Forum
ta zgodba bo grozna , izmislila si jo bom pa jas. tako da ne govort da fejkam ker si bom sama zmišljevala sproti ! upam da vam bo všeč , mam pa tudi ful dobrih idej kako pisat.

začnem ?

?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. avgust 2011
Živela sta mlada žena in mož. Žena si je zelo želela postati jasnovidka , vendar se ji želja nikoli ni uresničila. V tej deželi si lahko jasnovidec postal le , če si bil kdaj že klinično mrtev to pa se ženi še ni zgodilo. Mož si je želel otroka , tudi žena , zraven ostalih želj. Neke noči , ko si je žena zaželela imeti otroka pa se ji je želja uresničila. čez 6 mesecev se je rodila punčka , z katero ni bilo vse vredu. Mama je pri porodu od silnih muk umrla , punčka pa ne na srečo . Punčka je bila slepa. 2 dni po tem jo je oče obiskal , zdravniki so mu povedali da ni morala dihati in da je že 3 tedne klinično mrtva.
oče ni mogel verjeti in padel v jok. ko je ves dan prejokal je od žalosti padel v nezavest in že naslednji dan je bil v kritičnem stanju. čez 3 mesece dolgih muk in trpljenja je umrl. hčerka , dojenčica Patty ki je bila še vedno klinično mrtva je tako ostala sama , brez staršev in doma. uboga sirota..a kdo bi si mislil , da se bo z njo zgodilo prav naslednje :
NEXT ?
14. avgust 2011
kmalu nadaljujem !
15. avgust 2011
u35860
u35860
next hitrr k je ful carska
15. avgust 2011
ok zdaj bom
15. avgust 2011
čez nekaj let se je končno zbudila - na srečo. takrat je imela že 4 leta. dali so jo v sirotišnico , tam je spoznala varuške , kuharice , sploh se ni zabavala temeč cele dneve se je dolgočasila. dolgčas , nič drugega . nekega dne je v sirotišnico prišla neka punčka po imenu Nika. takoj sta postali prijateljici .obema je bilo že dolgčas , po 1 mescu sta se že super razumeli in skovali načrt - nocoj pobegneta ! ampak kako ? Nika se je domislila odlične ideje..
15. avgust 2011
nextam ? pozneu !
16. avgust 2011
Rekla je , da naj takoj spakirama stvari , saj morama zvečer pobegniti. rjuhe boma napeljali skozi okno in tako ušli. tako sma zvečer pričeli z uresničevanjem načrta. napeljala je rjuhe skozi okno in tako je šla ona prva dol. nato sem sledila jas. mislila sem na to , da v sobi ni bilo ključa in lahko kdo pride. postala sem živčna. naenkrat sem se spustila ter izgubila zavest. nika ni vedela , kaj naj stori. začele so se mi odvijati različne zgodbe v glavi.. kaj se bo zgodilo niki (kaj bi se ji naj zgodilo ) ker sma imeli enako kil , me je odvlekla v gozd. naredila je šotorček iz vej ki jih je našla in na srečo je s seboj vzela tudi rjuho. takrat sem se zbudila iz nezavesti in niki povedala vse o mojih sanjah!

next ?
18. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg