj me bolj skrbijo druge stvari. Do hiše sem kar tekla,čeprav sem tek sovražila,ampak nisem hotela preveč zamuditi. Ko sem prišla do tja sem videla da sta že oba tam,ampak nista bila ravno dobre volje. ''Kaj je z vama?'',sem vprašala. ''A se nismo zmenili ob petih?'',je razdraženo vprašala Nikki. ''Oprosti,nisem mogla prej'',sem rekla in razložila vse skupaj. ''Dobro,sedaj pa mislim da lahko gremo noter.'',je rekel Matt nestrpen in strinjali smo se. Vedno bolj kot smo se bližali me je zeblo in začela sem se tresti. ''Te zebe?'',je vprašal Matt in pokimala sem,nato pa videla Nikki,kako je nenadoma postala slabe volje in tudi ona se je tresla. ''Ampak mislim da tudi Nikki zebe.'',sem hitro dodala in Nikkijin obraz se je razvedril. Matt naju je objel in nekaj časa smo samo stali tam objeti. Vse dokler se niso vrata odprla.

JA MAL KRAJŠE JE,AMPAK NIMAM ČASA KER MORM IT NA TRENING
06. september 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06. september 2012
next! kAJ PA TRENIRAŠ TI.?
11. september 2012
OBE TRENIRAVA ROKOMET SKUP :')
napišem nadaljevanje zdj :'3
zkaj je tok mal bralcev? s
11. september 2012
smaa ž 2... pr moji zgodbi tuut...
11. september 2012
Škripajoča lesena vrata, ki so kazala kar nekaj let, so se počasi odpirala in to nas je spravilo do tega da je Mattov objem popustil in da smo vsi naenkrat poskočili za dva koraka nazaj.
Vrata so nas vabila da se pridružimo notranjosti hiše, nas pa ni ravno vleklo tja.
''Glej punce, grem z vama ali brez vaju,'' je pogumno rekel Matt. Vem da bolj zaradi tega da se dokaže, kot pa zaradi neustrašnosti s katero se je rad bahal.
''Matt, ne bodi neumen. Seveda greva s tabo,'' sem rekla in pri tem me je Nikki čudno pogledala. Zakaj že?
Za našo 'srečanje' sem si oblekla lepo mavrično krilo in belo majico z izrezom. Lase sem imela spee na stran in bili so skodrani. Mogoče sem se samo za obisk stare in zaprašene hiše malce preveč uredila, sem ugotovila po našem obisku. Oblačil mi je bilo zelo škoda.
Kakorkoli, po tem kar sem rekla smo se počasi odpravili proti lesenim stopnicah, ki so vodile do vhodnih vrat. Predstavljajte si hišo, iz kakšne grozljivke, v kateri živi kakšna zlobna čarovnica. Hiša ima lepo veradno z podpornimi stebri. Ima dva nadstropja in po možnosti tudi kakšno srhljivo podstrešje ali klet. Čisto zgoraj bi bil malo večji balkon, na katerem bi velika srečna družina lahko kosila, v primeru da bi tam živeli. Vendar v hiši ni bilo čutiti nobene sreče in veselega vzdušja. Bilo je bolj mračno in ne, nikjer ni bilo pajčevin, kot je ponavadi v filmih. Hiša je bila presenetljivo še kar čista, glede na to da je par tednov nihče ni čistil. Pa tudi za teto ne vem koliko je lahko bila dejavna. Menda je bila na invalidskem vozičku, odkar je padla po dolgih stopnicah iz prvega nadstropja. Od takrat naprej je v stopnicah velika luknja, kakor sem videla ob ogledu hiše. Matt nama je razložil, da teta za njen padec ni krivila same sebe. Koga potem? Tega ni povedala.
Ustavili smo se v kuhinji in se posebej načudili svetlikajočemu se umivalniku. Domnevala sem da je iz keramike. Keramični umivalnik? Poleg velikega hladnilnika, ki je bil prazen, smo preverili, so stala velika vrata. Odprli smo jih in pred nami je bila velika soba, po našem jedilnica. Veliko je bilo obešenih slik na steni, večina so prikazovale naravo. V kotu je stal veličasten kamin. Videlo se je da nihče že dolgo ni pošteno zakuril v njem. Na sredi jedilnice je seveda stala lesena podolgovata miza. Matt je potrkal nanjo:'' Aha, mahagonij,'' je pametno pripomnil. Opazili smo stekleno omaro v kateri so bili spravljeni servis, razni prtički, večji prti, krožniki in večje posode. Ni bilo videti kot da bi te stvari veliko uporabljali.
Zmedeno sem se spraševala, kaj na svetu je uboga stara teta sama počela v tako veličastni hiši? Veličastni do zdaj.
11. september 2012
Next !!
11. september 2012
neextt
11. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg