Forum
DRIIIIIIIIIIN, DRIIIIIIIIIIIIN!
AH, ŽE SPET TA PRESNETA BUDILKA! se zaderem. čakaj, saj danes ni šole. A saj res, danes odpotujem v London, k stricu Mateju. Tam sem se vpisala na medicinsko fakulteto. Aja ime mi je Naomi Magdalena. Šolo sovražim bolj kot večin a, saj tam nimam prijateljev, Vsi mislijo, da sem nora, saj imam doma kačo, ki ji je ime Zo in lase sem si pobarvala na modro. Očeta nimam saj je umru v prometni nesreči.
To sem jaz:Moja kača Zo:


07. marec 2013
Hitro se oblečem, namažem in stečem v kuhinjo. ŽIVJO! pozdravim mamo. HOJ, LJUBICA. mi odgovori. HITRO POJEJ ŽE ČEZ ENO URO MORAŠ BITI NA LETALIŠČU. Ko sem slišala te besede sem vase z vso hitrostjo zmetala 4 tople kruhke in šla v sobo po Zo. ŽIVJO, DANES JE DAN SELITVE(tudi ona gre z mano)sem povedala. Dala sem jo v potovalni zaboj za mačke. In jo odnesla do avta. z mamo sva se usedli v avto in se odpeljali do letališča. Tam sva se vsaj pol ure poslavljali, dokler niso oznanili, da moje letalo vzleti čez 10 minut. Še zadnjič sem jo objela in se odpravila na ,letalo. Nekaj ljudi, ki so pogledali v košaro me je čudno gledalo, a bilo mi je vseeno. Odpravila sem se na letalo, poiskala svoj sedež, Zo položila pod sedeč in zaspala.


07. marec 2013
nova bralka +
super pišeš +
neeeeeeeeeeeext
07. marec 2013
Vsa izgubljena sem tavala po letališču z kletko v roki in iskala kovčke. Ker nisem našla tekočega traku sem stopila do nekega gospoda. MI LAHKO, PROSIM, POVESTE KJE LAHKO DOBIM KOVČKE? sem ga vprašala. Presenečeno se je obrnil. NAOMI? je vprašal. STRIC MATEJ! sem zakričala in mu skočila v naročje. NAOM, NAOMI. ISTO DIVJA KOT TAKRAT, KO SMO SE ZADNJIČ VIDELI. KAJ PA IMAŠ V ŠKATLI? je vprašal. KAČO sem rekla. KAJ? KAČO je presenečeno kriknil. JA sem rekla povsem mirno. JE NEVARNA, GRIZE, JE STRUPENA… in sledilo je še nekaj takšnih vprašanj. Kar nekaj časa je trajal, da sem ga prepričala, da Zo ni nevarna. Končno sva se odpravila domov (še prej sva pobrala kovčke).
Matej:


08. marec 2013
če slika ne dela moraš samo na x kliknt
08. marec 2013
Pika, zaboj za macke??? Neverjetna si.

Neeeeeeeeeeext!!!!!!
09. marec 2013
neeext
09. marec 2013
u87504
u87504
next
09. marec 2013
Ko sva prišla do njegovega stanovanja me je prvo predstavilo svoji ženi Mariji, nato mi je pokazal mojo sobo, ko sem jo videla sem osupnila. Bila je čudovita. TUKAJ JE KLETKA ZA ZO je rekel. KAKO SI VEDEL, DA BOM POTREBOVALA KLETKO, ČE NISI VEDEL, DA BOM SABO PRIPELJALA KAČO? Sem ga Vprašala. TVOJA MAMA MI JE POVEDALA, DA BOŠ SABO PRIPELJALA DOMAČO ŽIVAL je rekel. AJA sem rekla. BOM ZDAJ ŠEL, DA BOŠ LAHKO RAZPAKIRALA. AJA, OBLEČI KAKŠNE KAVBOJKE, SAJ BOMO DOBILI OBISKE je rekel. OK sem rekla. Nato je odšel.
Marija:Moja soba:Terarij:


11. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!
11. marec 2013
u110606
u110606
neeeeeeeeexxt
13. marec 2013
Ko sem vse razpakirala( kar je trajalo pol ure) sem si oblekla kavbojke, ki sem jih že prej dala ven iz kovčka in se oblekla vanje. Hitro sem stekla v kuhinjo. Na hodniku sem zaslišala glasove. Očitno so obiski že prispeli. O, NAOMI SI LE PRŠLA! TO JE MOJ PRIJATEL SIMON COWELL. TO PA JE NAOMI, ZAČASNO BIVA PRI MENI. naju je predstavil stric. Segla sem mu v roko. KOSILA JE PRIPRAVLJENO! se je zadrla Marija. Odšli smo v jedilnico. Jedli smo pire krompir in piščanca, za sladico pa je bi puding.
13. marec 2013
u110606
u110606
neeeex pa mal dalšega prosim
14. marec 2013
Neeeeeeeeeext!!!

Ej, Pika ubijaš me. Napiš mal dalšga, d me ne bo pobralo
14. marec 2013
Ko je bilo konec kosila in se je Simon poslavljal je vprašal, če bi še mi kdaj prišli k njemu na obisk. Seveda se je Matic strinjal. KAJ, PA TI MISLIŠ NAOMI? sta me vprašala. MENI JE PRAV, ČE LAHKO SABO PRIPELEM ZO sem rekla in videla kako je Matej prebledel. KDO PA JE ZO? je vprašal Simon. MOJA KAČA sem odgovorila. Že sem mislila, da bo čisto prebledel in začel jecljati kako to, da imam kačo, a na obrazu se mu je razpotegnil ogromen nasmešek. ODLIČNO, FANTJE BODO NAVDUŠENI!VSAJ NEKATERI je rekel in skomignil z rameni. Potem je odšel, še preden sam ga vprašala kaj je mislil s tem. Zato sem vprašala Mateje, a mi je rekel le boš že videla. Ker mi nihče ni hotel povedati kaj je mislil Simon sem se šla kujat v mojo sobo. Ker mi je bilo dolgčas sem šla malo na računalnik. tam sem preverila stanje na FB-ju in odgovorila na nekaj mailov. Kmalu sem postala utrujena zato sem se stuširala in odpravila spat.
20. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. marec 2013
u110606
u110606
next
20. marec 2013
next
15. april 2013
u145434
u145434
zdej sm ugotovila, da nemorm verjet, da si prov Simon Cowell napisala
03. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg