Forum
Sem Juliane prijatelji me kličejo Jul. Stara sem 16 let in bom začela hodit v gimnazijo. Imam mlajšo sestrico Viktorijo a vsi jo kličemo Vik, pomoje zato ker vedno zganja vik in krik. Imam tudi mlajšega bratca Thomasa a ga vsi kičemo Tom. Moja soba ha tle ste me pa dobil že mesece je nisem pospravila pa ne zato ker se mi ni dalo ampak zato ker zadnje mesece nisem počela skoraj nič drugega kot hodila v šolo. Zakaj? Cris je pravi odgovor. Eno leto se hodla z njim zvedela sem da me je prevaral prizadelo me je a zdaj sem bolje sploh ker se pripravljam na gimnazijo in tukaj se začne vsa moja zgodba.
DAN PRED ŠOLO!
Juliane pridi dol je zaklicala mama. O ne sem pomislila kadar me pokliče z polnim imenom je nekaj narobe. Odšla sem po stopnicah ter stopila v kuhinjo. Mama je sedela na njenem stalnem mestu ter brala neko pošto. Ljubica veš na službeno potovanje moram. Pogledala sem jo kot da bi se ji zmešalo ona pa na službeno potovanje. Nadaljevala je poklicali so me in če nočem zgubiti službe moram it. Nisem je razumela:in kaj zdej hočeš povedati? Veš oče vo nekako poskerbel za Viktorijo in Thomasa ti pa nevem kam boš šla. Razmišljala sem da bi te čuvala teta Sarah. In tako je bilo dogovorjeno. Odšla sem gor v sobo ter z muko pripravila vse za šolo. Nato sem se lotila sobe. Pospravila sem jo v nulo nato pa me je poklicala najboljša prijateljica in dogovorile smo se za sprehot. Ko sm se vrnila sem bila tako otrujena da sm skočila pod tuš ter naravnost v posteljo.
Driiiiiiiin. Udarila sem po budilki. Odvlekla sem se do kopalnice ter se oblekla naličila in obula naredila zajtrk ter potem čakala Viki da se je uredila na poti v šolo sem poslušala moj najljubši komat ko pa sm prišla v šolo sem zvedela da smo dobili novega učenca. Vsedla sm se v klop ko je vstopil skozi vrata bil je božanski in prisedel je k meni. A kaj ko se zaplete takoj ko pridejo v razred tri kokoške:lilijane,mariah ter Sara in se začnejo norčevati prekipi mi in naredim usodno napako...

nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. november 2011


jst
20. november 2011


hiša
20. november 2011
hmm 1 next po enm letu je moi x'D
12. junij 2012
kuker kol kdo te je sploh kej vprašu.....zgin
10. avgust 2012
Jaoo sorry. Zgodbo sm prebrala. In mi je dobraa, Ampak okk. Nočeš brauceeu. Pa niiič < 33 Haha
10. avgust 2012
to je zgledalo kot posmehovanje in ja sevda vljudno vabljena če hočeš brati
25. september 2012
ni blo posmehovanje. Ej naredi novo zgodbo pa piši z uno pisavo in boš imela več bralceu
26. september 2012
s katero pisavo???
26. september 2012
s tako kot imam ime
26. september 2012
ja in kak se to nardi??
27. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg